TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pradžiai: „Lenovo“ telefonas pigiau nei 90€, specialūs nuolaidų kuponai „Xiaomi“ produkcijai ir itin geras LED šviestuvo pasiūlymas iš Čekijos sandėlio (Video, 2018 m. 51 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 16 % nuolaida vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai Pro“

- 19 % nuolaida belaidžiam dulkių siurbliui „Alfawise HC - 1D03“ (iš Čekijos sandėlio)

- 51 % nuolaida „Xiaomi“ atsuktuvų rinkiniui (su nuolaidos kuponu)

- 16 % nuolaida išmaniajam telefonui „Lenovo K5 Play“ (su nuolaidos kuponu)

- 39 % nuolaida išmaniajam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- Belaidės ausinės „Bluedio TN“

- 18 % nuolaida robotui siurbliui „ILIFE V7S Plus“

- 45 % nuolaida žaidimui judesiams ir koncentracijai lavinti „Infinity Fidget Action Cube“

- 44 % nuolaida „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuokliui

- 52 % nuolaida išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 3“ (tarptautinė versija)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą - „Xiaomi 70mai Pro“

47.94€ | 16 % nuolaida | „Xiaomi 70mai Pro“ specifikacijos, atsiliepimai

Su laiku tai neabejotinai bus pats perkamiausias vaizdo registratorius iš Kinijos. Tiesiog, pagal kainą ir kokybę jis neturi lygių. „Xiaomi 70mai Pro“ – tai populiariojo „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratoriaus atnaujinta versija. Šis naujos kartos vaizdo registratorius ypatingas tampa dėl techniniu aspektu pastebimai atnaujintos kameros bei integruoto „ADAS“ techninio sprendimo, kuris dėka papildomų įspėjamųjų signalų padeda užtikrinti saugų vairavimą visos kelionės metu.

Manau, kad rinkoje yra geresnių vaizdo registratorių, tačiau turiu pripažinti, kad „Xiaomi 70mai Pro“ rinkoje atrodo itin konkurencingai dėl geros kainos. „Xiaomi 70mai Pro“ greičiausiai yra pats geriausias pasirinkimas tiems pirkėjams, kurie ieško ekonominės klasės maksimalų funkcionalumą turinčio vaizdo registratoriaus. (Rae)

Kaina

Tikrinta 2018 12 18

  • Lietuvoje neparduodamas

„Xiaomi 70mai Pro“ be GPS

  • Gearbest - 47.94€.
  • 16% nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

GPS imtuvas

  • Gearbest - 16.40€.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Gana ilgą laiką kaip vienas geriausių vaizdo registratorių iš Kinijos buvo įvardijamas „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorius. Jeigu vaizdo registratoriui kelete dar aukštesnius reikalavimus, tuomet rekomenduojame pasidomėti „Xiaomi 70mai Pro“.

Šis naujos kartos vaizdo registratorius savo artimiausią konkurentą tiesiog vienareikšmiškai nurungia dėl kur kas geresnių filmavimo galimybių. Pavyzdžiui, „Xiaomi 70mai“ gali filmuoti 1080p raiška (1920 x 1080), yra aprūpintas „Sony IMX323“ jutikliu ir F2.2 diafragma. Tuo tarpu „Xiaomi 70mai Pro“ gali pasigirti 2,5 karto geresne 1944p raiška (2592 x 1944), Sony IMX335 jutikliu ir kur kas daugiau šviesos priimančia F1.8 diafragma.

Atnaujintas „Xiaomi 70mai Pro“ vaizdo registratorius reikšmingą privalumą taip pat įgyja dėl savo išskirtinio gebėjimo susidoroti su pertekline saulės šviesa. Tai pavyksta pasiekti naudojant WDR techninį sprendimą. Be to, „Xiaomi 70mai Pro“ dar gali pasigirti unikaliu rūko šalinimo algoritmu, kuris šiuo atveju padeda išlaikyti maksimalų vaizdo ryškumą esant rūkui ar miglai.

Galiausiai jeigu nuspręsite įsigyti „Xiaomi 70mai Pro“ GPS modulį, jums atsivers dar daugiau papildomų privalumų, kurių niekaip negalėtų pasiūlyti „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorius. ADAS techninis sprendimas veikia kartu su GPS moduliu ir yra naudingas dėl tos priežasties, nes vairuotojui teikia papildomus įspėjamuosius signalus, kurie padeda užtikrinti saugų vairavimą visos kelionės metu.

ADAS techninis sprendimas geba sekti ant kelio nubrėžtų baltų linijų kontūrus, o tuo atveju kai jas neatidžiai ar neapdariai kertate, „Xiaomi 70mai Pro“ pradeda skleisti įspėjamąjį signalą. Šio sprendimo pagalba taip pat yra stebimas priekyje važiuojantis automobilis, o kai atstumas nuo jo pasidaro nepakankamai saugus, apie tai vėl pranešama garsiniu signalu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (5 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1944P (2592 x 1944); 30 kadrų per sekundę. Labai geras vaizdas dienos metu (WDR) ir daugelį konkurentų lenkiantis vaizdas nakties metu dėl kokybiškos diafragmos.
  • Kamera: 5 MP raiška; F1.8 diafragma; 6 lęšiai; objektyvo apžvalgos kampas – 140 laipsnių; „Sony IMX335“ jutiklis.
  • Atmintis: microSD kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: IPS technologijos (320 x 240).
  • Valdymas – naudojant WiFi ir išmaniajame telefone įdiegtą taikomąją programą; sąsaja anglų kalba arba balso komandomis.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas; reguliuojamas smūgių jutiklio jautrumas; ADAS saugaus vairavimo sistema (veikia su GPS moduliu); integruotas garsiaklabis; rūko šalinimo algoritmas; baltos spalvos balanso kontrolė WDR.
  • Baterija: 500 mAh. 
  • Jungtys: microSD kortelės ir microUSB.
  • Komplektavimas: automobilinis įkroviklis su USB jungtimi, 3 metrų ilgio USB laidas, du vienetai elektrostatinės tvirtinimo juostelės, kuri yra skirta priklijuoti vaizdo registratorių prie automobilio stiklo.

2. Belaidis dulkių siurblys „Alfawise HC - 1D03“

79.91€ | 19 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise HC - 1D03“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise HC - 1D03“ - tai belaidis dulkių siurblys, kurį galima naudoti ir namie, ir automobilyje. Jis turi 2200 mAh bateriją, kurios pakanka 25 minutėms. Valymu rūpinasi besisukantis šepetys, kuris, kaip teigia pirkėjai, puikiai surenka plaukus, ciklonas ir HEPA filtras. Pirkėjai teigia, kad šis įrenginys puikiai tinka biurams ir nedideliems namams.

Gyvenu mažam bute, man nereikia siurbti didelio ploto. Turiu dvi kates, kurios šeriasi kaip pašėlusios ir dar iš dėžės mėto savo kraiką. Mano grindys yra laminatas, šiek tiek medinių grindų ir kilimas. Mažas šepetys sukasi kaip pašėlęs, surenka plaukus, kailį ir kitas daleles iš mano kilimo. Prietaisas yra lengvas, lengvai sukiojasi, galima atlikti aštrius posūkius siaurose vietose. (Damon)

Kaina

Tikrinta 2018 12 18

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest galutinė kaina - 79.91€ 
  • Galioja dvi nuolaidos - iš karto matoma 19% nuolaida (su ja kaina 88.79€) ir papildoma nuolaida, suteikiama užsakymo metu - siurblys kainuoja daugiau nei 78.14€, tad automatiškai suteikiama papildoma 8.88€ nuolaida
  • Tai mažiausia kaina.
  • iš Čekijos sandėlio, siuntimas į Lietuvą - 4.85€ Expedited Shipping metodu.

