Geriau tiesiog nebūna - gausybe funkcijų aprūpinta išmanioji apyrankė parduodama vos už 6 eurus (Video)  (1)

Net sunku patikėti, kad tokia išmanioji apyrankė gali nekainuoti ir 7-nių eurų, bet tokia tiesa – matyt milžiniškas rinkos spaudimas kartais gamintojus verčia savo produktus pardavinėti žemiau savikainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetinė parduotuvė Tomtop.com išplatino labai intriguojantį pasiūlymą:

Išmanioji apyrankė „115Plus“ dabar kainuoja vos 6,14 eurų, o ir pristatymas į Lietuvą nieko nekainuos.

Žinoma, kai tokia kaina iškart gali kilti minčių, jog čia siūlomas niekam vertas įrenginys. Stebėtina, bet turbūt neįmanoma rasti kažko panašaus į „115Plus“ – tiesiog kainos ir kokybės santykis yra fantastiškas.

Tad kuo pasižymi „115Plus“ išmanioji apyrankė? Pirmiausiai, tai dideliu 0,96 colių įstrižainės TFT ekranu. Jame yra pateikiama daug įvairios informacijos, kuri yra matoma kuo puikiausiai. Tačiau didžiausi šios apyrankės privalumai yra jos funkcijų gausoje.

Nors „115Plus“ kainuoja vos 6 eurus, tačiau ji palaiko „Bluetooth 4.0“ ryšį ir yra suderinama su išmaniaisiais įrenginiais, kurie darbuojasis su „Android 4.3“/„iOS 8.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Ši apyrankė iškart informuos apie gaunamus skambučius, net jei telefonas bus rankinėje ar jame bus įjungtas „Silent“ režimas.

Žinoma, išmanioji apyrankė informuos ir apie gautus SMS, Facebook, WhatsAPP ir kitų socialinių tinklų pranešimus.

Toliau verta paminėti, kad „115Plus“ turi IP67 standartą, tad ji yra atspari vandeniui ir tikrai nebijo lietaus.

Išmanioji apyrankė užtikrina miego kokybės sekimą ir išmaniojoje programėlėje pateikiami detalūs duomenys apie jo kokybę.

Dar yra įdomu, kad be to, jog „115Plus“ apyrankė palaiko jau anksčiau paminėtas funkcijas bei primena, kad metas pajudėti, skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas, palaiko nuotolinį telefono kameros valdymą ir turi „anti-lost“ funkciją, ji dar matuoja širdies ritmą ir netgi kraujo spaudimą. Už tokią kainą vargiai rastume kitą išmaniąją apyrankę, kuri tai darytų.

Nereikėtų pamiršti ir „115Plus“ turimos 100 mAh talpos baterijos. Gamintojo teigimu jos užtenka visai savaitei, o budėjimo režimu – iki 10 dienų. Tad toks rezultatas yra daugiau nei priimtinas.

Bendrai, už tokią kainą išties būtų sunku rasti kažką panašaus į „115Plus“ išmaniąją apyrankę. Žinoma, ji neturi gausybės sporto režimų, tačiau įprastam kasdieniam fizinės veiklos ir miego kokybės sekimui yra pats puikiausias pasirinkimas. Juolab, kad ir kainuoja juokingai mažai.

Na o jeigu jus dominų daugiau gerų TomTop pasiūlymų, jų rasite jų nuolaidų akcijos puslapyje "Black Friday Shopping Carnival".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(1)
(10)

Komentarai (1)