Su nuolaida siūlomas unikalus, itin didelio jautrumo slankmatis su dideliu LCD ekranu, laisvai pasirenkamu nulio nustatymu ir puikiais pirkėjų atsiliepimais (Kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (3)

Tai universalus skaitmenis 10 centimetrų ilgio slankmatis, kuris dėl savo šiuolaikinės konstrukcijos gali būti montuojamas prie darbo stalo arba tiesiog naudojamas kaip nešiojamas slankmatis. Šis slankmatis puikiai tinka naudoti bet kurioje šalyje, nes matavimo rezultatus gali pateikti tiek centimetrais, tiek coliais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Ilgis: 100 milimetrų (yra 150mm, 200mm, 300mm ir 500mm variantai).
  • Matavimo vienetai: milimetrai ir coliai.
  • Maitinimas: CR2032 baterija.
  • Papildomos funkcijos: LCD ekranas; magnetinis valdymo pultelio tvirtinimas; funkcija, leidžianti pasirinkti pradžios matavimo tašką.
  • Matmenys ir svoris: 14 x 4 x 2 cm; 290 g.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ – 23,63 €.
  • Dabar parduodamas su 29% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Matavimui skirtų įrankių pasirinkimas yra gana platus. Dažniausiai išsiverčiame su paprasta matavimo rulete, tačiau pastaroji tiksliems mažesnio ilgio matavimas dažniausiai netinka. Esant tokioms situacijoms geriausia pasinaudoti slankmačiais – jų būna labai įvairių, nuo analoginių iki skaitmeninių, bet tokio modelio turbūt dar nesate matę. Su nuolaida siūlomas labai įdomus skaitmeninis slankmatis „Digital Readout Grating Positioning Ruler“, kurį Kinijoje dabar galite įsigyti už tikrai prieinamą kainą.

Šis slankmatis garsėja tuo, nes komplekte iš karto atkeliauja su specialiu prie slankmačio prijungiamu valdymo mechanizmu, kuris matavimo rezultatus rodo LCD ekrane skaitmenine forma. Šiame LCD ekrane yra pateikiami du skaičiai po kablelio, ko šiuo atveju tikrai pilnai pakaks net ir tiems pirkėjams, kurie kelia didelius reikalavimus tikslumui. Pirkėjai irgi pastebi, kad šis slankmatis yra itin jautrus, o rezultatai – labai tikslūs.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad būtent šio slankmačio ilgis siekia 10 centimetrų, o pradinė matavimo padėtis gali būti nustatoma pasirinktinai. Būtent tai reiškia, kad esant reikalui atstumą galėsite matuoti ne tik pliuso, bet ir minuso ašyje. Jeigu slankmačio ilgio nepakanka, galima rinktis ilgesnius variantus, tačiau jų kaina jau didesnė.

Vertinimai

Tokio tipo skaitmenis slankmatis yra gana unikalus produktas, todėl bent jau šiuo metu jį galima įsigyti tik didžiausiuose Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Vis dėlto ribota pasiūla šiuo atveju nėra kliūtis. Jį jau spėją įsigyti pirkėjai liko patenkinti, todėl dabar šis slankmatis Kinijoje gali pasigirti 5 žvaigždučių įvertinimu iš tiek pat galimų.

  • Hayden. Įsigijau šį įrankį darbui, tačiau taip pat pritaikiau ir namuose tuomet, kai pririekė išmatuoti baldus. Noriu pabrėžti, kad šis slankmatis yra labai jautrus ir kas svarbiausia tikrai gana tikslus atsižvelgus į nedidelę kainą.
  • Solomon. Vos tik įsigijau šį slankmatį jis iš karto tapo geriausiu mano lengvai transportuojamu matavimo įrankiu. Jis yra labai tikslus ir atitinka mano lūkesčius todėl, nes gali būti naudojamas ne tik kaip slankmatis, bet dar ir kaip matavimo liniuotė.
  • Michaelia. Tai labai kokybiškas įrankis, kurio kaina tiesiog labai gera. Slankmačio surinkimo kokybė yra labai gera, panaudotos medžiagos kokybiškos, o tikslumas ir patvarumas pilnai pateisina mano lūkesčius.
  • Gale. Esu labai patenkintas greitu pristatymu. Vos tik išpakavęs iš karto likau maloniai nustebęs šio slankmačio tvirtu ir kokybišku korpusu. Tai puikus įrankis naudoti namuose - už tokį tikslumą, tai labai gera kaina.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai (3)