„Alfawise HC - 1D03“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, tinkantis tiek namams, tiek automobiliui. Sakydami „namams“ turime omenyje visus namus – „Alfawise HC - 1D03“ padės išvalyti visų tipų grindis, nusiurbs dulkes nuo sienų, baldų ir užuolaidų. Toks lankstumas pasiekiamas ergonomiško dizaino, 1,6 kg svorio ir daugiafunkcinio antgalio su besisukančiu šepečiu dėka. Besisukantis šepetys ypač naudingas, kuomet reikia nuo grindų pakelti didesnes šiukšles, pavyzdžiui, popieriausi atplaišas ar plaukus.

Kitas antgalis yra gana siauras, tinka sunkiai pasiekiamoms vietoms.

„Alfawise HC - 1D03“ pravers ir automobilyje – ilgas vamzdis gali būti numontuojamas, kad prietaisas taptų kur kas kompaktiškesnis. Mažoje konfigūracijoje „Alfawise HC - 1D03“ puikiai išvalys visą automobilio saloną – tam turėsite 25 minutes.

Būtent tiek laiko tarnauja pilnai įkrauta 2200 mAh baterija. Įkrovimui jai reikia 3 valandų, tačiau tai galima atlikti bet kada, kai įrenginys yra nenaudojamas. Ilsėtis „Alfawise HC - 1D03“ gali pakabintas ant sienos – tam yra skirtas specialus kablys.

„Alfawise HC - 1D03“ turi ir daugiau įdomių bruožų. Visų pirma, HEPA filtrui padeda ir ciklonas, kurį galite pamatyti – 0,65 litrų talpos dulkių surinkimo cilindras yra permatomas. Pats siurblys pasiekia 7000 Pa siurbimo galią – tokia ji yra nepasiekiama jokiems robotams-dulkių siurbliams ir ne vienam tradiciniam prietaisui.

„Alfawise HC - 1D03“ pasižymi puikia ergonomika – jį patogu laikyti ir naudoti, o pats plastikinis korpusas yra lygus ir stilingas. Antgalyje taip pat yra nedidelis žibintas valomos vietos apšvietimui. Tiesa, jei reikėtų išskirti kokį nors trūkumą, tai „Alfawise HC - 1D03“ yra gana triukšmingas – veikiant didžiausiu galingumu, jo skleidžiamo garso lygis pasiekia 83 dB.

Kita vertus, pirkėjai jį vis tiek vertina labai palankiai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (14 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 140 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: ciklonas ir HEPA.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,65 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh. 3 valandų įkrovimas suteikia 25 minutes darbo.
  • Triukšmas: 83 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys 3 viename, papildomas antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 31,50 x 23,00 x 11,80 cm, 1,6 kg.

Dabartinė 79.91€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

3. Nuolaidų kuponas „Xiaomi“ atsuktuvų rinkiniui

15.98€ | 51% nuolaida | su nuolaidos kuponu GBAFFYL207 | 4.92 balai iš 5 (996 vertinimai)

Šiais laikais skirtingi elektronikos prietaisai turi skirtingus varžtus, todėl gerai po ranka turėti visą atsuktuvų rinkinį. Šis „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys turi 24 galvutes ir patogią rankeną, o viskas sudėta į gražią metalinę dėžutę. „Xiaomi“ teigia, kad atsuktuvus padėjo pagaminti „Wiha“ - gerai žinomas vokiečių įrankių gamintojas.

Šis atsuktuvų rinkinys pravers ir kuriant įvairius elektronikos projektus, ir smalsiai ardant įvairius prietaisus.

4. Stebėtinai geros kainos biudžetinis telefonas „Lenovo K5 Play“

88.80€ | 16% nuolaida | su nuolaidos kuponu GBMPMJU

„Lenovo K5 Play“ aprūpintas „MSM8937“ 8-nių branduolių procesoriumi, 3 GB RAM ir 32 GB ROM. Taip pat visada galima papildomai įsigyti atminties kortelę net iki 256 GB talpos.

5,7 colių įstrižainės 1440 x 720 pikselių ekranas, aprūpintas 3000 mAh talpos baterija bei dviem galinėmis 13 MP + 2 MP kameromis ir viena 8 MP priekine kamera.

