Puikus tvirtumas, lengvai valdoma ir itin atpigusi: Tomtop skelbia nuolaidą technologijos.lt išbandytai išmaniajai „Smart BT Fingerprint Keyless Lock“ spynai (Video)  ()

Net ir įprastos spynos gali būti išmanios bei funkcionalios ir norint tokią įsigyti net nereikės stipriai išlaidauti. Dabar yra tinkamas metas išmaniai apsaugoti savo daiktus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Tomtop informuoja, kad eBay platformą šią išmaniąją „Smart BT Fingerprint Keyless Lock“ spyną parduoda už 22,34 eurus.
  • Paprastai ji kainuoja apie 38 eurus.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Garantuojamas 30-ies dienų pinigų grąžinimo terminas.

Ši spyna tikrai nėra įprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Jai nereikia jokių raktų ar specialių skaičių kombinacijų, kaip kad būna ant įvairių lagaminų ar krepšių.

Tai kaip daiktus saugo ši spyna? Viskas priklauso tik nuo spynos savininko rankų pirštų, o tiksliau, jo pirštų atspaudų. 

Šią spyną detaliai išbandėme ir mes patys, tad galime patvirtinti, kad nors spyna vagių su reikšminga šios srities patirtimi neįveiks, bet apskritai, ji veikia labai neblogai.

O spynos išmanioji programėlės „Nokelock“ įdiegimas nesudarė jokių sunkumų. Funkcijos veikia taip, kaip numatyta. Čia rasite jos išsamią apžvalgą ir kaip naudotis „Smart BT Fingerprint Keyless Lock“ spyna.

Dabar tik priminsime esminius momentus. Tereikia pridėti pirštą prie šios spynos ar telefone esančioje programėlėje paspausti „Unlock“ ir bet koks lagaminas, rankinė, durys, ar bet kas kitas, ką norėdami apsaugoti nuo svetimų akių ir rankų buvote užrakinę, atsirakins.

Spyna yra labai simpatiško dydžio (4,7 x 8 x 2,3 cm), tad puikiai tinka dviračiams, lagaminams, bet gali būti naudojama ir durims ar spintelėms užrakinti. Atrakinti galės tik savininkas ar artimieji, kurie turi įvestus pirštų atspaudus. 

Taip pat yra gerai, kad ši spyna palaiko 16 skirtingų vartotojų pirštų atspaudų grupių. Tai itin pravers tai atvejais, kai į kokią nors patalpą patekti reikės ne tik jums, bet ir jūsų artimam žmogui. 

Gamintojas teigia, kad valdymas yra labai paprastas ir nauji atspaudai pridedami/ištrinami intuityviai ir greitai. Spyna palaiko „Bluetooth 4.0“ ryšį ir su išmaniuosiuose įrenginiuose esančia programėle greitai susisieja.

Kitas svarbus dalykas, kad ši spyna turi 130 mAh talpos įkraunamą bateriją, kurios budėjimo režimas siekia iki 30 dienų. Spyna turi microUSB jungtį, per kurią yra įkraunama baterija.

Beje, pakuotėje pačio microUSB laido nėra, tačiau daugelis iš mūsų turime namuose bent vieną įrenginį, kuris naudoja microUSB laidą, tad dėl to nekils problemų.

Taip pat vieno įkrovimo užteks net 1000 kartų atrakinti spyną, tad ilgam bus galima pamiršti spynos baterijos įkrovimą.

Spyna turi IP65 standartą, o tai reiškia, kad ji yra atspari vandeniui ir dulkėms. Todėl gana aukštas atsparumo lygis leidžia šią spyną naudoti lauko sąlygomis.

Gamintojo teigimu, pati spyna yra pagaminta naudojant aliuminio lydinio ADC12 ir nerūdyjančio plieno „303 Stainless Steel“ derinį. Plienas užtikrina mechaninį tvirtumą, o aliuminio lydinys panaudotas apdailai. Spynos nurodytas darbinės temperatūros intervalas -25~80°C, ir ji gali veikti esant santykinei oro drėgmei 5%~95%. Pati spyna sveria 105 gramus.

Na, o pakuotėje rasite naudotojo instrukciją ir išmaniąją „Smart BT Fingerprint Keyless Lock“ spyną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()