TOP 10 savaitės perkamiausių: milžiniško susidomėjimo sulaukę neodimio magnetai, turbūt geriausia žaidimų pelė už tokią kainą ir naujas išmaniųjų laikrodžių karalius (Video, 2018 m. 51 savaitė)  (5)

Perkamiausios šios savaitės prekės:

- Magnetas lobių ieškotojams „Neodymium Magnetic Salvage Ring Deep Sea Fishing Magnet“

- „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys (su nuolaidos kuponu)

- USB kompiuterinė pelė su RGB pašvietimu „Redragon M711“ (su nuolaidos kuponu)

- Uždaros belaidės ausinės „Alfawise JH – 803“ (iš Čekijos sandėlio)

- Belaidis dulkių siurblys „Alfawise HC - 1D03“ (iš Čekijos sandėlio)

- Išmanusis laikrodis „Huawei Honor Watch Magic“

- Multifunkcinis įrankis, skirtas aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms „Multi-function Portable Hammer Pliers Tool“

- Belaidis durų skambutis „Wireless Doorbell 720P“

- Elektrikams skirtų atsuktuvų rinkinys „Dual-purpose Insulated Screwdriver“

- Automatinis vandens maišytuvo temperatūros matuoklis „Water Temperature Display Thermometer“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Magnetas lobių ieškotojams „Neodymium Magnetic Salvage Ring Deep Sea Fishing Magnet“

11.86€ | 32 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (10 vertinimai)

Tai pati perkamiausia šios savaitės prekė - stiprus ir patogus magnetas lobių ieškotojams ar panaudojamas tiesiog paprasčiausiai buityje. Vienas jo kraštas yra visiškai plokščias, o prie kito yra pritaisyta kilpelė. Prie jos pririšus virvę šiuo magnetu iš vandens telkinių galima traukti įvairius pamestus metalinius daiktus. Galbūt tai skamba kaip keistas hobis, tačiau taip įdomybių ieško tūkstančiai žmonių.

Pats neodimio magnetas yra labai stiprus. Jis yra sumontuotas rūdims atspariame apsauginiame plieniniame korpuse, nes neodimis yra pakankamai trapus. Siūlomos kelios magneto versijos ir, gamintojo teigimu, stipriausia iš jų gali pakelti net 163 kg.

Niekas iš pirkėjų nebandė kelti tokios masės svorio, tad neaišku ar tai yra tiesa. Didžioji dalis magnetą naudojo mažų daiktų pakėlimui iš sunkiai prieinamų vietų ir teigia, kad jis veikia puikiai. 

Tiesa, vienas pirkėjas pastebi, kad didžiausio magneto kėlimo galia gali būti perdėta -  štai ką rašo labiausiai skeptiškas pirkėjas:

Viename vaizdo įraše mačiau, kaip moteris naudodama du tokius magnetus prisitraukia prie sunkvežimio. Kiekvienas iš šių magnetų, kaip teigiama, gali išlaikyti 163 kg, tačiau gali būti, kad tai yra klaida – man tai panašiau į 16,3 kg. Yra keturi skirtingi dydžiai, galbūt didžiausias magnetas pakelia tokį svorį, mano turimas mažiausias NJ42 – tikrai ne. (Marc)

Dabartinė 11.86€ kaina yra mažiausia šio magneto kainų istorijoje:

2. „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys, pagamintas su vokiečių pagalba

15.98€ | 56% nuolaida | su nuolaidos kuponu GBAFFYL207 | 4.92 balai iš 5 (987 vertinimai)

Dar vienas labai populiarus šios savaitės pirkinys, ko gero labausiai sudominantis patikimo gamintojo vardu ir rekordiško dydžio nuolaida. Šiais laikais skirtingi elektronikos prietaisai turi skirtingus varžtus, todėl gerai po ranka turėti visą atsuktuvų rinkinį. Šis „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys turi 24 galvutes ir patogią rankeną, o viskas sudėta į gražią metalinę dėžutę. „Xiaomi“ teigia, kad atsuktuvus padėjo pagaminti „Wiha“ - gerai žinomas vokiečių įrankių gamintojas.