Telefonas darbuojasi su „Lenovo“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 8.1“, tad palaiko lietuvių kalbą.

Gausybė sensorių, pirštų atspaudų skaitytuvas, „Bluetotoh 4.2“, „WiFi“, Lietuvoje esantys telefono dažniai ir daugeliui itin svarbus dalykas – 3,5 mm audio jungtis. Kaip teigia apžvalgininkai, tai yra puikus biudžetinis telefonas už stebėtinai gerą kainą.

Kaina

Tikrinta 2018 12 18

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 88.80€
  • Su nuolaidos kuponu GBMPMJU
  • 16% nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Aliexpress - 98.70€
  • Į Lietuvą siunčia už 2.01€.

5. Itin geras pasiūlymas išmaniajam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ su 2200Lm ir 95 CRI

79.91€ | 39 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“ yra išmanusis LED šviestuvas, skleidžiantis net 2200Lm šviesos srautą ir turinti itin aukštą spalvų perdavimo indeksą (Ra95). Šviestuvą galima valdyti per išmanųjį telefoną, pavyzdžiui, galima keisti jo skleidžiamos šviesos temperatūrą nuo 2700K iki 6000K. Dar viena išskirtinė jo savybė - labai greitas montavimas ir kompaktiškas dydis - puikiai tinka žemesnėms luboms. Daugelis atsiliepimų pažymi puikią šviesos kokybę, paprastą ir funkcionalų valdymą, o montavimas yra vienas juokas. Nejaugi „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“ šviestuvas neturi trūkumų? Štai ką apie jį sako pirkėjai.

Esu visiškai patenkintas šiuo produktu. Puikus apšvietimas, galima pasirinkti keletą skirtingų režimų per programėlę arba valdyti su sieniniu jungikliu. Taip pat itin gerai, kad lempa atsimena paskutinį režimą, tad nereikia kiekvieną kartą iš naujo nustatynėti švietimo režimo ir tai ypač praverčia nakties metu. Negaliu sulaukti kada mano šalyje ši lempa palaikys Amazon Alexa arba Google Home balso asistentą ir šviesą galėsiu valdyti balsu. Ketinu nusipirkti dar dvi lempas kitiems kambariams. (Gianluca)

Kaina

Tikrinta 2018 12 18

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest 79.91€
  • 39 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio, už pristatymą reikės sumokėti 5.25€.
  • Aliexpress 111.93€
  • Šviestuvas 80.75 eurai + 31.18 eurai už pristatymą iš Kinijos sandėlio.

„Puiki lempa su paprastu pritvirtinimu. Ji naudoja push-in mechanizmą, kurio dėka pritvirtinami laidai. Tereikia paspausti mygtuką ir laidai saugiai bei greitai pritvirtinimi. Svarbu atkreipti dėmesį, kad laidai būtų nepažeisti ir nesiliestų prie metalinio lempos korpuso. Norint pačią lempą pritvirtinti prie lubų, tereikės išgręžti dvi skylutes ir ją pritivirtinti su pakuotėje esančiais varžteliais, kurių pilnai užtenka išlaikyti šiai lengvai lempai. 480 mm pločio lempoje šviesa pasiskirsto tolygiai ir nėra tokios srities, kuri būtų ryškesnė nei likusios. Pats naudoju šilčiausią spalvų temperatūrą (2700K) ir didžiausią ryškumą, nors galima pasirinkti ir kitus nustatymus: 2700 – 3500 – 4000 – 5500 – 6500 Kelvinus. Viskas priklauso nuo asmeninio skonio ir kokia veikla užsiimate. Taip pat labai geras dalykas, kad galima nustatyti konkretų režimą ir lempa jį atsimena net tada, kai yra išjungta. Kitas smagus dalykas, kad lempą galima valdyti keliais skirtingais būdais: su balso asistentu, išmaniąja programėle ir nuotolinio valdymo pulteliu. Taip pat galima vieną šviestuvą valdyti su skirtingais nuotolinio valdymo pulteliais arba su vienu valdymo pulteliu valdyti visas namuose esančias lempas – labai patogus sprendimas. Apskritai, tai puikus produktas ir palyginus tą kainą, kurią sumokėjau, vargiai rasčiau kažką geriau. O, dar pamiršau paminėti ir CRI – spalvų perdavimo indeksą – kuris yra labai aukštas (Ra95). Jūs iškart pastebėsite skirtumą tarp 20 dolerių kainuojančios lempos ir šios lempos. Nors šios pigios lempos turi įvairių spalvų temperatūrų diapazonus, bet net nepriartėja prie tokios apšvietimo kokybės, kaip kad ši lempa. Aš įsirengiau 12 tokių Yeelight lempų ir neturiu nei vienos problemos su jomis. Puikus produktas už gerą kainą.“ (T. Sawyer)

