TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pradžiai: specialus kuponas „Xiaomi Mi Band 3“ apyrankei, labai geras pasiūlymas dulkių siurbliui, iki mažiausios kainos atpigęs populiariausias 2018 metų „Nokia“ telefonas (Video, 2018 m. 43 savaitė)  ()

Skelbiamos nuolaidos šioms prekėms:

- 40% nuolaida dulkių siurbliui „Puppyoo WP536“

- 24% nuolaida išmaniajam telefonui „Nokia X6“

- 41% nuolaida orų stotelei „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“

- 20% nuolaida elektriniui dantų šepetėliui „Lenovo Lemei“

- 26% nuolaida „MIXZA TOHAOLL“ 32 GB talpos atminties kortelei

- 23% nuolaida išmaniajam TV priedėliui „A5X MAX“ iš Čekijos sandėlio

- 23% nuolaida automobiliniui įkrovikliui, įtampos davikliui, FM moduliatoriui ir laisvų rankų įrangai viename – „Xiaomi ROIDMI 3S“

- 66% nuolaida mini suktuvui „Bosch GO“

- specialus kuponas ir 43% nuolaida išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 3“

- 41% nuolaida racijų komplektui „Baofeng BF - T3“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Dulkių siurblys „Puppyoo WP536“

78.66€ | 40% nuolaida | 4.87 balai iš 5 (15 vertinimai)„Puppyoo WP536“ specifikacijos, atsiliepimai

„Puppyoo WP536“ yra nedidelis belaidis dulkių siurblys, skirtas įprastam buitiniam naudojimui. Kompaktiškas jo dydis reiškia, kad jis užims ne daug daugiau vietos nei paprasta šluota – jį tiesiog atremsite kur nors kampe.

Labai lengvas ir patogus naudoti. Mano šuo nuolatos šeriasi, visus namus tenka valyti nuo jo plaukų. Šis siurblys yra tikrai geras ir kainuoja pigiau nei kitas, kurį buvau radusi prekybos centre. (Susan)

Kaina

Tikrinta 2018 10 23

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 78.66€
  • Į Lietuvą siunčiamas Priority Line nemokamai.
  • Amazon - 112.47€
  • AliExpress - 101.60€
  • Siuntimas kainuos 10.16€.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote iki 40€.

„Puppyoo WP536“ yra nedidelis belaidis dulkių siurblys. Kompaktiškas jo dydis reiškia, kad jis užims ne daug daugiau vietos nei paprasta šluota – jį tiesiog atremsite kur nors kampe. „Puppyoo WP536“ sveria 2,5 kg, todėl juo galėsite darbuotis ir iškeltu virš galvos, valydami dulkes iš užuolaidų. Tam net yra specialus antgalis. Dar vienas antgalis yra skirtas sunkiai prieinamoms vietoms, o pagrindinis efektyviai valo grindis.

Šis 120 W galingumo siurblys be vargo renka ir augintinių plaukelius, ir dulkes, ir įprastą purvą. Jokių maišelių „Puppyoo WP536“ nenaudoja, nes jie yra nepatogūs. Visos šiukšlės yra surenkamos į permatomą indą, todėl lengvai matysite, kada jis prisipildo. Vienas mygtuko paspaudimas jį atidarys ir viskas iškris į šiukšledėžę, o indą galėsite išplauti – paprasta ir greita.

Lengvai išimama ir baterija. „Puppyoo WP536“ turi 2200 mAh talpos bateriją, kurios pakanka 35 minučių darbui. Per tiek laiko suspėsite išvalyti bent jau porą kambarių - gamintojas tvirtina, kad tiek užtenka ir 100 m2 plotui, bet čia priklauso kaip skaičiuojama. Per tiek laiko tikriausiai pavyks išsiurbti ir automobilį – juk tai taip lengva, kai įrenginiui nėra būtini laidai.

Tada siurblį reikės kurį laiką įkrauti. Baterija iš siurblio yra išimama kartu su integruotu įkrovikliu - tai reta galimybė tarp tokio tipo siurblių, bet labai patogi. Galima krauti baterijos neišėmus arba išėmus iš siurblio, o jai susidėvėjus, galima įsigyti atskirą bateriją. Krovimas užtrunka 2-2,5 val., kroviklis yra 11W galingumo. 

Galiausiai, „Puppyoo WP536“ yra ne tik patogus ir efektyvus, bet ir pakankamai tylus – skleidžia tik 79 dB triukšmą. Aišku, prie tokio ūžimo pamiegoti nepavyks, bet kaimynai skųstis neturės kuo. Visos šios gerosios savybės yra sujungtos į patrauklų derinį, kurį mėgsta pirkėjai.

2. Išmanusis telefonas „Nokia X6“

175€ | 24% nuolaida | 4.84 balai iš 5 (191 vertinimai) | „Nokia X6“ specifikacijos, atsiliepimai

„Nokia X6“ – tai gerai žinomo gamintojo išmanusis telefonas su „Android 8.1“ operacine sistema bei našiu „Snapdragon 636“ centriniu procesoriumi. Šis išmanusis telefonas daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl konkurencingos kainos, kuri prilygsta pigiausiems kiniškiems išmaniesiems telefonams. Be to, „Nokia X6“ garsėja savo galine kamera, kuri yra aprūpinta dirbtiniu intelektu ir taip pat maloniai stebina natūraliu spalvų atkūrimu.

Tai nuostabus išmanusis telefonas, kuris yra ne tik greitas, bet dar turi gerą priekinę bei galinę dvigubą kamerą ir maloniai stebina puikia surinkimo kokybe prilygstančia aukštosios klasės išmaniesiems telefonams. Be to, „Android“ šiam išmaniajam telefonui suteikia puikią vartotojo patirtį ir maksimalų funkcionalumą. (Angel)

Kaina

Tikrinta 2018 10 23

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 175€
  • Į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Tai mažiausia šio telefono kaina iki šiol
  • AliExpress - 174.61€

Trumpai:

  • Ekranas: 5,8 colių įstrižainės IPS LCD tipo ekranas (1080 x 2280, 432 PPI) apsaugotas „Corning Gorilla Glass 3“ stiklu.
  • Procesorius: 8 branduolių „Snapdragon 636“.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 509“.
  • Atmintis: 4 GB arba 6 GB RAM ir 32 GB arba 64 GB ROM (gali būti plečiama naudojant Micro SD kortelę).
  • Kameros: dviguba galinė kamera (16 MP, f/2.0, 1.0µm, PDAF ir 5 MP, f/2.4, 1.12µm, gylio jutiklis) su dirbtiniu intelektu nuotraukų apdorojimui, priekinė kamera (16 MP, f/2.0, 1.0µm) su dirbtiniu intelektu nuotraukų apdorojimui.
  • OS: Android 8.1 (Oreo) originali versija.
  • Baterija: 3060 mAh.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas, veido atpažinimas.
  • Jungtys: USB C tipo jungtis, 3,5 milimetrų ausinių lizdas.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0 ir WiFi 802.11ac ryšio moduliai, 4G LTE palaikymas (B1 / B3 / B7 / B8, B38 / B39 / B40).
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, artumo sensorius, kompasas
  • Korpusas: iš aliuminio lydinio pagamintas karkaso rėmelis bei „2.5D Corning Gorilla Glass“ tipo stiklu padengtas išmaniojo telefono priekis bei galinė dalis.
  • Matmenys ir masė: 14,72 x 7,1 x 0,8 cm, 151 g.

3. Orų stotelė „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“

22.75€ | 41% nuolaida | 4.69 balai iš 5 (68 vertinimai)

Kai tik pasiūloma gera nuolaida, ši orų stotelė iš karto patenka į perkamiausių sąrašus. „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“ yra ne tik žadintuvas, bet ir orų stotelė, ir laikrodis, ir kalendorius. Ir pasižymi labai patrauklia kaina su dabartine nuolaida, tai pati mažiausia kaina, kokia tik yra buvusi šiai stotelei. 

FJ3365 turi didelį LCD ekraną, kuris visas yra užpildytas informacija. Visų pirma, aišku, reikia paminėti, kad čia pamatysite dienos laiką, datą, mėnulio fazę. Galėsite nustatyti žadintuvą, o jei atsibusti bus sunku, galėsite signalą atidėti 5 minutėms. Visgi, tai - labai paprastos funkcijos, kurias turi kiekvienas paprastesnis žadintuvas.

FJ3365 jus informuos apie orus. Kartu su šiuo prietaisu komplektuojamas ir belaidis orų jutiklis, kurį reikia padėti kur nors už lango. Taip ekrane išvysite tiek vidaus, tiek lauko temperatūrą, drėgmę, kritulius. Ekrano centre pastebėsite ir simbolius, kurie nurodys artimiausių orų prognozę.

Tai - gana protingas daiktas. Jis pats savarankiškai prognozuoja orus pagal drėgmę, temperatūrą ir šių rodiklių pokyčius. Temperatūrai nukritus žemiau nulio, pasigirs ir perspėjimas, kad lauke galite susidurti su ledu.

Pats ekranas yra gana ryškus LCD. Ne naujausias žodis technologijose, tačiau jis yra pakankamai ryškus. Apšvietimo lygį galite reguliuoti - galite sumažinti iki minimumo, jei ketinate šį įrenginį laikyti prie lovos.

FJ3365 atrodo labai švarus, dizaino prasme, nes mygtukai, baterijų lizdas ir garsiakalbiai yra perkelti į įrenginio galą. Tiesa, nors jis gali veikti naudodamas porą AA baterijų, šį įrenginį galite prijungti ir tiesiai prie elektros lizdo. O štai išorinis temperatūros jutiklis veikia tik dviejų AA standarto elementų pagalba.

4. Elektrinis dantų šepetėlis „Lenovo Lemei“

35.00€ | 20% nuolaida | „Lenovo Lemei“ specifikacijos

„Lenovo Lemei“ – tai visiems gerai žinomo gamintojo elektrinis dantų šepetėlis, kuris garsėja 100 dienų laikančia baterija bei 5 dantų valymo režimais. Be to, tai yra vienas iš nedaugelio elektrinių dantų šepetėlių, kuris pas pirkėją iš karto atkeliauja ne tik su 4 keičiamomis galvutėmis, bet ir specialia šepetėlio transportavimui skirta dėžute.

Kaina

Tikrinta 2018 10 23

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“35.00€
  • Į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu už 0.69 €, atkeliaus maždaug per mėnesį.
  • Kitose parduotuvėse kol kas nėra

Kinijoje gamintojų, kurie siūlo elektrinius dantų šepetėlius atsiranda vis daugiau. Bene daugiausiai teigiamų atsiliepimų šiuo metu susilaukia „Xiaomi“ bei „Oclean“ gamintojų elektriniai dantų šepetėliai. Smagu, kad konkurentų gretos ir toliau auga – prie elektrinių dantų šepetėlių gamybos rinkos galiausiai prisijungė „Lenovo“.

„Lenovo Lemei“ elektrinis dantų šepetėlis turi 2000 mAh talpos bateriją, tačiau labiausia garsėja tuo, nes be papildomos įkrovos gali tarnauti net apie 100 dienų. Šis rodiklis iš tikrųjų stebina.

Pavyzdžiui, artimiausias konkurentas „Oclean One“ (59€ su 16% nuolaida) net ir turėdamas 2600 mAh talpos bateriją be papildomos įkrovos gali tarnauti tik apie 60 dienų. Tuo tarpu populiarusis dantų šepetėlis „Soocare X3“  (37€ su 39% nuolaida) turi tenkintis dar kuklesniu 25 dienų rezultatu. 

Naujos kartos „Lenovo Lemei“ dantų šepetėlis ypatingas tampa ir dėl tos priežasties, nes pas pirkėją iš karto atkeliauja su keturiomis keičiamomis galvutėmis. Kadangi įprastai jas tenka keisti kas 3 mėnesius, tai reiškia, kad be jokių papildomų išlaidų „Lenovo Lemei“ galėsite naudoti apie vienerius metus.

