13000 mAh baterija, kurios nereikės įkrauti bent 10 dienų, puikios kameros ir naujoji „Android 8.1“ - iš Vokietijos sandėlio parduodamas vienas įdomiausių šių metų išmaniųjų telefonų „Ulefone Power 5“ (Video)  ()

Vienas iš pagrindinių „Ulefone Power 5“ išmanaus telefono išskirtinių bruožų, be abejo, yra jo milžiniškos talpos baterija – 13000 mAh. Tačiau šis telefonas turi ir kitų puikių savybių, kaip galimybė bateriją įkrauti belaidžiu būdu, „Android 8.1“ operacinė sistema ir daugybė kitų šaunių savybių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Tomtop per ebay platformą šį išmanųjį telefoną parduoda už 280,99 eurus.
  • Iš Vokietijos sandėlio, tad nebus muito mokesčių.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • Vieno mėnesio pinigų grąžinimo garantija.

„Ulefone Power 5“ išmanusis telefonas gali pasigirti išties labai geromis techninėmis charakteristikomis.

Pats telefonas yra metalinio rėmo su plastikinėmis dalimis bei oda dengta galine dalimi. Tai gana masyvus išmanusis telefonas, kuris sveria 330 gramus.

Jis turi 6 colių įstrižainės (2160 x 1080) ekraną, dvigubą galinę kamerą – 21 MP + 5 MP „Sony IMX230“ su f/1,8 diafragma, dviguba blykste, „Auto-HDR“ ir OIS vaizdo stabilizavimu.

Priekyje turi dvigubą 8 MP kamerą, kurią interpoliuojant gaunama 13 MP + 5 MP su f/2,2 diafragma.

„Ulefone Power 5“ aprūpintas 8-nių branduolių „Mediatek MTK6763“ procesoriumi ir „Mali-G71 MP2“ vaizdo plokšte. Turi 6 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties, kurią su papildoma atminties kortele dar galima padidinti net 256 GB.

Puiku ir tai, kad telefonas darbuojasi su „Android 8.1“ operacine sistema, tad palaiko lietuvių kalbą. Taip pat užtikrinamas pirštų atspaudų nuskaitymas ir veido atpažinimo technologija.

„Ulefone Power 5“ palaiko Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, „Bluetooth 4.1“, „WiFi 802.11 a/b/g/n“, giroskopą, kompasą, akselerometrą ir taip toliau. Žinoma, o kaip gi jo įspūdingoji baterija.

Šis išmanusis telefonas turi net 13000 mAh talpos bateriją ir tai yra turbūt masyviausią bateriją turintis išmanusis telefonas visoje rinkoje.

Kompanija teigia, kad įprastam išmaniojo telefono naudotojui nereikės rūpintis apie telefono baterijos energijos papildymą net 10 dienų. Taip pat svarbu paminėti, kad „Ulefone Power 5“ palaiko greitąjį baterijos įkrovimą (5V/5A), todėl tokio dydžio bateriją galima pilnai įkrauti vos per 2,5 valandos, kas yra tiesiog puiku.

Taip pat baterija gali būti įkraunama ir belaidžiu būdu, kadangi telefonas palaiko „Qi“ standartą.

Deja, bet pačioje pakuotėje belaidžio įkroviklio nėra, nors tokią praktiką taiko ir tokie išmaniųjų telefonų gigantai, kaip „iPhone“. Tad pakuotėje be pačio „Ulefone Power 5“ išmaniojo telefono rasite įkroviklį ir jo laidą, OTG laidą, USB C tipo laidą, 3,5 mm audio adapterį ir kt.

Šioje apžvalgoje galite detaliai susipažinti su „Ulefone Power 5“ išmaniuoju telefonu, jo veikimo ypatybėmis:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai ()