TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pabaigai: nuolaidų kuponas naujausiam „Redmi Note 6 Pro“​, puikus pasiūlymas lazeriniam tolimačiui, mažiausia kaina orų stotelei ir išmaniesiems laikrodžiams (Video, 2018 m. 42 savaitė)  ()

Skelbiamos nuolaidos šioms prekėms:

- 26% nuolaida išmaniajam telefonui „Redmi Note 6 Pro“

- 14% nuolaida vaizdo registratoriui „Alfawise MB05“

- 13% nuolaida belaidėms ausinėms „Bluedio TN“

- 25% nuolaida USB įkrovikliui su LED šviestuvu „Utorch USB Charging Holder“

- 43% nuolaida kiaušinienės dešrelių keptuvui „DIY electric egg roll machine“

- 37% nuolaida išmaniajam laikrodžiui vaikams „Q50 Kids GPS“

- 38% nuolaida orų stotelei „FanJu FJ3373W“

- 66% nuolaida mini suktuvui „Bosch GO“

- 26% nuolaida lazeriniam atstumo matuokliui „KXL – E40“

- 17% nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Alfawise RST2056“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Išmanusis telefonas „Redmi Note 6 Pro“

156.60€ | 26% nuolaida | „Redmi Note 6 Pro“ specifikacijos

„Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ – tai atnaujinta „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ išmaniojo telefono versija, kuri išsiskiria dar geresnėmis kamerų techninėmis charakteristikomis bei dar didesniu ekranu. Be to, šis išmanusis telefonas taip pat gali pasigirti ir pačia naujausia MIUI 10 vartotojo sąsaja – jos kol kas neturi kiti „Xiaomi“ išmanieji telefonai.

Kaina

Tikrinta 2018 10 19

3/32 GB „Redmi Note 6 Pro“​ kaina​

4/64 GB „Redmi Note 6 Pro“​ kaina

  • Lietuvoje - 218€ 
  • Gearbest - 182.70€
  • su nuolaidos kuponu GB$MBNT6GP
  • 26 % nuolaida, pristatymas nemokamas registruotu paštu

Pirkdami Gearbest sutaupote 36-45 eurusVisas asortimentas.

Trumpai

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.71 balai iš 5 (21 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras išmanusis telefonas: suminis apžvalgų reitingas 4.8 balai iš 5
  • „Aš manau, kad Note 6 Pro yra idealus telefonas už tokią kainą. Jis turi puikias technines charakteristikas ir pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio. Tačiau jei turite Note 5 telefoną, tada jo keisti į Note 6 Pro nėra prasmės, nes Note 5 netapo labai jau prastesniu po to, kai tik pasirodė Note 6 Pro.“ Kamerų testavimas parodė, kad tarp Note 6 Pro ir Note 5 telefonų didelių skirtumų nėra, tačiau Note 6 Pro kameros yra šiek tiek kokybiškesnės. „Tad Note 6 Pro kažkokių kardinalių pokyčių neatneša, tačiau yra šiek tiek geresnis išmanusis telefonas už Note 5.“ (Stupidmadworld)
  • Ekranas: 6,26 coliai (19:9, 403 PPI), 2280 x 1080 taškų raiška, apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ stiklu
  • Procesorius: „Qualcomm Snapdragon 636“, 8 branduoliai, 1,8 GHz taktinis dažnis.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 509“.
  • Atmintis: 4 GB RAM ir 64 GB ROM arba 3 GB RAM ir 32 GB ROM; gali būti naudojama Micro SD kortelė (maksimali talpa 256 GB).
  • Kameros: galinė dviguba kamera (12 MP, f/1.9, 1/2.55", 1.4µm, PDAF ir 5 MP, f/2.0, 1.12µm, gylio sensorius) su dirbtiniu intelektu, priekinė dviguba kamera (20 MP, f/2.0 ir 2 MP, gylio sensorius) su dirbtiniu intelektu.
  • OS: MIUI 10, sukurta „Android 8.1 Oreo“ pagrindu.
  • Baterija: 4000 mAh integruota baterija.
  • Autorizacija: pirštų atspaudų skaitytuvas galiniame dangtelyje, veido atpažinimas.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, Micro USB jungtis.
  • Ryšiai: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, GLONASS, BDS, Galileo. 4G veiks Lietuvoje (FDD B1 2100 MHz, FDD B20 800 MHz, FDD B3 1800 MHz, FDD B4 1700 MHz / 2100 MHz, FDD B5 850 MHz, FDD B7 2600 MHz, FDD B8 900 MHz, TDD B38 2600 MHz, TDD B40 2300 MHz.
  • Jutikliai: giroskopas, akselerometras, infraraudonųjų spindulių.
  • Korpusas: metalinis korpusas ir „Corning Gorilla Glass“ stiklu apsaugotas ekranas.
  • Išskirtinės savybės: labai didelis ekranas, atnaujintos kamerų techninės charakteristikos lyginant su „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“.
  • Matmenys ir masė: 15,79 x 7,63 x 0,82 cm; 160 g.

