TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: iš Čekijos sandėlio siūlomi vieni geriausių siurblių pagal kainą ir kokybę, mažiausia kaina naujausios kartos „Huawei“ išmaniajam laikrodžiui (Video, 2019 m. 3 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 35 % nuolaida belaidžiam dulkių siurbliui „Alfawise HC - 1D03“ (iš Čekijos sandėlio)

- 15 % nuolaida išmaniajai apyrankei „Xiaomi Amazfit Cor“ (su nuolaidos kuponu, iš Lenkijos sandėlio)

- 27 % nuolaida TV priedėliui „A5X MAX“ (iš Čekijos sandėlio)

- 21 % nuolaida vidutinės klasės veiksmo kamerai „SJCAM SJ8 Pro“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Robotas siurblys „ILIFE V5S Pro“ (iš Čekijos sandėlio)

- 24 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Huawei Honor Watch Magic“

- 55 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Alfawise Y1 696“

- 43 % nuolaida teleskopui „Xiaomi Beebest XA90“ (su nuolaidos kuponu)

- 22 % nuolaida išmaniajam telefonui „Ulefone Armor 3T“

- 14 % nuolaida belaidžiam durų skambučiui „Wireless Doorbell 720P“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Čekijos sandėlio su pačia mažiausiai kaina siūlomas belaidis dulkių siurblys „Alfawise HC - 1D03“

70.80€ | 35 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise HC - 1D03“ specifikacijos, atsiliepimai

Kuo pirkėjus nudžiugina „Alfawise HC - 1D03“? Visų pirma, tai labai geros kainos produktus, o svarbiausia, jis siūlomas iš Čekijos sandėlio. Tai belaidis dulkių siurblys, kurį galima naudoti ir namie, ir automobilyje. Jis turi 2200 mAh bateriją, kurios pakanka 25 minutėms. Valymu rūpinasi besisukantis šepetys, kuris, kaip teigia pirkėjai, puikiai surenka plaukus, ciklonas ir HEPA filtras. Pirkėjai teigia, kad šis įrenginys puikiai tinka biurams ir nedideliems namams.

Gyvenu mažam bute, man nereikia siurbti didelio ploto. Turiu dvi kates, kurios šeriasi kaip pašėlusios ir dar iš dėžės mėto savo kraiką. Mano grindys yra laminatas, šiek tiek medinių grindų ir kilimas. Mažas šepetys sukasi kaip pašėlęs, surenka plaukus, kailį ir kitas daleles iš mano kilimo. Prietaisas yra lengvas, lengvai sukiojasi, galima atlikti aštrius posūkius siaurose vietose. (Damon)

Kaina

Tikrinta 2019 01 15

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 70.80€
  • Tai mažiausia kaina.
  • Iš Čekijos sandėlio, siuntimas į Lietuvą - 4.84€ Expedited Shipping metodu.

„Alfawise HC - 1D03“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, tinkantis tiek namams, tiek automobiliui. Sakydami „namams“ turime omenyje visus namus – „Alfawise HC - 1D03“ padės išvalyti visų tipų grindis, nusiurbs dulkes nuo sienų, baldų ir užuolaidų. Toks lankstumas pasiekiamas ergonomiško dizaino, 1,6 kg svorio ir daugiafunkcinio antgalio su besisukančiu šepečiu dėka. Besisukantis šepetys ypač naudingas, kuomet reikia nuo grindų pakelti didesnes šiukšles, pavyzdžiui, popieriaus atplaišas ar plaukus.

Kitas antgalis yra gana siauras, tinka sunkiai pasiekiamoms vietoms.

„Alfawise HC - 1D03“ pravers ir automobilyje – ilgas vamzdis gali būti numontuojamas, kad prietaisas taptų kur kas kompaktiškesnis. Mažoje konfigūracijoje „Alfawise HC - 1D03“ puikiai išvalys visą automobilio saloną – tam turėsite 25 minutes.

Būtent tiek laiko tarnauja pilnai įkrauta 2200 mAh baterija. Įkrovimui jai reikia 3 valandų, tačiau tai galima atlikti bet kada, kai įrenginys yra nenaudojamas. Ilsėtis „Alfawise HC - 1D03“ gali pakabintas ant sienos – tam yra skirtas specialus kablys.

„Alfawise HC - 1D03“ turi ir daugiau įdomių bruožų. Visų pirma, HEPA filtrui padeda ir ciklonas, kurį galite pamatyti – 0,65 litrų talpos dulkių surinkimo cilindras yra permatomas. Pats siurblys pasiekia 7000 Pa siurbimo galią – tokia ji yra nepasiekiama jokiems robotams-dulkių siurbliams ir ne vienam tradiciniam prietaisui.

