TOP 12 geriausių kainų Juodojo penktadienio išpardavimo metu: geriausi pasiūlymai iš „Xiaomi“ ir kitų garsiausių Kinijos kompanijų (Video, 2018 m. 47 savaitė)  ()

Skelbiamos nuolaidos šioms prekėms:

- 26% nuolaida „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ su 4/64GB

- 29% nuolaida „Pocophone F1“ su 6/128GB

- 47% nuolaida „Huawei Band 2 Pro“

- 61% nuolaida „Xiaomi Mi Band 3“

- 44% nuolaida skaitmeniniui laikrodžiui su žadintuvu ir termometru „FanJu FJ3531“

- 16% nuolaida automatiniui lituokliui-pistoletui

- 30% nuolaida elektriniam ledo grandikliui

- 48% nuolaida miniatiūrinei GPS sekimo įrangai „GF07“

- 62% nuolaida specialiam grąžto antgaliui

- 29% nuolaida IP kamerai su nuotoliniu valdymu „Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“

- 45% nuolaida bekontakčiui termometrui „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

- 50% nuolaida „Xiaomi 70mai“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-11-23 TOP 12 geriausių kainų Juodojo penktadienio išpardavimo metu: geriausi pasiūlymai iš „Xiaomi“ ir kitų garsiausių Kinijos kompanijų (Video, 2018 m. 47 savaitė)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visi „Juodojo penktadienio“ pasiūlymai yra pateikiami akcijos puslapyje, gi šiame straipsnyje surasite tik dalį įdomiausių pasiūlymų su itin gerais kainų sumažėjimais. 

1. Mažiausia kaina telefonui „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ su 4/64GB

169.10€ | 26% nuolaida „Redmi Note 6 Pro“ specifikacijos

„Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ – tai atnaujinta „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ išmaniojo telefono versija, kuri išsiskiria dar geresnėmis kamerų techninėmis charakteristikomis bei dar didesniu ekranu. Be to, šis išmanusis telefonas taip pat gali pasigirti ir pačia naujausia MIUI 10 vartotojo sąsaja – jos kol kas neturi kiti „Xiaomi“ išmanieji telefonai.

„Aš manau, kad Note 6 Pro yra idealus telefonas už tokią kainą. Jis turi puikias technines charakteristikas ir pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio. Tačiau jei turite Note 5 telefoną, tada jo keisti į Note 6 Pro nėra prasmės, nes Note 5 netapo labai jau prastesniu po to, kai tik pasirodė Note 6 Pro.“ Kamerų testavimas parodė, kad tarp Note 6 Pro ir Note 5 telefonų didelių skirtumų nėra, tačiau Note 6 Pro kameros yra šiek tiek kokybiškesnės. „Tad Note 6 Pro kažkokių kardinalių pokyčių neatneša, tačiau yra šiek tiek geresnis išmanusis telefonas už Note 5.“ (Stupidmadworld)

Bene esminis akcentas, kuris leidžia „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ išsiskirti iš senesnių šios serijos išmaniųjų telefonų – tai net 6,26 colių įstrižainės ekranas ir speciali iškirptė ekrano viršuje. Tai pirmasis Redmi serijos telefonas su notch tipo ekranu.

Pagal šį faktorių „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ yra išskirtinis telefonas bendrame „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų kontekste, tačiau neatsilieka nuo tendencijos siūlyti dideles įstrižaines. Tuo tarpu pirkėjus, kurie ieško dar didesnę įstrižainę turinčio išmaniojo telefono, galimai gali sudominti 6,9 colių ekranu aprūpintas „Xiaomi Mi Max 3“ išmanusis telefonas (kainuoja €261), tačiau pastarasis turi tradicinio tipo ekraną be iškirptės.

Grįžtant prie „Redmi Note“ serijos dar norisi atkreipti dėmesį į „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ atnaujintas kameros technines charakteristikas. Šį naujos kartos išmanųjį telefoną lyginant su „Xiaomi Redmi Note 5“ ir „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ galinė dviguba kamera nuo šiol yra aprūpinta ne tik dirbtiniu intelektu, bet ir kur kas geresne f/1.9 diafragma (anksčiau buvo f/2.2). Be to, „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ dar gali pasigirti ir 1.4µm jutiklio tašku, kuris anksčiau siekė 1.25µm.