2. Vaizdo registratorius „Alfawise MB05“

41.76€ | su nuolaidos kuponu AIFMB05 | 14% nuolaida | 5 balai iš 5 (5 vertinimai) | „Alfawise MB05“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise MB05“ - tai automobilinis vaizdo registratorius su 2 MP kamera, išskirtine, net F1.4 diafragma, 2,4 colių ekranu, kompaktišku korpusu ir papildomomis apsaugos funkcijomis. Šis įrenginys turi 160 mAh bateriją, kuri padės išsaugoti visus įrašus ir pravers, kai įrenginys saugos jūsų pastatytą automobilį. Pirkėjai džiaugiasi itin gera kaina ir didelės diafragmos suteikiamu ryškiu, šviesiu vaizdu net esant blogo apšvietimo sąlygoms - pagal vaizdo kokybę tai vienas iš pačių geriausių vaizdo registratorių už tokią kainą.

Visos funkcijos veikia kaip ir nurodyta puslapyje. Tamsoje filmuoja kur kas šviesiau ir ryškiau nei konkurentai. 1080p raiškos ir F1.4 diafragmos kombinacija yra nuostabi. Ji veikia kaip pelėda naktį. Objektyvo kampas yra labai platus, o ir apsaugos funkcijos yra puikios. (Spencer_Lawrence)

Kaina

Tikrinta 2018 10 19

  • Lietuvoje - neparduodamas.
  • Gearbest - 43.50€.
  • Pritaikius kuponą AIFMB05, kaina nukrenta iki 41.76€.
  • 14% nuolaida, akcijai skirtų registratorių kiekis - ribotas.
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.

„Alfawise MB05“ – tai – nebrangus automobilinis vaizdo registratorius. Jei tiksliai nežinote, tai yra kamera, skirta autoįvykiams fiksuoti. Šis įrenginys yra pasiruošęs įrašyti kiekvieną jūsų kelionę, tačiau vaizdai nėra išsaugomi ilgesniam laikui – senesnė medžiaga visą laiką užleidžia vietą naujesnei. Tačiau įvykus autoįvykiui filmuota medžiaga yra apsaugoma – tai gali padaryti naudotojas arba pats įrenginys automatiškai, kai tik užfiksuoja signalą iš smūgių jutiklio - prieš tai įrašyta video medžiaga apsaugoma nuo automatinio ištrynimo.

„Alfawise MB05“ ir tiesų nėra brangus automobilinis vaizdo registratorius, tačiau jis turi daugybę privalumų. Visų pirma, jis turi 2,4 colių IPS ekraną ir valdymo mygtukus po juo. Manote, kad visi registratoriai turi šias paprastas savybes? Štai itin garsus ir labai populiarus „Xiaomi 70mai“ neturi nei ekrano, nei mygtukų – medžiagą galima peržiūrėti tik prisijungus „Wi-Fi“ ryšiu.

Visgi svarbiausias kokybinis skirtumas tarp šių registratorių yra vaizdo kokybė prie blogesnio apšvietimo. Nors „Xiaomi 70mai“ yra giriamas dėl aukštos kokybės vaizdo, tačiau jis teturi F2.2 diafragmą - dieną tai nekelia problemų ir vaizdo kokybė yra tiesiog puiki, bet vakare ji suprastėja.

