Kinijos turgelio stebuklai: anonso nuolaidos naujos kartos belaidėms ausinėms „Meizu EP52 Lite“ su biologinio pluošto garsiakalbiais, MEMS tipo mikrofonu ir labai gerais pirmaisiais atsiliepimais („Meizu EP52 Lite“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Meizu EP52 Lite“ – tai naujos kartos ant kaklo kabinamos belaidės Bluetooth ausinės, kurios tarpusavyje gali būti sukabinamos dėka magnetinių paviršių. Šios ausinės taip pat yra atsparios vandeniui (IPX5), yra labai lengvos ir iš kitų išsiskiria dėl garsiakalbių gamybai panaudoto biologinio tipo pluošto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Meizu EP52 Lite“ specifikacijos

  • Tipas: belaidės/įstatomos į ausis; skirtingas puses jungia laidas, nešiojamas ant kaklo. Ant laido esantys mygtukai leidžia perjungti dainą, atsakyti į skambučius, pagarsinti muziką. Šiame luste taip pat yra integruotas MEMS tipo mikrofonas bei ausinių baterijos įkrovos micro USB jungtis.
  • Pagrindinė paskirtis: sporto ausinės. Puikiai tinka sportuojantiems ir ausines naudojantiems kasdien, nes jas galima nusiimti ir palikti ant kaklo sukabinus korpusų galuose esančius magnetus.
  • Skambėjimas: atkuria visą žmogaus girdimą dažnių spektrą ir pakankamai gerai susitvarko tiek su aukštais, tiek su žemais dažniais. Skambėjimas yra švarus, o aukšti dažniai išryškinami tik tiek, kiek to iš tikrųjų teikia.
  • Dažnis: 20 Hz –  20 kHz.
  • Varža: 32 omai.
  • Garsiakalbiai: 10 mm iš biologinio pluošto pagaminti garsiakalbiai, kurie garsėjai išraiškingu garsų atkūrimu visuose dažnių ruožuose.
  • Baterija: 100 mAh, 8 valandos muzikos klausymui, 200 valandų budėjimo.
  • Ryšiai ir jungtys: Bluetooth 4.2 sąsaja, HD mikrofonas, micro USB įkrovimo lizdas.
  • Išskirtinės savybės: turi magnetinius paviršius sukimbančius tarpusavyje, atsparios vandeniui (IPX5).
  • Korpusas: pagamintos iš TPE plastiko; viena ausinė sveria vos 2,3 g. 
  • Komplektacija: atsiunčiama su 3-imis antgalių tipais skirtingo dydžio ausų kaušeliams, instrukcijomis, įkrovimo laidu bei specialia nešiojimui pritaikyta dėžute.
  • Matmenys ir masė:  82 x 4,4 x 1 cm; 16 g.

„Meizu EP52 Lite“ kaina

„Meizu“ prekinis ženklas anksčiau daugeliui asocijavosi su išmaniaisiais telefonais. Vis dėlto dabar „Meizu“ kur kas dažniau pristatomas kaip ausinių gamintojas. Sukauptą šio gamintojo patirtį ausinių rinkoje puikiai pademonstruoja naujos kartos belaidės į ausį įstatomos ausinės „Meizu EP52 Lite“.

Jeigu domitės kiniškų ausinių rinka, tuomet greičiausiai „Meizu EP52 Lite“ jau pradėjote lyginti su „Bluedio TN“ ausinėmis. Taip, tai labai geros ausinės, kurias rekomenduoja net ir „Amazon“. Iš tiesų, šios ausinės yra labai panašios dėl to, nes yra kabinamos ant kaklo ir galuose taip pat turi magnetus, kurie leidžia sukabinti skirtingas ausines tarpusavyje.

„Bluedio TN“ jums greičiausiai patinka dar ir dėl to, nes yra šiek tiek pigesnės nei „Meizu EP52 Lite“ – „Bluedio TN“  dabar kainuoja apie 12€. Tačiau akcijos metu kainų skirtumas nėra labai didelis, tad verta pažiūrėti, kaip šios ausinės atrodo palyginus techninius parametrus. Visų pirma, „Meizu EP52 Lite“ yra naujas gaminys, tad labiau patiks tiems, kas mėgsta naujoves. 

Be to, „Meizu EP52 Lite“ papildomai siūlo atsparumą vandeniui (IPX5), unikalius garsiakalbius, kurių gamybai naudojamas biologinio tipo pluoštas bei dar lengvesnį 16 gramų korpusą nei „Bluedio TN“ atveju (23 g.).

„Meizu“ taip pat deklaruoja, kad „Meizu EP52 Lite“ geba užtikrinti HD kokybės garsą pokalbio metu. Už tai tenka dėkoti MEMS tipo mikrofonui bei specialiai programinei įrangai.

Labai panašų sprendimą naudoja ir „Bluedio TN“, tačiau šios ausinės negali pasigirti MEMS mikrofonu, kuris „Meizu EP52 Lite“ atveju garantuoja ne tik geresnį signalo/triukšmo santykį, bet ir mažesnes energijos sąnaudas bei geresnį jautrumą.

Matyti, kad „Meizu EP52 Lite“ turi privalumų lyginant su „Bluedio TN“, o ar šie privalumai vertesni šiek tiek didesnės kainos – reiktų spręsti asmeniškai.

„Meizu EP52 Lite“ apžvalgos

„Technosoups“ – nors tai nėra „Sennheiser“, „Sony“ ar „Bose“ ausinių alternatyva, tačiau tenka pripažinti, kad žemesnės kainos kategorijoje „Meizu EP52 Lite“ belaidės ausinės yra vienas geriausių pasirinkimų. Kitaip sakant, „Meizu EP52 Lite“ turi visas funkcijas, kurių jums gali prireikti tiek poilsiaujant, tiek sportuojant ar atliekant bet kurias kitas užduotis. Geriausia yra tai, kad „Meizu EP52 Lite“ yra labai lengvos, todėl dėvėdami šias ausines tiesiog jausitės patogiai ir galėsite mėgautis muzika.

„Awaqa“ – šios ausinės nuo šiol vienareikšmiškai patenka į mano rekomenduojamų sąrašą, kai kalbame maždaug apie 20 JAV dolerių kainą. Žinoma, „Meizu EP52 Lite“ vis dar nusileidžia 100 JAV dolerių kainuojančioms ausinėmis, tačiau, patikėkite, skirtumas tikrai nėra toks didelis kaip kaina. Mūsų atveju „Meizu EP52 Lite“ tikrai išsiskyrė išraiškingu ir švariu garso atkūrimu, o gerą įspūdį taip pat paliko ir geras garso balansas tarp auštų bei žemų dažnių. Be to, „Meizu EP52 Lite“ baterija laiko labai gerai, o pačios ausinės yra tikrai patogios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()