Kaip iki šiol niekas nesugalvojo nieko panašaus? Turbūt vienintelė tokia matavimo ruletė visame pasaulyje – integruotas specialus LCD ekranas matavimo duomenų užrašymui („Vson Telescopic“ kaina, Specifikacijos, Video)  (3)

„Vson Telescopic“ – tai naujos kartos matavimo ruletė, kuri ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes turi integruotą LCD ekraną. Ant šio LCD ekrano specialiu rašikliu galima ranka užsirašyti matavimo rezultatus. „Vson Telescopic“ taip pat garsėja šiuolaikišku baltos spalvos dizainu bei lanksčia, geru ilgaamžiškumu išsiskiriančia 19 milimetrų pločio matavimo juosta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Vson Telescopic“ specifikacija

  • Darbo režimai: standartinė ruletė.
  • Matuojamas atstumas: 5 m.
  • Matavimo tikslumas: 1 mm.
  • Papildomos funkcijos: integruotas LCD ekranas ant kurio su specialiu prie matavimo ruletės pridedamu rašikliu galima rašyti matavimo duomenis ar kitokią informaciją. Išvaloma mygtuko paspaudimu.
  • Korpusas: pagamintas iš ABS plastiko.
  • Matmenys ir svoris: 7,4 x 3,5 x 7,2 cm; 136 g.

„Vson Telescopic“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest“ – 11,54 €.

Nesvarbu kuo užsiimate įprastai, tačiau greičiausiai sutiksite, kad metrą ar ruletę bent kartais į rankas tikrai tenka paimti. Jeigu esate vienas iš tų skaitytojų, kuris pastarojo įrankio namuose vis dar neturite, tuomet rekomenduojame pasidomėti naujos kartos matavimo rulete „Vson Telescopic“, kuris šiuo atveju tikrai sudomins ir visus likusius skaitytojus.

Gamintojas akcentuoja, kad šios matavimo ruletės pagrindinė paskirtinis yra matuoti atstumą. Kitaip sakant, „Vson Telescopic“ koncentruojasi į svarbiausią matavimo ruletės paskirtį ir papildomai siūlo tik vieną funkciją. Vis dėlto tokio sprendimo tikrai pilnai pakanka, nes šiuo metu rinkoje „Vson Telescopic“ greičiausiai yra bene vienintelė matavimo ruletė, kuri gali pasigirti integruotu LCD ekranu ant kurio tiesiogine ta žodžio prasme galima rašyti ranka.

Kaip veikia tokie LCD ekranai esama rašę anksčiau. Tai labai paprasta, bet patogi technologija – leidžia piešti bet kokius piešinius, o ekraną išvalo vieno mygtuko paspaudimu.

Gamintojas tvirtina, kad „Vson Telescopic“ integruotas LCD ekranas labiausiai praverčia tada, kai prireikia greitai užsirašyti keletą paskutinių matavimo rezultatų. Tuo tarpu kiti ant šio ekrano nusibraižo matuojamo daikto eskizą bei šalia jo susirašo reikiamų matmenų ilgį. Tai yra labai patogu tada, kai po ranka neturite nei atliekamo lapo popieriaus, nei pieštuko ar tušinuko.

Pristatant „Vson Telescopic“ svarbu pabrėžti, kad ši matavimo ruletė taip pat išsiskiria ergonomišku baltos spalvos dizainu ir garsėja dėl lengvai įžiūrimos 5 metrų ilgio matavimo juostos. Šiuo atveju galima pridėti ir tai, kad „Vson Telescopic“ matavimo juosta yra sugraduota nuo pat pradžių, todėl matuojant didesnius atstumus galima pasikliauti matavimo rezultato tikslumu nuo pat pirmojo milimetro.

Skaitytojams, kurie ieško dar labiau funkcionalios matavimo ruletės, rekomenduojame pasidomėti „Measure King 3-in-1“ matavimo rulete (kainuoja 14,50 €.) - ji ypatinga yra dėl tos priežasties, nes matavimo parodymus pateikia skaitmeniniu formatu LCD ekrane. Be to, ši ruletė yra aprūpinta lazeriniu matuokliu ir taip pat puikiai tinkama išmatuoti ne vien tik tiesių, bet ir apvalių ar kitos formos objektų ilgį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai (3)