Tuo tarpu „Alfawise MB05“ registratorius turi tiesiog įspūdingą F1.4 dydžio diafragmą. Tad filmuojant vakare ar naktį vaizdo kokybė - nesulyginamai geresnė ir čia „Alfawise MB05“ lenkia „Xiaomi 70mai“ visa galva. 

Tačiau „Xiaomi 70mai“ nėra tikrasis konkurentas - „Alfawise MB05“ sukurtas kaip atsakas kitam itin garsiam „Xiaomi“ vaizdo registratoriui -  „Xiaomi Mijia 1080P“ už 51€.

Tai įspūdingas vaizdo registratorius pagal kainą ir vaizdo kokybę. Tamsiu metu jis filmuoja kur kas geriau nei „Xiaomi 70mai“, nes turi tikrai didelę F1.8 diafragmą ir dėl to yra labai giriamas. Tačiau pirkėjus labiausiai erzina kinų kalba nustatymuose - nors pagal kainą ir kokybę geresnio registratoriaus iki šiol buvo sunku tikėtis, tačiau ne kiekvienas ryžtasi turėti registratorių su kinišku meniu. 

Tačiau dabar „Xiaomi Mijia 1080P“ sulaukė itin pavojingo konkurento - „Alfawise MB05“ turi dar geresnę diafragmą, o meniu kalba yra anglų. Kaip ir galima tikėtis, su tokia diafragma vaizdo įrašų kokybė yra geresnė už „Xiaomi“.

Visgi tikėtina, kad vakariečiai, kaip ir lietuviai, vien dėl valdymo kalbos turbūt dažniau tarpusavyje lygins „Alfawise MB05“ ir „Xiaomi 70mai“. Jei su vaizdo kokybe yra aišku - dienos metu jie abu filmuoja itin gerai, o naktį be konkurencijos laimi „Alfawise MB05“, kaip su kitomis savybėmis? Juk „Alfawise MB05“ yra trečdaliu brangesnis - ar apsimoka į jį investuoti?

„Alfawise MB05“ taip pat turi „Wi-Fi“ prieigą, leidžiančią peržiūrėti failus ir valdyti kai kurias funkcijas.

Abi šias kameras yra labai lengva sumontuoti ant priekinio automobilio stiklo, bet siauroji „Xiaomi 70mai“ neblogai pasislepia už veidrodėlio. Šią kamerą taip pat įmanoma valdyti balsu, tačiau panašu, kad tik kinų kalba. Sumontuotos kameros apžvelgia platų vaizdą, bet ir šioje srityje pirmauja „Alfawise MB05“ – 170 laipsnių prieš 130. Abi kameros vaizdą įrašinėja 2MP sensoriais į „MicroSD“ korteles.

Net nežiūrint į rimtus konkurentus, kuriuos „Alfawise MB05“ daugelyje vietų pralenkia, jis apskritai yra labai įdomus ir patogus įrenginys. Tarp papildomų funkcijų yra ir apsauga nuo vagystės. Pajutęs vibraciją įrenginys ims filmuoti – jei pats netaps vagių ar vandalų taikiniu, galėsite tiksliai sužinoti, kas dėjosi aplink jūsų automobilį.

Jis taip pat turi judesio daviklį, veikiantį 10 metrų spinduliu, todėl „Alfawise MB05“ yra vaizdo registratorius, kuris padeda ir kai automobilis tiesiog stovi kieme.

Tikriausiai galvojate, kaip jis veikia, kai automobilis yra išjungtas. Tam „Alfawise MB05“ turi 160 mAh bateriją („Xiaomi 70mai“ baterijos talpa siekia 240 mAh). 

3. Belaidės ausinės „Bluedio TN“

12.18€ | 13% nuolaida | 4.76 balai iš 5 (164 vertinimai) | „Bluedio TN“ specifikacijos, atsiliepimai

Jau kelintą mėnesį iš eilės nuolatinis TOP perkamiausių sąrašo dalyvis. Tai dar vienas žaidėjas pigių belaidžių ausinių rinkoje, tačiau apie kokybę daug kalbėti net neverta - jos įtrauktos į Amazon's Choice kaip vienos geriausių visame pasaulyje belaidžių magnetinių ausinių sportuojantiems. 

Šių ausinių kokybė prilygsta garsių gamintojų, tokių kaip „Sony“, „Beats“ ir „Jay Bird“ produktams. Jos puikiai gula mano ausų kanaluose ir tikrai nekrenta. Tai leidžia klausytis labai išraiškingų žemų dažnių, o ir dainų žodžiai yra lengvai suprantami. Nesu audiofilas, bet kaip „Bluetooth“ ausinėms, „Bluedio TN“ garso kokybė yra įspūdinga. Baterija tarnauja labai ilgai – 2 dienas jas naudojau be jokio įkrovimo su įjungta aktyvia triukšmo kontrolės sistema. (TechGuru)

Kaina

Tikrinta 2018 10 19

  • Lietuvoje - neparduodamos.
  • Gearbest - 12.18€
  • Į Lietuvą siunčiama neregistruotu paštu už 0.04€.
  • Aliexpress15.89€ 
  • Amazon21.72€.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote 9.50€.

„Bluedio TN“ ausines gamina labai įdomi ir išskirtinė visame pasaulyje „Bluedio“ kompanija. Technologijos.lt jau rašė apie Europoje mažai kam žinomą „Bluedio“ ausinių atsiradimo istoriją: kodėl jos tokios pigios, o kokybė prilygsta net 5-10 kartų brangesniems analogams ir kaip tai susiję su drastišku „Apple“ sprendimu.

Taigi, „Bluedio TN“ yra kokybiškos garsaus gamintojo ausinės, tačiau jos tikrai nėra brangios ir tai neturėtų stebinti, prisiminus kompanijos istoriją ir dabartinę politiką.

„Bluedio TN“ yra į ausis įstatomos belaidės ausinės su 13 mm garsiakalbiais ir magnetinėmis  nugarėlėmis. Štai toks trumpas pristatymas geriausiai apibūdina „Bluedio TN“ neišduodamas didžiausių šio gaminio stiprybių, bet pažvelkime į viską išsamiau.

„Bluedio TN“ antgaliai, kurių pakuotėje yra net 4 poros, yra įstatomi į ausies kanalą. Tai padeda ausinėms laikytis tvirčiau, o garsas yra perduodamas tiesiai į ausį, todėl garsiakalbiai neturi būti tokie galingi. Į ausis įstatomos ausinės yra lengvesnės ir kompaktiškesnės. „Bluedio TN“ sveria vos 23 gramus, nemažai to svorio lieka ant kaklo, todėl jos tikrai netrukdo bėgioti – užmiršite, kad esate jas užsidėję.

Aišku, garsas tikriausiai bus nepamirštamas. 13 mm garsiakalbiai tokio dydžio ir tipo ausinėms nėra sutinkami dažnai. „Bluedio“ pasistengė, kad garsiakalbiai gerai atkurtų žemus tonus ir gerai grotų šiuolaikinę muziką su ritmingais žemais dažniais. Būtent tokia muzika geriausiai tinka treniruotėms. „Bluedio TN“ jautrumas siekia 116 dB, todėl muzika yra ryški, išraiškinga ir pakankamai garsi.

4. USB įkroviklis su LED šviestuvu „Utorch USB Charging Holder“

18.27€ | 25% nuolaida | 4.78 balai iš 5 (87 vertinimai)

Elektroninių įrenginių skaičius, kurių bateriją tenka įkrauti naudojant USB jungtį, sparčiai auga. Greičiausiai jau spėjote susidurti su ta situacija, kai namuose pritrūksta elektros kištukų vien dėl to, nes vakare visa šeima nori įkrauti ne tik išmaniųjų telefonų, bet ir planšetinių kompiuterių baterijas. Šią problematiką namuose puikiai padeda spręsti universalus „Utorch USB Charging Holder“ įkroviklis, kurį šiuo metu su 25% nuolaida galite įsigyti už 18 eurų.

„Utorch USB Charging Holder“ patogu naudotis dėl tos priežasties, nes šį net 5 USB jungtis (1 A, 1 A, 2,1 A, 2,1 A, QC3.0) turintį aksesuarą galite užmaitinti tiesiai iš elektros tinklo. Būtent toks sprendimas namuose leis tuo pačiu laiko momentu įkrauti net penkių elektroninių įrenginių baterijas naudojant tik vieną elektros lizdą.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Utorch USB Charging Holder“ turi integruotą LED šviestuvą, todėl esant poreikiui patalpoje gali sukurti jaukų 6000 K spalvinės temperatūros apšvietimą.

5. Kiaušinienės dešrelių keptuvas „DIY electric egg roll machine“

8.62€ | 43% nuolaida | 4.86 balai iš 5 (14 vertinimai)

„DIY electric egg roll machine“ – puikus prietaisas norintiems paįvairinti kasdienybę virtuvėje.

Šis puikiai atrodantis kiaušinienės dešrelių keptuvas yra aprūpintas aukštos kokybės PP ir silikono medžiagomis. Jis yra karščiui atsparus bei pasižymi paprastu ir saugiu naudojimu bei valymu.

Į šią 210 W keptuve tereikia įmušti porą kiausišnių ir stebėti kaip jie iškyla iš keptuvo, o vėliau kiaušinienės dešrelę galima paskaninti mėgstamais prieskoniais ar pagardais.

Tačiau smagiausias dalykas yra tai, kad taip kiaušiniai iškeps per 4-5 minutes, o paties proceso nereikia nei prižiūrėti, nei pačių kepamų kiaušinių vartyti.

Dabartinė 8.62€ kaina yra mažiausia šio keptuvo kainų istorijoje:

6. Išmanusis laikrodis vaikams „Q50 Kids GPS“

14.79€ | 37% nuolaida | 4.78 balai iš 5 (128 vertinimai)

Išmanusis „Q50 Kids GPS“ laikrodis nėra įprastas išmanusis laikrodis, jis yra skirtas būtent vaikų priežiūrai ir labai neblogai vertinamas pirkėjų.

Q50 išmanusis laikrodis veikia kaip telefonas. Juo vaikai galės paskambinti nustatytais numeriais, o ir jūs su jais galėsite susisiekti. Ant laikrodžio korpuso yra ir specialus SOS mygtukas, kurį nuspaudus bus automatiškai surinktas numatytas numeris, kuriuo vaikai galės išsikviesti pagalbą. Šis prietaisas tuo geras, kad neblaško dėmesio taip, kaip įprasti telefonai  - galite net nustatyti laiką, kuomet vaikai laikrodžiu naudotis negalės.

Kita svarbi funkcija - GPS sekiklis. Q50 į programėlę jūsų išmaniajame telefone siųs jūsų vaiko buvimo koordinates. Jos, beje, bus labai tikslios, nustatomos ir pagal GPS, ir WI-FI, ir ryšį su operatoriumi. Galite nustatyti teritoriją, kurios ribas vaikus peržengus iš karto gausite pranešimą. Taip pat galite peržiūrėti jūsų vaiko judėjimo istoriją - kur jis kuriuo laiku buvo.

Aišku, Q50 visų pirma išmanusis laikrodis. Taigi, jis skaičiuoja žingsnius, rodo laiką ir datą. Vaikams turėtų patikti ir platus spalvų pasirinkimas - šiuo metu galima rinktis net iš penkių spalvų. Pats laikrodis yra labai paprastas, todėl išmokti juo naudotis bus labai lengva. Baterijos pakaks 1-2 dienoms, o įkrovimo laikas yra vos 1 valanda. 

O dabar žvilgtelkime į galimus minusus. Q50 nėra atsparus vandeniui. Įprastai naudojant tai neturėtų būti problema, bet numetus į balą jis gali ir nebeveikti. Naudotojai savo atsiliepimuose taip pat pastebi, kad ekranas galėtų būti ryškesnis.

Dabartinė 14.79€ kaina yra mažiausia šio laikrodžio kainų istorijoje:

7. Orų stotelė „FanJu FJ3373W“

22.27€ | 38% nuolaida | 5 balai iš 5 (2 vertinimai)

Dabartinius orus sužinote pažvelgę pro langą. Tai - geras ir patikimas būdas, tačiau nelabai tikslus. Kas jei po 5 minučių ims lyti? O kas jei lauke šalčiau nei atrodo vien pažiūrėjus? Tam ir skirtos paprastos buitinės orų stotelės, kokia ir yra „FanJu FJ3373W“- tai atnaujintas jau pamėgto įrenginio modelis.

Labai geras gaminys! Atkeliavo taip greitai. Rekomenduosiu jį visiems savo draugams (moroccan)

„FanJu FJ3373W“ - tai paprasta buitinė orų stotelė su išoriniu orų davikliu. Ji dideliame LCD ekrane parodo lauko bei vidaus temperatūrą, santykinę drėgmę ir atmosferos slėgį. Šis įrenginys įsimena šiuo metu esančius orus ir seka jų pokyčius, todėl gali parodyti ir tendenciją - ar temperatūra bei drėgmė kyla ar krenta. Viena vertus, tai padės tiksliai įvertinti orus lauke ir pasirinkti tinkamiausią aprangą, bet, kita vertus, tai padės priimti sprendimus ir apie klimatą namie.

Aišku, „FanJu FJ3373W“ gali kur kas daugiau nei tik parodyti dabartinius duomenis. Kartu tai yra ir laikrodis su žadintuvu. Šis prietaisas turi įprastą žadintuvą su snaudimo funkcija - signalą galima atidėti 5 minutėms. „FanJu FJ3373W“ taip pat turi ir kalendorių, parodo savaitės dieną. Įdomu tai, kad įrenginio ekrane matysite ir Mėnulio fazę. Valdyti žadintuvą, ekrano ryškumą ir kitus parametrus galima nugarinėje pusėje esančiais mygtukais.

„FanJu FJ3373W“ pateikia ir orų prognozes. Centriniame ekrane simboliai vaizduoja, kokių orų galite tikėtis per artimiausias 8 valandas. Prognozės sudaromos pagal dabartinius orus, paros laiką ir santykinio atmosferos slėgio pokyčius.

Tikriausiai pastebėsite, kad „FanJu FJ3373W“ yra labai panašus į senesnį „FanJu FJ3365“.

Iš tikrųjų, taip ir turėtų būti, nes „FanJu FJ3373W“ yra atnaujinta „FanJu FJ3365“ versija. Visų pirma, pasikeitė mygtukų išdėstymas nugarinėje dalyje - visi mygtukai perkelti į viršų, kur juos lengva pasiekti ir surasti.

Antra, atnaujintas LCD ekrano išdėstymas - laikrodis perkeltas prie Mėnulio fazės informacijos, panaikinta viršutinė juosta, atsirado gražesnė, lengviau suprantama grafika.

„FanJu“ pasistengė išspręsti pagrindinį stotelės trūkumą - „FanJu FJ3365“ ekraną buvo sunku įžiūrėti žvelgiant kampu. Todėl dabar pagrindiniai rodmenys „FanJu FJ3373W“ ekrane nešviečia - šviečia tik erdvė aplink juos. Manoma, kad taip skaičius bus lengviau įžiūrėti.

„FanJu FJ3373W“ gali būti pakabintas ant sienos ar pastatytas ant naktinio stalelio. Jam reikia dviejų AA tipo baterijų, bet įrenginį galima maitinti ir per USB laidą. Dviejų AA baterijų reikia ir išoriniam orų davikliui, kurį reikia palikti už lango.

Dabartinė 22.27€ kaina yra mažiausia šios orų stotelės kainų istorijoje:

8. Naujos kartos mini suktuvas „Bosch GO“

34.80€ | 66% nuolaida | „Bosch GO“ specifikacijos, atsiliepimai

Tikras praėjusio mėnesio atradimas, kiekvieną savaitę patenkantis į perkamiausių prekių dešimtuką. 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas - tai universalus rankinis elektrinis suktuvas, su talpia baterija, ergonomišku korpusu ir standartiniu griebtuvu. Šiam įrenginiui tinka daugelis paplitusių atsuktuvų galvučių su šešiakampiais kotais. Talpios baterijos pakanka net 8 darbo valandoms, o pirkėjai džiaugiasi nevarginamais riešais, naudingumu namų remonte ir kaina. 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra puikus įrankis ir mėgėjams, ir profesionalams.

