Cafago skelbia įspūdingo dydžio nuolaidą populiarioms ausinėms „Sennheiser CX300 II“: dabar kainuoja vos 13€, o apžvalgininkai giria dėl garso kokybės (Video)  (1)

Internetinė parduotuvė Cafago.com išparduoda vienas populiariausių ausinių „Sennheiser CX300 II“. Dabar jas galima įsigyti už pusę kainos, o ir siuntimas į Lietuvą nieko nekainuos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

  • Tad kaip jau ir minėjome, šios į ausis įstatomos „Sennheiser CX300 II“ ausinės šiuo metu parduodamos su 52 proc. nuolaida.
  • Galutinė jų kaina siekia 13,49 eurus.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą iš Kinijos sandėlio – ribotas prekių skaičius.

„Sennheiser CX300 II“ yra ganėtinai paprastos, tačiau kokybiškos į ausis įstatomos ausinės.

Jos turi 16 omų varžą, užtikrina 19 Hz-21000 Hz dažnio atsaką ir 113 dB galią. Tad pagal savo dydį tai yra tikrai galingos ausinės su stereo garsu.

Jos turi įprastą 3,5 mm audio jungtį, tad tinka daugumai tradicinių įrenginių. Asimetrinio dizaino 1,2 metro ilgio tvirto laido taip pat užteks patogiai prijungti jas prie išmaniojo telefono.

Deja, bet jos neturi mikrofono ir valdymo mygtukų ant pačio laido, tad garso stiprumą ir dainas teks kontroliuoti savo įrenginyje. Toks sprendimas gal ir nėra labai patogus, bet gamintojui leido sumažinti ausinių kainą neaukojant garso kokybės. 

Ir panašu, kad tai pavyko - apžvalgininkai teigia, kad jos užtikrina tikrai gerą garso kokybę, o būtent tai ir yra svarbiausia.

Pačioje pakuotėje rasite „Sennheiser CX300 II“ ausines, trijų skirtingų dydžių (S/M/L) ausinių pagalvėles ir specialų ausinėms nešioti su savimi skirtą medžiaginį maišelį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai (1)