Be to, „Lenovo Lemei“ komplekte rasite specialią transportavimui skirtą dėžutę, kurioje tilps tiek pats šepetėlis, tiek jo galvutė, tiek įkrovimui skirtas laidas. Svarbu pabrėžti, kad tokios bazinės komplektacijos negali pasiūlyti nei „Oclean One“, nei „Soocare X3“.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad „Lenovo Lemei“ siūlo net 5 dantų valymo režimus, kai tuo tarpu „Soocare X3“ gali pasigirti 4, o „Oclean One“ tik 3 valymo režimais, bet kiekvienas iš jų – po 4 intensyvumo lygius.

„Lenovo Lemei“ yra išmanusis šepetėlis, todėl Bluetooth ryšiu jungiasi prie telefono. Įdomu ir tai, kad „Lenovo Lemei“ taikomoji programa geriausią jums tinkamą dantų valymo režimą sudaro individualiai atsižvelgdama į programėlėje atliekamo testo rezultatus.

5. „MIXZA TOHAOLL“ 32 GB talpos atminties kortelė

4.37€ | 26% nuolaida | 4.89 balai iš 5 (7791 vertinimai)

„MIXZA TOHAOLL“ yra vienas iš perkamiausių produktų Kinijos turgelyje. Ši microSD atminties kortelė pasižymi dideliu duomenų nuskaitymo ir įrašymo greičiu. Gamintojas teigia, kad duomenų nuskaitymo greitis siekia 80 MB/s, tad tai užtikrina greitą duomenų redagavimą, saugojimą bei dalinimąsi.

32 GB talpos atminties kortelės užteks tūkstančiams nuotraukų, dainų ar saugoti bet kokiai kitai svarbiai jūsų informacijai.

Jei 32 GB atminties yra per daug, ar mažoka, galima pasirinkti ir kitos konfigūracijos atminties kortelę. Pasirinkimas išties platus: nuo 8 GB iki 256 GB. Žinoma, už konkurencingą kainą parduodamų atminties kortelių skaičius gana spėriai tirpsta.

„MIXZA TOHAOLL“ atminties kortelės yra atsparios nepalankiems aplinkos veiksniams. Jos yra atsparios vandeniui, karščiui (iki 85 laipsnių pagal Celsijų) ir šalčiui (iki –25 laipsnių pagal Celsijų) bei smūgiams.

6. Išmanusis TV priedėlis „A5X MAX“

39.37€ | iš Čekijos sandėlio| 23% nuolaida | „A5X MAX“ specifikacijos, atsiliepimai

Šiais laikais viskas yra išmanu. Tačiau nemažai namų vis dar turi senesnius, neišmanius televizorius, kurie negali prisijungti prie interneto ir transliuoti „Youtube“ ar „Netflix“. Tai galima išspręsti įsigijus nebrangų, bet labai gerą TV priedėlį, koks ir yra „A5X MAX“ - tai vienas geriausių TV priedėlių Kinijos rinkoje pagal kainą ir kokybę su „Android 8.1“ operacine sistema, 4GB RAM, SD atminties kortelės lizdu, 4-iomis USB ir 1 Ethernet jungtimi bei minimalistiniu pulteliu, o dabartinė siūloma kaina yra labai gera.

Labai geras priedėlis, 100 % atitinka aprašymą. Labai paprastas naudoti, gera kokybė, didelis greitis dėl 4 GB RAM – tai leidžia įrenginiui įsijungti per kelias sekundes. Apskritai, geras kainos ir kokybės santykis. Sakyčiau, tai geriausias „Android“ priedėlis, kokį tik esu turėjęs. (Salman)

Kaina

Tikrinta 2018 10 23

  • Lietuvoje - neparduodamas.
  • Gearbest - 39.37€.
  • Iš Čekijos sandėlio, siuntimas už 4.58€.
  • Geekbuying - 49.50€.
  • Iš Lenkijos sandėlio, siuntimas nekainuoja.
  • TomTop  - 54.86€.
  • Siūlo senesnę versiją su Android 7.1 - nusipirkus dar reikėtų atnaujinti programinę įrangą į Android 8.1 (atnaujinimą galima persisiųsti iš čia)
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 15 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (59 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras TV priedėlis: suminis apžvalgų reitingas 4,67 balai iš 5  
  • Jei ieškote „Android“ TV priedėlio, bet jūsų asmeninis biudžetas yra ribotas, tada „A5X MAX“ yra tikrai geras pasirinkimas. Labai greitas „WiFi“ ryšys, nors ir palaiko tik 2.4G. Žinoma, galima įprastu interneto laidu prijungti šį priedėlį prie interneto ir jo greitis gerokai išaugs. Taip pat labai greitai įkelia vaizdo įrašus iš Youtube. Bendrai, tai kokybiškas TV priedėlis.