Šis atsuktuvų rinkinys pravers ir kuriant įvairius elektronikos projektus, ir smalsiai ardant įvairius prietaisus.

3. Fantastiškai daug programinių galimybių turinti USB kompiuterinė pelė su RGB pašvietimu „Redragon M711“

12.43€ | 22 % nuolaida | su nuolaidos kuponu GBAFFYL218 | „Redragon M711“ specifikacijos, atsiliepimai

Gero daiktai visada sulaukia savo dėmesio. „Redragon M711“ vienas iš tokių atvejų. Tai šiuolaikiška USB kompiuterinė pelė su RGB pašvietimu, programuojamais mygtukais ir keičiamu jautrumu, kuri puikiai tinka kompiuterinių žaidimų mėgėjams. Vis dėlto dėka savo ergonomiško dizaino „Redragon M711“ kompiuterinė pelė daug teigiamų atsiliepimų susilaukia ir iš visiškai kitus pomėgius turinčių kompiuterių naudotojų.

Tai pirmasis mano pirkinys iš šio gamintojo. Svarbiausia, kad jis manęs tikrai nenuvylė, todėl dabar kompiuterinę pelę „Redragon M711“ drąsiai galiu rekomenduoti bet kam. Esu maloniai nustebintas šios pelės jautrumu, o programinės įrangos galimybės yra tiesiog neįtikėtinos, nes leidžia keisti ne tik mygtukų paskirtį, bet ir dvigubo paspaudimo greitį, pašvietimo režimus ir dar daug kitų dalykų, kuriuos paprastai siūlo tik labai brangių kompiuterinių pelių gamintojai. (BryanGR)

Kompiuterinę pelę šiuo metu galima įsigyti praktiškai kiekvienoje elektroninių prekių parduotuvėje. Jeigu pelei keliate didesnius reikalavimus, tuomet greičiausiai taip pat sutiksite, kad specializuotos žaidimams skirtos kompiuterinės pelės Lietuvoje kainuoja iš tiesų daug. Smagu, kad kinai dabar gali pasiūlyti labai gerų alternatyvų už visiems prieinamą kainą.

Pavyzdžiui, kompiuterinė žaidimų pelė „Redragon M711“ atitinka ne tik tipinių kompiuterių naudotojų lūkesčius, bet pilnumoje pasiteisina ir kompiuterinių žaidimų mėgėjams. Ši pelė garsėja ergonomišku dizainu, labai patvariu korpusu ir daug bandymų dar prieš pardavimą turinčiais atlaikyti pagrindiniais mygtukais. Būtent šie aspektai garantuoja aukštą „Redragon M711“ kokybę bei patvarumą.

Tuo tarpu kompiuterinių žaidimų mėgėjai teigiamai įvertins ne tik pagal nustatytą jautrumą DPI automatiškai besikeičiantį RGB pašvietimą, bet ir aštuonių pilnavertiškai programuojamų mygtukų privalumus. Įdomu dar ir tai, kad „Redragon M711“ kompiuterinės žaidimų pelės jautrumą galima keisti ne tik ant pelės esančių mygtukų, bet ir programinės įrangos pagalba.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Redragon M711“ užtikrina 100 Hz siekiantį reakcijos laiką, kas reiškia, jog pelės pozicijos pasikeitimas į monitorių šiuo atveju yra siunčiami kas 10 milisekundžių.

Tuo tarpu 20G siekiantis pagreičio reitingas garantuoja, kad pelę galėsite ant stalo judinti taip greitai kaip tik galite pajėgti. Ekspertai tvirtina, kad tokio pagreičio reitingo pilnai pakanka bet kokiam kompiuteriniam žaidimui, kadangi žmogaus ranka paprasčiausiai fiziškai negali greičiau judinti pelės, todėl dar labiau didinti pelės daviklio atsako laiką nėra jokios prasmės.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.9 balai iš 5 (93 vertinimai)
  • Mygtukų skaičius: 8.
  • Jautrumas: nustatomas programinės įrangos pagalba iki 10000 DPI (100 DPI žingsniu) arba parenkamas mygtukų pagalba iš 5 esamų režimų (500 / 1000 / 2000 / 3000 / 5000 DPI).
  • Reakcijos laikas: 100 Hz (10 ms).
  • Pagreičio reitingas: 20G.
  • USB sąsaja: USB 2.0
  • Papildomos funkcijos: programuojami mygtukai; labai daug papildomų programinių nustatymų; RGB pašvietimas priklausomai nuo nustatyto DPI; ergonomiškas dizainas patogiam naudojimui.
  • Įvertinimai: įtraukta į Amazon's Choice
  • Kabelio ilgis: 1,8 m.
  • Matmenys ir svoris: 11,25 x 7,13 x 3,82 cm; 134 g.

Kaina

Tikrinta 2018 12 23

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“12.43€.
  • Kaina taikoma pasinaudojus GBAFFYL218 nuolaidos kuponu, į Lietuvą siunčiama nemokamai.
  • „AliExpress“19.49€.
  • Amazon - 17.51€ + 12.75€ siuntimas

4. Uždaros belaidės ausinės „Alfawise JH – 803“

22.19€ | 11 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise JH – 803“ specifikacijos, atsiliepimai

2018 metų pabaigoje anonsuota naujiena „Alfawise JH – 803“ - tai biudžetinės belaidės ausinės su uždarais korpusais, ant ausų dedamais kaušeliais ir 40 mm garsiakalbiais. Jos skirtos kasdieniam naudojimui, o 400 mAh baterija užtikrina net 15 muzikos atkūrimo valandų. „Alfawise JH – 803“ gali pasigirti ir titaninėmis diafragmomis aprūpintais garsiakalbiais, kurie atkuria visas muzikos detales. Pirkėjams taip pat patinka ir sulankstomas ausinių korpusas.

Ieškojau „Bluetooth“ ausinių kurį laiką, tačiau su ribotų biudžetu net nesidairiau į garsius prekinius ženklus. Šios ausinės mane labai nustebino. Titaninė diafragma, 15 valandų muzikos, sulankstoma konstrukcija, žema kaina. Kaušeliai yra tokie patogūs. Dėvėjau juos daugiau nei 4 valandas ir net nenorėjau nusiimti ausinių. (Tina Green)

„Alfawise JH – 803“ – tai belaidės ausinės, skirtos kasdieniam naudojimui. Tai yra 193 g sveriantis įrenginys, su ant ausų dedamais garsiakalbių kaušeliais. „Alfawise JH – 803“ turi uždarą dizainą, todėl garso lygis yra didesnis ir geriau izoliuojamas aplinkinis triukšmas.

Nors šios ausinės yra belaidės ir naudoja „Bluetooth“ sąsają, pakuotėje rasite ir įprastą audio laidą, kurio ilgis – 1,2 m. Jis pravers, jei nenorėsite įkrauti ausinių baterijos.

O jos dažnai įkrauti nereikės, nes jos talpa – net 400 mAh. Jei jas naudosite pokalbiams telefonu, „Alfawise JH – 803“ su vienu įkrovimu ištvers 14-18 valandų. Tačiau net ir klausant muzikos galima tikėtis maždaug 15 darbo valandų. Tuomet ausines reikės įkrauti naudojant „Micro USB“ laidą.

Tačiau, aišku, svarbiausia yra taip, kaip šios ausinės groja. Kaip ir daugelis šiuolaikinių ausinių, „Alfawise JH – 803“ stipriausiai atkuria žemus dažnius, tačiau ir likusi spektro dalis yra girdima. Uždari garsiakalbių korpusai sustiprina garso intensyvumą, ypač prie žemų dažnių.

„Alfawise JH – 803“ turi 40 mm garsiakalbius, kurie turi titanines diafragmas. Jos yra standesnės ir ilgaamžiškesnės, todėl veikia tiksliau, aiškiau atkuria smulkias detales muzikoje.

„Alfawise JH – 803“ taip pat pravers ir daug kalbantiems telefonu, nes jose yra sumontuotas mikrofonas. Korpuse taip pat yra visi mygtukai, reikalingi tiek muzikos klausymui, tiek pokalbiams.

Kalbant apie korpusą, jis turėtų būti pakankamai patogus ir tvirtas. „Alfawise JH – 803“ turi metalinį rėmą su ABS plastiko apdaila ir dirbtinės odos paminkštinimais kaušeliuose ir lankelyje. Garsiakalbių korpusai sukiojasi į skirtingas puses, o pačios ausinės gali būti labai kompaktiškai sulankstytos.

„Alfawise JH – 803“ pasižymi detaliu muzikos atkūrimu, itin patogiu dizainu ir žema kaina. Visos šios priežastys nulėmė, kad „Alfawise JH – 803“ yra labai gerai vertinamos pirkėjų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.75 balai iš 5 (12 vertinimai)
  • Tipas: belaidės/dedamos ant ausų, uždaras korpusas, galima naudoti su įprastu 3,5 mm laidu.
  • Pagrindinė paskirtis: kasdienės ausinės darbui ir muzikai.
  • Skambėjimas: puikiai atkuria visą dažnių spektrą, stipriau grojami žemi dažniai.
  • Dažnis: 20-20KHz;
  • Varža: 32 omai.
  • Garsiakalbiai: 40 mm garsiakalbiai.
  • Baterija: 400 mAh, 14-18 valandų kalbėjimo, 260 valandų budėjimo.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth“ sąsaja; mikrofonas; „Micro USB“ įkrovimo lizdas
  • Išskirtinės savybės: titaninė diafragma, sukiojami garsiakalbiai.
  • Korpusas: ABS apdaila, metalinis rėmas, dirbtinės odos paminkštinimai.
  • Komplektacija: „Alfawise JH – 803“ ausinės, „Micro USB“ įkrovimo laidas, 1,2 m ilgio 3,5 mm audio laidas.
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 7,50 x 20,00 cm; 193 gramai.

Kaina

Tikrinta 2018 12 23

  • Lietuvoje neparduodamos.
  • Gearbest - 22.19€
  • Iš Čekijos sandėlio, 11 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą už 5.25€.

Dabartinė 22.19€ kaina yra mažiausia šių ausinių kainų istorijoje:

5. Belaidis dulkių siurblys „Alfawise HC - 1D03“

88.79€ | 19 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise HC - 1D03“ specifikacijos, atsiliepimai

Kuo pirkėjus nudžiugina „Alfawise HC - 1D03“? Visų pirma, tai labai geros kainos produktus, o svarbiausia, jis siūlomas iš Čekijos sandėlio. Tai belaidis dulkių siurblys, kurį galima naudoti ir namie, ir automobilyje. Jis turi 2200 mAh bateriją, kurios pakanka 25 minutėms. Valymu rūpinasi besisukantis šepetys, kuris, kaip teigia pirkėjai, puikiai surenka plaukus, ciklonas ir HEPA filtras. Pirkėjai teigia, kad šis įrenginys puikiai tinka biurams ir nedideliems namams.

Gyvenu mažam bute, man nereikia siurbti didelio ploto. Turiu dvi kates, kurios šeriasi kaip pašėlusios ir dar iš dėžės mėto savo kraiką. Mano grindys yra laminatas, šiek tiek medinių grindų ir kilimas. Mažas šepetys sukasi kaip pašėlęs, surenka plaukus, kailį ir kitas daleles iš mano kilimo. Prietaisas yra lengvas, lengvai sukiojasi, galima atlikti aštrius posūkius siaurose vietose. (Damon)

„Alfawise HC - 1D03“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, tinkantis tiek namams, tiek automobiliui. Sakydami „namams“ turime omenyje visus namus – „Alfawise HC - 1D03“ padės išvalyti visų tipų grindis, nusiurbs dulkes nuo sienų, baldų ir užuolaidų. Toks lankstumas pasiekiamas ergonomiško dizaino, 1,6 kg svorio ir daugiafunkcinio antgalio su besisukančiu šepečiu dėka. Besisukantis šepetys ypač naudingas, kuomet reikia nuo grindų pakelti didesnes šiukšles, pavyzdžiui, popieriausi atplaišas ar plaukus.

Kitas antgalis yra gana siauras, tinka sunkiai pasiekiamoms vietoms.

„Alfawise HC - 1D03“ pravers ir automobilyje – ilgas vamzdis gali būti numontuojamas, kad prietaisas taptų kur kas kompaktiškesnis. Mažoje konfigūracijoje „Alfawise HC - 1D03“ puikiai išvalys visą automobilio saloną – tam turėsite 25 minutes.

Būtent tiek laiko tarnauja pilnai įkrauta 2200 mAh baterija. Įkrovimui jai reikia 3 valandų, tačiau tai galima atlikti bet kada, kai įrenginys yra nenaudojamas. Ilsėtis „Alfawise HC - 1D03“ gali pakabintas ant sienos – tam yra skirtas specialus kablys.

„Alfawise HC - 1D03“ turi ir daugiau įdomių bruožų. Visų pirma, HEPA filtrui padeda ir ciklonas, kurį galite pamatyti – 0,65 litrų talpos dulkių surinkimo cilindras yra permatomas. Pats siurblys pasiekia 7000 Pa siurbimo galią – tokia ji yra nepasiekiama jokiems robotams-dulkių siurbliams ir ne vienam tradiciniam prietaisui.

„Alfawise HC - 1D03“ pasižymi puikia ergonomika – jį patogu laikyti ir naudoti, o pats plastikinis korpusas yra lygus ir stilingas. Antgalyje taip pat yra nedidelis žibintas valomos vietos apšvietimui. Tiesa, jei reikėtų išskirti kokį nors trūkumą, tai „Alfawise HC - 1D03“ yra gana triukšmingas – veikiant didžiausiu galingumu, jo skleidžiamo garso lygis pasiekia 83 dB.

Kita vertus, pirkėjai jį vis tiek vertina labai palankiai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (14 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 140 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: ciklonas ir HEPA.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,65 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh. 3 valandų įkrovimas suteikia 25 minutes darbo.
  • Triukšmas: 83 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys 3 viename, papildomas antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 31,50 x 23,00 x 11,80 cm, 1,6 kg.

Kaina

Tikrinta 2018 12 23

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 88.79€
  • Tai mažiausia kaina.
  • Iš Čekijos sandėlio, siuntimas į Lietuvą - 4.85€ Expedited Shipping metodu.

Dabartinė 88.79€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

6. Išmanusis laikrodis „Huawei Honor Watch Magic“

133.18€ | 24 % nuolaida | „Huawei Honor Watch Magic“ specifikacijos, atsiliepimai

„Huawei Honor Watch Magic“ – tai naujos kartos, 2018 metų pabaigoje anonsuotas išmanusis laikrodis, kuris garsėja solidžiu dizainu, dideliu 1,2 colių įstrižainės lietimui jautriu AMOLED ekranu bei itin plonu vos 9,8 milimetrus siekiančiu korpuso storiu. Šis išmanusis laikrodis turi integruotą pulsometrą ir taip pat palaiko sporto režimus, todėl esant reikalui gali būti naudojamas ir vietoje fizinio aktyvumo asistento.

Tai puikios kokybės ir labai lengvai naudojamas išmanusis laikrodis. Esu be gal patenkintas miego sekimo funkcija, integruotais sporto režimais bei pulsometru. Ypatingai vertinu „Huawei Honor Watch Magic“ dizainą, tačiau norėčiau lengviau valdomos programinės įrangos. Pabrėžiu, kad šis išmanusis laikrodis neturi SIM kortelės, todėl gali būti naudojamas tik skambučiams atmesti ar žinutėms skaityti. (Claudiu)

Išmaniųjų laikrodžių pasirinkimas Kinijoje yra iš tiesų labai platus. Pavyzdžiui, gerai visame pasaulyje žinomas gamintojas „Huawei“ savo naujos kartos išmanųjį laikrodį „Huawei Honor Watch Magic“ taip pat nusprendė platinti Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Neabejojame, kad šis išmanusis laikrodis gali sudominti net ir didžiausius skeptikus, nes „Huawei Honor Watch Magic“ išskirtinis tampa dėl naudojamų „Huawei“ patentuotų techninių sprendimų.