6. Vėl atspigusios, į Amazon's Choice įtrauktos belaidės ausinės „Bluedio TN“

14.20€ | „Bluedio TN“ specifikacijos, atsiliepimai

„Bluedio TN“ yra vienos geriausių visame pasaulyje į ausis įstatomos belaidės ausinės su  13 mm garsiakalbiais, labai stipriais magnetais ir aktyviu triukšmo slopinimu.

Šių ausinių kokybė prilygsta garsių gamintojų, tokių kaip „Sony“, „Beats“ ir „Jay Bird“ produktams. Jos puikiai gula mano ausų kanaluose ir tikrai nekrenta. Tai leidžia klausytis labai išraiškingų žemų dažnių, o ir dainų žodžiai yra lengvai suprantami. Nesu audiofilas, bet kaip „Bluetooth“ ausinėms, „Bluedio TN“ garso kokybė yra įspūdinga. Baterija tarnauja labai ilgai – 2 dienas jas naudojau be jokio įkrovimo su įjungta aktyvia triukšmo kontrolės sistema. (TechGuru)

Kaina

Tikrinta 2018 12 18

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.73 balai iš 5 (312 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geros ausinės: suminis apžvalgų reitingas 4,5 balai iš 5  
  • Tipas: belaidės/įstatomos į ausis; skirtingas puses jungia laidas, nešiojamas ant kaklo. Ant laido esantys mygtukai leidžia perjungti dainą, atsakyti į skambučius, pagarsinti muziką, o už jų slepiasi mikrofonas.
  • Pagrindinė paskirtis: sporto ausinės. „Bluedio TN“ puikiai tinka sportuojantiems ir ausines naudojantiems kasdien, nes jas galima nusiimti ir palikti ant kaklo sukabinus korpusų galuose esančius magnetus
  • Skambėjimas: puikiai atkuria žemus dažnius, kiek silpniau aukštus ir vidutinius.
  • Dažnis: 20-20KHz;
  • Varža: 32 omai.
  • Garsiakalbiai: 13 mm garsiakalbiai puikiai subalansuoti išryškinti žemus šiuolaikinės muzikos tonus.
  • Baterija: 170 mAh, 12 valandų kalbėjimo, 250 valandų budėjimo.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth“ sąsaja; mikrofonas; „USB Type C“ įkrovimo lizdas
  • Išskirtinės savybės: Įtrauktos į Amazon's Choice kaip geriausios belaidės magnetinės ausinės sportuojantiems. 
  • Korpusas: metalinis su minkštos gumos antgaliais. 
  • Komplektacija: atsiunčiama su 3-imis antgalių tipais skirtingo dydžio ausų kaušeliams, instrukcijomis ir „USB Type C“ įkrovimo laidu.
  • Matmenys ir masė:  25.00 x 1.50 x 1.00 cm; 23 gr.