Atitinkamai svarbiais atnaujinimais yra aprūpinta ir priekinė „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ kamera. Ją nuo šiol sudaro ne vienas, o du lęšiai.

Be to, jeigu „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ garsėjo 20 MP priekyje integruota kamera su f/2.2 diafragma, tai naujos kartos išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ dabar turi ne tik 20 MP kamerą su dar geresne f/1.9 diafragma, bet ir papildomą 2 MP kamerą su gylio sensoriumi.

Kaina

Tikrinta 2018 11 23

4/64 GB „Redmi Note 6 Pro“​ kaina

  • Gearbest - 169.10€
  • 26% nuolaida, pristatymas registruotu paštu už 0.09€.
  • tai mažiausia šio modelio kaina - iki šiol mažiausia buvo 174.44€.
  • Lietuvoje - 215.19€ 
  • Sutaupote apie 46€

2. Rekordiškai atpigęs flagmano spartos telefonas „Pocophone F1“ su 6/128GB

275.90€ | 29% nuolaida

Norite pigiausio flagmano, kuris kainuotų kaip ekonominės klasės telefonas, o sparta būtų kaip 1000€ vertės telefono? Tuomet įmanomas tik vienas pasirinkimas - dabar už „Pocophone F1“ siūloma tokia kaina, kad tai neabejotinai pats pigiausias telefonas su flagmanų sparta. Jei dar nežinote, tai „Xiaomi“ dukterinės kompanijos išmanusis telefonas, iki šiol pats pigiausias flagmanas rinkoje, kuris turi integruotą „Qualcomm Snapdragon 845“ centrinį procesorių su dirbtiniu intelektu AI.

„Pocophone F1“ išmanusis telefonas yra tikras hitas, nes „Xiaomi“ vėl padarė tai, ką daro geriausiai – flagmano specifikacijas siūlo už vidutinioko kainą.

Puikias technines charakteristikas įvertino ir pirkėjai, nes mažiau nei per penkias minutes buvo nupirkta bent 68 965 „Pocophone F1“ telefono kopijų.

„Pocophone F1“ techninės įrangos pagrindu tapo šiuo metu galingiausia „Qualcomm“ mobilioji platforma „Snapdragon 845“ su aštuoniais „Kryo 385“ branduoliais. Keturi iš jų veikia iki 2,8 GHz dažniu, o likęs kvartetas skirtas mažiau resursų reikalaujančioms užduotims ir gali pasiekti 1,8 GHz ribą.

Tai galingiausias 2018 metų procesorius telefonams flagmanams ir dar nebuvo jokio kito modelio, kuris kainuotų taip pigiai ir turėtų „Snapdragon 845“.

Gamintojas tvirtina, kad skysčiu aušinama sistema leidžia sumažinti temperatūrą 8 laipsniais, esant procesoriaus maksimaliai apkrovai. O tai ypač svarbu žaidžiant žaidimus - „Snapdragon 845“ leis mėgautis pačiais naujausiais žaidimais be jokių apribojimų.

Pats pigiausias modelis turi 6 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Primokėjus daugiau, galima gauti telefoną su 128 GB vidinės atminties, o daugiausiai kainuoja 8 GB RAM ir net 256 GB ROM versija. Neabejotinai, bet kurios konfigūracijos „Pocophone F1“ dabar yra pigiausi modeliai su naujausiu „Qualcomm“ procesoriumi iš to kas šiemet jau buvo pristatyta.

Ekrano išpjovoje įtaisyta 20 megapikselių kamera ir jutiklių rinkinys. Pagrindinė kamera sudaryta derinant 12 megapikselių „Sony IMX363“ ir 5 mln. taškų „Samsung“ jutiklius. Šalia rasite dvigubą LED blykstę.

Kaip ir įprasta naujausiems „Xiaomi“ telefonams, taip ir šis, turi dirbtinį intelektą, skirtą fotografavimo situacijų įvertinimui ir geresnių kadrų užfiksavimui.  Flagmanams su „Snapdragon 845“ integruotas dirbtinis intelektas jau tapo standartu - jis pasirūpina itin kokybišku autofokusavimu, spalvų suderinimu ir kitais fotografijai skirtais specialiais efektais.

Galiausiai labai maloniai stebina ir tas faktas, kad „Pocophone F1“ yra vienas iš nedaugelio naujos kartos išmaniųjų telefonų, kuris pas pirkėją atkeliauja ne tik su šiuolaikine USB C tipo jungtimi, bet dar ir su integruotu standartiniu 3,5 milimetrų ausinių lizdu.

Štai ką apie jį sako vienas apžvalgininkas:

„Xiaomi“ akcentuoja, kad „Pocophone F1“ išmanusis telefonas yra orientuotas į maksimalų našumą. Jeigu ieškote tikrai našaus išmaniojo telefono, kurį ruošiatės naudoti bent jau keletą metų, tuomet rasti ką nors geriau nei „Pocophone F1“ šiuo metu yra praktiškai neįmanoma. Pagrindinis akcentas, kuris taip leidžia kalbėti apie „Pocophone F1“, žinoma, yra konkurencinga ir žema kaina. Be to, jeigu kartu su sparta trokštate turėti ir visą parą laikančią bateriją, tuomet „Pocophone F1“ gali būti būtent tai, ko jau labai seniai ieškojote. („Android Authority“)

Kaina

Tikrinta 2018 11 23

„Pocophone F1“ 6/128 GB

  • Gearbest €275.90 
  • 29% nuolaida
  • Tai mažiausia kaina
  • Į Lietuvą siunčiama Priority Line metodu
  • Lietuvoje 363.45€
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote apie 88€ 

3. Pati mažiausia kaina „Huawei Band 2 Pro“ -  vienintelė biudžetinė apyrankė su gerai veikiančiu GPS, geriausiu atstumo matavimu ir virtualiu asistentu

32.04€ | 47 % nuolaida „Huawei Band 2 Pro“ specifikacijos, atsiliepimai

Apibendrinant galiu pasakyti tik tiek, kad tai tiesiog nuostabus biudžetinės klasės fizinis aktyvumo asistentas. Žinoma, geriausia funkcija yra integruotis GPS ryšio modulis, kuris veikia tikrai labai gerai ir tiksliai. Taikomoji programa taip pat yra pakankamai funkcionali ir patogi naudotis. (Marius)

  • Standartinė apyrankės kaina siekia daugiau nei 50€, tad nuolaida reali ir labai gera. 
  • Vienintelė vidutinės klasės apyrankė, kuri turi GPS ryšio modulį
  • Aukštos kokybės, didelis, bet nespalvotas PMOLED ekranas
  • Virtualus asistentas, kuris pataria, kaip pagerinti sporto režimus
  • Širdies ritmo matavimas
  • Neturi kraujo spaudimo matavimo
  • „Coach Mag“ žurnalas išrinko šią apyrankę kaip geriausią 2018 metų biudžetinę išmaniąją apyrankę - tokį funkcionalumą siūlo tik maždaug 150 eurų siūlantys fizinio aktyvumo asistentai
  • Deja, ji kainuoja brangiausiai iš visų šiame sąraše esančių apyrankių.

Kaina

Tikrinta 2018 11 23

  • Gearbest 32.04€
  • Tai geriausia kada tik buvusi kaina

„Huawei Band 2 Pro“ - tai vienas iš nedaugelio fizinio aktyvumo asistentų, kuris ne tik skaičiuoja žingsnius, nueitą atstumą, bet ir turi GPS navigaciją, nuolatinį širdies ritmo matavimą ir talpią bateriją, kurios energijos užtenka 21 dieną budėjimo režimu. Be to, iš konkurentų išsiskiria ypač plonu ir ergonomišku korpuso dizainu (21,6 x 1,97 x 1,03 cm), o asistento kraštus dengia labai patvarus metalinis korpusas.

4. Turbūt paskutinė proga šiais metais taip pigiai įsigyti „Xiaomi Mi Band 3“ - 2018 metų aukso viduriukas pagal kainą ir kokybę

18.51€  | 61 % nuolaida | „Xiaomi Mi Band 3“ specifikacijos, atsiliepimai

Po dviejų savaičių gavau savąją „Mi Band 3“. Išmanioji apyrankė puikiai atrodo ant mano riešo. Esu moteris ir mano riešai yra išties siauri, tačiau „Mi“ juosta nėra per didelė, priešingai, ji kuo puikiausiai tinka. Vizualiai atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai lengvas (viskas jau yra žinoma iš „Mi Band 2“). (Mi Band 3)

  • 2018 metais tai bene pati populiariausia išmanioji apyrankė visame pasaulyje
  • Visos svarbiausios funkcijos, labai geras balansas tarp kainos ir kokybės, bet universalumu nusileidžia „Huawei Honor 4“
  • 5 svarbiausi sporto režimai
  • Neturi GPS, bet užtikrina vieną iš tiksliausių žingsnių matavimų tarp apyrankių be GPS
  • Širdies ritmo matavimas, bet neturi kraujo spaudimo matavimo
  • Be įkrovimo atlaiko 20 dienų, IP68 reitingas, galima nardyti
  • Tinka bent kelios skirtingos programėlės, galima surasti tinkamiausią

 

Kaina

Tikrinta 2018 11 23

  • Gearbest - €18.51 
  • Tai mažiausia kaina šiai apyrankei

„Xiaomi Mi Band 3“ yra 3 kartos, 2018 metais anonsuota, stilinga, vandeniui atspari, nuolatos matuojanti širdies ritmą ir turinti didelės talpos bateriją išmanioji apyrankė, jau prekybos pradžioje sumušusi pardavimo rekordus

Tik rinkoje pasirodžiusi naujoji „Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė prikaustė žmonių dėmesį. O kai sužinojome, kad naujojoje apyrankėje atsirado tų dalykų, kurių pasigedome senojo jos versijoje, „Xiaomi Mi Band 3“ populiarumas išaugo iki neregėtų aukštumų. Tad kuo pasižymi „Xiaomi Mi Band 3“ ir kuo ji skiriasi nuo pirmtakės? Pirkėjai jau turi kuo pasidžiaugti, bet yra ir nusiskundimų.

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė iš išvaizdos yra labai panaši į „Xiaomi Mi Band 2“, tačiau naujoji versija turi didesnį ekraną, geresnę apsaugą nuo vandens ir didesnės talpos bateriją. Tiesa, dėl didesnio ekrano budėjimo laikas išliko toks pat.

Vienas iš reikšmingiausių pakeitimų, lyginant su pirmtake „Xiaomi Mi Band 2“, yra tas, kad naujoji apyrankė yra pilnai atspari vandeniui. Tiesą sakant, su ja galima eiti į dušą ir netgi nardyti iki 50 metrų gylyje. Tai rimtas ir daugelio lauktas patobulinimas.

5. Skaitmeninis laikrodis su žadintuvu ir termometru „FanJu FJ3531“

10.68€ | 44% nuolaida | 4.83 balai iš 5 (24 vertinimai)

Šis laikrodis daugelį pirkėjų žavi dėl tos priežasties, nes laiką gali rodyti LCD ekrane ir taip pat dar geba projektuoti jį ant sienos ar lubų.

Įdomu, kad „FanJu FJ3531“ LCD ekranas turi keturių skirtingų lygių pašvietimą, o pats įrenginys pasitarnauja ne tik kaip laikrodis, bet ir kaip žadintuvas (vienu metu galima nustatyti du skirtingus žadintuvus).

„FanJu FJ3531“ dar turi integruotą kalendorių ir rodo ne tik patalpos temperatūrą, bet taip pat ir patalpos drėgmę.

Dabartinė 10.68€ kaina yra mažiausia šio skaitmeninio laikrodžio kainų istorijoje:

6. Automatinis lituoklis-pistoletas „NL - 106A Manual Soldering Gun“

9.79€ | 16% nuolaida4.84 balai iš 5 (69 vertinimai)

Jei domitės elektronika, žinote, kaip vyksta litavimas. Prie įkaitusios lituoklio galvutės (ar ant įkaitinto paviršiaus) glaudžiamas lydmetalis, kuris lydosi, sukurdamas tvirtą jungtį įvairiems elektronikos elementams. Pats procesas, nors ir reikalauja įgūdžių, iš principo nėra sudėtingas, bet jį galima dar labiau palengvinti.

NL-106A - tai automatinis lituoklis-pistoletas. Iš esmės jis veikia kaip ir įprastas lituoklis, tačiau skirtumas tame, kad jo gale montuojama lydmetalio ritė, todėl viena ranka visada lieka laisva.

Žinoma, kad ir koks patogus būtų įrankis, pirmiausia jis turi gerai atlikti savo darbą. Šio lituoklio galvutė įkaista iki 3-4 šimtų laipsnių pagal Celsijų, temperatūra iki darbui tinkamo lygio pakyla per 3-5 minutes. Tai - pakankamai vidutiniškas laikas, tačiau jis tikrai nėra per ilgas.

Gale galima įstatyti standartinio dydžio lydmetalio ritę - šiam lituokliui tinka 0,8 - 1,2 mm storio viela. Pats įrenginys yra pagamintas iš plastiko ir nerūdijančio plieno, todėl yra gana tvirtas ir lengvas.

Šis 60 W lituoklis yra naudingas ir pradedantiesiems, ir jau pažengusiems elektronikos mėgėjams.

Dabartinė 9.79€ kaina yra mažiausia šio lituoklio kainų istorijoje:

7. Elektrinis ledo grandiklis „Heated Ice Scraper Auto Durable Snow Melter Shovel“

5.36€ | 5 balai iš 5 (1 vertinimai)

Tai - elektrinis ledo grandiklis. Taip, žiema jau ne už kalnų. Šis įrankis tikrai pravers tuomet, kai pabudę rasite savo automobilį padengtą sniego ir ledo sluoksniu.

Iš tiesų, tai yra labai paprastas įrenginys. Jis turi 1,8 metrų ilgio laidą su įprastu automobiliniu kištuku. Po šio ledo grandiklio korpusu slepiasi kaitinimo elementas, kuris greitai įšyla ir ima tirpdyti ledą.

Taigi, šis įrankis taupo laiką. Jis veikia ir kaip įprastas grandiklis, ir kaip aktyvus ledo tirpdiklis. Jis turo vos vieną mygtuką ir, jei būsite atsargūs, yra visiškai saugus. Kitoje pusėje grandiklis turi ir paprastą lankstų valytuvą šlapiam sniegui nubraukti.

Dabartinė 5.36€ kaina yra mažiausia šio prietaiso kainų istorijoje:

8. Miniatiūrinė GPS sekimo įranga „GF07“

11.57€ | 48% nuolaida | „GF07“ specifikacijos, atsiliepimai

„GF07“ – tai universali GPS sekimo įranga, kuri gali būti montuojama tiek automobilyje, tiek ant dviračio rėmo, nes turi magnetinį paviršių. Ši Kinijoje gaminama GPS sekimo įranga perduoda vitovės duomenis realiu laiku per mobilaus interneto ryšį (dedasi SIM kortelė), o svarbiausia, kad informaciją apie atitinkamo objekto buvimo vietą bei buvusius maršrutus atvaizduoja „Google Maps“.

Tai tikrai labai naudingas prietaisas, kuris veikia itin tiksliai. Be to, jis labai kompaktiškas ir mažas. „GF07“ jau naudojuosi dvi savaites ir tikrai neturiu jokių nusiskundimų. Dabar galiu žinoti ne tik kur yra mano automobilis, bet taip pat žinau ir jo greitį bei kada jis pajuda iš vietos ar sustoja. Esu patenkinta šiuo pirkiniu! (Mary)

Kaina

Tikrinta 2018 11 23

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“11.57€.
  • 48% nuolaida, už siuntimą neregistruotu paštu tenka mokėti 0.54€.
  • „AliExpress“ – apie 6-20 €.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (12 vertinimai)
  • Ryšiai: GPS, GSM, GPRS.
  • Valdymas: nuotolinis valdymas SMS žinutėmis, į telefoną atsiunčiamos GPS koordinatės,  nuoroda Google Maps arba realaus laiko maršrutas su judėjimo greičiu.
  • SIM tipas: standartinio dydžio SIM.
  • Baterija: 400 mAh įkraunama baterija, be papildomos įkrovos tarnauja 4 – 6 dienas; budėjimo režimas - 12 dienų. 
  • Tvirtinimas: magnetinis paviršius.
  • Atmintis: Micro SD kortelė
  • Mikrofonas: yra, suteikia galimybę girdėti pokalbius šalia GPS sekimo įrangos;
  • Jungtys: Micro USB, Micro SD.
  • Svarbiausios savybės: mažesnis už žiebtuvėlį, todėl telpa į kišenę; turi magnetinį paviršių, todėl lengvai gali būti tvirtinama prie metalinio paviršiaus; įrašytų maršrutų peržiūra vyksta naudojant „Google Maps“ žemėlapius.
  • Matmenys ir svoris: 4,2 x 2 x 2 cm; 20 g.

9. Specialus antgalis grąžtui „Double Head Metal Sheet Cutter Drill Attachment“

12.46€ | 62% nuolaida | 4.94 balai iš 5 (18 vertinimai)

Tai - specialus antgalis grąžtui, skirtas pjauti įvairių medžiagų lakštus. Jis turi dvi puses, tačiau dėl saugumo nenaudojamą reikėtų uždengti pridedama rankena - taip bus lengviau išlaikyti įrankį. Šis pjūklas yra gana stiprus, jį galima naudoti ir su elektriniais, ir pneumatiniais suktuvais.

Šis įrankis gali sėkmingai pjauti tiesias linijas ir kreives 2 mm medžio, plastiko, vario ar aliuminio lakštuose, 1,8 mm geležies ar 1,2 mm storio nerūdijančio plieno skartoje. Tai yra gana mažas, bet naudingas pagalbininkas.

Gamintojas teigia, kad šis pjūklas pravers ir dirbant su automobiliais, ir ruošiant skardą ir tiesiog remontuojant namus. Tai yra greitas ir saugus būdas pjauti įvairių medžiagų lakštus.

Dabartinė 12.46€ kaina yra mažiausia šio įrankio kainų istorijoje:

10. IP kamera su nuotoliniu valdymu „Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“

30.26€ | 29% nuolaida | „Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai yra kompaktiška kamera su 1080p rezoliucija, judesio davikliu, naktinio filmavimo filmavimo funkcija ir sukiojamu objektyvu. Pirkėjams patinka vaizdo įrašo kokybė ir kameros funkcionalumas.

Labai patenkintas šia kamera. Objektyvo sukiojimo funkcionalumas yra labai geras – kamerą galima apsukti 360 laipsnių kampu, ji juda labai tolygiai ir tyliai. Vaizdo kokybė yra puiki net kai apšvietimas yra prastas ar jo išvis nėra – ši kamera gerai veikia ir visiškoje tamsoje. (PetE)

Kaina

Tikrinta 2018 11 23

  • Lietuvoje neparduodama
  • Gearbest - 30.26€.
  • Siunčia registruotu paštu už 0.63€.
  • Aliexpress - 35.64€.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.77 balai iš 5 (241 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai puiki kamera: suminis apžvalgų reitingas 5 balai iš 5 
  • Rezoliucija: 1080p.
  • Atmintis: SD kortelė iki 64 GB.
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra.
  • Judesio daviklis: iki 9 m. jautrumas
  • Objektyvo kampas: 110 laipsnių.
  • Nuotolinis valdymas: taip, per programėlę
  • Kameros pasukimo kampas: horizontalaus - 360 laipsnių, vertikalus - 96 laipsniai.
  • Komunikacija: turi ir mikrofoną, ir garsiakalbį.
  • Ryšys: „Wi-Fi“ ryšio nuotolis – 100 metrų.
  • Programėlė: „Mi Home“, tinka  „Android 4.0“, „iOS 7.0“ ir naujesnėms operacinėms sistemoms.
  • Atsparumas: vidaus naudojimui, vandeniui neatspari.
  • Matmenys ir masė: 11,80 x 7,80 x 7,80 cm, 239 gramai.
  • Iš principo man ši kamera tikrai patiko. Ja yra patogu naudotis, kompaktiška ir lengva kamera. Labai gražaus, minimalistinio dizaino ir puikiai tinka prie įvairaus kambario dizaino. Gerai kamera atrodo tiek padėta ant stalo, tiek ir pritvirtinta prie sienos ar lubų. Pagaminimo kokybei  neturiu jokių pretenzijų. Tik vienas pastebėjimas – kadangi kamera turi būti nuolatos prijungta prie WiFi interneto, rekomenduoju pasirūpinti, kad jūsų namuose esantis maršrutizatorius užtikrintų stabilų interneto greitį ir signalo stiprumą. Taip pat net ir papildoma atminties kortelę šiai kamerai nėra itin būtina. Kadangi ji reaguoja į judesius ir tada pradeda filmuoti vaizdą, šią informaciją galima įrašyti į išmanųjį telefoną. Atminties kortelė pravers tais atvejais, kai telefonas nebus prijungtas prie interneto ir negalėsite tiesiogiai stebėti to vaizdo, kurį filmuoja kamera.

11. Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

16.91€ | 45% nuolaida | „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai unikalus vokišką „German Heimann“ daviklį turintis bekontaktis kūno temperatūros matavimui skirtas termometras, kuris rinkoje šiuo metu neturi analogų. Nepaisant to, kad tai kinų gaminys, apie jį gerai atsiliepiama visame pasaulyje.

Puikus termometras. Matavimo rezultatus lyginant su paprastu termometru gaunu praktiškai tą patį. Paklaida siekia ~ +/- 0,2 – 0,4 laipsnio, tačiau atsižvelgus į tai kaip gretai veikia „Xiaomi Mi Home iHealth“ grįžti prie įprasto termometro tikrai nesinori. Be to, šis termometras itin praverčia susirgus vaikams, nes temperatūrą pavyksta išmatuoti tiesiog akimirksniu. „Xiaomi Mi Home iHealth“ – tai tikrai puikus pasirinkimas už visiems prieinamą kainą. (Timofey)

Kaina

Tikrinta 2018 11 23

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“16.91€
  • Siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu už 0.11€.
  • „TomTop“26.36€
  • „Banggood“ - 30.66€.
  • Pirkdami „Gearbest“ sutaupote apie 13€.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (1292 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras termometras: suminis apžvalgų reitingas 4,8 balai iš 5  
  • Pagrindinė funkcija: bekontaktis kūno temperatūros matavimas panaudojant infraraudonųjų spindulių vokišką „German Heimann“ daviklį.
  • Tikslumas: +/- 0,2 oC (35 – 42 oC ribose); +/- 0,3 oC (esant kitai temperatūrai).
  • Suveikimo laikas: 1 sek., per šį laiką atliekama 100 matavimų ir parodomas vidurkis
  • Naudojimo atstumas: ne didesnis nei 3 cm, kaktos srityje, kaip nurodo instrukcija.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Komplektacija: termometras, 2 x AAA baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 3,7 x 3,4 x 3,9 cm; 90 g.
  • Palygino „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktį termometrą su tradiciniu gyvsidabriniu ir elektroniniu „Omron“ termometru: įspūdingas greitis ir tikslumas. „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktis termometras užtruko, kaip ir buvo galima tikėtis, vos vieną sekundę ir parodė tokį patį rezultatą kaip ir tradicinis gyvsidabrinis termometras – 36,4 laipsnius.
  • Šiam apžvalgininkui ypač patinka, kad „iHealth“ yra bekontaktis termometras, o tai reiškia, kad kūno temperatūrą pamatuojama neprisiliečiant prie žmogaus. Toks metodas yra higieniškesnis ir ypač patogus, kai reikia miegančiam vaikui pamatuoti temperatūrą. „iHealth“ yra stilingas, tvirtas, patogus laikyti rankoje, turi puikiai veikiantį vokišką Heimann‘o jutiklį. Apžvalgininkas patikrino, kaip „iHealth“ matuoja jo šeimos narių kūno temperatūras ir rezultatus palygino su medikų rekomenduojamu ir plačiai naudojamu į ausis įstatomu įžymiuoju Japonijos „Terumo“ termometru. Ir iš vaizdo įrašo matyti, kad rezultatai yra praktiškai identiški. Šių dviejų termometrų rodomų rezultatų skirtumas tėra 0,1. Tad apžvalgininkas yra labai patenkintas „iHealth“ bekontakčiu termometru, kuris kainuoja gerokai mažiau nei „Terumo“.

