Turbūt pati geriausia kaina LED vaizdo projektoriui: supranta 1080P raišką, projektuoja iki 220" įstrižainės vaizdą, turi HDMI, USB, Micro SD jungtis ir kainuoja tiesiog juokingai pigiai („Excelvan YG300“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (2)

„Excelvan YG300“ – tai itin kompaktiškas, labai mobilus vaizdo projektorius, kuris turi ne tik HDMI jungtį, bet ir Micro SD kortelės lizdą skirtą vaizdo įrašų peržiūrai. Šis vaizdo projektorius garsėja patogia vartotojo sąsaja ir pirkėjų vertinimas yra ne tik dėl komplekte pridedamo nuotolinio valdymo pultelio bei dėl integruotų garso kolonėlių, bet ir dėl labai geros kainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Excelvan YG300“ specifikacijos

  • Ryškumas: 500 liumenų.
  • Lempa: LED, 24 W, 30000 val.
  • Raiška: standartas - 320 x 240px, supranta iki 1080P - gali apdoroti HD vaizdo įrašus (1920 x 1080).
  • Projekcinis vaizdo dydis: 220“ kai projektorius nutolęs 2.82m.
  • Vaizdo formatas: 16:9 arba 4:3.
  • Atstumas nuo ekrano: 1 – 3,8 m.
  • Garsiakalbis: yra.
  • Procesorius: informacija nepateikiama.
  • Atmintis: informacija nepateikiama.
  • OS: neturi, tačiau išsiskiria patogia gamintojo siūloma vartotojo sąsaja.
  • Jungtys: HDMI, USB, Micro SD, AV.
  • Valdymas: nuotolinis pultelis.
  • Išmatavimai ir masė: 13 x 8,5 x 4,5 cm; 246 g.

„Excelvan YG300“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ – 31,07 €.
  • Parduodamas su 17% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.

Kokybiški vaizdo projektoriai vis dar išlieka prabangos preke – aukščiausios kokybės įranga gali kainuoti daugiau nei tūkstantį eurų, tad tokias investicijas gali pateisinti tik dažnas projektoriaus naudojimas. O ką tuomet naudoti jei projektoriaus prireikia tik retais atvejais, namuose su draugais ar šeima peržiūrint nuotraukas ar filmus? Išsirinkti geros kainos variantas yra labai sunku – visi pigūs projektoriai turi vienokių ar kitokių trūkumų, tad reikia labai tiksliai žinoti, kokie parametrai yra patys svarbiausi.

Jei jums aktualūs maži gabaritai ir labai gera kaina, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Excelvan YG300“. Už tokią kainą geresnio projektoriaus tikėtis iš vis neverta - dar pigiau kainuoja jau tik specializuoti nuotraukų ar šventinio apšvietimo projektoriai.

O išskirtinė „Excelvan YG300“ savybė - itin geras mobilumas. Dar visai neseniai vaizdo projektoriai buvo gana dideli įrenginiai, tačiau dabar rinkoje tikrai galima įsigyti geru mobilumu išsiskiriančius vaizdo projektorius ir beveik etaloninis jų pavyzdys yra „Excelvan YG300“ – jo korpuso matmenys siekia vos 13 x 8,5 x 4,5 centimetrus, o svoris – 246 gramus.

Dideliu „Excelvan YG300“ privalumu tampa integruota HDMI vaizdo įvestis. Toks sprendimas patogus dėl tos priežasties, kad be jokių papildomų adapterių prie projektoriaus lengvai leidžia prijungti praktiškai bet kokį įrenginį. Tuo tarpu tai atvejais, kai prie „Excelvan YG300“ vaizdo projektoriaus norisi prijungti išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį, tereikia atskirai įsigyti MHL tipo kabelį.

Gamintojas pristatydamas „Excelvan YG300“ vaizdo projektorių taip pat akcentuoja, kad jis išsiskiria unikalia aušinimo sistema, kuri yra tylesnė už konkurentų. Projektorių aušinimas – tikrai aktualus klausimas, juk nesinori garsiai ūžiančio įrenginio, kuris trukdytų klausytis garso takelio. Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad jos pagalba yra užtikrinamas ne tik geras „Excelvan YG300“ aušinimas, bet ir santykinai tylus šios vaizdo projektoriaus darbas.

Galiausiai reikia paminėti šio projektoriaus galimybę vaizdą projektuoti beveik 3 metrų atstumu – tokiam mažam projektoriui tai solidus atstumas. Visgi rekomenduojamas atstumas yra kiek mažesnis ir siekia 0,8-2 metrus. Su šiuo projektoriumi neprarandant kokybės galima pasiekti 220“ projekcijos dydį ant sienos.

Be to, pagirti norisi ir unikalią gamintojo sukurtą vartotojo sąsaja, kuri naudojant Micro SD kortelę paprastai leidžia peržiūrėti ir atskirti ne tik vaizdo įrašus, bet ir nuotraukas, muziką ar kitas rinkmenas.

„Excelvan YG300“ atsiliepimai

„Excelvan YG300“ šiuo metu yra vienas populiariausių mažų gabaritų vaizdo projektų parduodamų Kinijoje.

Čia „Excelvan YG300“ turi 4,75 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų. Mažesnį nei 5 žvaigždučių įvertinimą šiam vaizdo projektoriui kol kas skyrė 13 pirkėjų.

  • Bella. Šis vaizdo projektorius puikiai susidoroja su aukštosios raiškos vaizdo įrašais ir dar turi HDMI įėjimą. Mane taip pat maloniai nustebino „Excelvan YG300“ vaizdo ryškumas ir kokybė, o projektuojamo vaizdo dydis tokiam mažam projektoriui yra iš tiesų labai didelis. Šis projektorius itin praverčia namuose žiūrint filmus dėl tos priežasties, nes turi integruotus garsiakalbius.
  • Jeff. Aš jau seniai ieškojau mažų gabaritų vaizdo projektoriaus, kurį galėčiau naudoti pristatymų metu. Nuo šiol „Excelvan YG300“ man puikiai atlieka šią užduoti, o kas svarbiausia man niekada nebereikia jaudintis dėl sudėtingo pasiruošimo proceso. „Excelvan YG300“ užtenka prijungti prie kompiuterio ir kontrastingas bei kokybiškas vaizdas iš karto pasirodo ant sienos.
  • Lucas. Gerą kainos ir kokybės santykį siūlantis vaizdo projektorius. „Excelvan YG300“ yra santykinai mažas, tačiau maloniai stebina gera garso ir vaizdo kokybe. Nesitikėjau, kad naudodamas tokį mažą projektorių galėsiu mėgautis vaizdu per visą savo kambario sieną.
  • Gabe. Mažas, kokybiškas ir gerai veikiantis vaizdo projektorius už visiems prieinamą kainą. Įvertinus šiuos aspektus tenka sutikti, kad „Excelvan YG300“ vaizdo kokybė taip pat labai gera, tačiau, žinoma, ji neprilygsta žymiai brangiau kainuojantiems projektoriams. Vis dėlto, jeigu projektų dažnai tenka nešioti iš vienos vietos į kitą, tuomet geresnį variantą už „Excelvan YG300“ sunkiai surasite.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(18)
(-14)

Komentarai (2)