7. Grindų siurbimą ir plovimą palaikantis dulkių siurblys „ILIFE V7S Plus“

150.94€ | 18% nuolaida | „ILIFE V7S Plus“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai vienas geriausią kainos ir kokybės santykį turinčių robotų dulkių siurblių, kuris skirtas grindų siurbimui sausuoju būdu ir palaiko grindų plovimą. Tačiau nesumaišykite - tai visai kitoks siurblys nei „ILIFE V7S Pro“ - nors panašumų turi, tačiau yra universalesnis. Pirmieji pirkėjai, tame tarpe ir lietuviai, yra labai patenkinti šiuo pirkiniu.

Puikus pagalbininkas kasdienai. Naudojamės mėnesį laiko. Tik pabandžius kilo klausimas kodėl tokio daikto neįsigijau anksčiau :), nes:

- tikrai labai taupo laiką,

- sveikesnė gyvenamoji aplinka, nes kasdien(!) prišluoja/prisiurbia tikrai daug „katinų“ ir dulkių, nors atrodo iš pažiūros nėra ką valyti.

- tvarkymasis tapo malonumu net vaikams (i***t iš Lietuvos)

Kaina

Tikrinta 2018 12 18

  • Lietuvoje - 225€
  • Gearbest - 150.94€
  • Siuntimas registruotu paštu už 0.91€

Išmanusis „ILIFE V7S Plus“ robotas dulkių siurblys yra ypatingas pirmiausiai dėl to, kad jis palaiko 4 skirtingus valymo režimus.

Galima pasirinkti, kad robotas automatiškai valytų visą teritoriją, apvažiuotų tik kambario pakraščius, išvalytų konkrečią vietą. Pastarasis valymo režimas itin praverčia jei netyčia išpilsite ar išmesite kokių nors maisto produktų ant grindų. Tokiu atveju nereikės robotui be reikalo važinėti per visą kambarį, o tik išvalyti konkrečią vietą.

Na ir žinoma palaiko iš anksto suplanuotą valymo režimą. Tad robotas nustatytų laiku išvalys kambarį ir viską atliks pats, be jokios priežiūros.

Sekantis itin svarbus momentas yra tas, kad robotas dulkių siurblys yra gana žemas – aukštis siekia tik 8,4 centimetrus, o ir sveria vos 3 kilogramus. Tad jam nekyla problemų išvalyti kitiems robotams sunkiai pasiekiamas kambario vietas.

Taip pat „ILIFE V7S Plus“ yra aprūpintas gausybe jutiklių, kurie robotą paverčia protingu. Jis sugeba atpažinti, jog yra ant laiptų ar kitų paviršių, tad niekada nenukrenta. Taip pat „mato“ sienas bei kitas kliūtis, tad į jas nesitranko, o gražiai pravažiuoja šalia jų.

„ILIFE V7S Plus“ nekils problemų ir dėl nelygaus paviršiaus – gamintojas teigia, kad robotas sugeba užlipti ant įvairių paviršių, tad bus išvalyta ir kiliminė danga.

„ILIFE V7S Plus“ pats grįžta prie įkrovimo stotelės, kai tik jo baterija pasiekia žemą lygį. Nereikės patiems ieškoti išsikrovusio roboto po visus namus ir nešti jį įkrauti. Tuo pasirūpins pats „ILIFE V7S Plus“.

Teigiama, kad pilnai įkrautos 2600 mAh talpos baterijos užtenka iki 2 valandų darbui, o baterija pilnai įkraunama per 5 valandas. Įkrovimo laikas atrodo gana ilgokas, tačiau juk tai galima daryti nakties metu, kai niekas nesiurbia namų, o ir elektros kaina yra pigesnė.

„ILIFE V7S Plus“ yra itin panašus į „ILIFE V7S Pro“ robotą dulkių siurblį, tačiau turi du esminius skirtumus.

Pirmiausiai - „ILIFE V7S Plus“ turi keičiamą drėgną šluostę, o tai yra labai svarbu. Juk laikui bėgant ir dažnai su robotu plaunant grindis, ši šluostė nusidėvės ir jos pakeitimo galimybės nebuvimas automatiškai panaikins vieną iš „ILIFE V7S Pro“ turimų galimybių. To bus išvengta su „ILIFE V7S Plus“ robotu, kuriam tiesiog beliks įsigyti naują šluostę ir vos per keletą sekundžių pritvirtinti prie savojo roboto.

