„Negaliu pakęsti rūkančių kaimynų ir šis mažas oro valytuvas išgelbėjo mane iš beviltiškos padėties“. Įdomiausi „Alfawise P1“ atsiliepimai (Video, Pasiūlymas iš Lenkijos sandėlio)  ()

„Alfawise P1“ oro valytuvas yra labai kompaktiško dydžio, puikiai valo patalpų orą, tyliai darbuojasi ir net nakties metu netrukdo ilsėtis. Šis pigus ir kokybiškas oro valytuvas jau spėjo pelnyti pirkėjų simpatijas ir štai kas jiems ypač patinka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šioje „Alfawise P1“ oro grynintuvo atsiliepimų suvestinėje rasite koncentruotą informaciją ką kalba šį įrenginį įsigiję pirkėjai. Kas jiems patinka ir kokius dalykus pastebi bei į ką rekomenduoja atkreipti dėmesį.

Buvo peržiūrėti ir atrinkti atsiliepimai iš vienos populiariausios internetinės parduotuvės Gearbest.com - kitur šio įrenginio tiesiog nerasite. 

Atrinkta esminė informacija ir pateiktas jos konspektas. Taip pat pateikti keli pažodiniai atsiliepimai, kurie atspindi bendras nuotaikas ir požiūrį į „Alfawise P1“ oro grynintuvą.

„Alfawise P1“ oro valytyvumo pagaminimo kokybė, techniniai dalykai, veikimas ir bendri pastebėjimai

  • Pirkėjai pirmiausiai džiaugiasi, kad oro valytuvas atkeliavo vos per dvi dienas, tvarkingai supakuotas bei visiškai nepažeistas (Tom, User, Mateusz, Rbc521).
  • Taip pat pabrėžiamas puikus įrenginio dizainas, jo kompaktiškas dydis ir svoris bei tai, kad „Alfawise P1“ veikia ypač tyliai. Gamintojas nurodo, kad oro grynintuvas lėtesniu oro valymo režimu skleidžia 35 dB garsą, o maksimaliai besidarbuodamas nuo 45 iki 51 dB, tačiau visi pirkėjai teigia, kad net ir maksimaliu režimu skleidžiamas garsas nesukelia jokio diskomforto (Piotr, Marvin, Amanda, Lukas, Ella).
  • Daugelis šį oro grynintuvą įsigijusių pirkėjų džiaugiasi šio mažylio našumu. Jis per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Kitaip tariant – 8,5 m2 ploto kambario orą per vieną valandą išvalys net 4 kartus. Ir pirkėjai teigia, kad jis tai tikrai daro – darbuojasi labai našiai ir yra puikus pasirinkimas nedideliems ir vidutinio dydžio kambariams (Ireneusz, Chapman, Uzi, Amanda).
  • Oro valymas vyksta kokybiškai, kadangi „Alfawise P1“ naudoja trijų sluoksnių filtrą. Jis turi polipropileno tinklelį, kuris pašalina žiedadulkes, tada antrasis HEPA filtras pašalina dulkes bei labai smulkias daleles ir galiausiai trečiasis filtras yra iš aktyvintos anglies kempinės, kuri pašalina nemalonius kvapus (Bacil, Rosette, Ellan, Robetta, Rbc521).
  • Pirkėjams patinka ir tai, kad „Alfawise P1“ informuoja (pradeda mirksėti įjungimo mygtuko lemputė) apie tai, kad metas keisti filtrą, kurio užtenka net 4 mėnesiams, o ir jį pakeisti ypač lengva (Tiffany).
  • Tad apibendrinus, dauguma pirkėjų visiškai patenkinti „Alfawise P1“ aukšta pagaminimo kokybe, kompaktiškumu, gražiu dizainu, paprastu valdymu, tyliu jo darbu, žema kaina ir užtikrinamu švariu kambario oru (Lukas, Jan, Rosette, Bacil, Ella, Edwin Sanchez, Tomasz).

Štai keletas „Alfawise P1“ oro grynintuvą įsigijusių pirkėjų atsiliepimų, kurie atspindi bendras nuotaikas ir esminius pastebėjimus:

  • Ellan – „Ko negaliu pakęsti, tai rūkančių kaimynų. Kai jie rūko, aš iškart privalau uždaryti langą, tačiau dūmų kambaryje jau yra. Tačiau aš negaliu sau leisti didelių oro valytuvų, kadangi jie būtų per dideli mano mažam kambariui. Štai kodėl ieškojau mažo oro grynintuvo ir Alfawise P1 išgelbėjo mane iš beviltiškos padėties. Vos tik jis atsidūrė pardavime – aš jį iškart įsigijau. Geriausia, kad aš dabar galiu kvėpuoti švariu oru ir man nebesvaigsta galva po to, kai ilgiau užsibūnu kambaryje. Už tokią kainą tikrai vertingas įrenginys. Manau, kad Alfawise P1 galėtų dar turėti ir specialius jutiklius ir jį būtų galima prijungti prie išmanaus telefono, kad galėčiau matyti kokia yra oro kokybė realiu laiku, tačiau tokie patobulinimai gerokai pabrangintų oro grynintuvą. Bendrai, tai yra puikus pasirinkimas jauniems žmonėms.“
  • Tiffany – „Tai mano pirmasis oro valytuvas ir turiu pasakyti, kad jis yra nuostabus. Jis yra gražus, kompaktiškas ir taupantis kambario vietą. Juoda ir balta jo spalva puikiai dera su baldais. Kalbant apie oro valymo efektyvumą, po to, kai jis valandą pasidarbuoja – aš vėl galiu kvėpuoti gaiviu oru. Pliusai akivaizdūs: nedidelis, greitai valantis orą, super tylus – garsas maždaug toks, kaip mano šaldytuvo, valdymas vieno mygtuko paspaudimu, labai paprastas filtro pakeitimas, kurio užteks net 4 mėnesiams ir kas svarbiausia – švarus kambario oras. Labai rekomenduoju.“
  • Jan – „Alfawise P1 yra mažesnė Xiaomi oro grynintuvo versija ir esmė ta, kad Alfawise P1 tinka orui valyti mažesniuose kambariuose bei erdvėse. Tai yra ten, kur praleidžiate didžiąją laiko dalį. Kadangi jis yra mažesnis už Xiaomi įrenginį, tad jį galime įdėti į spintelę prie miegamojo lovos ar net pastatyti ant stalo šalia kompiuterio. O kadangi aš daug laiko praleidžiu prie savo kompiuterio, būtent ten ir pastačiau Alfawise P1.“
  • Rosette – „Oro drėkintuvas negali išvalyti oro, o tik jį drėkina. Ir man nepatinka, kad kai kurie kolegos, po to kai parūko, grįžta į patalpas ir atsineša tą baisų cigarečių kvapą. Šis mažas oro valytuvas man pašalina šiuos baisius kvapus, o ir vidurdienio metu atsirandantys įvairių maisto produktų kvapai pradingsta. Jaučiu daug gaivesnį orą ir darbo aplinka tampa malonesnė. Tai mažas ir daug vietos ant mano stalo neužimantis įrenginys. Oras cirkuliuoja daug geriau ir man nereikia nerimauti dėl taršos net jei laikau atvirus langus.“
  • Bacil – „Labai paprastas naudojimas ir darbuojasi tyliai. Paprastas ir gražus dizainas, tad tinka bet kur. Nedidelis ir nereikalaujantis daug vietos. Trys filtrai: PP tinklelis, HEPA ir aktyvintos anglies kempinė orą valo puikiai. AC maitinimas, mažos energijos sąnaudos, dirba tyliai, valdomas vieno mygtuko paspaudimu ir priminimas apie filtro pakeitimą. Puikus įrenginys.“
  • Marxien – „Oro grynintuvas yra labai kompaktiškas, vos 16,00 x 16,00 x 25,00 cm.  Tad jis kuo puikiausiai tinka būti pastatytas ant stalo. Jis labai efektyviai išvalo orą mano darbo kabinete ir tai padaro neįtikėtinai tyliai. Alfawise P1 yra šalia ant mano darbo stalo ir visiškai netrukdo darbuotis.“
  • Michal – „Po keleto valandų oras mano kambariuose yra švarus ir gaivus. Šis oro grynintuvas turi du skirtingus oro valymo greičius. Žemasis greitis yra puikus pasirinkimas, kai keliausite miegoti. Šioks toks garsas girdimas, bet labai tylus ir netrukdantis miegoti. Kai oro grynintuvas dirba maksimaliu greičiu – garsas yra didesnis ir tada jis jau miegoti trukdytų, nors ir nėra toks didelis, kad rimtai trukdytų užsiimti įprastomis veiklomis. Rekomenduoju Alfawise P1 oro grynintuvą.“
  • Mateusz – „Aš jau labai seniai ieškojau oro grynintuvo, bet nebuvau įsitikinęs, kad tai, ką rašo gamintojai yra tiesa. O ir kainos dažnu atveju mano biudžetui buvo kiek per didelės. Tad šis Alfawise P1 oro grynintuvas neištuštins jūsų piniginės ir turėsite malonią pirmąją pažintį su oro grynintuvu. Tai pat norėčiau pabrėžti žaibišką pristatymą – jį gavau vos per dvi dienas, o užsakymas buvo padarytas prieš pat naujuosius metus. Labai rekomenduoju.“

Išsami techninė informacija apie „Alfawise P1“ oro grynintuvą:

„Jau po pirmos nakties pastebėjau, kad dingo mano alergija“. Iš Čekijos sandėlio su nuolaida siūlomas oro grynintuvas per valandą išvalo net 80 kubinių metrų oro, naikina visus kvapus („Alfawise P1“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)

Kaina ir salygos:

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Galima įsigyti tik Gearbest - 41,12 €.
  • Dabar siūlomas iš Lenkijos sandėlio - jokios rizikos dėl muito mokesčių.
  • 14 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 9,09 €.
  • Viena iš mažiausių kainų.
  • Naujas filtras kainuoja 9,83 €.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(13)
(-1)

Komentarai ()