Iš Vokietijos sandėlio parduodamas nesunaikinamas išmanusis telefonas „Nomu S30 Mini“ (Video)  (1)

Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojai mėgsta nustebinti pirkėjus ir pats geriausias būdas tai padaryti yra sukurti fantastiškai tvirtą telefoną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Tomtop „NOMU S30 Mini“ išmanųjį telefoną dabar parduoda už 107,99 eurus.
  • Iš Vokietijos sandėlio – jokių mokesčių ir nemokamai pristatys į Lietuvą dar iki didžiųjų metų švenčių.
  • Vieno mėnesio pinigų grąžinimo garantija.

Šis titano lydinio rėmeliu išsiskiriantis išmanusis telefonas su 4,7 colių įstrižainės ekranu (1280 x 720) yra aprūpintas keturių branduolių „MediaTek MTK6737T“ centriniu procesoriumi, „Sony“ gamintojo 8 megapikselių galine ir 2 MP priekine kameromis, 3 GB operatyviąja RAM atmintimi, 32 GB vidine ROM atmintimi, bei gali pasigirti iš karto įdiegta „Android 7.0“ operacinės sistemos versija, tad yra lietuvių kalba.

Žinoma yra WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, FM, 3,5 mm audio jungtis ir t.t.

Taip pat palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius bei aprūpintas 3000 mAh talpos baterija. Gamintojo teigimu, baterijos energijos energijos budėjimo režime užteks ilgiau nei 15 dienų.

Taip pat svarbu paminėti, kad šio itin tvirto telefono 3,5 mm ausinių ir įkrovimo lizdai yra atsparūs vandeniui, tad ištraukus šį telefoną iš vandens ir norint įkrauti bateriją, nereikės laukti kol jis išdžiūs. Apžvalgininkai teigia, kad nesibaiminant tai galima daryti iškart.

Kaip jau galima suprasti, „NOMU S30 Mini“ pasižymi neįtikėtinu patvarumu. Negana to, kad jo ekraną nuo susibraižymų apsaugo „Corning Gorilla Glass 3“ stiklas, gerą „Nomu S30 Mini“ atsparumą smūgiams, vandeniui bei dulkėms dar patvirtina ir šiam išmaniajam telefonui suteiktas IP68 sertifikatas.

Galiausiai šiuo atveju visiškai pasitikėti galima ir „Nomu S30 Mini“ korpuso izoliacinėmis savybėmis, kadangi pastarasis, pasak gamintojo, garantuoja patikimą išmaniojo telefono darbą itin plačiame -20 C ~ +55 C temperatūros diapazone.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(13)
(-3)

Komentarai (1)