Kitas skirtumas yra tas, kad „ILIFE V7S Plus“ turi 150 ml mažesnę vandens talpą, tačiau vietoj jo dar yra papildoma 60 ml dulkių talpa. Toks kombinuotas sprendimas irgi pravers tais atvejais, kai vienu metu norėsite kambarį išsiurbti bei išplauti jo grindis.

Pabaigai dar reikėtų paminėti, kad „ILIFE V7S Plus“ yra ganėtinai tylus robotas, įtemptai besidarbuodamas skleidžia iki 68 dB garsą, kas yra gana įprasta tokiems robotams.

„ILIFE V7S Plus“ palaiko nuotolinį valdymą, turi HEPA filtrą. Beje, pakuotėje rasite 2 HEPA filtrus, tad jų užteks ilgam. Bendrai, pakuotėje yra visos būtinos roboto dalys ir nieko pirkti atskirai nereikės. Beliks jį išsiimti iš pakuotės ir paleisti darbuotis. Žinoma, prieš tai perskaičius naudotojo instrukciją, kuri yra parašyta daugeliu kalbų: anglų, rusų, vokiečių, ispanų ir kt.

8. Žaidimas judesiams ir koncentracijai lavinti „Infinity Fidget Action Cube“

12.43€ | 45% nuolaida | 4.94 balai iš 5 (16 vertinimai)

„Infinity Fidget Action Cube“ – tai žaislas, kuris kelia azartą ir lavina gebėjimą sutelkti dėmesį bei loginį mąstymą.

„Infinity Fidget Action Cube“ centre – keturi šviečiantys kvadratai. Iš abiejų jų pusių yra dar po porą spalvotų kvadratų, kurie nešviečia ir spalvų nekeičia. Šie šoniniai kvadratai gali būti sukiojami ir slankiojami palei centrinio modulio pakraščius. Centrinių kvadratų spalva dinamiškai keičiasi, o jūsų užduotis – pasukti ir paslinkti šoninius kvadratus taip, kad jie atitiktų tų kvadratų spalvą, su kuriais dalijasi kraštinėmis.

Užduotis nėra lengva, nes šoniniai kvadratai turi skirtingas spalvas skirtingose pusėse - jas reikės įsidėmėti. Taip pat egzistuoja ne vienas būdas, kaip žaidimą galima išspręsti.

Prireiks laiko, kol galėsite per šį žaidimą nardyti tokiu greičiu. Tačiau jį perpratus apims azartas ir jo nebesinorės paleisti iš rankų. Gamintojas „Infinity Fidget Action Cube“ rekomenduoja vaikams nuo 8 metų amžiaus.

„Infinity Fidget Action Cube“ veikia magnetų pagalba ir pagal juos atskiria, kurie kvadratai kur atsukti. „Infinity Fidget Action Cube“ naudoja dvi AA standarto baterijas. Porą jų rasite kartu su žaidimu, tačiau iš karto pasirūpinkite dar keliomis, nes žaidimo nesinorės paleisti.

„Infinity Fidget Action Cube“ turi keturis režimus:

1. Greičio režimas - išspręskite 10 galvosūkiu per kuo trumpesnį laiką.

2. Lygių režimas - 10 lygių su vis trumpėjančiu laiku galvosūkiui išspręsti.

3. Atminties lavinimo režimas - centrinis kvadratas įsižiebs trumpą laiką ir užges - jums reikės galvosūkį išspręsti iš atminties naudojant tik 8 bandymus.

4. Dviejų žaidėjų režimas - per minutę išspręskite galvosūkį ir perduokite kitam. Pirmasis nesuspėjęs pralaimi.

Dabartinė 12.43€ kaina yra mažiausia šio žaislo kainų istorijoje:

9. Turbūt populiariausias „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis

11.89€ | 44% nuolaida | 4.76 balai iš 5 (317 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

Pirkėjai apie šį drėgmės matuoklį atsiliepia ypač teigiamai.

10. 2018 metų populiariausia išmanioji apyrankė visame pasaulyje -  „Xiaomi Mi Band 3“ (tarptautinė versija)

23.08€52 % nuolaida | „Xiaomi Mi Band 3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Mi Band 3“ yra 3 kartos, 2018 metais anonsuota, stilinga, vandeniui atspari, nuolatos matuojanti širdies ritmą ir turinti didelės talpos bateriją išmanioji apyrankė, jau prekybos pradžioje sumušusi pardavimo rekordus

Po dviejų savaičių gavau savąją „Mi Band 3“. Išmanioji apyrankė puikiai atrodo ant mano riešo. Esu moteris ir mano riešai yra išties siauri, tačiau „Mi“ juosta nėra per didelė, priešingai, ji kuo puikiausiai tinka. Vizualiai atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai lengvas (viskas jau yra žinoma iš „Mi Band 2“). (Mi Band 3)

  • 2018 metais tai pati populiariausia išmanioji apyrankė visame pasaulyje
  • Visos svarbiausios funkcijos, labai geras balansas tarp kainos ir kokybės, bet universalumu nusileidžia „Huawei Honor 4“
  • 5 svarbiausi sporto režimai
  • Neturi GPS, bet užtikrina vieną iš tiksliausių žingsnių matavimų tarp apyrankių be GPS
  • Širdies ritmo matavimas, bet neturi kraujo spaudimo matavimo
  • Be įkrovimo atlaiko 20 dienų, IP68 reitingas, galima nardyti
  • Tinka bent kelios skirtingos programėlės, galima surasti tinkamiausią

Kaina

Tikrinta 2018 12 18

„Xiaomi Mi Band 3“ (tarptautinė versija)

  • Gearbest - 23.08€
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.

„Xiaomi Mi Band 3“ (kiniška versija)

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (3911 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai gera apyrankė: suminis apžvalgų reitingas 4,4 balai iš 5
  • Tai, ką padarė „Xiaomi“, nepavyko nei „Apple“, nei kitoms kompanijoms - „Xiaomi“ užima net 21,5 proc. visos dėvimos išmaniųjų elektronikos prietaisų rinkos dalies.
  • Išsami apžvalgų suvestinė, kaip veikia „Xiaomi Mi Band 3“.
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, nuolatinis širdies ritmo matavimas, miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas
  • Sporto režimai: 5 - bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, greitas ėjimas, paprastas ėjimas.
  • Navigacija: nėra. 
  • Žinutės ir pranešimai: skambučių ir žinučių informavimas, galima atmesti skambutį,  priminimų funkcija. Pranešimų tipas - vibravimas
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, padeda surasti telefoną, orų prognozė. Yra dvi versijos: su NFC ir be NFC.
  • Ekranas: lietimui jautrus, 0,78 colių įstrižainė, nespalvotas OLED tipo, 128 x 80 px raiška
  • Atsparumas: IP68, 5ATM reitingas – pilnai atspari vandeniui, su ja galima maudytis ir nardyti iki 50 metrų gylyje. Gali dirbti nuo –10 iki 50 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje
  • Baterija: Turi 110 mAh talpos bateriją, kurios vidutiniškai užtenka 20 dienų. Pilnai įkraunama per 2 valandas. Naudojamas specialus, komplekte pridedamas įkrovėjas.
  • Kalba: kinų ir anglų. Anglų kalbą galima įjungti po automatiškai atsiunčiamo programinės įrangos atnaujinimo arba čia aprašytu metodu.
  • Medžiagos: plastikas ir metalas
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“ 
  • Programėlė: „Mifit“, susiejama su „Android 4.4“ / „iOS 9.9“ bei naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Pateikia visus aktyvumo duomenis, kaupia statistiką. 
  • Matmenys ir masė: 24.70 x 1.79 x 1.20 cm; apie 20 gramų 

Palyginamosios apžvalgos:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: