Skelbiamas itin populiarių „Xiaomi Philips“ išmaniųjų LED lempučių išpardavimas – dabar beveik 3 kartus pigiau nei analogai Lietuvoje („Xiaomi Philips Zhirui 6.5W“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (2)

„Xiaomi Philips Zhirui“ – tai standartinį E27 cokolį turinti išmanioji LED lemputė, kuri gali būti valdoma išmaniuoju telefonu. Šios LED lemputės energijos sąnaudos siekia 6,5 W, o sukuriamas šviesos srautas 450 liumenų, spalvinė temperatūra atitinkamai gali būti keičiama 3000 – 5700 K ribose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Xiaomi Philips Zhirui 6.5W“ specifikacijos

  • Šviesos srautas: 450 lm.
  • Maitinimas: 220 – 240 V.
  • Spalvinė temperatūra: 3000 – 5700 K.
  • Cokolis: E27
  • Galia: 6,5 W.
  • Taikomoji programa: „Mi Home“.
  • Papildomos funkcijos: išjungimo laikmatis; „Amazon Alexa“ palaikymas; keturi iš karto užprogramuoti apšvietimo režimai.
  • Matmenys ir svoris: 10,91 x 6,05 x 6,05 cm; 77 g.

„Xiaomi Philips Zhirui 6.5W“ kaina

  • Lietuvoje neparduodama
  • Gearbest“ – 8,90 €.
  • Dabar parduodama su 26% nuolaida, į Lietuvą siunčiama už 0,20 €.
  • Palyginimui: alternatyvų išmanių LED lempučių kaina Lietuvoje prasideda maždaug nuo 24 € ir kyla iki kelių šimtų eurų.

Išmaniosios LED lemputės nėra naujiena. Jų galima įsigyti ir Lietuvoje, tačiau mūsų elektroninėse parduotuvėse už pastarąsias tenka mokėti bene keturis kartus daugiau. Įdomu, kad permokėti šiuo atveju tikrai nėra jokio pagrindo, nes Kinijoje analogiško funkcionalumo „Xiaomi Philips Zhirui“ LED lemputę dabar galima įsigyti ženkliai pigiau.

„Xiaomi Philips Zhirui“ valdymas vykdomas naudojantis „Mi Home“ taikomąją programą. Pastaroji taikomoji programa iš karto atkeliauja su keturiais užprogramuotais apšvietimo režimais. Atkreipiame dėmesį, kad esant reikalui naudodamiesi ta pačia taikomąja programa bet kada rankiniu būdu taip pat galėsite keisti ne tik šviesos ryškumą, bet ir apšvietimo spalvinę temperatūrą.

Ši LED lemputė puikiai tinka Lietuvos rinkai dėl to, nes naudoja populiarų E27 cokolį. Būtent tai reiškia, kad ji be jokių papildomų adapterių gali būti sukama tiesiai į toršerus ar ant lubų pakabinamus šviestus.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Philips Zhirui“ LED lemputė tinkama naudoti ir miegamajame. Ir tai yra patogu ne tik dėl keičiamos spalvinės temperatūros ar apšvietimo ryškumo, bet dar ir todėl, nes „Xiaomi Philips Zhirui“ taikomosios programos pagalba gali pati automatiškai išsijungti po numatyto laiko periodo.

„Xiaomi Philips Zhirui 6.5W“ atsiliepimai

Pirkėjų atsiliepimai aiškiai parodo, kad „Xiaomi Philips Zhirui“ šiuo metu yra viena populiariausių Kinijoje platinamų išmaniųjų LED lempučių. Šios LED lemputės populiarumą puikiai patvirtina pirkėjų atsiliepimai. Jie prie „Xiaomi Philips Zhirui“ jau spėjo palikti daugiau nei 600 atsiliepimų. Šiuo metu bendras „Xiaomi Philips Zhirui“ reitingas siekia 4,84 žvaigždutes iš 5 galimų.

  • Caterina. Puiki nuotoliniu būdu valdoma LED lemputė (net ir tuomet, kai esate ne namuose). Taikomoji programa leidžia valdyti ne tik spalvinę temperatūrą, bet ir šviesos intensyvumą. Šią LED lemputę prijungti prie namų tinklo yra gana paprasta, nes tiesiog pakanka turėti išmanųjį telefoną su įjuntu Bluetooth ir WiFi ryšiu.
  • Vadim. Tiesiog negaliu išsiversti be šios LED lemputės, nes turiu ir daugiau „Xiaomi“ išmaniųjų namų sprendimų. Turiu atkreipti dėmesį, kad „Xiaomi Philips Zhirui“ surinkimo kokybė puiki, o gamybai panaudotos medžiagos pilnai pateisina mano lūkesčius. Likau maloniai nustebęs, kai pastebėjau, kad šilumai išsklaidyti ši LED lemputė naudoja keramikinį paviršių, o ne plastiką kaip kitos panašiai kainuojančios LED lemputės.
  • Petros. Aukšta kokybė, labai geras ryškumas, platus spalvinės temperatūros pasirinkimas. Man labai patinka, kad taikomoji programa siūlo keturis automatinius režimus, kurie puikiai tinka tiek minimalistiniam patalpos apšvietimui, tiek praverčia tuomet, kai žiūriu televizorių ar ruošiuosi miegoti.
  • IcePower. Lengvai valdoma ir paruošiama darbui dėka funkcionalios taikomosios programos „Mi Home“. Puikios korpuso gamybai panaudotos medžiagos. Man labai patinka, kad naudojant vien tik „Xiaomi Philips Zhirui“ nuo šiol galiu mėgautis ne tik geltonos spalvos, bet ir baltos spalvos apšvietimu. Be to, noriu taip pat pabrėžti, kad ši LED turi automatinį išjungimo laikmatį.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(12)
(-9)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: