TOP 6 geriausios nuolaidos savaitės pabaigai: populiariausias „Xiaomi“ LED šviestuvas iš Čekijos sandėlio, kainų rekordas orų stotelei su medinių rėmeliu ir automatiniam padangų slėgio matuokliui (Video, 2018 m. 52 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 20% nuolaida LED šviestuvui „Yeelight YLXD01YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- 50% nuolaida laikrodžiui, kalendoriui, orų stotelei ir žadintuvui viename - „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“

- 42% nuolaida vandens termometrui „LED Display Water Shower Thermometer“

- 52% nuolaida termosui „Xiaomi Portable Intelligent Thermal Vacuum Water Bottle“

- 27% nuolaida automatiniam visų padangų slėgio matuokliui „Car Tire Tyre Wheel Pressure Gauge Wireless Solar External Tester“

- 30% nuolaida belaidžiui dulkių siurbliui „Alfawise HC - 1D03“ (iš Čekijos sandėlio)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Išmanusis LED šviestuvas „Yeelight YLXD01YL“

62.30€ | 20 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.87 balai iš 5 (1225 vertinimai)

Pristatant „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ norisi pabrėžti tai, jog tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos, dabar įtrauktas į Naujametinį išpardavimą. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugeli Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

2. Laikrodis, kalendorius, orų stotelė ir žadintuvas viename - „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“

21.36€ | 50 % nuolaida | 4.78 balai iš 5 (74 vertinimai)

Ką gali jūsų žadintuvas? Tikriausiai ryte nuskamba nemalonus pypsėjimas, galbūt įsijungia radijo imtuvas. Visgi, šiuolaikiniai prietaisai gali kur kas daugiau nei seni žadintuvai.

Orų stotelės „FanJu Wireless Weather Station FJ3365“ apžvalga: nuosava orų prognozė su belaidžiu išorės jutikliu, su tikro medžio rėmeliu ir keli techniniai niuansai, kuriuos reikėtų žinoti 

Tai „FJ3365 Weather Station Color Forecast with Alert“ vadinamas prietaisas - jis yra ne tik žadintuvas, bet ir orų stotelė, ir laikrodis, ir kalendorius. Ir pasižymi labai patrauklia kaina.

FJ3365 turi didelį LCD ekraną, kuris visas yra užpildytas informacija. Visų pirma, aišku, reikia paminėti, kad čia pamatysite dienos laiką, datą, mėnulio fazę. Galėsite nustatyti žadintuvą, o jei atsibusti bus sunku, galėsite signalą atidėti 5 minutėms. Visgi, tai - labai paprastos funkcijos, kurias turi kiekvienas paprastesnis žadintuvas.

FJ3365 jus informuos apie orus. Kartu su šiuo prietaisu komplektuojamas ir belaidis orų jutiklis, kurį reikia padėti kur nors už lango. Taip ekrane išvysite tiek vidaus, tiek lauko temperatūrą, drėgmę, kritulius. Ekrano centre pastebėsite ir simbolius, kurie nurodys artimiausių orų prognozę.

Tai - gana protingas daiktas. Jis pats savarankiškai prognozuoja orus pagal drėgmę, temperatūrą ir šių rodiklių pokyčius. Temperatūrai nukritus žemiau nulio, pasigirs ir perspėjimas, kad lauke galite susidurti su ledu.

Pats ekranas yra gana ryškus LCD. Ne naujausias žodis technologijose, tačiau jis yra pakankamai ryškus. Apšvietimo lygį galite reguliuoti - galite sumažinti iki minimumo, jei ketinate šį įrenginį laikyti prie lovos.

FJ3365 atrodo labai švarus, dizaino prasme, nes mygtukai, baterijų lizdas ir garsiakalbiai yra perkelti į įrenginio galą. Tiesa, nors jis gali veikti naudodamas porą AA baterijų, šį įrenginį galite prijungti ir tiesiai prie elektros lizdo. O štai išorinis temperatūros jutiklis veikia tik dviejų AA standarto elementų pagalba. 