Vienam jų yra suteiktas „TruSeen 3.0“ pavadinimas. Pastarasis techninis sprendimas užtikrina sklandų pulsometro darbą bei tikslius matavimo rezultatus. „Huawei“ tvirtina, kad tai „Huawei Honor Watch Magic“ išmaniajame laikrodyje pavyko pasiekti panaudojus inovatyvius daviklius ir dirbtiniu intelektu pagrįsta automatiškai besimokantį rezultatus apdorojantį algoritmą.

Šis išmanusis laikrodis taip pat gali pasigirti integruotu NFC ryšio moduliu.

Žinoma, kur kas didesnį išskirtinumą „Huawei Honor Watch Magic“ suteikia „TruSleep 2.0“ techninis sprendimas. Šį išskirtinį miego analizės įrankį „Huawei“ sukūrė kartu su Harvardo mokslininkais. „TruSleep 2.0“ ypatingas dėl tos priežasties, nes sugeba analizuoti visas įmanomas miego fazes ir dar gali pateikti daugiau nei 200 įvairių pasiūlymų norintiems geriau išsimiegoti.

„Huawei Honor Watch Magic“ abejingų taip pat nepalieka dėl savo itin plono korpuso. Pavyzdžiui, jeigu šio išmaniojo korpuso storis siekia vos 0,98 centimetro, tai kito populiaraus dar visai neseniai pasirodžiusio išmaniojo laikrodžio „Microwear L5“ korpuso storis yra net 1,33 cm.

Sau lygių konkurentų „Huawei Honor Watch Magic“ dar neturi ir dėl tos priežasties, nes yra vienas pirmųjų išmaniųjų laikrodžių rinkoje, kuris yra suderinamas su GPS, GLONASS ir Galileo palydovinėmis sistemomis.

Galiausiai dar norisi paminėti gerai laikančios baterijos privalumus (atlaiko iki 7 dienų, naudojant visą funkcionalumą maksimaliai iki 10 val.), daugiau nei 10 skirtingų sporto režimų palaikymą bei 1,2 colių įstrižainės AMOLED tipo ekrano patikimumą ir naudą, tiek vasaros, tiek žiemos sezonu (nėra kristalų – neužšąla, geras matomumas saulės atokaitoje).

Trumpai:

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, širdies ritmo matavimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas, miego kokybės sekimas.
  • Sporto režimai: daugiau nei 10 - bėgimo, ėjimo, žygiavimo, važiavimo dviračiu, plaukimo ir kt.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės.
  • Papildomos funkcijos: NFC mokėjimai; integracija su AliPay; pilnavertis vietovės nustatymas naudojant GPS, GLONASS ir Galileo palydovines sistemas; lengvai keičiama apyrankė.
  • Ekranas: 1,2 colių AMOLED, 360 x 360 taškų raiškos, 326 PPI, lietimui jautrus. Ekranas įsijungia pakėlus ranką arba aktyvavus meniu.
  • Atsparumas: 5ATM.
  • Baterija: 178 mAh talpos baterija, kurios užtenka maždaug savaitei.
  • Medžiagos: silikoninė apyrankė, iš 316L nerūdijančio plieno pagamintas korpusas.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2
  • Suderinamumas: tinka tiek „Android“, tiek „iOS“ platformos.
  • Jutikliai: žingsniamatis, pulsometras (Huawei TruSeen 3.0), miego sekimas (TruSleep 2.0)
  • Matmenys ir masė: 4,28 x 4,28 x 0,98 cm, 32 g.

Kaina

Tikrinta 2018 12 23

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“133.18 €.
  • Dabar parduodamas su 24% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.

7. Multifunkcinis įrankis, skirtas aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms „Multi-function Portable Hammer Pliers Tool“

18.64€ | 29 % nuolaida | 4.71 balai iš 5 (28 vertinimai)

Tai - multifunkcinis įrankis, skirtas aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms. Jis pravers žvejams, stovyklautojams, keliautojams ar tiesiog sodyboje. Tai - net 13 įrankių viename.

Šiame įrankyje rasite plaktuką, reples, pjūklą, atsuktuvą, dildę, peilį ir daug kitų įrankių. Šis įrankis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, tačiau nėra labai sunkus. Jis sveria 250 gramų.

Nenaudojamas šis įrankis patogiai užfiksuoja reples ir geležtes. Patogumo ir saugumo dėlei gamintojas taip pat prideda paprastą medžiaginį dėklą.

8. Belaidis durų skambutis „Wireless Doorbell 720P“

30.04€ | 15 % nuolaida | „Wireless Doorbell 720P“ specifikacijos

„Wireless Doorbell“ – tai šiuolaikinis durų skambutis su integruota kamera, garsiakalbiu bei mikrofonu. Šis durų skambutis ypatingas dėl tos priežasties, nes nuotoliniu būdu leidžia ne tik matyti, bet taip pat ir padeda bendrauti su prie durų laukiančiu svečiu nepriklausomai nuo to esate namuose ar išvykę.

Atnaujinti seną durų skambutį tikrai nėra lengva, jeigu planuojate įsigyti nuo elektros tinklo maitinamą durų skambutį – laidų pravedžiojimas ir jų paslėpimas yra tikras galvos skausmas. Vis dėlto toks sprendimas šiuo metu nėra itin praktiškas – technologijos pažengė tiek į priekį, kad galima rasti labai pigių ir patogesnių sprendimų.

Pavyzdžiui, kaip alternatyvą paprastam laidiniam skambučiui galima rinktis belaidį durų skambutį, kuris maitinimą gauna tiesiogiai nuo durų skambutyje integruotų baterijų.

„Video Wireless Doorbell 720P HD Home Security Camera“ durų skambutis garsėja ne tik patikimu maitinimu naudojant tris 18650 tipo baterijas, bet taip pat pirkėjus maloniai stebina ir paprastu montavimu. Tačiau tai toli gražu ne vienintelės šio durų skambučio stiprybės – jis turi daugybę įdomių ir patogių papildomų technologijų.

Visų pirma, dėl paprasto „Wireless Doorbell“ montavimo šį durų skambutį esant reikalui galėsite lengvai pernešti iš vienos vietos į kitą. Toks poreikis šiuo atveju natūraliai gali kilti dėl tos priežasties, nes „Wireless Doorbell“ turi integruotą 720p raiškos kamerą, kurią prireikus galėsite panaudoti ir kitais tikslais, pavyzdžiui, teritorijos stebėjimui.

Čia svarbu pridėti ir tai, kad „Wireless Doorbell“ integruota kamera turi naktinį pašvietimą ir taip pat gali aptikti judesį. Galiausiai džiugina ir tai, kad „Wireless Doorbell“ yra integruotas keičiamo jautrumo judesio daviklis, kas šiuo atveju padeda išvengti nenumatytų atsitiktinių užfiksuotų judesių, kurie paprastu atveju ne tik be reikalo naudotų Micro SD kortelės vietą, bet dar ir generuotų visiškai bereikšmius įspėjamuosius pranešimus išmaniajame telefone.

Be to, šiame durų skambutyje yra integruotas garsiakalbis ir mikrofonas, o nuotolinę prieigą prie „Wireless Doorbell“ užtikrina 2,4 GHz dažnių ruože veikiantis WiFi ryšio modulis.

Šis funkcionalumas itin praverčia tada, kai esate išvykę. Tai leidžia nuotoliniu būdu ne tik matyti prie durų laukiantį svečią, bet taip pat leidžia su juo bendrauti. Pavyzdžiui, jeigu pas jus netikėtai atvyks kurjeris, kameros pagalba galėsite matyti kokiai siuntų tarnybai jis priklauso, o esant reikalui jam dar ir galėsite pateikti nurodymus kur palikti siuntinį.

Tad toks durų skambutis gali būti naudojamas net ir kaip papildomas šalia įprasto – jis yra pastebimos išvaizdos, tai pirmiausia atkreips dėmesį ir jį paspaus.

Įvertinkite ir tai, kad „Wireless Doorbell“ kameros apžvalgos kampas siekia net 166 laipsnius, todėl šis durų skambutis galės lengvai užfiksuoti kas vyksta kieme ar laiptinėje, o ne tik prie jūsų namų durų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (6 vertinimai)
  • Procesorius: „HiSilicon Hi3518EV200“.
  • Kamera: 720p raiškos, 30 FPS.
  • Naktinis filmavimas: taip, iki 10 metrų.
  • Apžvalgos kampas: 166 laipsniai.
  • Ryšiai: 2,4 GHz dažnio WiFi.
  • Palaikomi protokolai: TCP, IP, HTTP, TCP, UDP, SMTP, FTP, DHCP, DNS, DDNS, NTP, UPnP, RTSP, P2P.
  • Atmintis: 8 – 32 GB talpos Micro SD kortelės.
  • Papildomos funkcijos: naktinis pašvietimas; integruotas išmanus kečiamo jautrumo judesio daviklis; integruotas garsiakalbis ir mikrofonas pokalbiams.
  • Maitinimas: 3x 18650 tipo baterijos.
  • Darbo temperatūra: nuo -10 iki 50 laipsnių.
  • Matmenys ir svoris: 14,4 x 7,45 x 3,23 cm; 150 g.

Kaina

Tikrinta 2018 12 23

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“30.04 €.
  • Dabar galima įsigyti su 15% nuolaida, už registruotą siuntimą paštu tenka mokėti 1.19 €.

Dabartinė 30.04€ kaina yra mažiausia šio durų skambučio kainų istorijoje:

9. Elektrikams skirtų atsuktuvų rinkinys „Dual-purpose Insulated Screwdriver“

8.88€ | 50 % nuolaida | 5 balai iš 5 (5 vertinimai)

Tai - elektrikams skirtų atsuktuvų rinkinys. Jame - 7 dvigubi antgaliai ir viena rankena. Svarbiausia šių įrankių savybė - izoliacija. Šie atsuktuvai gali pakelti 500 voltų nepadarydami žalos juos laikančiam žmogui. Aišku, tai yra tik papildoma atsargumo priemonė.

Tokią apsaugą suteikia ypatinga įrankio konstrukcija. Plieninės atsuktuvų galvutės yra įvilktos į plastikinę rankovę, o pati rankena yra pagaminta iš polipropileno ir termoplastiko, todėl yra gerai izoliuota.

Kiekvienas atsuktuvas turi du galus, todėl iš tiesų tai yra net 14 įrankių viename. Jame yra skirtingų dydžių kryžminių, plokščių ir trikampių atsuktuvų. Iš esmės, viskas, ko gali prireikti dirbant su buitine elektros instaliacija.

Atsuktuvų antgalių ilgis - 16 cm, jie yra pakankamai ploni, todėl padės pasiekti ir giliau pasislėpusius varžtus. Iš esmės tai yra rinkinys, kuris praverstų kiekvienuose namuose.

Dabartinė 8.88€ kaina yra mažiausia šio atsuktuvų rinkinio istorijoje:

10. Automatinis vandens maišytuvo temperatūros matuoklis „Water Temperature Display Thermometer“

11.54€ | 53 % nuolaida | 5 balai iš 5 (7 vertinimai)

Tai - vandens termometras su LED ekranu, montuojamas tiesiai į vandens liniją, dabar kainuojantis mažiausiai per visą savo pardavimų istoriją. Tai yra labai naudingas įrenginys, kuris gali padėti vonios kambaryje išvengti nemalonių pojūčių, kuomet savo kūną nustebinate itin šaltu ar labai karštu vandeniu. Tai ypač svarbu maudant vaikus ir augintinius.

Geriausias šio įrenginio bruožas yra tai, kad jis yra montuojamas tiesiai į vandens liniją. Metalinis korpusas turi įprastus, standartinius 0,5 colio sriegius ir tik šone turi paprastą LED ekraną, kuriame ir rodoma temperatūra realiu laiku.

Žinoma, šis įrenginys neturi baterijų - mažytė vandens turbina suteikia reikalingą energiją, kurios tokiam daiktui daug ir nereikia. Įrenginys naudoja labai paprastą mikroschemą ir visai nedidelį temperatūros daviklį. Pats prietaisas yra toks paprastas, kad tikėtina, jog jis tarnaus pakankamai ilgai.

Gerai ir tai, kad gamintojas pasirūpino naudotojo patogumu. LED ekranas yra puikiai įžiūrimas ir tamsoje, o jo korpusą galima pasukti. Taip temperatūrą galėsite matyti ir sau patogioje padėtyje.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(11)
(-6)

Komentarai (5)