„Alfawise HC - 1D03“ pasižymi puikia ergonomika – jį patogu laikyti ir naudoti, o pats plastikinis korpusas yra lygus ir stilingas. Antgalyje taip pat yra nedidelis žibintas valomos vietos apšvietimui. Tiesa, jei reikėtų išskirti kokį nors trūkumą, tai „Alfawise HC - 1D03“ yra gana triukšmingas – veikiant didžiausiu galingumu, jo skleidžiamo garso lygis pasiekia 83 dB.

Kita vertus, pirkėjai jį vis tiek vertina labai palankiai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.77 balai iš 5 (22 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 140 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: ciklonas ir HEPA.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,65 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh. 3 valandų įkrovimas suteikia 25 minutes darbo.
  • Triukšmas: 83 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys 3 viename, papildomas antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 31,50 x 23,00 x 11,80 cm, 1,6 kg.

Dabartinė 70.80€ kaina yra mažiausia šio dulkių siurblio kainų istorijoje:

2. Iš Lenkijos sandėlio su nuolaidos kuponu už labai gerą kainą siūloma išmanioji apyrankė „Xiaomi Amazfit Cor“

39.38€ | iš Lenkijos sandėlio | 15 % nuolaida + nuolaidos kuponas 4PCJ8109KN | 4.81 balai iš 5 (288 vertinimai)

„Xiaomi Amazfit Cor“ arba dar vadinama „Meidong“ išmanioji apyrankė padeda stebėti pagrindinius fizinius rodiklius, pavyzdžiui: miego kokybę, skaičiuoja nueitus žingsnius ir stebi dienos išsikeltus tikslus. Galima savo pasiekimais dalintis socialiniuose „Facebook“ ir „Twitter“ tinkluose. Skirtingai nuo „Xiaomi Mi Band 3“, ji turi daugiau išmaniųjų funkcijų ir pagal galimybes labiau panaši į išmanųjį laikrodį „Amazfit Bip“. 

Visų pirma, „Xiaomi Amazfit Cor“ yra gan didelė apyrankė - turi 1,23" įstrižainės spalvotą ekraną, kai „Xiaomi Mi Band 3“ ekranas siekia 0.78" ir yra nespalvotas. 

Nežiūrint spalvoto ekrano, „Xiaomi Amazfit Cor“ baterijos užteks 2 savaitėms - tai labai geras rezultatas apyrankėms su tokio dydžio ekranu. 

Apyrankė praneša apie gautas SMS, „Facebook“, „Twitter“, „WeChat“ žinutes, ekranas yra liečiamas, galima keisti ekrano vaizdus. Vaizdas ekranuose yra gerai ir aiškiai matomas.

Pagal funkcijų gausa „Amazfit Cor“ yra gana panašus į „Amazfit Bip“. Abu naudoja labai panašią programinę įrangą ir įrenginiuose pateikiama praktiškai identiška informacija. Žinoma, „Amazfit Bip“ turi daugiau sporto režimų ir kompasą, tačiau ir kainuoja gerokai brangiau. 

Abu praneša apie gautas SMS, „Facebook“, „Twitter“, „WeChat“ žinutes, abiejų ekranai yra liečiami, galima keisti ekranų vaizdus. Šiuo atveju pagrindinis skirtumas yra jų išvaizda: tiems, kurie labiau mėgsta laikrodžius „Amazfit Bip“ gali būti geresnis pasirinkimas, o „Amazfit Cor“ tiems, kurie nenori didesnių gabaritų dėvimo išmanaus įrenginio.

„Xiaomi Amazfit Cor“ turi įspėjamųjų signalų funkciją bei pateikia orų prognozę. Žinoma, tuo metu ji turi būti susieta su išmaniuoju telefonu ir gauti informaciją, nes pats įrenginys neturi „WiFi“ ir negali prisijungęs prie interneto gauti reikalingos informacijos.

Taigi, nors „Amazfit Bip“ išmanusis laikrodis panašus į „Amazfit Cor“, tačiau turi papildomų sporto funkcijų ir jo baterija tarnauja ilgiau. Bet jei norisi mažesnio ir kompaktiškesnio įrenginio bei tokio su kuriuo būtų galima nardyti iki 50 metrų, „Amazfit Cor“ yra būtent tas pasirinkimas. Ypač tai aktualu dabar, kai ši apyrankė siūloma taip pigiai ir dar iš Lenkijos sandėlio. 

3. Iš Čekijos sandėlio už mažiausią kainą išmanusis TV priedėlis „A5X MAX“

35.40€ | 27 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„A5X MAX“ specifikacijos, atsiliepimai

Šiais laikais viskas yra išmanu. Tačiau nemažai namų vis dar turi senesnius, neišmanius televizorius, kurie negali prisijungti prie interneto ir transliuoti „Youtube“ ar „Netflix“. Tai galima išspręsti įsigijus nebrangų, bet labai gerą TV priedėlį, koks ir yra „A5X MAX“ - tai vienas geriausių TV priedėlių Kinijos rinkoje pagal kainą ir kokybę su „Android 8.1“ operacine sistema, 4GB RAM, SD atminties kortelės lizdu, 4-iomis USB ir 1 Ethernet jungtimi bei minimalistiniu pulteliu, o dabartinė siūloma kaina yra labai gera.

Labai geras priedėlis, 100 % atitinka aprašymą. Labai paprastas naudoti, gera kokybė, didelis greitis dėl 4 GB RAM – tai leidžia įrenginiui įsijungti per kelias sekundes. Apskritai, geras kainos ir kokybės santykis. Sakyčiau, tai geriausias „Android“ priedėlis, kokį tik esu turėjęs. (Salman)

Kaina

Tikrinta 2019 01 15

  • Lietuvoje - neparduodamas.
  • Gearbest - 35.40€.
  • Iš Čekijos sandėlio, siuntimas už 4.63€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • Geekbuying - 47.10€.
  • Iš Lenkijos sandėlio, siuntimas nekainuoja.
  • TomTop  - 55.37€.
  • Siūlo senesnę versiją su Android 7.1 - nusipirkus dar reikėtų atnaujinti programinę įrangą į Android 8.1 (atnaujinimą galima persisiųsti iš čia)
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 15 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.61 balai iš 5 (228 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras TV priedėlis: suminis apžvalgų reitingas 4,67 balai iš 5  
  • Jei ieškote „Android“ TV priedėlio, bet jūsų asmeninis biudžetas yra ribotas, tada „A5X MAX“ yra tikrai geras pasirinkimas. Labai greitas „WiFi“ ryšys, nors ir palaiko tik 2.4G. Žinoma, galima įprastu interneto laidu prijungti šį priedėlį prie interneto ir jo greitis gerokai išaugs. Taip pat labai greitai įkelia vaizdo įrašus iš Youtube. Bendrai, tai kokybiškas TV priedėlis.

Dabartinė 35.40€ kaina yra mažiausia šio TV priedėlio kainų istorijoje:

4. Iš Lenkijos sandėlio su 21% nuolaida 4K/60 veiksmo kamera „SJCAM SJ8 Pro“

144.25€ | 21 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | „SJCAM SJ8 Pro“ specifikacijos, atsiliepimai

„SJCAM SJ8 Pro“ - tai vidutinės klasės veiksmo kamera, gebanti filmuoti 4K raiška 60 kadrų per sekundę greičiu. Ji turi 2,33 colių lietimui jautrų ekraną, per kurį valdomos pagrindinės kameros funkcijos, o 12 MP jutiklis, giroskopas bei elektroninė vaizdo stabilizacija užtikrina, kad vaizdo įrašai bus labai malonūs akiai. Pirkėjai džiaugiasi ir gaminio kokybe bei 90 minučių atlaikančią baterija.

Labai gera kokybė, lengva sukonfigūruoti ir naudoti.  Daug nustatymų leidžia kamerą priderinti savo poreikiams. 4K raiška yra įspūdinga, bet norint ją matyti reikia 4K televizoriaus ar kompiuterio. 1080P raiška su 60 kadrų per sekunde greičiu atrodo profesionaliai. Rekomenduoju didesnę nei 64 GB kortelę, bent jau 10-os klasės. (Robert)

Kaina

Tikrinta 2019 01 15

  • Lietuvoje - 239€.
  • Gearbest.com - 144.25€.
  • 21 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą už 9.18€.

„SJCAM SJ8 Pro“ – tai lengva ir patvari veiksmo kamera aktyviems žmonėms. Ji sveria vos 85 gramus, tačiau nepamanykite, kad tokia lengva plastikinė kamera yra nieko verta. Štai su pakuotėje randamu vandeniui atspariu dėklu ji gali pasinerti į 30 metrų gylį ir atitinka IP68 standartą. Dar daugiau – tokiame lengvame korpuse slepiasi pakankamai talpi baterija.

„SJCAM SJ8 Pro“ baterijos talpa – 1200 mAh. Tiek energijos pakanka 90 minučių filmuojant 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Per USB laidą ši baterija visiškai įkraunama per 2,5 valandas. Geriausia tai, kad šios energijos pakanka dviems ekranams.

Priekinis 0,96 colių ekranas yra skirtas filmavimo informacijai – jame matoma įrašo trukmė, režimas, baterijos likutis ir taip toliau.

Tuo tarpu galinis 2,33 colių ekranas ne tik padeda tiksliai nustatyti filmavimo kampą, bet ir naršyti po įvairias funkcijas. Šis ekranas yra ir įvesties įrenginys – jis yra jautrus lietimui ir leidžia pirštais naršyti skirtingas meniu funkcijas.

Maksimali „SJCAM SJ8 Pro“ raiška – 4K, tačiau net ir darydama tokios raiškos įrašus ši kamera gali filmuoti 60 kadrų per sekundę greičiu. Visgi, dauguma šios kameros pirkėjų greičiausiai naudos 1080P ( 1920 x 1080, 30, 50 arba 60 kadrų per sekundę ) nustatymą. Norėdami kurti įspūdingus sulėtinto vaizdo įrašus, galite pasirinkti 720 p raišką ir 240 kadrų per sekundę greitį.

Panašias galimybes turi ir ne viena kita veiksmo kamera. Štai gerokai pigesnė „Alfawise EKEN H6S“ taip pat filmuoja 4K raiška, net jei 240 kadrų per sekundę greitis jai nėra pasiekiamas. Nepasiekiamas ir kiti rodikliai - „Alfawise EKEN H6S“ baterija yra tik 1050 mAh talpos, o maksimali atminties kortelės talpa siekia 64 GB („SJCAM SJ8 Pro“ – 128 GB). Kita vertus, „Alfawise EKEN H6S“ turi ir privalumų. Juk dėvint pirštines naudoti mygtukus yra lengviau nei liečiamą ekraną. „Alfawise EKEN H6S“ taip pat gali pasigirti ir HDMI jungtimi, kurios „SJCAM SJ8 Pro“ neturi. Galiausiai, nors „SJCAM SJ8 Pro“ turi galimybę veikti ir su pulteliu, „Alfawise EKEN H6S“ pultelį jau turi pakuotėje.

Nors „Alfawise EKEN H6S“ yra tikrai neblogas ir nebrangus pasirinkimas, „SJCAM SJ8 Pro“ yra šiek tiek aukštesnės klasės įrenginys. Nors pultelio ši kamera neturi, ji gali būti valdoma išmaniuoju telefonu per „Wi-FI“ ar netgi balsu. Ji taip pat turi net 8 kartų skaitmeninio priartinimo galimybes. Šios ir daugybė kitų savybių padėjo „SJCAM SJ8 Pro“ užsitarnauti pirkėjų prielankumą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.72 balai iš 5 (32 vertinimai)
  • Raiška ir filmavimo greitis: 1080P ( 1920 x 1080, 30, 50 arba 60 kadrų per sekundę ), 4K ( 3840 x 2160, 30 arba 60 kps),720P (240 kps).
  • Kamera: 12 MP.
  • Vaizdo stabilizavimas: elektroninis stabilizavimas + giroskopas.
  • Atmintis: „Micro SD kortelė“ iki 128 GB talpos.
  • Ekranas: 2,33 colių liečiamas spalvotas ekranas gale ir 0,96 colių informacinis ekranas priekyje.
  • Valdymas: nuotolinis valdymas išmaniuoju telefonu per „Wi-Fi“; liečiamu ekranu.
  • Kitos savybės: laikmatis, elektroninis stabilizavimas, IP68 atsparumas vandeniui su specialiu dėklu (iki 30 metrų gylio), 8X skaitmeninis priartinimas, valdymas balsu, įmanoma prijungti mikrofoną ar pultelį.
  • Baterija:  1200 mAh; filmuojant 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu energijos pakanka apie 90 minučių.
  • Jungtys: „Micro SD“ kortelės lizdas, „Micro USB“.
  • Komplektavimas: veiksmo kamera, dėklas naudojimui po vandeniu, USB kabelis, trikojo adapteris, dvipusė lipni juosta, įvairūs tvirtinimo elementai.
  • Išmatavimai ir svoris: 6,25 x 4,10 x 2,88 cm, 85 g.

