Fantastiška išvaizda, gausybė išmaniųjų funkcijų ir puikūs apžvalgininkų vertinimai - Tomtop išparduoda unikalios išvaizdos išmaniuosius laikrodžius „Lenovo Watch 9“ (Video)  (1)

Internetinė parduotuvė Tomtop.com išplatino informaciją apie puikų pasiūlymą – šiuo metu už labai patrauklią kainą galima įsigyti apžvalgininkų puikiai vertinamą išmanųjį laikrodį „Lenovo Watch 9“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tomtop praneša, kad eBay pardavimų platformoje šiuo metu išparduoda „Lenovo Watch 9“ išmaniuosius laikrodžius.

  • Įprastai jie kainuoja apie 30 eurų, tačiau dabar juos galima įsigyti vos už 16,99 eurus.
  • Taip pat garantuojamas nemokamas pristatymas į Lietuvą ir vieno mėnesio pinigų grąžinimo garantija.

Kaip jau ir galėjote suprasti iš titulinės nuotraukos, šįkart parduodami ne baltos ar juodos spalvos „Lenovo Watch 9“ išmanieji laikrodžiai, bet kur kas spalvingesni jų variantai.

Galima pasirinkti iš trijų zodiako ženklų: liūto, mergelės bei svarstyklių ir keletos spalvų derinių.

Nors „Lenovo Watch 9“ atrodo kaip įprastas mechaninis laikrodis, jis yra aprūpintas ir daugybe išmaniojo laikrodžių funkcijų.

Viduje turi 128 MB procesorių, kuris atlieka išmaniojo laikrodžio funkcijas, tai yra: skaičiuoja žingsnius, stebi miego kokybę, primena dėl ilgo užsisėdėjimo, informuoja apie gautus skambučius bei juos atmeta, turi žadintuvą, juo galima valdyti telefono kamerą, sugeba rasti išmanųjį telefoną bei informuoja apie CR2032 120 mAH talpos baterijos energijos likutį. Ši baterija yra neįkraunama, tačiau laikrodį naudojant įprastu režimu, jos užteks 12 mėnesių.

Laikrodis taip pat palaiko ir sporto režimus: golfas, važiavimas dviračiu, plaukimas, bėgimas, kopimas į kalnus, žaidimai su kamuoliu, irklavimas ir net šuolis su parašiutu.

Jis yra suderinamas su „Android“ bei „iOS“ operacines sistemas turinčiais mobiliaisiais įrenginiais „Bluetooth 5.0“ ryšiu, taip pat palaiko anglų kalbą. Yra pilnai atsparus vandeniui 5ATM standartas, tad su laikrodžiu yra nebaisu eiti maudytis bei nardyti iki 50 metrų gylyje.

Pats „Lenovo Watch 9“ yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, o korpusas yra padengtas cinko lydiniu. Apyrankė yra pagaminta iš antialergiško ir kvėpuojančio silikagelio, o pats ekranas yra dengtas safyriniu stikliuku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai (1)