Dabartinė 16.91€ kaina yra mažiausia šio termometro kainų istorijoje:

12. Pati mažiausia kaina iki šiol vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai“

26.70€ | 50% nuolaida | „Xiaomi 70mai“ specifikacijos, atsiliepimai

Taip pigiai „Xiaomi 70mai“ arba dar vadinamas „Xiaomi 70 Minutes“ dar nekainavo. Tai yra nebrangus ir labai kokybišką vaizdą įrašantis automobilinis vaizdo registratorius, kuris gali beveik visiškai pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio. Šis vaizdo registratorius yra ilgas, be ekrano, valdomas per išmanųjį telefoną, bet vis tiek pasižymi visa eile privalumų.

Labai gera kaina, įrenginiu lengva naudotis. Būtina mobiliojo programėlė veikia puikiai ir yra prieinama anglų kalba. Kompaktiškas dydis leidžia įrenginį pritvirtinti taip, kad jis nebūtų lengvai pastebimas ir neblokuotų matomumo. Pridedamas lipdukas yra labai efektyvus. Itin gera vaizdo kokybė ir stebėtinai geras mikrofonas. (IDMRKFA)

 

Trumpai

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.93 balai iš 5 (46 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai puikus vaizdo registratorius: suminis apžvalgų reitingas 5 balai iš 5
  • Stebuklų čia nėra, bet vertinant kainos ir kokybės santykį, tai vienas iš geriausių vaizdo registratorių. Jis pasižymi puikiomis charakteristikomis ir turi daugybę pliusų.

„Xiaomi 70 Mai“ korpusas yra cilindro formos, visai nedidelis. Jis sukurtas taip, kad galėtų pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio - taip visai nemaišo matomumui. Viename įrenginio gale yra „MicroSD“ ir USB lizdai bei perkrovimo mygtukas, o kitame - įjungimo mygtukas su šviečiančių žiedu. Šio žiedo spalva nurodo įrenginio būklę - žalia šviesa nurodo, kad įrenginys filmuoja, mėlyna - kad jis yra įjungtas, bet nefilmuoja, o raudona perspėja, kad įvyko klaida.

Savaime aišku, kad vaizdo registratorius neturi būti labai išvaizdus. Tačiau „Xiaomi 70 Mai“ yra geras tuo, kad nekrenta į akis ir yra kompaktiškas. Jis neturi ekrano, tačiau jo, iš tikrųjų, ir nereikia, kad vaizdus peržiūrėti galite prisijungę „Wi-Fi“ ryšiu. Programėlė taip pat leidžia valdyti kai kurias registratoriaus funkcijas, tačiau numatyta ir valdymo balsu galimybė.

Tai kuo iš tikrųjų išsiskiria „Xiaomi 70mai“? Visų pirma, kokybe. Šis įrenginys pasižymi labai paprastu cilindro formos korpusu. Pats korpusas yra pakankamai žemo profilio, todėl beveik pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio. Objektyvas yra padengtas specialia danga, kuri jį apsaugo nuo saulės spindulių ir temperatūros pokyčių.

Filmuoja „Xiaomi 70 Mai“ net labai gerai. 1080p raiškos, filmuojant 30 kadrų per sekundę greičiu, tikrai pakanka.

Labai svarbu yra tai, kad „Xiaomi 70mai“ puikiai filmuoja tamsoje - daug pigesnių registratorių sunkiai tvarkosi su šiuo iššūkiu. Tačiau „Xiaomi 70mai“ nufilmuotuose įrašuose, priartėjus prie priekyje važiuojanči automobilio, įžiūrimi valstybiniai numeriai, net kai viskas skendi tamsoje.

Kaina

Tikrinta 2018 11 23

  • Gearbest - 26.70€.
  • 50% nuolaida,  nemokamas siuntimas registruotu paštu.
  • Pati mažiausia kaina, kokia tik buvusi šiam registratoriui:
  • Lietuvoje - 53€.
  • Tomtop - 42€.
  • Cafago - 43.09€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote iki 27 eurų.



 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: