„Namuose įsirengiau jau 12 tokių šviestuvų - apšvietimo kokybė tiesiog nesulyginama su pigiais analogais“. Įdomausi pirkėjų atsiliepimai apie masiškai perkamą šviestuvą „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ (29 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio, Video)  (12)

„Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“ yra išmanusis LED šviestuvas, skleidžiantis net 2200Lm šviesos srautą ir turinti itin aukštą spalvų perdavimo indeksą (Ra95). Šviestuvą galima valdyti per išmanųjį telefoną, pavyzdžiui, galima keisti jo skleidžiamos šviesos temperatūrą nuo 2700K iki 6000K. Dar viena išskirtinė jo savybė - labai greitas montavimas ir kompaktiškas dydis - puikiai tinka žemesnėms luboms. Daugelis atsiliepimų pažymi puikią šviesos kokybę, paprastą ir funkcionalų valdymą, o montavimas yra vienas juokas. Nejaugi „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“ šviestuvas neturi trūkumų? Štai ką apie jį sako pirkėjai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-10-25 „Namuose įsirengiau jau 12 tokių šviestuvų - apšvietimo kokybė tiesiog nesulyginama su pigiais analogais“. Įdomausi pirkėjų atsiliepimai apie masiškai perkamą šviestuvą „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ (29 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio, Video)  (12)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šioje „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“ atsiliepimų suvestinėje rasite koncentruotą informaciją ką kalba šią lempą įsigiję pirkėjai. Kas jiems patinka, kokius dalykus pastebi, akcentuoja ir ką rekomenduoja kitiems, kurie ketina pirkti šią lempą.

Buvo peržiūrėti ir atrinkti komentarai iš vienų populiariausių internetinių parduotuvių - Gearbest.com ir Aliexpress.com.

Peržiūrėti buvo visi komentarai, bet, žinoma, atrinkta tik pati esmė ir naudingiausia informacija. Taip pat pateikti keli pažodiniai komentarai, kurie atspindi bendras nuotaikas ir požiūrį į „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“ lempą.

 

Lempos pagaminimo ir šviesos kokybė, valdymas, pritvirtinimas bei bendri pastebėjimai

  • Pirkėjai akcentuoja šios lempos ergonomiškumą, gerą pagaminimo kokybę ir malonią šviesą (Giddle Finddle, Szk, Vitalijus).
  • Šiame šviestuve naudojami šviesos diodai su didelės spalvos perdavimo indeksu (95 CRI) (K***k), o tai reiškia, kad šviestuvas apšviečia daiktus taip, kad mes juos matome tokius, kokie jie yra – natūralių ir neiškraipytų spalvų (Марина).
  • Lempos forma ir joje išdėstyti LED šviestukai sukuria malonų apšvietimo efektą (Марина), taip pat galima pasirinkti keletą skirtingų apšvietimų režimų ir taip prisitaikyti sau norimą apšvietimo intensyvumą (T. Sawyer).
  • Daugybė liumenų, o mėnesienos ir žvaigždėto dangaus efektas yra kažkas fantastiško (Ere).
  • Valdymas yra paprastas ir intuityvus – šviesos intensyvumas ir jos temperatūra kontroliuojama pasirenkant norimą režimą, o tai daroma su programėlėmis Mijia arba Yeeligth bei pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu (DudeRG).
  • Taip pat lempą galima valdyti su „Amazon Alexa“ arba „Google Home“ balso asistentu (Mr. Freeze, Lilalaunebär, T***h), tačiau panašu, jog tai priklauso nuo konkrečios šalies, nes Gianluca savo šalyje dar kol kas negali pasinaudoti šiomis galimybėmis.
  • Lempa šviečia tikrai ryškiai (Serg) ir apskritai, toks lempos dizainas itin tinka tuose namuose, kuriuose yra žemos lubos. Ši plokščia lempa tarsi „prilimpa prie lubų ir neužima daug vietos“ (Володимир).
  • Pritvirtinti lempą yra vienas juokas (GMJane, DudeRG, Nats876, Jeremy Piercy) – „tiesą sakant visos Xiaomi Yeelight serijos lempos turi tas pačias tvirtinimo detales, tad vieną lempą yra lengva pakeisti kita“ (Serg).
  • Lempa yra kompaktiško dydžio ir 10 kvadratinių metrų kambariui jos yra daugiau nei pakankamai (Vince). Ji puikiai tinka tiek virtuvėje (LakeH, Olin), tiek ir miegamajame (Terry Carmen).
  • Žinoma, pabrėžiamas puikus kainos ir kokybės santykis – „už tokią kainą gauname puikų produktą“ (Amber Bamber, peacefunk, Savingsmania, La Flaca).

.

