TOP 5 įdomių ir naudingų daiktų rinkinukas iš Kinijos: kaip akimirksniu atitirpinti ir nudžiovinti automobilio langus, be raktų veikianti dviračio spyna, neriboto ilgio spaustuvai ir labai lankstus LED stalinis šviestuvas su USB jungtimi (Video)  ()

Vėl siūlome pasidomėti 5 įdomiais daiktais iš Kinijos, kurie vilioja akcijomis.

- akimirksniu veikiantis automobilinis langų ir salono šildytuvas akcijos metu - tik €11,55;

- 52 % nuolaida dviračio spynai su kodiniu užraktu;

- 39 % nuolaida dar nematytam vamzdiniam spaustuvui;

- 6 % nuolaida „Alfawise“ klaviatūrai;

- 49 % nuolaida itin stilingai šiuolaikiškai stalinei lempai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „2-in-1 Car Electronic Heater 3-hole Vehicle Windshield Defroster“

€11,55.

Tai - elektrinis automobilinis šildytuvas. Dabar orai visą laiką tik vės ir blogės, todėl jau greitai ateis laikas, kai automobiliai virs šaldytuvais ant ratų. Aišku, jie turi šildytuvus, tačiau kai variklis yra šaltas, jie nėra labai efektyvūs. Todėl ir buvo sukurtas šis elektrinis šildytuvas automobiliams.

Šis mažas paprastas prietaisas naudoja energiją iš automobilio elektros sistemos - jį galima įjungti tiesiai į įprastą automobilinį elektros lizdą. Per tris angas prietaiso priekyje pučiamas karštas oras, kuris greitai pašalina miglą ar šerkšną nuo priekinio stiklo.

Kadangi šis šildytuvas naudoja elektrą, jis veikia iš karto, nepriklausomai nuo variklio temperatūros. Jis greitai atitirpdo ar nudžiovina priekinį stiklą ir leidžia pradėti kelionę. Tuomet jį galima pasukti į salono pusę ir pasišildyti patiems.

Žinoma, plastikinis šildytuvas gali atrodyti pavojingai, tačiau iš tiesų jis yra atsparus karščiui. Jame yra sumontuota apsauga nuo perkaitimo, todėl problemų kilti neturėtų, jei tik nepaliksite jo be priežiūros.

Įdomu ir tai, kad vasarą šis įrenginys gali virsti ir ventiliatoriumi - gali pūsti ir neįkaitintą orą.

Šis įrenginys kainuoja €11,55 - tai yra mažiausia kada užfiksuota šio daikto kaina. Ir žinoma, į Lietuvą jis yra siunčiamas nemokamai.

Priminsime, kad tai ne vienintelis kinų siūlomas patogus daikčiukas kovojant su užšalusiais stiklais - jau rašėme apie labai įdomų stiklo valytuvą su kaitinimo elementu (kainuoja €5.27), o taip pat apie specialią dangą (kainuoja €8.36), kuri tiesiog neleidžia užšalti stiklams. 

2. „Anti-theft Mountain Bike Bicycle Wire Password Lock“

52 % nuolaida | €14,00.

Tai - dviračio užraktas su kodu. Daugelis dviračio spynų turi raktus, tačiau juos lengva pamesti ar pamiršti namie. Ši dviračio spyna naudoja 5 skaitmenų kombinaciją.

Šią kombinaciją galima keisti, nes naujos spynos kombinacija bus tik eilė nulių. Pati spyna yra pagaminta iš plieninio troso, padengto PVC danga, kad jis nesubraižytų dviračio dažų. Ji sveria maždaug pusę kilogramo, tačiau ją nešiotis yra gana patogu.

Nors tai ir dviračio spyna, ją galima panaudoti ir kitose situacijose - užrakinti vartus, prirakinti žoliapjovę, kopėčias, kitus įrankius.

Šiai spynai šiuo metu taikoma 52 % nuolaida ir ji kainuoja €14,00 (šiuo metu tai mažiausia kada nors užfiksuota šio daikto kaina).

Į Lietuvą ši prekė atkeliaus nemokamai.

3. „1/2 Woodworking Water Pipe Clamp“

39 % nuolaida | €12,25.

Tai - vamzdinis pusės colio spaustuvas medžio darbams. Tokio tipo spaustuvai patinka tiems, kuriems medžio darbai - tik hobis, nes jie yra pakankamai pigūs, bet tvirti. Jie yra pagaminti tik iš metalo, todėl nelūžta, o panaudojimo galimybės - labai plačios.

Vamzdiniai spaustuvai turi nemažai privalumų, kurie neapsiriboja tik kaina. Jie yra labai tvirti ir gali suspausti didele jėga. Tačiau geriausia tai, kad jų ilgį galima pasirinkti patiems - tai reiškia, kad su tokiu skaustuvu galėsite suspausti bet kokio norimo ilgio medinį gaminį. 

Šie spaustuvai parduodami be pagrindinio strypo - reikės nusipirkti 0,5 colių vamzdį. Geriausia pasiimti spaustuvą ir nueiti į bet kurią ūkinių prekių parduotuvę, kad išsirinktumėte geriausiai tinkantį tvirtą metalinį vamzdį. Tai reiškia, kad vamzdžio ilgis apspręs ir spaustuvo galimybes.

Kai įsigysite vamzdį, ant vieno jo galo tvirtai užsimauna spaustuvo atrama ir užsifiksuoja, o ant kito tvirtinama judanti spaustuvo dalis. Tarp šių dviejų dalių, kurias sujungia vamzdis, dedamas medienos gaminys ir spaudžiamas.

Šie spaustuvai yra lengvai prižiūrimi, tvirti ir patikimi.

Šiuo metu jiems taikoma 39 % nuolaida ir vienas toks spaustuvas kainuoja €12,25. Į Lietuvą jis atkeliaus nemokamai.

4. Žaidimams skirta klaviatūra „Alfawise ZK - G082 RGB Membrane Keyboard“

6 % nuolaida | €21,00.

Tai - žaidimams sukurta klaviatūra, kuri puikiai tinka ir darbui. Ji turi 104 mygtukus, kurie suteikia mechaninį pojūtį ir yra labai patikimi - „Alfawise“ užtikrina, kad mygtukas atlaiko 5 milijonus paspaudimų.

Reakcijos laikas - vos 2 ms, o pati klaviatūra yra tokia didelė, kad spausdinsite tikrai greitai. Kompiuterinių žaidimų mėgėjams patiks tai, kad mygtukai yra apšviesti - tarp jų matoma spalvota šviesa atrodo patraukliai.

Tai nėra belaidė klaviatūra, todėl nereikės rūpintis baterijomis. Iš tikrųjų, ši klaviatūra turi net 1,8 metrų ilgio laidą, todėl galėsite atsilošti ir patogiai įsitaisyti. Prie ergonomikos prisideda ir reguliuojamas klaviatūros kampas, neslystantys padukai ir patogūs, kokybiški klavišai, kurie veikia gana tyliai.

Šioje „Alfawise“ klaviatūroje surasite ir mygtukų eilę, skirtą valdyti kompiuterio multimedijai - muzikai, filmams ir taip toliau.

Šiai „Alfawise“ klaviatūrai šiuo metu taikoma 6 % nuolaida ir ji kainuoja €21,00.

Vėlgi, tai yra mažiausia kada nors užregistruota šio įrenginio kaina, o siuntimas į Lietuvą nieko nekainuos.

5. „ShiRuiTe MT - 302 Three-way Touch Dimming Clip Desk Lamp“

49 % nuolaida | €21,87.

Tai - modernaus dizaino stalinė lempa su spaustuvu. Vakarai dabar vis tamsėja ir reikia pasirūpinti darbo vietos ergonomika. Ši LED lempa pasižymi moderniu, minimalistiniu dizainu ir skleidžia minkštą, švelnią šviesą.

Šviesos spalvos temperatūra -  5800K - 6200K. Ji nevargina akių ir puikiai tinka darbui prie kompiuterio ar televizoriaus žiūrėjimui. Šviesos intensyvumą galima reguliuoti mygtuku - yra prieinami trys lygiai.

Gerai ir tai, kad šis šviestuvas turi USB jungtį - jį galima prijungti prie kito prietaiso ar išorinės baterijos. Ant stalo jis neužima daug vietos, nes jį galima prisegti prie jo atbrailos.

Šviestuvo kotas yra labai lankstus, tad lempą galima pakreipti bet kokiu norimu kampu.

Šiai stalinei lempai taikoma 49 % nuolaida ir ji kainuoja €21,87.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()