7. Automobilinis įkroviklis, įtampos daviklis, FM moduliatorius ir laisvų rankų įranga viename – „Xiaomi ROIDMI 3S“

11.37€ | 23% nuolaida | „Xiaomi ROIDMI 3S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai išmanus automobilinis išmaniųjų prietaisų įkroviklis, papildomai atliekantis FM moduliatoriaus, laisvų rankų įrangos ir įtampos matuoklio funkcijas.

Nuostabus gaminys! Puiki kokybė, labai geros medžiagos. Dizainas taip pat puikus, kaip ir įpakavimas bei instrukcijos. Programėlė yra labai gerai padaryta ir labai naudinga. Įrenginiai įkraunami greitai, o FM transliacija yra aukštos kokybės. Tikrai rekomenduoju. (Usman)

Kaina

Tikrinta 2018 10 23

  • Lietuvoje - 18.19€.
  • Gearbest - 11.37€ 
  • Siunčia neregistruotu paštu už 0.44€
  • Tai pati mažiausia kaina
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 7 eurus.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (776 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras TV priedėlis: suminis apžvalgų reitingas 4,67 balai iš 5  
  • Apžvalgos autorius teigia, kad už paprastus USB įkrovėjus „Roidmi 3S“ kainuoja 3-4 kartus daugiau, tačiau savo galimybėmis jis yra visai kitame lygyje. Pagaminimas ir veikimas yra tiesiog kokybiški, naudotis - nesudėtinga. Turint omenyje, kad kaina vos perlipa per 10 eurų, tai tikrai naudinga investicija.

8. Naujos kartos mini suktuvas „Bosch GO“

35€ | 66% nuolaida | „Bosch GO“ specifikacijos, atsiliepimai

3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas - tai universalus rankinis elektrinis suktuvas, su talpia baterija, ergonomišku korpusu ir standartiniu griebtuvu. Šiam įrenginiui tinka daugelis paplitusių atsuktuvų galvučių su šešiakampiais kotais. Talpios baterijos pakanka net 8 darbo valandoms, o pirkėjai džiaugiasi nevarginamais riešais, naudingumu namų remonte ir kaina. 3,6 V „Bosch GO“ mini suktuvas yra puikus įrankis ir mėgėjams, ir profesionalams.

Naudojau šį įrenginį apie metus, turiu pasakyti, kad jis vis dar man patinka. Baterijos pakanka labai ilgam laikui, nebent visą laiką naudojate suktuvą ant jo galimybių ribos. Jei taip, tai po keliasdešimties varžtų šis suktuvas sulėtės. Dar noriu pridurti, kad pirmasis greitis yra tiesiog per lėtas, bet galios šiam suktuvui tikrai pakanka (Piet)

Kaina

Tikrinta 2018 10 23

Žemiau pateikiamos kainos „Bosch GO“ suktuvui be antgalių:

  • Lietuvoje - neparduodamas.
  • Gearbest - 35€.
  • Ebay.com - 52€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 17€.

Galima įsigyti „Bosch GO“ suktuvus iš karto komplekte su antgaliais:

Antgalius galima įsigyti atskirai arba pirkti bet kokioje Lietuvoje esančioje įrankių parduotuvėje. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (66 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras įrankis: suminis apžvalgų reitingas 4,75 balai iš 5  
  • Išsami apžvalgų suvestinė, kaip veikia „Bosh GO“ suktuvas
  • Tai labai kompaktiško dydžio mini suktuvas. Jį galima patogiai nešiotis visur su savimi. Gerokai mažesnis ir lengvesnis už konkurentus, tačiau veikia tiesiog puikiai. „Bosch Go“ yra galingas įrankis, kuriuo paprasta naudotis.

9. Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“

20.65€ | 43% nuolaida | su nuolaidos kodu IVBAND3 | „Xiaomi Mi Band 3“ specifikacijos, atsiliepimai

Ko gero, prasideda pasiruošimas dovanų sezonui - šią apyrankę pirkėjai jau perka po kelis vienetus. Tai protingas pasirinkimas, nes kaina tikrai gera, daiktas patikimas, o apyrankė atkeliaus per 3-4 savaites. „Xiaomi Mi Band 3“ yra 3 kartos, 2018 metais anonsuota, stilinga, vandeniui atspari, nuolatos matuojanti širdies ritmą ir turinti didelės talpos bateriją išmanioji apyrankė, jau prekybos pradžioje sumušusi pardavimo rekordus ir nuo to laiko nuolatos patenkanti į perkamiausių TOPą.

Ekonomiška, turinti ilgaamžę bateriją, elegantiškai atrodanti, valdymas ir naudojimasis yra nesudėtingas, atspari vandeniui ir itin greitas pristatymas iš Gearbest.com. (Giovanni)

Kaina

Tikrinta 2018 10 23

  • Lietuvoje - 33€
  • Gearbest - 20.65€.
  • Rekordiškai gera kaina su nuolaidos kodu IVBAND3.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.
  • Tomtop - 26.99€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 13 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (1816 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai gera apyrankė: suminis apžvalgų reitingas 4,4 balai iš 5  
  • Fizinio aktyvumo funkcijos:žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, nuolatinis širdies ritmo matavimas, miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas

  • Sporto režimai: 5 - bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, greitas ėjimas, paprastas ėjimas.
  • Navigacija: nėra. 
  • Žinutės ir pranešimai: skambučių ir žinučių informavimas, galima atmesti skambutį,  priminimų funkcija. Pranešimų tipas - vibravimas
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, padeda surasti telefoną, orų prognozė. Yra dvi versijos: su NFC ir be NFC.
  • Ekranas: lietimui jautrus, 0,78 colių įstrižainė, nespalvotas OLED tipo, 128 x 80 px raiška
  • Atsparumas: IP68, 5ATM reitingas – pilnai atspari vandeniui, su ja galima maudytis ir nardyti iki 50 metrų gylyje. Gali dirbti nuo –10 iki 50 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje
  • Baterija: Turi 110 mAh talpos bateriją, kurios vidutiniškai užtenka 20 dienų. Pilnai įkraunama per 2 valandas. Naudojamas specialus, komplekte pridedamas įkrovėjas.
  • Kalba: kinų ir anglų. Anglų kalbą galima įjungti po automatiškai atsiunčiamo programinės įrangos atnaujinimo arba čia aprašytu metodu.
  • Medžiagos: plastikas ir metalas
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“ 
  • Programėlė: „Mifit“, susiejama su „Android 4.4“ / „iOS 9.9“ bei naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Pateikia visus aktyvumo duomenis, kaupia statistiką. 
  • Matmenys ir masė: 24.70 x 1.79 x 1.20 cm; apie 20 gramų 

Palyginamosios apžvalgos:

10. Racijų komplektas „Baofeng BF - T3“

12.25€ | 41% nuolaida | 4.88 balai iš 5 (111 vertinimai)

Jeigu mėgstate keliauti arba tiesiog klajoti po nepažystamas teritorijas, tai greičiausiai sutiksite, kad po ranka turėti nešiojamą raciją tikrai nepamaišytų.

„Baofeng BF - T3“ naudoja keturias AAA standarto baterijas, o be jų sveria vos 80 gramų. 

Dažnių diapazonas taip pat yra pakankamai platus - 462 - 467MHz, atmintyje išlieka 8 dažniai.

„Baofeng BF - T3“ turi integruotą anteną, kuri leidžia susikalbėti 1-3 km atstumu, priklausomai nuo kliūčių.

Šalia to dar pridėkite LCD ekraną, LED prožektorių, keičiamus perspėjimo apie susisiekimą signalus ir gausite pakankamai patrauklų daiktą.

Šiuo atveju norisi pabrėžti tai, kad „Baofeng BF-T3“ racijos (5,5 x 2,5 x 14,5 cm) pilnai atitinka visus keliamus Europos Sąjungos reikalavimus, todėl be jokių problemų gali būti naudojamos ir Lietuvoje.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: