Su 35% nuolaida siūlomas dar vienas „Xiaomi“ šedevras: išmanusis kraujo spaudimo matuoklis su itin aukštu tikslumu, automatiniu matavimu ir net galimybe nusiųsti duomenis gydytojui („Xiaomi Mijia iHealth Blood Pressure Monitor“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ – tai šiuolaikinis Bluetooth ryšiu valdomas kraujo spaudimo matuoklis, kuris kraujo spaudimo matavimus fiksuoja tiesiai išmaniajame telefone. Šis kraujo spaudimo matuoklis garsėja savo kompaktiškais matmenimis ir papildomomis funkcijomis, kurios, pavyzdžiui, leidžia nuotoliniu būdu pasidalinti kraujo spaudimo matavimo rezultatais su gydytoju ar šeimos nariais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: specifikacijos „Xiaomi Mijia iHealth BP3L Blood Pressure Monitor“

  • Matavimo rėžiai: 0 – 40 kPa (0 – 300 mmHg).
  • Skiriamoji geba: 0,133 kPa (1 mmHg).
  • Matavimo tikslumas: +/- 0,4 kPa, +/- 3 mmHg.
  • Žasto apimtis: 22 – 30 cm.
  • Pulso dažnio matavimo rėžiai: 40 – 180 kartų/min.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0
  • Maitinimas: 5V (DC), 1A.
  • Baterija: integruota, 2200 mAh.
  • Suderinamumas: su „Android“ ir „iOS“ išmaniaisiais telefonais.
  • Papildomos funkcijos: veikia su išmaniuoju telefonu; galimybė pasidalinti kraujo spaudimo matavimo rezultatais su kitais; įkraunamas naudojant standartinę Micro USB jungtį.
  • Matmenys ir svoris: 11,5 x 11,5 x 6,65 cm; 361 g.

„Xiaomi Mijia iHealth BP3L Blood Pressure Monitor“ kaina

  • Gearbest“ – 29,37 €.
  • Dabar parduodamas su 35% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Yra įtrauktas į „Top Brand New Year Deals“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabartinis gyvenimo ritmas reikalauja pasirūpinti savo sveikata iš anksto. Pripažinkite, kad prireikus kraujo spaudimo matuoklio skubėti jį įsigyti tą pačią dieną bus ne pats geriausias sprendimas. Norėdami užbėgti įvykiams už akių šį kartą rekomenduojame atkreipti dėmesį į šiuolaikinį naujos kartos kraujo spaudimo matuoklį „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“. Tai pats populiariausias kraujo spaudimo matuoklis iš Kinijos, perkamas visame pasaulyje.

Pastarasis kraujo spaudimo matuoklis garsėja tuo, nes yra valdomas tik išmaniuoju telefonu naudojantis Bluetooth ryšiu. Kitaip sakant, ant „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ nerasite nei LCD ekrano, nei daugybės mygtukų, nes visas valdymas šiuo atveju yra perkeltas į išmaniojo telefono taikomąją programą. Tai yra itin patogus sprendimas, kuris padeda optimizuoti šio šiuolaikinio kraujo spaudimo matuoklio korpuso matmenis (11,5 x 11,5 x 6,65 cm).

Kaip jau buvo galima suprati, šis kraujo spaudimo matuoklis matavimo rezultatus saugo išmaniajame telefone. Tai iš ties naudinga funkcija, kuriai papildomos naudos dar prideda ir tas faktorius, kad kraujo spaudimo matavimo rezultatais bet kada nuotoliniu būdu galima pasidalinti su daktaru ar šeimos nariais. Be to, taikomoji programa taip pat pateikia įvairius patarimus po kiekvieno atlikto kraujo spaudimo matavimo.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją, kurios energijos pakanka daugiau nei 500 kraujo spaudimo matavimas atlikti. Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ baterijos energijos įprastai turėtų pakakti daugiau nei 5 mėnesiams. Negana to, šis kraujo spaudimo matuoklis naudoja standartinę Micro USB jungtį, todėl esant reikalui jis gali būti įkrautas net ir naudojant išmaniojo telefono kelioninį USB adapterį.

„Xiaomi Mijia iHealth BP3L Blood Pressure Monitor“ atsiliepimai

Pirkėjų atsiliepimai aiškiai patvirtina, kad „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ vis dar išlieka populiariausiu kraujo spaudimo matuokliu iš Kinijos. „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ Kinijoje šiuo metu turi net 4,95 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų. Tai reiškia, kad mažesnį nei 5 žvaigždučių įvertinimą šiam kraujo spaudimo matuokliui kol kas skyrė tik vienas pirkėjas.

  • Vlad. Tai vienas ploniausių mano kada nors matytų kraujo spaudimo matuoklių. Man labai patinka, kad „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ valdymas yra atliekamas naudojantis vien tik išmaniojo telefono taikomąja programa. Taip pat turiu pripažinti, kad „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ yra maksimaliai tikslus, nes jo parodymus palyginau su kitais dviem kraujo spaudimo matuokliais.
  • Heena. Tai tiesiog nuostabus produktas, kurį visiškai be jokių abejonių galiu rekomenduoti savo draugams ir šeimos nariams. Džiaugiuosi greitu „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ pristatymu, paprastu paruošimu darbui ir nuotoliniu valdymu Bluetooth ryšiu naudojant išmanųjį telefoną.
  • Clrskies. Labai išmanus prietaisas už visiems prieinamą kainą, o kas svarbiausia lengvai paruošiamas darbui net ir be instrukcijos pagalbos. Mane maloniai džiugina ilgai laikanti baterija ir galimybė, kuri leidžia kraujo spaudimo matavimo rezultatais iš karto pasidalinti su kitais šeimos nariais ar daktaru.
  • Sheriff. Esu be galo patenkintas savo pasirinkimu įsigyti šį šiuolaikinį kraujo spaudimo matuoklį. Išmanusis telefonas visuomet yra šalia, todėl prireikus pasinaudoti „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ galima itin greitai ir labai paprastai. Tai puikus pasirinkimas tiems, kurie retsykiais kraujo spaudimo matuoklį nešiojasi kartu su savimi. „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ yra labai kompaktiškas, o tai tikrai praverčia keliaujant.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(9)
(-6)

Komentarai ()