Dabartinė 21.36€ kaina yra mažiausia šios orų stotelės kainų istorijoje:

3. Vandens termometras „LED Display Water Shower Thermometer“

8.90€ | 42 % nuolaida | 4.64 balai iš 5 (463 vertinimai)

Šiuolaikinio gyvenimo patogumai mums labai svarbūs. Vos atsukus čiaupą iš jo bėga karštas vanduo, atgaivinantis mūsų kūną ir pašalinantis stresą. Tačiau kokia jo temperatūrą? Tikriausiai nežinote, o juk kartais gerai žinoti, prieš palendant po labai karštu ar netikėtai šaltu dušu. Šis vandens termometras nenaudoja jokių baterijų, tačiau temperatūrą parodo LED elementu apšviestame LCD ekrane.

Pats termometras „LED Display Water Shower Thermometer“ nėra sudėtingas prietaisas. Tai - temperatūros jutiklis, labai plačiai naudojamas elektronikoje. Gamintojas teigia, kad jis tekančio vandens temperatūrą nurodys vos poros laipsnių tikslumu. To visai pakanka, nes mums svarbiausia žinoti, ar vandenį naudoti saugu ir patogu, o ne jo labai tikslią temperatūrą.

Temperatūra bus parodyta LED elementu apšviečiamame LCD ekrane. Jis sukiojasi aplink savo ašį, todėl montavimo metu galėsite sureguliuoti patogiausią apžvalgos kampą. Šis termometras pravers ir virtuvėje, kad žinotumėte, jog nenudegsite rankų, tačiau tikriausiai jis labiau reikalingas vonios kambaryje.

Kitą vertus, šis termometras labai praverstų ir prevenciškai saugant savo sveikatą. Šių metų pavasarį buvo skandalingas atvejis, kai trys vilniečiai mirė nuo legioneliozės. Legionella bakterijos gyvena visur, tačiau ypač joms patinka vandentiekio sistema. Esmė tame, kad jos sparčiai dauginasi tik vandenyje, kurio temperatūra siekia nuo 23 iki 46 laipsnių šilumos ir, atsiradus didelei jų koncentracijai, grėsmė užsikrėsti smarkiai padidėja. Norint išvengti šios problemos būtina, kad vanduo tekėtų ne mažesnės kaip 50 laipsnių temperatūros, o geriausia, kad svyruotų tarp 50–60 laipsnių.

Jeigu name vandens temperatūrą reguliuoja patys gyventojai, tokie termomentrai butuose greitai parodytų, ar vanduo teka reikiamos temperatūros ir nėra padidintos rizikos legioneliozei. 

Svarbu paminėti, kad sumontavimas yra labai lengvas, išskyrus vieną detalę - šis termometras turi 0,5 colių sriegius, todėl prieš montavimą reikės apsipirkti santechnikos prekių parduotuvėje arba, dar geriau - internete. Po montavimo šiam termometrui jokios priežiūros nereikia.

Labai įdomu tai, kad šis įrenginys pats sau gaminasi elektros energiją - jis nenaudoja jokių baterijų. Vamzdyje sumontuota nedidelė turbina sukasi, kuomet per ją teka vanduo. Šio nedidelio generatoriaus visiškai pakanka sukurti pakankamai energijos šio prietaiso darbui.

Taigi, šis vandens termometras yra labai naudingas ir patogus prietaisas, praversiantis bet kuriuose namuose. Būtinai apie jį pagalvokite, jei ruošiatės atnaujinti vonios kambarį.

4. Termosas „Xiaomi Portable Intelligent Thermal Vacuum Water Bottle“

22.25€ | 52 % nuolaida | 4.66 balai iš 5 (308 vertinimai)

Tai - stilingas 430 ml talpos termosas. Labiausiai jis išsiskiria dizainu - riestas korpusas atrodo moderniai, tačiau kartu yra ir labai patogus laikyti, o dirbtinės odos dirželis yra ne tik praktiška, bet ir naudinga detalė. Siūloma rinktis iš dviejų spalvų - pilkos ir baltos.

Šis termosas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, jį dengia plastiko danga. Jis yra pritaikytas gėrimui tiesiai iš šio indo - jis neturi puodelio, bet jo jam ir nereikia. Šis termosas ilgai išlaikys tiek karštų, tiek šaltų gėrimų temperatūrą, tačiau įdomiausia tai, kad jis naudoja CR2032 bateriją.

Įprastai paprasti termosai baterijų nenaudoja. Šiam CR2032 elementas yra reikalingas tikrai ne temperatūrai palaikyti, o jai išmatuoti. Tereikia apversti termosą su gėrimu ir jį šiek tiek pakratyti - temperatūra bus rodoma ekrane maždaug 1 % tikslumu.

Šis stilingas termosas yra lengvas, patogus nešioti ir pakankamai funkcionalus.

Pirkėjų atsiliepimai apie temperatūros išlaikymą:

  • 90°C vandens temperatūra nukrito iki 53°C per maždaug 5 valandas (Michal)
  • 85°C vandens temperatūra nukrito iki 45°C per maždaug 11 valandų (Rachid AL KAYAT)

Dabartinė 22.25€ kaina yra mažiausia šio termoso kainų istorijoje:

5. Automatinis visų padangų slėgio matuoklis „Car Tire Tyre Wheel Pressure Gauge Wireless Solar External Tester“

23.14€ | 27 % nuolaida | 4.97 balai iš 5 (36 vertinimai)

Padangų slėgis yra neįtikėtinai svarbus - nuo jo priklauso labai daug, įskaitant degalų sąnaudas, padangų ir net važiuoklės dėvėjimąsi. Dar daugiau - netinkamai pripūstos padangos veikia netinkamai ir automobilis gali neturėti optimalaus sukibimo su kelio danga. Slėgis padangose nuolat kinta, todėl jį reikėtų stebėti. Tam ir skirti šie slėgio jutikliai, kurie gali būti įsukami tiesiai į padangų vožtuvus.

Jei ieškote geros, bet nebrangos galimybės padangų slėgio stebėjimo sistemos, tai yra puikus pasirinkimas. Jutikliai yra labai tikslūs ir duomenys atnaujinami kas porą sekundžių. (Good)

Į kiekvieną padangą įsuktas daviklis bevieliu ryšiu duomenis perduoda centriniam kompiuteriui, kuris turi būti padėtas matomoje vietoje.

Davikliai tinka visoms padangoms, kurios yra pripučiamos iki 6 barų slėgiu (įprastuose lengvuosiuose automobiliuose slėgis padangose svyruoja apie 3 barus). Matavimo duomenys bus aiškiai matomi LCD ekrane.

Jei paprasti ir pigūs padangų davikliai matuoja tik slėgį, tai šis matuoja ir padangų temperatūrą, o vairuotoją perspėja dėl oro nuotėkio, per mažai pripūstų padangų, epr daug pripustį padangų ir net dėl senkančios baterijos. Žodžiu, gaunate pilną komplektą informacijos. 

Gerai ir tai, kad centrinis kompiuteris turi saulės elementą. Tačiau jis turi ir papildomą baterijos įkrovimą per USB jungtį. 

Pirkėjai rašo, kad saulės elementai yra labai jautrūs ir puikiai krauna, tad būdamas netoli stiklo jis savo poreikius neblogai patenkins ir pats, o integruota 500 mAh baterija pasirūpins įrenginio veikimu, kai elektros lizdą norėsite panaudoti kam nors kitam.

Dabartinė 23.14€ kaina yra mažiausia šio padangų slėgio matuoklio kainų istorijoje:

6. Belaidis dulkių siurblys „Alfawise HC - 1D03“

76.54€ | 30 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise HC - 1D03“ specifikacijos, atsiliepimai

Kuo pirkėjus nudžiugina „Alfawise HC - 1D03“? Visų pirma, tai labai geros kainos produktus, o svarbiausia, jis siūlomas iš Čekijos sandėlio. Tai belaidis dulkių siurblys, kurį galima naudoti ir namie, ir automobilyje. Jis turi 2200 mAh bateriją, kurios pakanka 25 minutėms. Valymu rūpinasi besisukantis šepetys, kuris, kaip teigia pirkėjai, puikiai surenka plaukus, ciklonas ir HEPA filtras. Pirkėjai teigia, kad šis įrenginys puikiai tinka biurams ir nedideliems namams.

Gyvenu mažam bute, man nereikia siurbti didelio ploto. Turiu dvi kates, kurios šeriasi kaip pašėlusios ir dar iš dėžės mėto savo kraiką. Mano grindys yra laminatas, šiek tiek medinių grindų ir kilimas. Mažas šepetys sukasi kaip pašėlęs, surenka plaukus, kailį ir kitas daleles iš mano kilimo. Prietaisas yra lengvas, lengvai sukiojasi, galima atlikti aštrius posūkius siaurose vietose. (Damon)

Kaina

Tikrinta 2018 12 28

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 76.54€
  • Tai mažiausia kaina.
  • Iš Čekijos sandėlio, siuntimas į Lietuvą - 4.86€ Expedited Shipping metodu.

„Alfawise HC - 1D03“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, tinkantis tiek namams, tiek automobiliui. Sakydami „namams“ turime omenyje visus namus – „Alfawise HC - 1D03“ padės išvalyti visų tipų grindis, nusiurbs dulkes nuo sienų, baldų ir užuolaidų. Toks lankstumas pasiekiamas ergonomiško dizaino, 1,6 kg svorio ir daugiafunkcinio antgalio su besisukančiu šepečiu dėka. Besisukantis šepetys ypač naudingas, kuomet reikia nuo grindų pakelti didesnes šiukšles, pavyzdžiui, popieriaus atplaišas ar plaukus.

Kitas antgalis yra gana siauras, tinka sunkiai pasiekiamoms vietoms.

„Alfawise HC - 1D03“ pravers ir automobilyje – ilgas vamzdis gali būti numontuojamas, kad prietaisas taptų kur kas kompaktiškesnis. Mažoje konfigūracijoje „Alfawise HC - 1D03“ puikiai išvalys visą automobilio saloną – tam turėsite 25 minutes.

Būtent tiek laiko tarnauja pilnai įkrauta 2200 mAh baterija. Įkrovimui jai reikia 3 valandų, tačiau tai galima atlikti bet kada, kai įrenginys yra nenaudojamas. Ilsėtis „Alfawise HC - 1D03“ gali pakabintas ant sienos – tam yra skirtas specialus kablys.

„Alfawise HC - 1D03“ turi ir daugiau įdomių bruožų. Visų pirma, HEPA filtrui padeda ir ciklonas, kurį galite pamatyti – 0,65 litrų talpos dulkių surinkimo cilindras yra permatomas. Pats siurblys pasiekia 7000 Pa siurbimo galią – tokia ji yra nepasiekiama jokiems robotams-dulkių siurbliams ir ne vienam tradiciniam prietaisui.

„Alfawise HC - 1D03“ pasižymi puikia ergonomika – jį patogu laikyti ir naudoti, o pats plastikinis korpusas yra lygus ir stilingas. Antgalyje taip pat yra nedidelis žibintas valomos vietos apšvietimui. Tiesa, jei reikėtų išskirti kokį nors trūkumą, tai „Alfawise HC - 1D03“ yra gana triukšmingas – veikiant didžiausiu galingumu, jo skleidžiamo garso lygis pasiekia 83 dB.

Kita vertus, pirkėjai jį vis tiek vertina labai palankiai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (17 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 140 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: ciklonas ir HEPA.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,65 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh. 3 valandų įkrovimas suteikia 25 minutes darbo.
  • Triukšmas: 83 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys 3 viename, papildomas antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 31,50 x 23,00 x 11,80 cm, 1,6 kg.

Dabartinė 76.54€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(7)
(-6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: