TOP 10 savaitės perkamiausių: populiariausia namų apsaugos sistema tiesiai iš UK sandėlio, naujos kartos belaidės ausinės ir perkamiausias gruodžio mėnesio belaidis dulkių siurblys (Video, 2018 m. 52 savaitė)  (1)

Perkamiausios šios savaitės prekės:

- Namų apsaugos sistema „FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ (iš UK sandėlio)

- Termosas „Xiaomi Portable Intelligent Thermal Vacuum Water Bottle“

- Uždaros belaidės ausinės „Alfawise JH – 803“ (iš Čekijos sandėlio)

- Perkamiausia atminties kortelė - „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

- Universalus detektorius „Floureon TH-210“

- Belaidis dulkių siurblys „Alfawise HC - 1D03“ (iš Čekijos sandėlio)

- Elektrinis dantų šepetėlis „Alfawise RST2056“

- Išmanusis laikrodis „Alfawise Y1 696“

- Automobilinis įkroviklis, įtampos daviklis, FM moduliatorius ir laisvų rankų įranga viename – „Xiaomi ROIDMI 3S“

- „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Populiariausia namų apsaugos sistema „FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ (iš UK sandėlio)

108.58€ | iš UK sandėlio | „FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ specifikacijos, atsiliepimai

Jau ne pirma savaitė, kaip „FLOUREON 4X Outdoor 3000TVL 1080P“ tampa perkamiausia preke iš Kinijos. Tai namų apsaugos sistema su 4 kameromis. Komplektas iš tikro yra labai vykęs pagal kainą ir kokybę, be to, parduodamas tiesiai iš UK sandėlio. Nors daiktas įdomus, bet reikalingas tikrai ne kiekvienam - labiausiai tinka privačių namų ar sodybų stebėjimui. 

Gera kaina už puikias kameras. Jas gavau labai greitai, pakuotė buvo gera. Man pridedamų laidų pakako, papildomai jų pirkti nereikėjo. Vienintelis dalykas, kurį reikės įsigyti yra kietasis diskas, kad galėtumėte vaizdus įrašyti. Įrengimas yra visai paprastas, jei esate nagingas, esu patenkintas naktinio filmavimo funkcija. Apskritai esu patenkintas pirkiniu! (fragos13)

Jos filmuoja 1080p raiška ir puikiai veikia net naktį. Šios kameros gali būti montuojamos lauke, nes su IP66 standartu nebijo lietaus ir šaltų orų. Centrinis valdymo blokas gali būti prijungtas prie monitoriaus ar televizoriaus, bet įmanoma susikurti ir kitokius stebėjimo sprendimus. Pirkėjai džiaugiasi kaina, gaminio ir vaizdo kokybe.

„Floureon 4X“ sistemą galite įsivaizduoti kaip viena pakopa aukščiau už IP kameras esančią biudžetinę namų apsaugos sistemą.

Kodėl ji geresnė už įprastas namų IP kameras? Na, pradėkime nuo to, kad kameros yra nelyginamai geresnės, nes atlieka tik vieną užduotį – filmuoja. Įprastose namų IP kamerose turi būti ir „Wi-Fi“ modulis, mikrofonas, garsiakalbis, kartais – ir filmavimo kampo keitimo įrenginiai.

„Floureon 4X“ turi keturias aukštos kokybės kameras, kiekviena iš jų turi 36 infraraudonųjų spindulių LED, kurie suteikia puikias naktinio filmavimo charakteristikas. 1080p vaizdas yra ryškus, o centrinis valdymo blokas turi ir VGA, ir HDMI lizdus, todėl aplinką galėsite stebėti ir televizoriaus, ir monitoriaus ekrane.

Šios kameros taip pat yra pakankamai atsparios aplinkos poveikiui – atitinka IP66 standartą, o gamintojas teigia, kad ir žiema joms nėra baisi. Įprastai IP kameros lauke dirbti nenori. Šios turi pakankamai pažangų judesio jutiklį ir filmuoja 88 laipsnių kampu. Beje, jei jos ką nors pastebi, sistema jus informuos atsiųsdama žinutę tiesiai į telefoną, tačiau ir ją pačią galima prijungti tiesiai prie maršrutizatoriaus.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (12 vertinimai)
  • Tipas: keturių kamerų namų apsaugos sistema.
  • Ryšys: laidinis, pridedami 18,3 metrų ilgio laidai kiekvienai kamerai; VGA ir HDMI jungtys leidžia prijungti monitorių ar televizorių, galima prijungti prie maršrutizatoriaus nuotoliniam stebėjimui.
  • Kamerų kiekis: 4 pridedamos kameros, bet valdymo blokas palaiko 8 kameras. 
  • Atmintis: neturi kietojo disko, bet jį galima įdiegti papildomai per USB jungtį. Automatiškai įrašinėja filmuojamus vaizdus. 
  • Rezoliucija: 1080p, 2 MP jutikliai.
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra iki 20 metrų, 36 IR LED kiekvienoje kameroje.
  • Judesio daviklis: yra.
  • Objektyvo kampas: 88 laipsnių.
  • Nuotolinis valdymas: nėra, tačiau prie valdymo blogo prijungus interneto ryšį, galima per nuotolį iš bet kur prisijungti prie kamerų ir matyti online vaizdą arba peržiūrėti visą įrašo archyvą iš prijungto kietojo disko. Palaiko 8 tiesioginio prisijungimo kanalus. 
  • Komunikacija: kameros neturi garsiakalbio, apie užfiksuotus judesius praneša el. paštu į telefoną arba kompiuterį.
  • Atsparumas: IP66 – tinka naudojimui lauke bet kokiu metų laiku.

Kaina

Tikrinta 2018 12 30

2. Gėrimui tiesiai iš kakliuko pritaikytas termosas su temperatūros rodymu - „Xiaomi Portable Intelligent Thermal Vacuum Water Bottle“

24.03€ | 47 % nuolaida | 4.65 balai iš 5 (301 vertinimai)

Tai - stilingas 430 ml talpos termosas, pat perkamiausias iš visų Kinijoje siūlomų termosų. Labiausiai jis išsiskiria temperatūros rodymu ir dizainu - riestas korpusas atrodo moderniai, tačiau kartu yra ir labai patogus laikyti, o dirbtinės odos dirželis yra ne tik praktiška, bet ir naudinga detalė. Siūloma rinktis iš dviejų spalvų - pilkos ir baltos.

Šis termosas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno, jį dengia plastiko danga. Jis yra pritaikytas gėrimui tiesiai iš šio indo - jis neturi puodelio, bet jo jam ir nereikia. Šis termosas ilgai išlaikys tiek karštų, tiek šaltų gėrimų temperatūrą, tačiau įdomiausia tai, kad jis naudoja CR2032 bateriją.

Įprastai paprasti termosai baterijų nenaudoja. Šiam CR2032 elementas yra reikalingas tikrai ne temperatūrai palaikyti, o jai išmatuoti. Tereikia apversti termosą su gėrimu ir jį šiek tiek pakratyti - temperatūra bus rodoma ekrane maždaug 1 % tikslumu.

Šis stilingas termosas yra lengvas, patogus nešioti ir pakankamai funkcionalus.

Pirkėjų atsiliepimai apie temperatūros išlaikymą:

  • 90°C vandens temperatūra nukrito iki 53°C per maždaug 5 valandas (Michal)
  • 85°C vandens temperatūra nukrito iki 45°C per maždaug 11 valandų (Rachid AL KAYAT)

3. Naujos kartos uždaros belaidės ausinės „Alfawise JH – 803“ (iš Čekijos sandėlio)

24.91€ | iš Čekijos sandėlio | „Alfawise JH – 803“ specifikacijos, atsiliepimai

2018 metų pabaigoje anonsuota naujiena „Alfawise JH – 803“ iš karto tapo vienu iš perkamiausiu produktu - tai biudžetinės belaidės ausinės su uždarais korpusais, ant ausų dedamais kaušeliais ir 40 mm garsiakalbiais. Jos skirtos kasdieniam naudojimui, o 400 mAh baterija užtikrina net 15 muzikos atkūrimo valandų. „Alfawise JH – 803“ gali pasigirti ir titaninėmis diafragmomis aprūpintais garsiakalbiais, kurie atkuria visas muzikos detales. Pirkėjams taip pat patinka ir sulankstomas ausinių korpusas.

Ieškojau „Bluetooth“ ausinių kurį laiką, tačiau su ribotų biudžetu net nesidairiau į garsius prekinius ženklus. Šios ausinės mane labai nustebino. Titaninė diafragma, 15 valandų muzikos, sulankstoma konstrukcija, žema kaina. Kaušeliai yra tokie patogūs. Dėvėjau juos daugiau nei 4 valandas ir net nenorėjau nusiimti ausinių. (Tina Green)

„Alfawise JH – 803“ – tai belaidės ausinės, skirtos kasdieniam naudojimui. Tai yra 193 g sveriantis įrenginys, su ant ausų dedamais garsiakalbių kaušeliais. „Alfawise JH – 803“ turi uždarą dizainą, todėl garso lygis yra didesnis ir geriau izoliuojamas aplinkinis triukšmas.

Nors šios ausinės yra belaidės ir naudoja „Bluetooth“ sąsają, pakuotėje rasite ir įprastą audio laidą, kurio ilgis – 1,2 m. Jis pravers, jei nenorėsite įkrauti ausinių baterijos.

O jos dažnai įkrauti nereikės, nes jos talpa – net 400 mAh. Jei jas naudosite pokalbiams telefonu, „Alfawise JH – 803“ su vienu įkrovimu ištvers 14-18 valandų. Tačiau net ir klausant muzikos galima tikėtis maždaug 15 darbo valandų. Tuomet ausines reikės įkrauti naudojant „Micro USB“ laidą.

Tačiau, aišku, svarbiausia yra taip, kaip šios ausinės groja. Kaip ir daugelis šiuolaikinių ausinių, „Alfawise JH – 803“ stipriausiai atkuria žemus dažnius, tačiau ir likusi spektro dalis yra girdima. Uždari garsiakalbių korpusai sustiprina garso intensyvumą, ypač prie žemų dažnių.

„Alfawise JH – 803“ turi 40 mm garsiakalbius, kurie turi titanines diafragmas. Jos yra standesnės ir ilgaamžiškesnės, todėl veikia tiksliau, aiškiau atkuria smulkias detales muzikoje.

„Alfawise JH – 803“ taip pat pravers ir daug kalbantiems telefonu, nes jose yra sumontuotas mikrofonas. Korpuse taip pat yra visi mygtukai, reikalingi tiek muzikos klausymui, tiek pokalbiams.

Kalbant apie korpusą, jis turėtų būti pakankamai patogus ir tvirtas. „Alfawise JH – 803“ turi metalinį rėmą su ABS plastiko apdaila ir dirbtinės odos paminkštinimais kaušeliuose ir lankelyje. Garsiakalbių korpusai sukiojasi į skirtingas puses, o pačios ausinės gali būti labai kompaktiškai sulankstytos.

„Alfawise JH – 803“ pasižymi detaliu muzikos atkūrimu, itin patogiu dizainu ir žema kaina. Visos šios priežastys nulėmė, kad „Alfawise JH – 803“ yra labai gerai vertinamos pirkėjų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (15 vertinimai)
  • Tipas: belaidės/dedamos ant ausų, uždaras korpusas, galima naudoti su įprastu 3,5 mm laidu.
  • Pagrindinė paskirtis: kasdienės ausinės darbui ir muzikai.
  • Skambėjimas: puikiai atkuria visą dažnių spektrą, stipriau grojami žemi dažniai.
  • Dažnis: 20-20KHz;
  • Varža: 32 omai.
  • Garsiakalbiai: 40 mm garsiakalbiai.
  • Baterija: 400 mAh, 14-18 valandų kalbėjimo, 260 valandų budėjimo.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth“ sąsaja; mikrofonas; „Micro USB“ įkrovimo lizdas
  • Išskirtinės savybės: titaninė diafragma, sukiojami garsiakalbiai.
  • Korpusas: ABS apdaila, metalinis rėmas, dirbtinės odos paminkštinimai.
  • Komplektacija: „Alfawise JH – 803“ ausinės, „Micro USB“ įkrovimo laidas, 1,2 m ilgio 3,5 mm audio laidas.
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 7,50 x 20,00 cm; 193 gramai.

Kaina

Tikrinta 2018 12 30

  • Lietuvoje neparduodamos.
  • Gearbest - 24.91€
  • Iš Čekijos sandėlio, siuntimas į Lietuvą už 5.26€.

4. Perkamiausia atminties kortelė - „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

3.56€ | 14 % nuolaida | 4.84 balai iš 5 (1141 vertinimai)

Tai turbūt pati pigiausia pasaulyje 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

5. Universalus detektorius „Floureon TH-210“

10.68€ | 28 % nuolaida | „Floureon TH-210“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai pigus, universalus ir labai naudingas buityje detektorius „Floureon TH-210“, kuris padeda aptikti laidus, medieną bei metalą įvairiuose paviršiuose. Šis šiuolaikiškas prietaisas yra tikras išsigelbėjimas atliekant namų remontą, nes leidžia lengvai nustatyti kas slepiasi po sienų tinku jų iš anksto nepažeidžiant.

Atkeliavo greičiau nei per dvi savaites. Jau išbandžiau „Floureon TH-210“ ir galiu patvirtinti, kad jis veikia. Elektros laidus pavyko aptikti 10 cm atstumu, o metalinės konstrukcijos aptinkamos dar tiksliau. Galbūt tai nėra pats tiksliausias detektorius kokį teko bandyti, tačiau tikrai nepaneigsi, kad „Floureon TH-210“ savo darbą atlieka puikiai. (Gabriel)

Greičiausiai sutiksite, kad namų buityje tenka susidurti su labai įvairiomis situacijomis. Kai kurios iš jų pasikartoja gana retai, todėl reikalauja papildomų pastangų ir susikaupimo. Pavyzdžiui, pakabinti spintelę ant sienos kartais gali būti sudėtingiau nei įsivaizduojate. Visų pirma turite būti tikri, jog toje vietoje yra tvirtas pagrindas, o visų antra privalote įsitikinti, kad gręžiamoje vietoje nėra laidų.

Tai įvertinti yra gana sunku, jeigu įsigijote jau įrengtą būtą. Tuomet tikimybė netyčia nugręžti laidą yra tikrai didelė. Vis dėlto šiuo metu išvengti tokių nenumatytų problemų ir pavojų yra gana lengva aprūpinus specialiais įrankiais. Svarbiausia, kad jie dabar santykinai pigūs, todėl yra prieinamai tikrai kiekvienam norinčiam.

Pavyzdžiui, įsigijus „Floureon TH-210“ detektorių galėsite lengvai sužinoti kur sienose yra paslėpti laidai bei medinės ir metalinės konstrukcijos. Be to, „Floureon TH-210“ taip pat turi specialią išpjovą viršuje, todėl suradus tinkamą vietą gręžti ar tiesiog norit atsižymėti kurioje vietoje yra metalas bei mediena, tą galėsite padaryti iš karto neatitraukdami prietaiso nuo sienos.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.63 balai iš 5 (43 vertinimai)
  • Aptinkamos medžiagos: medis, metalas ir laidai su elektros įtampa.
  • Aptikimo gylis: elektros įtampos, laidų ir metalo karkasų aptikimas iki 76 milimetrų gylyje; medienos aptikimas - iki 38 milimetrų gylyje.
  • Svarbiausios savybės: LCD ekranas su pašvietimu; garsinis ir vaizdinis įspėjimas; automatinis išjungimo laikmatis; patogus žymeklis, kurį galima naudoti prietaiso neatitraukiant nuo sienos.
  • Maitinimas: viena 9 V baterija.
  • Darbo temperatūra: -20 oC iki 50 oC.
  • Matmenys ir masė: 15 x 7 x 3 cm; 340 g.

Kaina

Tikrinta 2018 12 30

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“10.68 €.
  • Siunčia nemokamai neregistruotu paštu.
  • „AliExpress“10.35€.
  • „Amazon“15.72€.
  • Palyginimui: Lietuvoje kitų gamintojų profesionalūs integruoti metalo ir medžio ieškikliai kainuoja nuo 97€

6. Perkamiausias gruodžio mėnesį belaidis dulkių siurblys „Alfawise HC - 1D03“

76.54€ | 30 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise HC - 1D03“ specifikacijos, atsiliepimai

Kuo pirkėjus nudžiugina „Alfawise HC - 1D03“? Visų pirma, tai labai geros kainos produktus, o svarbiausia, jis siūlomas iš Čekijos sandėlio. Tai belaidis dulkių siurblys, kurį galima naudoti ir namie, ir automobilyje. Jis turi 2200 mAh bateriją, kurios pakanka 25 minutėms. Valymu rūpinasi besisukantis šepetys, kuris, kaip teigia pirkėjai, puikiai surenka plaukus, ciklonas ir HEPA filtras. Pirkėjai teigia, kad šis įrenginys puikiai tinka biurams ir nedideliems namams.

Gyvenu mažam bute, man nereikia siurbti didelio ploto. Turiu dvi kates, kurios šeriasi kaip pašėlusios ir dar iš dėžės mėto savo kraiką. Mano grindys yra laminatas, šiek tiek medinių grindų ir kilimas. Mažas šepetys sukasi kaip pašėlęs, surenka plaukus, kailį ir kitas daleles iš mano kilimo. Prietaisas yra lengvas, lengvai sukiojasi, galima atlikti aštrius posūkius siaurose vietose. (Damon)

„Alfawise HC - 1D03“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, tinkantis tiek namams, tiek automobiliui. Sakydami „namams“ turime omenyje visus namus – „Alfawise HC - 1D03“ padės išvalyti visų tipų grindis, nusiurbs dulkes nuo sienų, baldų ir užuolaidų. Toks lankstumas pasiekiamas ergonomiško dizaino, 1,6 kg svorio ir daugiafunkcinio antgalio su besisukančiu šepečiu dėka. Besisukantis šepetys ypač naudingas, kuomet reikia nuo grindų pakelti didesnes šiukšles, pavyzdžiui, popieriaus atplaišas ar plaukus.

Kitas antgalis yra gana siauras, tinka sunkiai pasiekiamoms vietoms.

„Alfawise HC - 1D03“ pravers ir automobilyje – ilgas vamzdis gali būti numontuojamas, kad prietaisas taptų kur kas kompaktiškesnis. Mažoje konfigūracijoje „Alfawise HC - 1D03“ puikiai išvalys visą automobilio saloną – tam turėsite 25 minutes.

Būtent tiek laiko tarnauja pilnai įkrauta 2200 mAh baterija. Įkrovimui jai reikia 3 valandų, tačiau tai galima atlikti bet kada, kai įrenginys yra nenaudojamas. Ilsėtis „Alfawise HC - 1D03“ gali pakabintas ant sienos – tam yra skirtas specialus kablys.

„Alfawise HC - 1D03“ turi ir daugiau įdomių bruožų. Visų pirma, HEPA filtrui padeda ir ciklonas, kurį galite pamatyti – 0,65 litrų talpos dulkių surinkimo cilindras yra permatomas. Pats siurblys pasiekia 7000 Pa siurbimo galią – tokia ji yra nepasiekiama jokiems robotams-dulkių siurbliams ir ne vienam tradiciniam prietaisui.

„Alfawise HC - 1D03“ pasižymi puikia ergonomika – jį patogu laikyti ir naudoti, o pats plastikinis korpusas yra lygus ir stilingas. Antgalyje taip pat yra nedidelis žibintas valomos vietos apšvietimui. Tiesa, jei reikėtų išskirti kokį nors trūkumą, tai „Alfawise HC - 1D03“ yra gana triukšmingas – veikiant didžiausiu galingumu, jo skleidžiamo garso lygis pasiekia 83 dB.

Kita vertus, pirkėjai jį vis tiek vertina labai palankiai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.81 balai iš 5 (16 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 140 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: ciklonas ir HEPA.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,65 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh. 3 valandų įkrovimas suteikia 25 minutes darbo.
  • Triukšmas: 83 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys 3 viename, papildomas antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 31,50 x 23,00 x 11,80 cm, 1,6 kg.

Kaina

Tikrinta 2018 12 30

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 76.54€
  • Tai mažiausia kaina.
  • Iš Čekijos sandėlio, siuntimas į Lietuvą - 4.86€ Expedited Shipping metodu.

Dabartinė 76.54€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

7. Elektrinis dantų šepetėlis „Alfawise RST2056“

16.02€ | 25 % nuolaida | „Alfawise RST2056“ specifikacijos

Elektrinių šepetėlių rinka nuolat auga. Žmonės ima atsisakyti tradicinių dantų šepetėlių, pirmenybę teikdami būtent elektriniams įrenginiams. Nors kai kurie jų yra labai brangūs, egzistuoja ir pigesnių kokybiškų alternatyvų. Pavyzdžiui, naujasis „Alfawise RST2056“.

„Alfawise RST2056“ yra paprastas, kompaktiškas elektrinis dantų šepetėlis. Tikriausiai esate girdėję, kad dantų šepetėlius rekomenduoja ir odontologai – jie tiesiog valo kokybiškiau. Štai „Alfawise RST2056“ vibruoja 40000 kartų per minutę dažniu – jūsų rankos ir tradiciniai dantų šepetėliai tokio efekto sukurti negali.

„Alfawise RST2056“ turi keturis režimus, kaip ir paminėtas konkurentas. Bet ar kada susimąstėte, kuo jie skiriasi? Ogi štai kuo:

  • Įprasto valymo režimo metu šepetėlis vibruoja 31 karto per minutę dažniu;
  • Švelniojo režimo metu šepetėlis vibruoja kur kas lėčiau, todėl šis režimas tinka jautriems dantims ir tiems, kurie pirmą kartą naudoja elektrinį dantų šepetėlį;
  • Balinimo režimas leidžia „Alfawise RST2056“ pasiekti maksimalų vibracijos dažnį – 40000 kartų per minutę;
  • Na, o masažo režimas kas šiek tiek laiko kaitalioja valymo ir balinimo režimų procesus.

Aišku, „Alfawise RST2056“ turi rimtų konkurentų. Štai „Xiaomi Soocas Soocare X3“ yra labai populiarus ir iš pažiūros panašus elektrinis dantų šepetėlis. Tačiau iš tiesų tarp jų yra daug skirtumų. Visų pirma, „Alfawise RST2056“ yra gerokai pigesnis, tačiau kartu jo dizainas nėra toks sofistikuotas, nėra ir „Bluetooth“ prieigos prie išmaniosios programėlės.

Taigi, „Alfawise RST2056“ nėra išmanusis šepetėlis, tad prisijungti prie telefono, kaip tą daro „Xiaomi Soocas Soocare X3“, negalės.

„Alfawise RST2056“ turi savų pranašumų. Šalia dvigubai mažesnės kainos galima pažymėti ir tai, kad „Alfawise RST2056“ vibruoja didesniu dažniu (40000 kartai per minutę prieš 37200).

Pakuotėje taip pat rasite net tris galvutes su spalvotais žiedais – taip galėsite atskirti, kuri galvutė yra jūsų, jei nuspręstumėte tuo pačiu įrenginiu naudotis su šeima (tai nėra rekomenduojama, bet gamintojas pagalvojo ir apie tokią galimybę). „Xiaomi Soocas Soocare X3“ suteikia vos vieną galvutę.

Baigę valytis dantis „Alfawise RST2056“ galėsite drąsiai nuskalauti po vandeniu, nes jis atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą įrenginį galima plauti po čiaupo srove ir jam nieko nenutiks, nebent sugalvotumėte jį kuriam laikui panardinti vandenyje.

Dar viena įdomi „Alfawise RST2056“ funkcija yra laikmatis. Įrenginys kas 30 sekundžių praneša, kad laikas pereiti prie kitos burnos vietos, o po 2 minučių primena, kad jau turėtumėte būti baigęs valytis dantis. Aišku, galite juos valyti kiek panorėjęs, bet ši funkcija primena apie gydytojų patarimus.

„Xiaomi Soocas Soocare X3“ turi 1000 mAh bateriją, kurios pakanka 25 dienoms, o paskui įkrovimui reikia tik 16 valandų. „Alfawise RST2056“ baterijos talpa siekia tik 650 mAh, kurių vis tiek pakaks 16 dienų, bet įkrovimui jau reikia visos dienos.

Aišku, tai nėra labai svarbu, nes abu įrenginiai bus įkraunami kasnakt, jei juos paliksite jų stovuose/įkrovimo stotelėse. „Xiaomi Soocas Soocare X3“ taip pat yra lengvesnis, bet abu šepetėliai yra pakankamai kompaktiški kelionėms.

„Alfawise RST2056“ yra puikus minimalistinis elektrinis dantų šepetėlis. Kol kas jis vis dar yra pakankamai naujas, tačiau visi ženklai rodo, kad jis ateityje turėtų sulaukti nemažai sėkmės.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (143 vertinimai)
  • „Alfawise RST2056“ yra elektrinis dantų šepetėlis, pasižymintis aukštu vibracijos dažniu, 2 minučių laikmačiu ir paprastu dizainu.
  • Vibracijos dažnis – 40000 kartų per minutę;
  • Keturi režimai: įprastas valymo, švelnus, balinimo ir masažo;
  • Vieno įkrovimo energijos užtenka apie 16 dienų valantis du kartus per dieną;
  • Naudojamos itin tankios nailoninės JAV gamintojo „Dupont Tynex Classic“ galvutės su 0,152 mm šereliais;
  • Pakuotėje yra 3 galvutės su spalvotais žiedais;
  • Baterijos talpa – 650 mAh; 
  • Įkrovimo laikas – 24 val.; 
  • Įkrovimui naudojamas paprastas stovelis;
  • Pilnas atsparumas vandeniui – IPX7 reitingas (atsparus visas įrenginys);
  • Dydis ir svoris: 25 x 2,5 x 2,5 cm, 258 gramai.

Kaina

Tikrinta 2018 12 30

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 16.02€
  • Į Lietuvą siunčiama nemokamai neregistruotu paštu.

8. Išmanusis laikrodis „Alfawise Y1 696“

12.37€ | 60 % nuolaida | „Alfawise Y1 696“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise Y1 696“ - tai kažkas tarp išmaniosios apyrankės ir išmaniojo laikrodžio. Apvalų ekraną turintis įrenginys nesuteikia platesnės prieigos prie interneto, tačiau pats turi SIM kortelės lizdą, leidžia skambinti, priimti skambučius, siųsti ir gauti SMS. Šis įrenginys taip pat veikia kaip MP3 grotuvas, o pirkėjai džiaugiasi patrauklia kaina ir geru funckionalumu.

Šis išmanusis laikrodis yra labai šaunus, man tikrai patinka. Turi daug naudingų funkcijų, kaip skambinimas, atsakymas į skambučius, muzikos klausymas. Nuostabu. Jis lengvai prisijungia prie mano telefono, o ir garso kokybė yra tikrai gera. (Dean)

„Alfawise Y1 696“ taip pat gaus ir įvairių programėlių pranešimus, tačiau platesnės integracijos su socialiniais tinklais ar galimybės naršyti internete nėra, todėl tai – labiau apyrankė, o ne laikrodis.

Žinoma, „Alfawise Y1 696“ pasižymi visais apyrankėms būdingais privalumais – ji skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, miego laiką ir taip toliau. Tarp papildomų funkcijų rasite žadintuvą, nuotolinį kameros valdymą ir net MP3 grotuvą, kurį, beje, turi labai nedaug panašių įrenginių. Dėl pastarosios funkcijos „Alfawise Y1 696“ turi ir lizdą atminties kortelei iki 32 GB talpos.

„Alfawise Y1 696“ pasižymi moderniu, tačiau kartu ir klasikiniu dizainu. 1,54 colių apvalus ir spalvotas IPS ekranas yra sumontuotas aliumininiame korpuse. Ekranas, beje, yra jautrus lietimui – per jį valdysite pagrindines įrenginio funkcijas. Pagrindinę fono temą galima pasirinkti iš 3 galimų, todėl jį bus galima priderinti prie asmeninio skonio ir stiliaus. „Alfawise Y1 696“ turi paprastą termoplastiko apyrankę su klasikine sagtimi ir sveria tik 25 gramus.

Nemažą svorio dalį sudaro 280 mAh baterija. Ji yra gana didelė – net įrenginį naudojant įprastai jos turėtų pakakti 4 dienoms. Įkrovimas USB laidu trunka tik 2 valandas. Į „Alfawise Y1 696“ jau įrašyta daugybė kalbų, tarp kurių - anglų, rusų, ispanų, vokiečių, prancūzų ir kitos. Lietuviškai šis įrenginys nekalba, tačiau grafinė vartotojo sąsaja yra labai paprasta naudoti.

Apskritai „Alfawise Y1 696“ yra labai patogus įrenginys žmonėms, kurie nori stilingai atrodyti ir negali nei sekundės praleisti nebūdami pasiekiami telefonu. Tikriausiai todėl „Alfawise Y1 696“ taip mėgsta ir pirkėjai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (34 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas ir taip toliau.
  • Sporto režimai: nėra duomenų.
  • Navigacija: nėra.
  • Žinutės ir pranešimai: nepriklausomos telefono funkcijos (turi „Miro SIM“ lizdą), socialinių tinklų ir kitų programėlių pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, MP3 grotuvas, keičiamas fono paveikslėlis, nuotolinis telefono kameros valdymas.
  • Ekranas: 1,54 colių apvalus, spalvotas IPS, 240 x 240p.
  • Atsparumas: neatsparus vandeniui.
  • Baterija: Turi 280 mAh talpos bateriją, jos užtenka 4 dienoms. Pilnai įkraunama per 2 valandas.
  • Kalba: įrašytos kelios kalbos, įskaitant anglų, rusų, ispanų, vokiečių, prancūzų.
  • Medžiagos: aliuminio korpusas, termoplastiko apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 3.0“
  • Programėlė: „FunRun“.
  • Matmenys ir masė: 8,00 x 7,00 x 3,00 cm; 25 gramai.

Kaina

Tikrinta 2018 12 30

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest.com - 12.37€.
  • 60 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.25€.

9. Automobilinis įkroviklis, įtampos daviklis, FM moduliatorius ir laisvų rankų įranga viename – „Xiaomi ROIDMI 3S“

15.52€ | „Xiaomi ROIDMI 3S“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi ROIDMI 3S“ yra išmanus automobilinis išmaniųjų prietaisų įkroviklis, papildomai atliekantis FM moduliatoriaus, laisvų rankų įrangos ir įtampos matuoklio funkcijas. Šis įrenginys yra labai universalus - tinka visiems išmaniesiems telefonams, įkraunamiems per USB laidą, ir įvairių dydžių automobiliniams elektros lizdams.

Tai geriausias daiktas, kurį pirkau „Gearbest“. Puikus prietaisas, tinkantis daugybei automobilių. Neturėjau jokių problemų prisijungdamas prie programėlės, ja labai lengva naudotis. Privalumai: juoda spalva, metaliniai komponentai, 4 apšvietimo spalvos pasirinkimai, geras FM signalas, du USB lizdai, jokių trikdžių klausantis muzikos, gerai telpa automobilio elektros lizde. Kol kas tai geriausias „Xiaomi“ produktas“. (Pawel)

Nors „Xiaomi ROIDMI 3S“ atrodo kaip paprastas automobilinis išmaniųjų prietaisų įkroviklis su dviem USM lizdais, jis yra kur kas funkcionalesnis. Šis nedidelis įrenginys turi įtampos matuoklį,„Bluetooth“ modulį ir net FM moduliatorių. „Xiaomi ROIDMI 3S“ įrenginius į savo keliones pasiima tūkstančiai žmonių. Bet kuo jis toks geras?

„Xiaomi ROIDMI 3S“ yra pakankamai paprastas įrenginys, pasižymintis labai aukšta kokybe. Jo korpusas yra pagamintas iš plastiko, tačiau jame yra žalvariniai elektrodai ir nerūdijančio plieno dalys. Visas įrenginys yra atsparus dėvėjimuisi, todėl jis tikrai tarnaus ne vienerius metus.

„ROIDMI 3S“ veikia tiek 12, tiek 24 voltų sistemose. Įrenginys turi apsaugą nuo įtampos šuolių ir nelygios srovės. „ROIDMI 3S“ išsijungs net jei per daug įkais - tai yra saugumui svarbi savybė.

Kiek neįprastai skamba įtampos matuoklio funkcija. Tačiau jūsų automobilio elektros sistema yra visiškai autonominė ir jai reikia priežiūros. Jei dažnai įkraudinėjate įvairius įrenginius ir naudojatės įvairiais prietaisais, gali būti, kad įtampa ims kristi. „Xiaomi ROIDMI 3S“ apie tai perspės, o tikslesnius duomenis galima stebėti išmaniojoje programėlėje.

Aišku, tikriausiai pati naudingiausia papildoma „Xiaomi ROIDMI 3S“ funkcija yra FM moduliatorius. Ne visi žmonės žino, kas tai per daiktas. „ROIDMI 3S“ per „Bluetooth“ prisijungia prie telefono. Tuomet per savo telefoną galite leisti įvairią muziką, kuri iš „ROIDMI 3S“ bus transliuojama 96,4 MHz dažniu. Taigi, muzika be jokių laidų gros per automobilio audio sistemą. Lygiai taip pat veikia ir laisvų rankų įranga - pašnekovo balsas bus girdimas per automobilio garsiakalbius.

Pagrindinė „Xiaomi ROIDMI 3S“ funkcija yra išmaniųjų įrenginių baterijų įkrovimas. Gamintojas džiaugiasi, kad „ROIDMI 3S“ turi išmanią mikroschemą, kuri atpažįsta įrenginių krovimo poreikius ir tolygiai paskirsto energiją. Tai užtikrina greitą ir saugų telefonų, planšetinių kompiuterių ir kitų įrenginių įkrovimą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.87 balai iš 5 (1981 vertinimai)
  • Maitinimas:  tinka tiek 12V, tiek 24 V sistemoms. Abiem atvejais atiduoda 5V 2.4A ( Max. 3.4A )
  • Jungtys: dvi 2,4 amperų USB jungtys, kurios pasižymi 95 % efektyvumu, todėl įrenginiai yra greitai įkraunami.
  • FM moduliatorius: yra - per „Bluetooth“ jis yra sujungiamas su telefonu, o tuomet į radijo imtuvą transliuoja per telefoną grojamą muziką ar skambučius.
  • FM dažnis: 87.5 - 108.0MHz
  • Papildomos funkcijos: šis įrenginys yra ir įtampos matuoklis - jei kas nors negerai, pradės mirksėti raudona lemputė. Įtampos rodmenis galima matyti ir išmaniojo telefono programėlėje.
  • Korpusas: nerūdijančio plieno su plastiko paviršiumi.
  • Matmenys ir masė: 6.50 x 2.60 x 2.60 cm; 32g.
  • Už paprastus USB įkrovėjus „Roidmi 3S“ kainuoja 3-4 kartus daugiau, tačiau savo galimybėmis jis yra visai kitame lygyje. Pagaminimas ir veikimas yra tiesiog kokybiški, naudotis - nesudėtinga. Turint omenyje, kad kaina vos perlipa per 10 eurų, tai tikrai naudinga investicija.
  • „ROIDMI 3S“ įsigijusių pirkėjų atsiliepimai, kurie atspindi bendras nuotaikas ir esminius pastebėjimus.

Kaina

Tikrinta 2018 12 30

  • Lietuvoje - 17.49€.
  • Gearbest.com - 15.52€.
  • Siuntimas į Lietuvą - 0.11€.

10. „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis

14.24€ | 33% nuolaida | 4.76 balai iš 5 (326 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

Pirkėjai apie šį drėgmės matuoklį atsiliepia ypač teigiamai.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai (1)