„Lyginant su kitomis ausinėmis, šios siūlo geriausias charakteristikas už tokią žemą kainą“. Uždaros belaidės ausinės su titaninėmis diafragmomis, sulankstomu korpusu ir net 400 mAh baterija („Alfawise JH – 803“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (2)

„Alfawise JH – 803“ - tai biudžetinės belaidės ausinės su uždarais korpusais, ant ausų dedamais kaušeliais ir 40 mm garsiakalbiais. Jos skirtos kasdieniam naudojimui, o 400 mAh baterija užtikrina net 15 muzikos atkūrimo valandų. „Alfawise JH – 803“ gali pasigirti ir titaninėmis diafragmomis aprūpintais garsiakalbiais, kurie atkuria visas muzikos detales. Pirkėjams taip pat patinka ir sulankstomas ausinių korpusas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise JH – 803“ specifikacijos

  • Tipas: belaidės/dedamos ant ausų, uždaras korpusas, galima naudoti su įprastu 3,5 mm laidu.
  • Pagrindinė paskirtis: kasdienės ausinės darbui ir muzikai.
  • Skambėjimas: puikiai atkuria visą dažnių spektrą, stipriau grojami žemi dažniai.
  • Dažnis: 20-20KHz;
  • Varža: 32 omai.
  • Garsiakalbiai: 40 mm garsiakalbiai.
  • Baterija: 400 mAh, 14-18 valandų kalbėjimo, 260 valandų budėjimo.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth“ sąsaja; mikrofonas; „Micro USB“ įkrovimo lizdas
  • Išskirtinės savybės: titaninė diafragma, sukiojami garsiakalbiai.
  • Korpusas: ABS apdaila, metalinis rėmas, dirbtinės odos paminkštinimai.
  • Komplektacija: „Alfawise JH – 803“ ausinės, „Micro USB“ įkrovimo laidas, 1,2 m ilgio 3,5 mm audio laidas.
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 7,50 x 20,00 cm; 193 gramai.

„Alfawise JH – 803“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamos.
  • Gearbest - €22,19
  • 7 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Alfawise JH – 803“ – tai belaidės ausinės, skirtos kasdieniam naudojimui. Tai yra 193 g sveriantis įrenginys, su ant ausų dedamais garsiakalbių kaušeliais. „Alfawise JH – 803“ turi uždarą dizainą, todėl garso lygis yra didesnis ir geriau izoliuojamas aplinkinis triukšmas.

Nors šios ausinės yra belaidės ir naudoja „Bluetooth“ sąsają, pakuotėje rasite ir įprastą audio laidą, kurio ilgis – 1,2 m. Jis pravers, jei nenorėsite įkrauti ausinių baterijos.

O jos dažnai įkrauti nereikės, nes jos talpa – net 400 mAh. Jei jas naudosite pokalbiams telefonu, „Alfawise JH – 803“ su vienu įkrovimu ištvers 14-18 valandų. Tačiau net ir klausant muzikos galima tikėtis maždaug 15 darbo valandų. Tuomet ausines reikės įkrauti naudojant „Micro USB“ laidą.

Tačiau, aišku, svarbiausia yra taip, kaip šios ausinės groja. Kaip ir daugelis šiuolaikinių ausinių, „Alfawise JH – 803“ stipriausiai atkuria žemus dažnius, tačiau ir likusi spektro dalis yra girdima. Uždari garsiakalbių korpusai sustiprina garso intensyvumą, ypač prie žemų dažnių.

„Alfawise JH – 803“ turi 40 mm garsiakalbius, kurie turi titanines diafragmas. Jos yra standesnės ir ilgaamžiškesnės, todėl veikia tiksliau, aiškiau atkuria smulkias detales muzikoje.

„Alfawise JH – 803“ taip pat pravers ir daug kalbantiems telefonu, nes jose yra sumontuotas mikrofonas. Korpuse taip pat yra visi mygtukai, reikalingi tiek muzikos klausymui, tiek pokalbiams.

Kalbant apie korpusą, jis turėtų būti pakankamai patogus ir tvirtas. „Alfawise JH – 803“ turi metalinį rėmą su ABS plastiko apdaila ir dirbtinės odos paminkštinimais kaušeliuose ir lankelyje. Garsiakalbių korpusai sukiojasi į skirtingas puses, o pačios ausinės gali būti labai kompaktiškai sulankstytos.

„Alfawise JH – 803“ pasižymi detaliu muzikos atkūrimu, itin patogiu dizainu ir žema kaina. Visos šios priežastys nulėmė, kad „Alfawise JH – 803“ yra labai gerai vertinamos pirkėjų.

„Alfawise JH – 803“ atsiliepimai

„Alfawise JH – 803“ Gearbest.com portale šiuo metu gali pasigirti vidutiniu 4,82 žvaigždučių pirkėjų įvertinimu, tačiau savo nuomonę pareiškė tik 11 pirkėjų. Štai ką keletas iš jų pasakojo:

  • BettyN – „Šios belaidės ausinės kainuoja visai nedaug, bet baterija dirba pakankamai ilgą laidą, o garsas yra įtraukiantis. Garso kokybė yra žymiai geresnė nei į ausis įstatomų ausinių. Šios ausinės tarsi kuria mano priklausomybę muzikai darbe“.
  • Tina Green – „Ieškojau „Bluetooth“ ausinių kurį laiką, tačiau su ribotų biudžetu net nesidairiau į garsius prekinius ženklus. Šios ausinės mane labai nustebino. Titaninė diafragma, 15 valandų muzikos, sulankstoma konstrukcija, žema kaina. Kaušeliai yra tokie patogūs. Dėvėjau juos daugiau nei 4 valandas ir net nenorėjau nusiimti ausinių“.
  • Lorraine – „Garsas atkuriamas gerai dėl tų titaninių diafragmų. Esu maloniai nustebinta šio įrenginio galimybių. Baterijos darbo laikas taip pat tenkina. Garsas atkuriamas gerai bet kokioje aplinkoje ir labai patogu turėti tokias belaides ausines“.
  • Winnie – „Lyginant su kitomis pigiomis ausinėmis, šios siūlo geriausias charakteristikas prie tokios žemos kainos. Suradau viską, ko ieškojau – gerą garsą, talpią bateriją, sulankstomą konstrukciją“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai (2)