Žaibiškas duomenų perdavimas, „Toshiba“/„Samsung“ lustas, metalinis ir 360 laipsnių kampu pasisukantis korpusas – Tomtop parduoda fantastišką USB atmintuką už rekordiškai žemą kainą  ()

Tomtop išplatino labai intriguojantį ir tiesiog puikų pasiūlymą. Dabar galima labai pigiai įsigyti puikiai atrodantį, 128 GB talpos „Kodak K133“ atmintuką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Dabar šį 128 GB talpos „Kodak K133 USB 3.0“ atmintuką galima įsigyti vos už 14,49 eurus.
  • 41 % nuolaida ir ribotas atmintukų skaičius.
  • Jokių atsiuntimo mokesčių + į Lietuvą pristatys per 7-20 darbo dienų.

 

Tad kuo pasižymi „Kodak K133 USB 3.0“ atmintukas?

Pats pirmas dalykas yra jo kaina - taip pigiai 128 GB USB atmintuko su USB 3.0 lengvai negausite. 

Ir šis „Kodak K133 USB 3.0“ atmintukas kitose parduotuvėse net su akcijomis kainuoja bent 4-5 eurais brangiau nei, kad dabar parduoda Tomtop parduotuvė, o be akcijų ir visais 10 eurų brangiau.

Kitas svarbus šio atmintuko bruožas yra jo stilingas dizainas. Žinoma, dėl to galima ginčytis, bet tokio dizaino atmintukas (jis yra visas metalinis) puikiai tinka tiek jaunimui, tiek ir svarbias pareigas užimtiems žmonėms, kuriems išvaizda ir stilius yra labai svarbi darbo dalis.

Smagu ir tai, kad šis atmintukas neturi jokių specialių dangtelių, kurie saugotų jo jungtį. Atmintuką galima pasukti 360 laipsnių kampu, tad baigus kelti duomenis ir jį atjungus nuo įrenginio, belieka pasukti 180 laipsnių kampu ir jo jungtis saugiai pasislėps pačiame atmintuko korpuse. Genialiai paprastas ir efektyvus sprendimas, o ir geltonos spalvos odinis dirželis pasitarnaus nešiojant šį USB atmintuką su savimi.

Kalbant konkrečiai apie techninius dalykus, yra ypač svarbu pabrėžti, kad tai yra ne „USB 2.0“, o „USB 3.0“ atmintukas. Ir skirtumas yra labai didelis.

Šiuo metu yra įvairių jungčių tipų ir maksimalus duomenų perdavimo greitis tiesiogiai priklauso nuo USB tipo, tačiau kuo naujesnis USB tipas, tuo greitesnis duomenų perdavimas.

„Kodak K133 USB 3.0“ atmintukas būtent ir užtikrina vieną sparčiausių duomenų perdavimo greičių, tad jūsų duomenys bus perkelti greitai ir kokybiškai.

Prie to, žinoma, prisidėjo ir tai, kad šiame atmintuke naudojamas „Toshiba“/„Samsung“ lustas, kuris perėjo pačius griežčiausius testus.

„Kodak K133 USB 3.0“ atmintukas tinka daugeliui įrenginių, kurie palaiko: XP, WIN7, WIN8, WIN10 ir MAC operacines sistemas. Pats atmintukas gali darbuotis nuo 0 iki 70°C temperatūroje.

Šis, kompaktiškų išmatavimų (5,7 x 1,65 x 1 cm) ir lengvas (26,1 gr.) USB atmintukas yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia patikimo įrenginio perkelti duomenims ir juos saugoti. Gražaus bei stilingo dizaino ir patogaus naudojimosi „Kodak K133 USB 3.0“ atmintukas taps puikiu pasirinkimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(9)
(3)

Komentarai ()