5. Vienas iš perkamiausių robotų siurblių tiesiai iš Čekijos sandėlio - „ILIFE V5S Pro“

161.59€ | iš Čekijos sandėlio | „ILIFE V5S Pro“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai šiuolaikinis išmanusis dulkių siurblys, kuris siūlo keturis skirtingus valymo režimus ir yra tinkamas ne tik dulkių siurbimui, bet taip pat ir šlapiam grindų valymui. Šis išmanusis siurblys garsėja itin gerau kainos ir kokybės santykiu, pasižymi 850 Pa siurbimo galia ir labai tyliu darbu (skleidžia vos 50 dB triukšmą) bei kompaktiškais matmenimis (30 x 30 x 7 cm).

Puikus pasirinkimas kiekvienam ieškančiam funkcionalaus išmaniojo siurblio už prieinamą kainą. Atsižvelgus į kainą „ILIFE V5S Pro“ pilnai pateisina visus mano lūkesčius, o kas svarbiausia, dabar visuomet žinau, kad grįžęs namo jau rasiu išvalytus kambarius. Mane stebina „ILIFE V5S Pro baterijos tarnavimo laikas – be papildomos įkrovos šis išmanusis dulkių siurblys veikia daugiau nei 2 valandas. (Krasimir)

Kaina

Tikrinta 2019 01 15

  • Lietuvoje - 257.99€.
  • „Gearbest“166.04€ (iš Kinijos sandėlio) arba 161.59€ (iš Čekijos sandėlio).
  • Pasirinkus Čekijos sandėlį ir papildomai sumokėjus 4.84 € į Lietuvą bus pristatytas per 5 darbo dienas.

Išmanieji dulkių siurbliai dar visai neseniai buvo tarsi egzotinė prekė. Vis dėlto kinų pagalba šis technologinis laimėjimas dabar yra prieinamas kiekvienam norinčiam. Būtina atkreipti dėmesį tik į tai, kad Lietuvoje už tokį patį išmanųjį dulkių siurblį gali tekti mokėti bene dvigubai brangiau nei Kinijoje. Tokias tendencijas dabar pilnai patvirtina „ILIFE V5S Pro“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys.

„ILIFE V5S Pro“ garsėja keturiais valymo režimais ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl didesnės siurbimo galios – šiame kainų diapazone siurbimo galia dažniausiai neviršija 600 Pa.

Šie patobulinimai padeda iš kilimų išsiurbti net pačius didžiausius nešvarumus. Būtina pabrėžti ir tai, kad „ILIFE V5S Pro“ išsiskiria atnaujintu šerelių neturinčiu varikliu, kuris šiuo atveju garantuoja dar tylesnį šio išmaniojo dulkių siurblio darbą.

„ILIFE V5S Pro“ kaip ir kiti išmanieji dulkių siurbliai gali automatiškai pasirūpinti baterijos įkrovimu, geba išvengti kliūčių ir taip pat turi daviklius, kurie padeda nenukristi nuo laiptų ar kitų paviršių.

Būtina atkreipti dėmesį į tai, jog „ILIFE V5S Pro“ yra labai kompaktiškų matmenų. Ši savybė daugelyje namų tampa reikšmingu privalumu, nes šiam išmaniajam dulkių siurbliui leidžia pasiekti tokias vietas, kurių kiti išmanieji dulkių siurbliai dėl savo didesnių matmenų pasiekti tiesiog nesugeba.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.84 balai iš 5 (548 vertinimai)
  • Galia: 850 Pa siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir įvairioms kruopoms.
  • Režimai: 4 valymo režimai: „automatic cleaning“, „border cleaning“, „spot cleaning“, „schedule cleaning and mopping“.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: 50 dB.
  • Filtras: Hepa filtras.
  • Apsaugos: naudoja IR daviklius erdvei atpažinti - jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus bei nukristi nuo laiptų ir panašių paviršių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  300 ml.
  • Vandens talpa: 300 ml.
  • Baterija: 2600mAh; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: turi drėgno valymo ir siurbimo funkcijas. Sistemingai valo teritoriją, OBS reljefo aptikimo technologija.  Galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, filtras, maitinimo adapteris, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 30  x 30  x 7 cm; 4,58 kg.

6. Mažiausia kaina išmaniajam laikrodžiui „Huawei Honor Watch Magic“

132.75€ | 24 % nuolaida | „Huawei Honor Watch Magic“ specifikacijos, atsiliepimai

„Huawei Honor Watch Magic“ – tai naujos kartos, 2018 metų pabaigoje anonsuotas išmanusis laikrodis, kuris garsėja solidžiu dizainu, dideliu 1,2 colių įstrižainės lietimui jautriu AMOLED ekranu bei itin plonu vos 9,8 milimetrus siekiančiu korpuso storiu. Šis išmanusis laikrodis turi integruotą pulsometrą ir taip pat palaiko sporto režimus, todėl esant reikalui gali būti naudojamas ir vietoje fizinio aktyvumo asistento.

„Baterija tarnauja dar geriau nei teigia gamintojas, o AMOLED ekranas – išvis bomba“: detali „Huawei Honor Watch Magic“ apžvalga ir kodėl neverta švaistyti pinigų „Huawei Watch GT“ (Video)

 

Tai puikios kokybės ir labai lengvai naudojamas išmanusis laikrodis. Esu be gal patenkintas miego sekimo funkcija, integruotais sporto režimais bei pulsometru. Ypatingai vertinu „Huawei Honor Watch Magic“ dizainą, tačiau norėčiau lengviau valdomos programinės įrangos. Pabrėžiu, kad šis išmanusis laikrodis neturi SIM kortelės, todėl gali būti naudojamas tik skambučiams atmesti ar žinutėms skaityti. (Claudiu)

Kaina

Tikrinta 2019 01 15

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“132.75€.
  • Dabar parduodamas su 24% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Tai mažiausia kaina.

Išmaniųjų laikrodžių pasirinkimas Kinijoje yra iš tiesų labai platus. Pavyzdžiui, gerai visame pasaulyje žinomas gamintojas „Huawei“ savo naujos kartos išmanųjį laikrodį „Huawei Honor Watch Magic“ taip pat nusprendė platinti Kinijos elektroninėse parduotuvėse. Neabejojame, kad šis išmanusis laikrodis gali sudominti net ir didžiausius skeptikus, nes „Huawei Honor Watch Magic“ išskirtinis tampa dėl naudojamų „Huawei“ patentuotų techninių sprendimų.

Vienam jų yra suteiktas „TruSeen 3.0“ pavadinimas. Pastarasis techninis sprendimas užtikrina sklandų pulsometro darbą bei tikslius matavimo rezultatus. „Huawei“ tvirtina, kad tai „Huawei Honor Watch Magic“ išmaniajame laikrodyje pavyko pasiekti panaudojus inovatyvius daviklius ir dirbtiniu intelektu pagrįsta automatiškai besimokantį rezultatus apdorojantį algoritmą.

Šis išmanusis laikrodis taip pat gali pasigirti integruotu NFC ryšio moduliu.

Žinoma, kur kas didesnį išskirtinumą „Huawei Honor Watch Magic“ suteikia „TruSleep 2.0“ techninis sprendimas. Šį išskirtinį miego analizės įrankį „Huawei“ sukūrė kartu su Harvardo mokslininkais. „TruSleep 2.0“ ypatingas dėl tos priežasties, nes sugeba analizuoti visas įmanomas miego fazes ir dar gali pateikti daugiau nei 200 įvairių pasiūlymų norintiems geriau išsimiegoti.

„Huawei Honor Watch Magic“ abejingų taip pat nepalieka dėl savo itin plono korpuso. Pavyzdžiui, jeigu šio išmaniojo korpuso storis siekia vos 0,98 centimetro, tai kito populiaraus dar visai neseniai pasirodžiusio išmaniojo laikrodžio „Microwear L5“ korpuso storis yra net 1,33 cm.

Sau lygių konkurentų „Huawei Honor Watch Magic“ dar neturi ir dėl tos priežasties, nes yra vienas pirmųjų išmaniųjų laikrodžių rinkoje, kuris yra suderinamas su GPS, GLONASS ir Galileo palydovinėmis sistemomis.

Galiausiai dar norisi paminėti gerai laikančios baterijos privalumus (atlaiko iki 7 dienų, naudojant visą funkcionalumą maksimaliai iki 10 val.), daugiau nei 10 skirtingų sporto režimų palaikymą bei 1,2 colių įstrižainės AMOLED tipo ekrano patikimumą ir naudą, tiek vasaros, tiek žiemos sezonu (nėra kristalų – neužšąla, geras matomumas saulės atokaitoje).

