„Tai puikus 3D spausdintuvas pradedantiesiems“ – pirkėjų ir apžvalgininkų išgirtas 3D spausdintuvas „Creality Ender 3“ dabar siūlomas su 48 % nuolaida iš Vokietijos sandėlio (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)  ()

„Creality Ender 3“ yra kompaktiškas ir labai geru kainos ir kokybės santykiu pasižymintis 3D spausdintuvas. Jį įsigiję pirkėjai ir apžvalgininkai teigia, kad tai vienas geriausių 3D spausdintuvų pradedantiesiems.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Spausdinimo erdvė: 220 x 220 x 250 mm.
  • Spausdinimo greitis: iki 180 m/s.
  • Sluoksnio storis: 0,1-0,4 mm.
  • Spausdinimo galvutė: skersmuo – 0,4 mm.
  • Galimi užpildai: PLA, ABS, TPU.
  • Temperatūra: 255 °C; šildomas padėklas pasiekia iki 110 °C.
  • Ekranas: 1,4 colių įstrižainės LCD ekranas.
  • Jungtys ir lizdai: microSD kortelės lizdas.
  • Korpusas: aliumininis rėmas.
  • Kitos savybės: palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų.
  • Valdymas: tiesiogiai pasirenkant funkcijas su valdymo rankenėle, kuri yra šalia ekranėlio arba iš microSD kortelės.
  • Masė ir matmenys: 44 x 41 x 46,5 cm; 8 kg

„Creality Ender 3“ kaina

  • Tomtop šiuo metu taiko 48 % nuolaidą ir jis kainuoja 156,77 eurus.
  • Iš Vokietijos sandėlio.
  • Nemokamas pristatymas per 4-5 darbo dienas.

„Creality Ender 3“ yra kompaktiškas ir nebrangus 3D spausdintuvas. Jis labai tinka ir jau patyrusiems profesionlamas, ir ypač tiems, kurie dar tik ketina išbandyti 3D spausdintuvų galimybes.

Tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai sutinka, kad „Creality Ender 3“ yra vienas geriausių biudžetinių 3D spausdintuvų. Tiesa, jis yra ganėtinai panašus į „Alfawise U20“ 3D spausdintuvą, apie kurį rašėme ne taip jau seniai, tačiau turi ir nemažai skirtumų.

Pirmiausiai, „Creality Ender 3“ yra lengvesnis net 4 kilogramais už „Alfawise“ spausdintuvą. Taip pat jo spausdinimo erdvė yra mažesnė.

Jei 12 kilogramų sveriantis „Alfawise U20“ turi 300 x 300 x 400 mm dydžio spausdinimo erdvę, tai „Creality Ender 3“ – 220 x 220 x 250 mm. Tai reiškia, kad „Creality Ender 3“ spausintuvas gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus. O tai yra kiek mažesnių parametrų daiktai, lyginant su „Alfawise U20“.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s. Tad šiais parametrais „Creality Ender 3“ yra labai panašus į brangesnį 3D spausdintuvą „Alfawise U20“.

Visgi, „Creality Ender 3“ palaikomos temperatūros yra šiek tiek aukštesnės, o ir spausdinimo greitis 30 mm/s didesnis.

Vienas iš ryškesnių šių dviejų spausdintuvų skirtumų yra tas, kad „Creality Ender 3“ neturi į prisilietimus reaguojančio ekrano. Jis aprūpintas įprastų LCD ekranėliu ir funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle.

Tačiau jis palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius.

Kompanija taip pat pabrėžia „Creality Ender 3“ spausdintuvo mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas. Jo korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės. Tai pastebi ir šis apžvalgininkas, kuris teigia, kad „tai vienas geriausių ir kokybiškiausiai pagamintų biudžetinių 3D spausdintuvų“.

Ir nors „Creality Ender 3“ pakuotėje atkeliauja dar nesurinktas – „Alfawise U20“ jau būna praktiškai pilnai parengtas darbui – surinkti „Ender 3“ spausdintuvą yra visai nesudėtinga. Tam prireiks vos vienos valandos, o instrukcija yra aiški ir patogi.

Čia pateikiame išsamią 3D spausdintuvo „Creality Ender 3“ apžvalgą:

Pirkėjų atsiliepimai

  • Federico S. – „Puikus spausdintuvas už puikią kainą. Labai paprasta jį surinkti. Aš su savo 6-erių metų sūnumi jį surinkau greičiau nei per valandą. Visos reikalingos dalys ir varžtai aiškiai sužymėti. Ekstruderis yra gerai sukalibruojamas. Aš tikrai rekomenduoju šį spausdintuvą tiems, kurie dar tik ieško savo pirmojo 3D spausdintuvo – tikrai nenusivils.“
  • klingman – „Jis puikiai veikia. Nereikia kažkokio specialaus pasiruošimo, kad būtų galima darbuotis su šiuo 3D spausdintuvu. Belieka įkaitinti padėklą ir galite darbuotis. Labai lengvas surinkimas, pats spausdintuvas dirba tyliai. Jis yra pastatytas greitimame kambaryje ir kol dirba aš galiu sau ramiai miegoti ir jis man tikrai netrukdo. Beje, pats padėklas ir ekstruderis įkaista tikrai greitai. Aš turiu patirties su dar trimis 3D spaustintuvais, kaip Sindo X2, Ultymaker 3 ir Monoprice Mini ir galiu pasakyti, kad Creality Ender 3 yra aukščiausio lygio įrenginys.“
  • wibo – „Man labai patinka šis spausdintuvas – puikus produktas už itin žemą kainą. Labai gera spausdintuvo kokybė, metalinis rėmas itin tvirtas. Nors tai gana paprastas 3D spausdintuvas, tačiau jis savo darbą atlieka puikiai. Tai puikus pradinio lygio 3D spausdintuvas pradedantiesiems.“
  • Creality Ender 3 – „Aš jį surinkau per 1,5 valandos ir nemanau, kad už tokią kainą galima įsigyti geresnį spausdintuvą. Tvirtas rėmas, visos dalys tobulai viena su kita susijungia, laidai aiškiai sužymėti. Palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų – išties puiki funkcija. Įrenginys yra aukščiausios kokybės. Visgi, geriau būtų, kad jis palaikytų SD kortelę, o ne microSD, nes pastarąją yra lengviau pamesti. Taip pat ir kabelis iki ekstruderio galėtų būti kiek ilgesnis, bet ir esamo pilnai užtenka.“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()