Pagal apžvalgas už tokią kainą tai geriausias 2018 metų dronas su 4K raiška, neįtikėtinai patogiu gimbalu ir labai gerais skrydžio parametrais („Xiaomi Mi Drone 4K“ apžvalgų reitingas, Video, 35% nuolaida)  ()

Tai ar „Xiaomi Mi Drone 4K“ dronas tikrai gali varžytis su „DJI Phantom 3S Standard“ ar tikru dronų karaliumi „DJI Phantom 4 Pro“? Šiame apžvalgų reitinge ir surasite visus atsakymus bei apžvalgininkų atsiliepimus apie „Xiaomi Mi Drone 4K“ droną. Daugelis atsiliepimų labai geri, tačiau pastebima ir keletas minimalių trūkumų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-10-03 Pagal apžvalgas už tokią kainą tai geriausias 2018 metų dronas su 4K raiška, neįtikėtinai patogiu gimbalu ir labai gerais skrydžio parametrais („Xiaomi Mi Drone 4K“ apžvalgų reitingas, Video, 35% nuolaida)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Xiaomi Mi Drone 4K“ dronas

4,8 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai labai geras dronas | 374,10 € 

Peržiūrėjome daug „Xiaomi Mi Drone 4K“ drono apžvalgų ir atrinkome tik pačias išsamiausias ir objektyviausias.

Taip pat naudojame daiktų vertinimo sistemą. Norime pabrėžti, kad ji neturi jokio ryšio su internetinės parduotuvės Gearbest.com pateikiamais pirkėjų įvertinimais.

Šį reitingą sudarome tik griežtai atsižvelgdami į tai, ką kalba daiktus išbandę apžvalgininkai ir tam jokios įtakos nedaro nei asmeninė šį tekstą rengiančio autoriaus nuomonė, nei internetinių parduotuvių skelbiami reitingai.

Kaip sudarome apžvalgų reitingą ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

5 balai. 4 apžvalgos:

  • Šis apžvalgininkas naudojasi „Xiaomi Mi Drone 4K“ dronu daugiau kaip pusę metų ir pasidalina savo įspūdžiais. Pats pirmas dalykas, kuris itin patinka šiam apžvalgininkui yra „Xiaomi“ drono gimbalas (vaizdo kameros stabilizavimo mechanizmas) – „tokio gimbalo neturi nei vienas DJI dronas, o jie juk laikomi pačiais geriausiais rinkoje“. „Xiaomi“ drono gimbalas pritvirtinamas per keletą sekundžių – tereikia paspausti vieną mygtuką ir viskas. Toks sprendimas yra naudingas ir tuo atveju, jei dronas netyčia nukris ant žemės ir bus sugadintas gimbalas. Tokiu atveju nereikės pirkti viso drono, o užteks tik pakeisti gimbalą. Drono valdiklis yra puikus – labai patogu pritvirtinti išmanųjį telefoną ir valdyti droną. Labai kokybiški propeleriai, gera baterija, puiki išvaizda ir fantastiška vaizdo įrašų kokybė. Baterijos įkrovimas, drono testavimas įvairiomis sąlygomis apžvalgos autoriaus nenuvylė ir jis mano, jog „tai geriausias kiniškas dronas koks tik yra buvęs mano rankose“.
  • Detaliai išbandęs šį droną apžvalgininkas teigia, kad „jei jūsų asmeninis biudžetas yra gana ribotas, bet norite drono, kuris galėtų filmuoti 4K raiška, tai Xiaomi Mi Drone 4K yra praktiškai vienintelis pasirinkimas. Tiesiog rasti kažką tokio, kuris taip gerai skristų ir dar būtų toks pigus yra praktiškai neįmanoma.“
  • Šioje apžvalgoje detaliai palyginami ir ištestuojami „DJI Phantom 3S Standard“ ir „Xiaomi Mi Drone 4K“ dronai. Palyginami baterijų skirtumai, sklendimo stabilumas, koks yra maksimalus dronų skraidymo diapazonas, gimbalo stabilumo išbandymas ir, žinoma, kamerų filmavimo kokybė. Ir daugelį testų laimėjo gerokai pigesnis „Xiaomi“ dronas. Jis ilgiau skraidė, nes baterijos energijos užteko ilgesniam laikui, žymiai stabiliau išsilaikė vienoje vietoje (sklendimo testas) ir nuskrido gerokai toliau. Jei miesto teritorijoje „DJI“ dronas nuskrido 782 metrus, tai „Xiaomi“ dronas net 3400 metrus. Tik tada jis sustojo ir beliko paspaudus grįžimo mygtuką palaukti, kol jis pats automatiškai grįš prie valdiklio. Nuotraukų kokybė yra gana panaši ir aiškaus laimėtojo nėra, bet vaizdo įrašai yra kokybiškesni „Xiaomi“ drono, o ir gerokai stabilesnis gimbalas tam duoda didelių pliusų. Tad praktiškai visais aspektais „Xiaomi Mi Drone 4K“ dronas yra geresnis už „DJI Phantom 3S Standard“.
  • Na, o šioje apžvalgoje „Xiaomi Mi Drone 4K“ yra palyginamas su tikru dronų karaliumi „DJI Phantom 4 Pro“. Ir kaip galima numatyti yra klausiama ar tikrai „Xiaomi“ dronas yra „DJI“ drono žudikas? Atsakymas gana aiškus – „tikrai ne, bet už tą kainą, kurią sumokame už DJI droną, galime nusipirkti net kelis Xiaomi dronus. Tai aukščiausios kokybės produktas, užtikrinantis 4K vaizdo įrašus. Xiaomi gamina daug geros elektronikos ir jų išmanieji telefonai yra gerai žinoma visame pasaulyje, bet ir šis dronas užkariaus daugelio širdis. Tad vertinant kokybės ir kainos atžvilgiu, tai yra puikus įrenginys.“ Pabaigai verta paminėti, jog šioje apžvalgoje, kaip minusas yra įvardijamas „Xiaomi“ drono valdikliui reikalingas specialus USB laidas, kuris jungiamas prie išmaniojo telefono, užtikrinamas „WiFi“ ryšys ir tik tokiu būdu galima droną valdyti telefonu. Tačiau dabar šio nepatogumo neliko, nes yra specialus USB raktas, kuris jungiamas prie drono valdiklio ir išvengiama bet kokių nepatogių laidų.

