Cafago skelbia nuolaidų kuponus itin kokybiškam „Xiaomi SMATE“ elektriniam skustuvui, kuris skuta sausuoju arba drėgnu būdu ir nuotoliniu būdu valdomam „Xiaomi Smartmi“ oro drėkintuvui (Video)  ()

Cafago.com išplatino naujausią pranešimą, kuriame pristatomos naujos ir su nuolaidomis parduodamos prekės. Šįkart nusprendė pamaloninti vyriškąją auditoriją ir siūlo atkreipti dėmesį į „Xiaomi SMATE“ elektrinį barzdos skustuvą. Taip pat daug dėmesio susilaukia ir nuotoliniu būdu valdomas „Xiaomi Smartmi“ oro drėkintuvas, kurio naudingumu bus labai sunku abejoti, ypač kai prasidės šildymo sezonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Elektrinis barzdos skustuvas „Xiaomi SMATE“ – palaiko drėgną ir sausą barzdos skutimą

Įvedus nuolaidos kuponą UU0550 „Xiaomi SMATE“ galutinė kaina bus 21,99 eurai. Pristatymas nemokamas.

„Xiaomi SMATE“ yra keturašmenis elektrinis barzdos skustuvas, kurio varikliukas užtikrina 4500 aps/min.

Šis „Xiaomi“ įrenginys užtikrina ne tik sausą barzdos skutimą, bet ir drėgną.

O dėl to, kad „Xiaomi SMATE“ turi IPX7 standartą, reiškia, kad jis yra pilnai atsparus vandeniui ir jį po skutimo galima plauti.

Gamintojas teigia, kad „Xiaomi SMATE“ elektriniame skustuve yra panaudotas aukščiausios lygio metalo lydinys ir peiliukai yra labai aštrūs. Panaudotos tokios pat medžiagos, kaip ir gaminant medicininius skalpelius ar kitus specialius įrankius.

Pats „Xiaomi SMATE“ korpusas yra apvilktas specialia gumine danga, kuri užtikrina, kad elektrinis skustuvas rankose laikomas tvirtai ir iš jų neslysta. Taip pat ir pati forma skustuvo kurta taip, kad būtų kuo patogiau naudotis „Xiaomi SMATE“ skustuvu.

Svarbu paminėti, kad elektrinis skustuvas turi pakartotinai įkraunamą bateriją ir kompanijos teigimu, jos pilnai užteks 45 minučių skutimui. Norint įkrauti, beliks su pakuotėje esančiu microUSB laidu prijungti „Xiaomi SMATE“ prie maitinimo šaltinio ir po 1-2 valandų jo baterija vėl bus pilnai įkrauta.

Tad viskas labai patogu ir paprasta, o turint galvoje, kad „Xiaomi SMATE“ tėra 11,8 cm ilgio, 3,2 pločio ir sveria tik 136 gramus, jį bus patogu pasiimti su savimi kur nors keliaujant.

2. „Xiaomi Smartmi Air Humidifier 2“ oro drėkintuvas

Įvedus nuolaidos kuponą UU0234 „Xiaomi Smartmi“ galutinė kaina bus 115,53 eurai. Į pakuotę įeina europietiškas kištukas. Pristatymas nemokamas.

„Xiaomi Smartmi“ yra naudingas daiktas vasaros ir ypač žiemos metu. Vos tik prasideda šildymo sezonas daugelyje namų ir butų jaučiamas išsausėjąs oras. Šis „Xiaomi Smartmi“ oro drėkintuvas padės išspręsti šią problemą.

Jis drėkina kambario orą, tad tuo pačiu pagerina jo kokybę ir reguliuoja temperatūrą. Sausas oras yra itin žalingas žmogaus odai bei plaukams. Ji pradeda sausėti, pleiskanoti, o plaukai ir lūžinėti. Taip pat būna sunkiau kvėpuoti ir suprastėja miego kokybė. Tad tinkama oro drėgmė kambaryje yra tiesiog būtina.

Be to, kad „Xiaomi Smartmi“ užtikrina tinkamą kambario drėgmės lygį, jis gali po kambarius paskleisti ir eterinių aliejų kvapo. Tereikia į „Xiaomi Smartmi“ ipilti šiek tiek eterinio aliejaus ir jis po kambarius paskleis malonų kvapą. Į šį oro drėkintuvą telpa 4 litrai vandens ir, gamintojo teigimu, tokio kiekio pilnai užteks 11 valandų palaikyti normalų drėgmės lygį.

Kalbant apie technines specifikacijas, „Xiaomi Smartmi“ galia yra 38 W, jis dirba ganėtinai tyliai – maksimalus triukšmo lygis siekia tik 40,4 dB, o per vieną valandą po kambarius paskleidžia 350 ml vandens.

Gamintojas teigia, kad oro drėkintuvo korpusas yra suprojektuotas taip, kad jis yra atsparus bakterijų kaupimuisi bei jį pripildyti vandeniu yra itin paprasta. Tereikia per „Xiaomi Smartmi“ drėkintuvo viršuje esančias groteles pripilti švaraus vandens. Pats oro drėkintuvas yra nesunkiai išrenkamas bei išvalomas.

Kaip ir daugelis „Xiaomi“ įrenginių, taip ir šis oro drėkintuvas „Xiaomi Smartmi“ palaiko išmaniąją programėlę. Su ja galima netgi valdyti šį oro drėkintuvą, kadangi jis jungiasi prie interneto.

„Xiaomi Smartmi“ palaiko „WiFi“ 2.4 GHz ryšį, tad dar prieš grįžtant namo galima nuotoliniu būdu jį įjungti ir jau grįžus rasti maloniai kvepiančius namus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()