Kuo ypatingas išmanusis dantų šepetėlis „Soocare X3“? Štai ką sako apžvalgos (Apžvalgų reitingas, Video)  ()

Šiame apžvalgų reitinge surasite išsamiausių „Soocare X3“ apžvalgų išvadų konspektus ir bendrą išmaniojo šepetėlio reitingą pagal apžvalgas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-09-21 Kuo ypatingas išmanusis dantų šepetėlis „Soocare X3“? Štai ką sako apžvalgos (Apžvalgų reitingas, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Primename, kad prieš pateikdami tokių daiktų sąrašą, įdėmiai peržiūrime esamas apžvalgas ir atrenkame tik pačias objektyviausias ir išsamiausias.

Taip pat naudojame daiktų vertinimo sistemą. Pastebėjome, kad kai kuriems skaitytojams kyla klausimų dėl šios vertinimo sistemos. Norime pabrėžti, kad ji neturi jokio ryšio su internetinės parduotuvės Gearbest.com pateikiamais pirkėjų įvertinimais.

Šį reitingą sudarome tik griežtai atsižvelgdami į tai, ką kalba daiktus išbandę apžvalgininkai ir tam jokios įtakos nedaro nei asmeninė šį tekstą rengiančio autoriaus nuomonė, nei internetinių parduotuvių skelbiami reitingai.

Kaip sudarome apžvalgų reitingą ir kokiomis vadovaujamės taisyklėmis, galite plačiau susipažinti čia.

Išmanusis dantų šepetėlis „Soocare X3“

4,6 balai iš 5 | Pagal apžvalgų reitingą tai labai geras elektrinis dantų šepetėlis | 33,93 € 

Dabar taikoma 34 % nuolaida ir šį elektrinį dantų šepetėlį galima įsigyti už 33,93 € . Pagal apžvalgų vertinimus gavo 4,6 balus iš 5 galimų.

 
Išmanusis dantų šepetėlis „Soocare X3“ 
©Gamintojo nuotr.

5 balai. 3 apžvalgos:

Šiam apžvalgininkui labai patinka, kad šis elektrinis dantų šepetėlis turi itin talpią bateriją. Nors specifikacijose rašoma, kad valant dantis per dieną 4 minutes, tai yra – po 2 minutes ryte ir vakare, baterijos užteks 25 dienoms, tačiau jau dabar matyti, kad šis laikas bus gerokai ilgesnis. Apžvalgininkas kartu su žmona dalinasi šiuo šepetėliu, tad jis gauna dvigubą krūvį ir po 13 dienų matyti, kad baterijos dar yra likę 27 %. Metalinis šepetėlio valdymo mygtukas, belaidis įkrovimas, puikus dizainas, atsparumas vandeniui, skirtingų dydžių šepetėlių galvutės, skirtingi dantų valymo režimai ir išmanioji programėlė, kurioje galima stebėti visą statistiką. Puikus įrenginys.

O šis apžvalgininkas teigia, kad iki „Soocare X3“ dar nei vienas kitas elektrinis dantų šepetėlis taip gerai neišvalė dantų. Ir ne tai yra svarbiausia, kad „Soocare X3“ yra 2-3 kartus pigesnis nei konkurentai, pagamintas iš kokybiškų medžiagų ar turi išmaniąją programėlę, o tai, kad puikiai valo dantis. Juk tai ir yra svarbiausia.

Nors šiam elektriniam dantų šepetėliui yra skirtos net dvi išmaniosios programėlės: „Mi Home“ ir „Soocas“, tačiau šiam apžvalgininkui pastaroji pasirodė esanti patogesnė ir išsamesnė. Pati pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio, jokių priekaištų. Laikyti rankoje yra labai patogu, lengvas ir patogus, o belaidis įkrovimas tiesiog puikus sprendimas. Apie bateriją net nėra ką kalbėti – užtenka pasakyti, kad dantų šepetėlio nereikės įkrauti mėnesį laiko. Fantastiškas rodiklis ir po dviejų savaičių naudojimosi apžvalgininkas teigia, kad tai – puikus įrenginys su vieninteliu subjektyviu minusu. Jo skleidžiamas garsas primena dantų gręžimo garsą, kuri girdime stomotologo kabinete, tačiau iškart pripažįsta, kad tai labai subjektyvu ir visi pliusai nusveria šį menką trūkumą.

4 balai. 2 apžvalgos:

Šis apžvalgininkas antrina kitiems šį „Soocare X3“ elektrinį dantų šepetėlį išbandžiusiems apžvalgininkams ir teigia, kad tai puikaus dizaino, vandeniui atsparus, palaikantis belaidį įkrovimą įrenginys. Tik štai įkrovimas vyksta labai ilgai. Pats apžvalgininkas nesekė laiko, bet mano, kad reikia bent 12 valandų, kol pilnai įkraunamas „Soocare X3“ (gamintojas nurodo kad prireiks 16 valandų aut. past.). Visgi, turint galvoje, kad po to nereikės šio elektrinio šepetėlio įkrauti visą mėnesį, tai menkas nepatogumas. Tad po 4 mėnesių naudojimosi šiuo elektriniu šepetėliu apžvalgininkas yra labai geros nuomonės apie jį. Puikiai veikia, naudinga „Soocas“ išmanioji programėlė ir tik vienas patarimas. Prieš pradedant naudotis „Soocare X3“ elektriniu šepetėliu verta nueiti pas stomotologą – susitvarkę galimas dantų problemas ir nuvalę akmenis gausite dar daugiau naudos iš „Soocare X3“ dantų šepetėlio.

Ne tik dantų šepetėlis, bet ir jo įkroviklis yra atsparus vandeniui (IPX7 reitingas), tad nėra baisu juos laikyti vonioje. Patį „Soocare X3“ dantų šepetėlį laikyti rankoje yra patogu ir jis neslysta. LED indikatorius rodo kiek dar yra energijos baterijos. Valdymas labai paprastas – viskas atliekama vieno mygtuko paspaudimu. Pradedantiesiems geriausia rinktis 3-iąjį režimą, tai – švelniausias dantų valymo režimas. „Soocare X3“ dantų šepetėlį gali naudoti ir vaikai, nes jis palaiko trijų dydžių šepetėlių galvutes. Tik čia yra vienas minusas, visų dydžių šepetėlių galvučių antgaliai yra praktiškai vienodos violetinės spalvos. Kompanija galėjo nudažyti ir kitomis spalvomis, kad būtų paprasčiau atskirti. Bendrai, „Soocare X3“ dantų šepetėlis yra labai geras įrankis, kurio net neverta lyginti su įprastu dantu šepetėliu. „Soocare X3“ puikiai valo dantis.

3 balai. 0 apžvalgų

2 balai. 0 apžvalgų

1 balas. 0 apžvalgų

Viena detaliausių „Soocare X3“ apžvalgų:

Išsamus „Soocare X3“ aprašymas:

Išmanusis dantų šepetėlis „Soocare X3“, „kuris galėtų sukelti revoliuciją burnos higienos srityje“: „po valymo suteikia neįtikėtinos švaros pojūtį, o kainos ir kokybės santykis yra labai geras“ (Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()