4 balai. 1 apžvalga

  • Radome tik vieną apžvalgą, kurioje apžvalgininkas aptiko keletą drono trūkumų. Pirmiausiai pastebima, kad drono pakuotėje nėra specialaus dėklo, tad jį reikės įsigyti atskirai. Taip pat dronas yra didokas, tad jį nešiotis nėra itin patogu. Išbandydamas droną pastebėjo, kad retkarčiais juntamas minimalus kameros judesys ir panoraminio vaizdo kokybė kai kada suprastėja. Taip pat ir maksimalus skrydis galėtų būti ilgesnis, dabar jis siekia 24 minutes. Tačiau visais kitais aspektais, tai yra puikus dronas: aukščiausios kokybės medžiagos, patį droną yra labai lengva surinkti. Vaizdo kameros stabilizavimo mechanizmas prijungiamas ir atjungiamas vos per keletą sekundžių – puikus techninis sprendimas. Lengvas drono valdymas, „Beginner“ režimu droną sugebės valdyti ir pradedantieji. Taip pat lengvai valdomos programos, žymeklis, labai gera įrašomo vaizdo kokybė ir itin naudinga „Grįžimo namo“ funkcija. Puikus įrenginys už tikrai žemą kainą.

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Xiaomi Mi Drone 4K“ apžvalgų:

Išsamus „Xiaomi Mi Drone 4K“ aprašymas ir pirkėjų atsiliepimai:

Speciali, bet trumpa akcija „Xiaomi Mi Drone 4K“ dronui - 35% nuolaida su nemokamu pristatymu į Lietuvą

  • Dabar taikoma 35 % nuolaida ir šis „Xiaomi Mi Drone 4K“ dronas kainuos tik 374,10 eurusPristatymas nemokamas „Priority Line“ būdu - pristatys per 10-20 darbo dienų.
  • Pakuotėje nėra USB rakto, kuris yra būtinas jei norima droną valdyti išmaniuoju telefonu. Tam reikia atskirai įsigyti originalų „WiFi“ USB raktą, kuris su 22 % nuolaida kainuoja 8,70 eurus.
  • Kokybiška kuprinė dronui už 26,97 eurus.
  • Aliexpress „Xiaomi Mi Drone 4K“ parduoda už 463,94 eurus + 38,78 eurai už pristatymą.
  • Tomtop parduoda už 617,39 eurus.
  • Lietuvoje kainuoja apie 600 eurų.  
  • O „DJI Phantom 4 Pro“ dronas kainuoja 1442 eurus.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()