Skelbiama 45% nuolaida itin populiarioms „Xiaomi“ laisvalaikio ausinėms tiems, kas mėgsta maksimalų komfortą: itin patogu dėvėti ir valdyti, labai geras garsas, bene geriausios ausinės moterims („Xiaomi Mi Headphones Relaxed Version“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Xiaomi Mi Headphones Relaxed Version“ yra laisvalaikio ir ramaus mėgavimosi muzika ausinės su aplinkos triukšmo slopinimu, itin minkštais kaušeliais ir labai kokybiškais vidutiniais bei aukštais tonais. Žemesni tonai atkuriami silpniau, nors bendrai vertinant jų yra pakankamai. Labai patinka moterims, puikiai tinka vokalinei muzikai ir lengvesniems stiliams, filmų žiūrėjimui ar laisvalaikiui, bet netinka sportui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Mi Headphones Relaxed Version“ specifikacijos

  • Tipas: laidinės ir ant ausų dedamos ausinės. Laide yra įtaisytas mikrofonas. Dainų perjungimas, garsas, atsiliepimas į skambučius yra valdomas ant ausinių esančiu mygtuku.
  • Pagrindinė paskirtis: laisvalaikio ir ramaus mėgavimosi muzika ausinės. Jos tinka kasdieniam ir ramiam muzikos klausymui. Jos nėra skirtos aktyviam laisvalaikiui, sportui.
  • Skambėjimas: vidutiniai ir aukšti tonai yra labai kokybiški ir gerai atkuriami. Žemi tonai yra atkuriami kiek silpniau.
  • Dažnis: 20-40 KHz.
  • Varža: 32 omai.
  • Garso stiprumas: 107 dB.
  • Ryšiai ir jungtys: elastingas, minštas, atsparus dulkėms ir subraižymams 1,4 metro ilgio laidas su standartiniu 3,5 mm audio kištuku.
  • Išskirtinės savybės: aplinkos triukšmo slopinimo technologija, valdymas balsu. Praėjo 700 įvairių testų, kurie patvirtino ausinių tvirtumą ir patikimumą.
  • Korpusas: ABS, minkšti kaušeliai ir plastikinis laidas.
  • Komplektacija: „Xiaomi Mi Headphones Relaxed Version“ ir specialus maišelis.
  • Matmenys ir masė: 13 x 7 x 17 cm; 220 gr.

„Xiaomi Mi Headphones Relaxed Version“ kaina

  • Tomtop šias ausines parduoda su 45 % nuolaida už 29,10 eurus. ATNAUJINIMAS (2018 10 17): baltos spalvos ausinės šiuo metu jau išparduotos, tačiau galima įsigyti šviesiai rožinės ir šviesiai žalios spalvos modelius net už šiek tiek palankesnę 28,73 eurų kainą. Kiekis taip pat ribotas, likutis šiuo metu atitinkamai 30 ir 170 vienetų.
  • Į Lietuvą siunčiamos nemokamai.
  • Ribotas kiekis – 124 vienetai.
  • Galima rinktis iš trijų skirtingų spalvų.
  • Populiarus produktas, daugelyje parduotuvių išpirktas, o Aliexpress kaina prasideda nuo 39,83 eurų.
  • Lietuvoje neparduodamos.

„Xiaomi Mi Headphones Relaxed Version“ ausinės jau iš savo pavadinimo sako, kad „Xiaomi“ kompanija jas sukūrė tiems, kurie ketina muzikos klausytis ramioje aplinkoje ir ja mėgautis. Šios ausinės nėra skirtos tiems, kurie ketina aktyviai praleisti laiką lauke ar sportuoti. Šios ausinės nėra tam skirtos.

Vienas iš pagrindinių ausinių aspektų yra jų patogumas, dėvėjimo malonumas. Ir daugelis apžvalginikų pastebi, kad „Xiaomi“ kompanijai pavyko tai pasiekti.

Jos turi labai minkštus ir švelniai prie ausies priglundančius ausinių kaušelius. Kompanija teigia, kad ji naudojo aplinkai ir odai draugiškas medžiagas, o tai yra labai gerai.

Kaip ir daugelis „Xiaomi“ produktų, taip ir šios ausinės pasižymi minimalistiniu dizainu. Tačiau jos yra kiek žaismingesnės ir galima pasirinkti iš trijų skirtingų spalvų: baltos, oranžinės ir žalios.

Verta paminėti, kad daug dėmesio skirta ir ausinių laidui. Jis yra 1,4 metro ilgio su standartiniu 3,5 mm audio kištuku. Tad ausines galima prijungti praktiškai prie visų turimų įrenginių: išmanaus telefono, kompiuterių, muzikos grotuvų ir pan.

Taip pat laidas yra minkštas ir lankstus, tačiau pagamintas taip, kad yra tvirtas ir atsparus įvairiems subraižymams ir dulkėms.

Apskritai kompanija skyrė labai didelį dėmesį šių ausinių tvirtumui ir kokybiškumui. Teigiama, kad „Xiaomi Mi Headphones Relaxed Version“ ausinės turėjo atlaikyti 700 įvairių testavimų ir bandymų, kurių metu buvo tikrinamas ausinių tvirtumas ir patikimumas. Ir šiuos testus ausinės atlaikė.

Apžvalgininkai taip pat pripažįsta, kad nors jos yra itin lengvos ir patogios dėvėti, tad dėl kokybės nekyla jokių abejonių, tai – labai tvirtos ausinės.

Na, o koks ausinių garsas? Apžvalgininkai pastebi, kad jų skleidžiamas garsas yra tikrai kokybiškas ir stiprus. Jos tikrai turi daug decibelų. Taip pat labai geri vidutiniai ir aukšti tonai. Čia nėra jokių priekaištų, ypač, kai ausinės nekainuoja ir 30 eurų. Žemi tonai – gana vidutiniški. Pratusiems prie sporto ausinių norėsis daugiau jėgos, bet mėgstantiems atsipalaidavimą jų tikrai pakaks.

Neverta pamiršti, kad šios ausinės yra skirtos mėgautis muzika, ramiai jos klausytis, o ne su jomis bėgioti po parką. Tad žvelgiant objektyviai, didelio spektro žemų tonų ir nereikia. Žinoma, nereikia suprasti klaidingai - „Xiaomi Mi Headphones Relaxed Version“ yra žemi tonai ir jie ganėtinai geri, bet tiems, kurie mėgsta trankią muziką, remiantis apžvalgininkais, šių ausinių gali nepakakti.

Ausinių valdymas vyksta gana paprastai. Kairiosios ausinės pusė reaguoja į paspaudimus. 1 paspaudimas – atsiliepimas į skambučius ir grįžimas prie skambėjusios dainos. 2 paspaudimai – muzikos paleidimas ir sustabdymas. 3 paspaudimai – sekanti daina.

Mikrofonas yra ausinių laide ir veikia gerai. Garsas yra švarus ir aiškus – gerai girdima ką kalba skambinantysis ir kas jam yra sakoma.

„Xiaomi Mi Headphones Relaxed Version“ atsiliepimai

Tad tai labai malonios dėvėti ir klausytis muzikos ausinės ir štai ką apie jas sako pirkėjai:

  • artik – puikios ausinės, ypač atsižvelgiant į jų kainą. Puiki dovana merginoms. Kai jas padovanojau savo merginai, tai turbūt kokią savaitę laiko nenusiėmė šių ausinių. Garsas tikrai geras, ypač norint ramiai pasiklausytis muzikos ir atsipalaiduoti. Jos yra skirtos vokalinei muzikai ir lengvesniems stiliams. Visgi, su ekvalaizeriu (muzikos vienodintuvu) galima ir kiek pakeisti šių ausinių tipą. Klausiau sunkesnės muzikos ir man visai patiko šių ausinių skleidžiamas garsas. Taip pat mygtukas ausinių šone yra labai patogi funkcija ir protingas kompanijos sprendimas. Tad viskas su šiomis ausinėmis yra gerai. Jos – stilingos, gražiai atrodo ir svarbiausia, užtikrina gerą garso kokybę. Tiek man, tiek mano merginai šios ausinės labai patinka.
  • William Leal – nepriekaištinga konstrukcija, švarus dizainas, išskirtinė apdaila. Be jokių abejonių galiu pasakyti, kad tai vienos gražiausių ausinių, kurias kada nors esu turėjęs. O aš įvairias ausines naudoju nuo 1993 metų. Rekomenduoju šias ausines visiems, kurie mėgsta klausytis muzikos, žiūrėti filmus ir serialus.
  • Ricardo Teixo – labai aukštos kokybės garsą užtikrinančios ausinės. Taip pat puikiai veikia aplinkos triukšmo slopinimo technologija – girdimas vien tik švarus muzikos garsas. Už tokią kainą gavau tiesiog fantastišką gaminio kokybę. Rekomenduoju.
  • Victor Ramirez – itin patogios dėvėti ausinės. Nespaudžia ausų. Gera garso ir pagaminimo kokybė. Nors ausinių korpusas yra plastikinis, tačiau jos yra tvirtos ir gražiai pagamintos. Apgalvota kiekviena smulkiausia detalė. Kalbant apie garsą, tai vidutiniai ir aukšti tonai yra nuostabūs. Tačiau jei ieškote ausinių, kuriose būtų galingi žemi tonai, tada šios ausinės yra skirtos ne jums. Taip pat man labai patinka, kad garsą, dainas galiu valdyti pačiose ausinėse esančiu mygtuku. Vienintelis minusas, kad nėra šių ausinių juodos spalvos. O visa kita yra tiesiog puiku.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()