Naudojau šį įrenginį apie metus, turiu pasakyti, kad jis vis dar man patinka. Baterijos pakanka labai ilgam laikui, nebent visą laiką naudojate suktuvą ant jo galimybių ribos. Jei taip, tai po keliasdešimties varžtų šis suktuvas sulėtės. Dar noriu pridurti, kad pirmasis greitis yra tiesiog per lėtas, bet galios šiam suktuvui tikrai pakanka (Piet)

Kaina

Tikrinta 2018 10 19

Žemiau pateikiamos kainos „Bosch GO“ suktuvui be antgalių:

  • Lietuvoje - neparduodamas.
  • Gearbest - 34.80€.
  • Ebay.com - 52€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 17€.

Galima įsigyti „Bosch GO“ suktuvus iš karto komplekte su antgaliais:

Antgalius galima įsigyti atskirai arba pirkti bet kokioje Lietuvoje esančioje įrankių parduotuvėje. 

Trumpai

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (60 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras įrankis: suminis apžvalgų reitingas 4,75 balai iš 5  
  • Išsami apžvalgų suvestinė, kaip veikia „Bosh GO“ suktuvas
  • Tai labai kompaktiško dydžio mini suktuvas. Jį galima patogiai nešiotis visur su savimi. Gerokai mažesnis ir lengvesnis už konkurentus, tačiau veikia tiesiog puikiai. „Bosch Go“ yra galingas įrankis, kuriuo paprasta naudotis.

9. Lazerinis atstumo matuoklis „KXL – E40“

16.53€ | 26% nuolaida | 4.91 balai iš 5 (857 vertinimai)

„KXL – E40“ lazerinis atstumo matuoklis atstumą matuoją į naudotojo pasirinktą paviršių pasiųsdamas lazerio impulsą ir matuodamas, per kiek laiko jis sugrįžta. Kadangi viskas vyksta šviesos greičiu, skirtumas tarp impulso pasiuntimo ir sugrįžimo yra labai mažas, todėl matavimo greitis yra didžiulis.

„KXL - E40“ turi paprastą nespalvotą ekraną, kuriame pamatysite, išsaugotų matavimų istoriją ir, aišku, matuojamą reikšmę. 

„KXL - E40“ naudoja dvi įprastas AAA standarto baterijas. Jų turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui, nes lazerio impulsas įprastai būna labai trumpas, o ir didžioji ekrano dalis yra juoda. Beje, „KXL - E40“ leidžia išsaugoti net 99 matavimus - to daugiau nei pakanka vienam jūsų projektui.

Tikriausiai jau manote, kad lazeriniai matuokliai tiesiog nepateikia tokių patikimų duomenų. Iš tikrųjų, jie veikia net labai gerai, tik visada reikia atminti, kad kaip ir visi matavimai, turi savo paklaidas. 

Tiesa, reikia žinoti, kad paviršius, į kurį nutaikote lazerio spindulį, turėtų būti matinis, plokščias. Visiškai netinka stikliniai ir atspindintys paviršiai (poliruotas metalas ar veidrodžiai).

Be to, lazeriniai atstumo matuokliai geriau veikia prieblandoje ar debesuotą dieną - ryškios saulės šviesos jie nemėgsta, nors ir dirbti vien tik naktį nereikalaujama.

10. Įspūdingo vibravimo dažnio elektrinis dantų šepetėlis „Alfawise RST2056“

17.40€ | 17% nuolaida | 4.76 balai iš 5 (54 vertinimai) | „Alfawise RST2056“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise RST2056“ yra elektrinis dantų šepetėlis, pasižymintis aukštu vibracijos dažniu, 2 minučių laikmačiu ir paprastu dizainu.

Kaina

Tikrinta 2018 10 19

„Alfawise RST2056“ yra paprastas, kompaktiškas elektrinis dantų šepetėlis. Tikriausiai esate girdėję, kad dantų šepetėlius rekomenduoja ir odontologai – jie tiesiog valo kokybiškiau. Štai „Alfawise RST2056“ vibruoja 40000 kartų per minutę dažniu – jūsų rankos ir tradiciniai dantų šepetėliai tokio efekto sukurti negali.

„Alfawise RST2056“ turi keturis režimus, kaip ir paminėtas konkurentas. Bet ar kada susimąstėte, kuo jie skiriasi? Ogi štai kuo:

  • Įprasto valymo režimo metu šepetėlis vibruoja 31 karto per minutę dažniu;
  • Švelniojo režimo metu šepetėlis vibruoja kur kas lėčiau, todėl šis režimas tinka jautriems dantims ir tiems, kurie pirmą kartą naudoja elektrinį dantų šepetėlį;
  • Balinimo režimas leidžia „Alfawise RST2056“ pasiekti maksimalų vibracijos dažnį – 40000 kartų per minutę;
  • Na, o masažo režimas kas šiek tiek laiko kaitalioja valymo ir balinimo režimų procesus.

Aišku, „Alfawise RST2056“ turi rimtų konkurentų. Štai „Xiaomi Soocas Soocare X3“ (kainuoja 34€) yra labai populiarus ir iš pažiūros panašus elektrinis dantų šepetėlis. Tačiau iš tiesų tarp jų yra daug skirtumų. Visų pirma, „Alfawise RST2056“ yra gerokai pigesnis, tačiau kartu jo dizainas nėra toks sofistikuotas, nėra ir „Bluetooth“ prieigos prie išmaniosios programėlės.

Taigi, „Alfawise RST2056“ nėra išmanusis šepetėlis, tad prisijungti prie telefono, kaip tą daro „Xiaomi Soocas Soocare X3“, negalės.

„Alfawise RST2056“ turi savų pranašumų. Šalia dvigubai mažesnės kainos galima pažymėti ir tai, kad „Alfawise RST2056“ vibruoja didesniu dažniu (40000 kartai per minutę prieš 37200).

Pakuotėje taip pat rasite net tris galvutes su spalvotais žiedais – taip galėsite atskirti, kuri galvutė yra jūsų, jei nuspręstumėte tuo pačiu įrenginiu naudotis su šeima (tai nėra rekomenduojama, bet gamintojas pagalvojo ir apie tokią galimybę). „Xiaomi Soocas Soocare X3“ suteikia vos vieną galvutę.

Baigę valytis dantis „Alfawise RST2056“ galėsite drąsiai nuskalauti po vandeniu, nes jis atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą įrenginį galima plauti po čiaupo srove ir jam nieko nenutiks, nebent sugalvotumėte jį kuriam laikui panardinti vandenyje.

Dar viena įdomi „Alfawise RST2056“ funkcija yra laikmatis. Įrenginys kas 30 sekundžių praneša, kad laikas pereiti prie kitos burnos vietos, o po 2 minučių primena, kad jau turėtumėte būti baigęs valytis dantis. Aišku, galite juos valyti kiek panorėjęs, bet ši funkcija primena apie gydytojų patarimus.

„Xiaomi Soocas Soocare X3“ turi 1000 mAh bateriją, kurios pakanka 25 dienoms, o paskui įkrovimui reikia tik 16 valandų. „Alfawise RST2056“ baterijos talpa siekia tik 650 mAh, kurių vis tiek pakaks 16 dienų, bet įkrovimui jau reikia visos dienos.

Aišku, tai nėra labai svarbu, nes abu įrenginiai bus įkraunami kasnakt, jei juos paliksite jų stovuose/įkrovimo stotelėse. „Xiaomi Soocas Soocare X3“ taip pat yra lengvesnis, bet abu šepetėliai yra pakankamai kompaktiški kelionėms.

„Alfawise RST2056“ yra puikus minimalistinis elektrinis dantų šepetėlis. Kol kas jis vis dar yra pakankamai naujas, tačiau visi ženklai rodo, kad jis ateityje turėtų sulaukti nemažai sėkmės.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()