Štai keletas šią lempą įsigijusių pirkėjų komentarų, kurie atspindi bendras nuotaikas ir esminius pastebėjimus

  • T. Sawyer – „Puiki lempa su paprastu pritvirtinimu. Ji naudoja push-in mechanizmą, kurio dėka pritvirtinami laidai. Tereikia paspausti mygtuką ir laidai saugiai bei greitai pritvirtinimi. Svarbu atkreipti dėmesį, kad laidai būtų nepažeisti ir nesiliestų prie metalinio lempos korpuso. Norint pačią lempą pritvirtinti prie lubų, tereikės išgręžti dvi skylutes ir ją pritivirtinti su pakuotėje esančiais varžteliais, kurių pilnai užtenka išlaikyti šiai lengvai lempai. 480 mm pločio lempoje šviesa pasiskirsto tolygiai ir nėra tokios srities, kuri būtų ryškesnė nei likusios. Pats naudoju šilčiausią spalvų temperatūrą (2700K) ir didžiausią ryškumą, nors galima pasirinkti ir kitus nustatymus: 2700 – 3500 – 4000 – 5500 – 6500 Kelvinus. Viskas priklauso nuo asmeninio skonio ir kokia veikla užsiimate. Taip pat labai geras dalykas, kad galima nustatyti konkretų režimą ir lempa jį atsimena net tada, kai yra išjungta. Kitas smagus dalykas, kad lempą galima valdyti keliais skirtingais būdais: su balso asistentu, išmaniąja programėle ir nuotolinio valdymo pulteliu. Taip pat galima vieną šviestuvą valdyti su skirtingais nuotolinio valdymo pulteliais arba su vienu valdymo pulteliu valdyti visas namuose esančias lempas – labai patogus sprendimas. Apskritai, tai puikus produktas ir palyginus tą kainą, kurią sumokėjau, vargiai rasčiau kažką geriau. O, dar pamiršau paminėti ir CRI – spalvų perdavimo indeksą – kuris yra labai aukštas (Ra95). Jūs iškart pastebėsite skirtumą tarp 20 dolerių kainuojančios lempos ir šios lempos. Nors šios pigios lempos turi įvairių spalvų temperatūrų diapazonus, bet net nepriartėja prie tokios apšvietimo kokybės, kaip kad ši lempa. Aš įsirengiau 12 tokių Yeelight lempų ir neturiu nei vienos problemos su jomis. Puikus produktas už gerą kainą.“
  • Gianluca – „Esu visiškai patenkintas šiuo produktu. Puikus apšvietimas, galima pasirinkti keletą skirtingų režimų per programėlę arba valdyti su sieniniu jungikliu. Taip pat itin gerai, kad lempa atsimena paskutinį režimą, tad nereikia kiekvieną kartą iš naujo nustatynėti švietimo režimo ir tai ypač praverčia nakties metu. Negaliu sulaukti kada mano šalyje ši lempa palaikys Amazon Alexa arba Google Home balso asistentą ir šviesą galėsiu valdyti balsu. Ketinu nusipirkti dar dvi lempas kitiems kambariams.“
  • Вадим – „Tai yra antroji lempos versija ir aš esu visiškai įsitikinęs, kad ji, nepaisant to, kad negavo apdovanojimo už dizaino sprendimus, kaip kad pirmoji lempos versija, tačiau yra ne mažiau stilinga, o ir apšvietimo rezultatai yra daug geresni. Nors deklaruojama (gamintojo aut. past.), kad šviesos srautas padidėjo 10 % (lyginant pirmos kartos lempą su antrosios aut. past.), tačiau galiu atvirai pasakyti, kad vizualiai atrodo kambaryje šviesiau bent 30 %. Tad jei ieškote geros, kokybiškos lempos, aš tikrai rekomenduoju šį produktą.“
  • Alexey – „Labai naudinga ir patogiai valdoma lempa. Paprastas montavimas, keletas skirtingų ryškumo ir spalvos temperatūros režimų. Galima šviesą valdyti naudojantis Bluetooth nuotolinio valdymo pulteliu arba išmaniajame telefone esančia programėle. Pardavėjas atsiuntė pakuotę tvarkingą ir nepažeistą, nors ji keliavo per visą Europą.“
  • Anton – „Super lempa. Labai greitai parduotuvė ją man atsiuntė, pakuotė tvarkinga ir nepažeista – viskas tvarkingai. Pati lempa šviečia ryškiai – galima reguliuoti tiek šviesą, tiek ryškumą. Kokybė aukščiausio lygio. Mama šiuo produktu labai džiaugiasi.“
  • Artem – „Labai paprastas monatvimas, tiesiog vienas juokas. Nors lempa ganėtinai didelė, bet yra kompaktiška ir lengva. IP50 standartas nuo dulkių – puikus privalumas. Bluetooth arba išmaniosiomis programėlėmis valdymas paprastas ir patogus. O žvaigždėto dangaus efektas yra kažkas tokio dėl ko mano sūnus eina iš proto. Rekomenduoju.“
  • Henry – „Lengvas ir greitas montavimas – vos du varžtai ir lempa jau pritvirtinta. Jos pilnai užtenka mano 15 m2 metrų kambariui. Valdymas su išmaniąja programėle arba Amazon balso asistentu lengvas ir patogus. Dabar aš palaukęs akcijų perku šias lempas vieną po kitos – jomis užpildysiu visus savo kambarius.“

Čia galite pasižiūrėti, kaip gyvai atrodo lempa, jos pritvirtinimas, valdymas ir skirtingi švietimo pasirinkimai:

Kaina ir sąlygos

  • Gearbest €91.52
  • 29 % nuolaida.
  • Čekijos sandėlio, tad nebus jokių mokesčių. Tik už pristatymą reikės sumokėti 4,78 eurus, tad galutinė kaina 95,78 eurai.
  • Aliexpress €119,41
  • Šviestuvas 88,65 eurai + 30,76 eurai už pristatymą iš Kinijos sandėlio.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(26)
(25)
(1)

Komentarai (12)