Puiki dovana Kalėdoms: Cafago skelbia 67 % nuolaida naujajam išmaniajam laikrodžiui „OUKITEL W2“ (Video)  ()

„OUKITEL“ kompanija yra gana gerai žinoma dėl savo išmaniųjų telefonų, tačiau šis Kinijos elektronikos gamintojas plečia savo veiklą ir pradeda rinkai siūlyti vis įdomesnių išmaniųjų laikrodžių. Naujausias jų kūrinys yra išmanusis laikrodis „OUKITEL W2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „OUKITEL W2“ išmanusis laikrodis parduodamas už 21,99 eurus.
  • Taikoma 67 % nuolaida – ribotas akcijos laikas ir prekių skaičius.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą per 7-20 darbo dienų.

Tad kuo iššiskiria „OUKITEL W2“? Pirmiausiai, jis yra išties stilingas išmanusis laikrodis su naudingomis funkcijomis.

„OUKITEL W2“ skaičiuoja jūsų žingsnius, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą, leidžia valdyti telefono kamerą, stebi jūsų miego ritmus, primena pajudėti bei palaiko GPS. Tiesa, šiuo atveju reikės savo išmaniajame telefone įjungti GPS ir susieti su „OUKITEL W2“ išmaniuoju laikrodžiu.

„OUKITEL W2“ turi didžiulį 1,3 colių įstrižainės liečiamą spalvotą LCD ekraną, tad informacija yra pateikiama aiškiai ir kaip teigia gamintojas, viskas puikiai matoma ir ryškiems saulės spinduliams apšviečiant ekraną.

Laikrodis turi silikoninę apyrankę ir klasikinę laikrodžio sagtį, tad jį yra patogu dėvėti kasdien. Juolab, kad jis ant rankos riešo atrodo išties šauniai.

„OUKITEL W2“ norėsis nešioti kasdien dar ir dėl, kad jis yra atsparus vandeniui bei dulkėms (atitinka IP67 standartą), bet plaukioti su juo tikrai negalima, na o talpios 300 mAh baterijos tikrai pakaks bent 5-7 dienoms (budėjimo režime baterijos užteks iki 15 dienų aut. past.). Pilnai įkraunamas su USB laidu (pakuotėje jau yra aut. past.) per maždaug 3 valandas.

Dar verta paminėti, kad šis išmanusis laikrodis palaiko „Bluetooth 4.0“ ryšį ir yra suderinamas su „Android 4.4“/„iOS 8.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais išmaniaisiais telefonais. Taip pat pranešimai laikrodyje ir programėlėje pateikiami įvairiomis kalbomis, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų bei kitos.

Tad „OUKITEL W2“ yra gana paprastas išmanusis laikrodis ir kažkokių technologinių inovacijų čia nėra, tačiau reikia pripažinti, kad už tokią žemą kainą vargiai rastume kažką panašaus. Stilingas, tvirtas, atsparus vandeniui bei dulkėms, užtikrina fizinės veiklos rodiklių sekimą ir kainuoja vos 22 eurus. Tiesiog puikus pasiūlymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()