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.44 balai iš 5 (9 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, širdies ritmo matavimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas, miego kokybės sekimas.
  • Sporto režimai: daugiau nei 10 - bėgimo, ėjimo, žygiavimo, važiavimo dviračiu, plaukimo ir kt.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės.
  • Papildomos funkcijos: NFC mokėjimai; integracija su AliPay; pilnavertis vietovės nustatymas naudojant GPS, GLONASS ir Galileo palydovines sistemas; lengvai keičiama apyrankė.
  • Ekranas: 1,2 colių AMOLED, 360 x 360 taškų raiškos, 326 PPI, lietimui jautrus. Ekranas įsijungia pakėlus ranką arba aktyvavus meniu.
  • Atsparumas: 5ATM.
  • Baterija: 178 mAh talpos baterija, kurios užtenka maždaug savaitei.
  • Medžiagos: silikoninė apyrankė, iš 316L nerūdijančio plieno pagamintas korpusas.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2
  • Suderinamumas: tinka tiek „Android“, tiek „iOS“ platformos.
  • Jutikliai: žingsniamatis, pulsometras (Huawei TruSeen 3.0), miego sekimas (TruSleep 2.0)
  • Matmenys ir masė: 4,28 x 4,28 x 0,98 cm, 32 g.
  • Manau, kad Huawei pavyko sukurti labai simpatiškai atrodantį išmanųjį laikrodį. Klasikinė versija atrodo, kaip įprastas stilingas laikrodis. AMOLED ekranas yra išvis bomba – labai kokybiškas ir ryškus. Baterijos tarnavimo laikas yra netgi geresnis nei teigia gamintojas, o ir apsauga nuo vandens yra puiki.

Dabartinė 132.75€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo laikrodžio kainų istorijoje:

7. Įspūdinga 55% nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Alfawise Y1 696“

12.30€ | 55 % nuolaida | „Alfawise Y1 696“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise Y1 696“ - tai kažkas tarp išmaniosios apyrankės ir išmaniojo laikrodžio, sužavėjęs pirkėjus savo kaina ir galimybėmis. Apvalų ekraną turintis įrenginys nesuteikia platesnės prieigos prie interneto, tačiau pats turi SIM kortelės lizdą, leidžia skambinti, priimti skambučius, siųsti ir gauti SMS. Šis įrenginys taip pat veikia kaip MP3 grotuvas, o pirkėjai džiaugiasi patrauklia kaina ir geru funckionalumu.

Šis išmanusis laikrodis yra labai šaunus, man tikrai patinka. Turi daug naudingų funkcijų, kaip skambinimas, atsakymas į skambučius, muzikos klausymas. Nuostabu. Jis lengvai prisijungia prie mano telefono, o ir garso kokybė yra tikrai gera. (Dean)

Kaina

Tikrinta 2019 01 15

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest - 12.30€.
  • 55 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.24€.

„Alfawise Y1 696“ taip pat gaus ir įvairių programėlių pranešimus, tačiau platesnės integracijos su socialiniais tinklais ar galimybės naršyti internete nėra, todėl tai – labiau apyrankė, o ne laikrodis.

Žinoma, „Alfawise Y1 696“ pasižymi visais apyrankėms būdingais privalumais – ji skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą, miego laiką ir taip toliau. Tarp papildomų funkcijų rasite žadintuvą, nuotolinį kameros valdymą ir net MP3 grotuvą, kurį, beje, turi labai nedaug panašių įrenginių. Dėl pastarosios funkcijos „Alfawise Y1 696“ turi ir lizdą atminties kortelei iki 32 GB talpos.

„Alfawise Y1 696“ pasižymi moderniu, tačiau kartu ir klasikiniu dizainu. 1,54 colių apvalus ir spalvotas IPS ekranas yra sumontuotas aliumininiame korpuse. Ekranas, beje, yra jautrus lietimui – per jį valdysite pagrindines įrenginio funkcijas. Pagrindinę fono temą galima pasirinkti iš 3 galimų, todėl jį bus galima priderinti prie asmeninio skonio ir stiliaus. „Alfawise Y1 696“ turi paprastą termoplastiko apyrankę su klasikine sagtimi ir sveria tik 25 gramus.

Nemažą svorio dalį sudaro 280 mAh baterija. Ji yra gana didelė – net įrenginį naudojant įprastai jos turėtų pakakti 4 dienoms. Įkrovimas USB laidu trunka tik 2 valandas. Į „Alfawise Y1 696“ jau įrašyta daugybė kalbų, tarp kurių - anglų, rusų, ispanų, vokiečių, prancūzų ir kitos. Lietuviškai šis įrenginys nekalba, tačiau grafinė vartotojo sąsaja yra labai paprasta naudoti.

Apskritai „Alfawise Y1 696“ yra labai patogus įrenginys žmonėms, kurie nori stilingai atrodyti ir negali nei sekundės praleisti nebūdami pasiekiami telefonu. Tikriausiai todėl „Alfawise Y1 696“ taip mėgsta ir pirkėjai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.77 balai iš 5 (48 vertinimai)
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas ir taip toliau.
  • Sporto režimai: nėra duomenų.
  • Navigacija: nėra.
  • Žinutės ir pranešimai: nepriklausomos telefono funkcijos (turi „Miro SIM“ lizdą), socialinių tinklų ir kitų programėlių pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, MP3 grotuvas, keičiamas fono paveikslėlis, nuotolinis telefono kameros valdymas.
  • Ekranas: 1,54 colių apvalus, spalvotas IPS, 240 x 240p.
  • Atsparumas: neatsparus vandeniui.
  • Baterija: Turi 280 mAh talpos bateriją, jos užtenka 4 dienoms. Pilnai įkraunama per 2 valandas.
  • Kalba: įrašytos kelios kalbos, įskaitant anglų, rusų, ispanų, vokiečių, prancūzų.
  • Medžiagos: aliuminio korpusas, termoplastiko apyrankė.
  • Ryšiai: „Bluetooth 3.0“
  • Programėlė: „FunRun“.
  • Matmenys ir masė: 8,00 x 7,00 x 3,00 cm; 25 gramai.

8. Pati mažiausia kaina + nuolaidos kuponas teleskopui „Xiaomi Beebest XA90“

238.95€ | 43 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBTWWYJ | „Xiaomi Beebest XA90“ specifikacijos

„Xiaomi Beebest XA90“ - tai mėgėjiškas 90 mm refrakcinis teleskopas su 20 mm okuliaru ir 600 mm židinio nuotoliu. Jis yra skirtas ir žvalgytis po apylinkes, ir Mėnulio bei artimiausių planetų stebėjimui. Tvirtas aliuminio korpusas suteikia užtikrintumo, tačiau „Xiaomi Beebest XA90“ pirkėjai labiausiai džiaugsis priedais - aliuminiu trikoju, ekvatoriumi, optiniu ieškikliu, balansavimo svarmeniu ir kitais.

Kaina

Tikrinta 2019 01 15

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest.com - 238.95€
  • Su nuolaidos kuponu GBTWWYJ sutaupoma 8.85€.
  • 43 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • AliExpress - 268.60€
  • Geekbuying - 302.51€ (218.07€ teleskopas + 84.44€ siuntimas į Lietuvą)

„Xiaomi Beebest XA90“ - tai pusiau profesionalus teleskopas, skirtas mėnulio, artimų planetų ir kraštovaizdžio stebėjimui. Šis teleskopas pasižymi puikiomis optinėmis savybėmis. Jo lęšio diametras – 90 mm, o okuliaro – 20 mm. Teleskopo židinio nuotolis – 600 mm. Teleskopo viršuje yra montuojamas optinis ieškiklis, kuris padės nutaikyti teleskopą į objektą, kurį norite apžiūrėti. Gamintojas teigia, kad „Xiaomi Beebest XA90“ pasižymi 100 kartų priartinimo galimybe.

Tai – refrakcinis teleskopas, su pakankamai plačiu apžvalgos kampu. Pagrindinis lęšis yra dengtas, kad nesusidarytų erzinantys šviesos atspindžiai. Tai yra labai svarbu, jei šį teleskopą naudosite tiesiog pasižvalgymui po apylinkes. Tačiau tikriausiai kur kas mieliau „Xiaomi Beebest XA90“ pagalba tyrinėsite mėnulio paviršių ar artimiausias planetas. Svarbu ir tai, kad „Xiaomi Beebest XA90“ yra naudotis patogu – jis yra montuojamas ant metalinio trikojo.

„Xiaomi Beebest XA90“ yra sumontuotas ant ekvatoriaus mechanizmo – kelių ašių laikiklio, kuris leidžia nustatyti kampą, kuriuo ieškosite įvairių dangaus kūnų. Šis teleskopas taip pat turi balansinį svarmenį, kuris padės išlaikyti pusiausvyrą. Pats aliuminis trikojis yra gana tvirtas, o kiekviena koja gale turi smaigą – taip „Xiaomi Beebest XA90“ galėsite pastatyti praktiškai bet kur. Pats teleskopas yra pagamintas iš dengto aliuminio, todėl yra pakankamai tvirtas.

„Xiaomi Beebest XA90“ yra visiškai analoginis, tačiau tai nereiškia, kad negalite padaryti kelių skaitmeninių nuotraukų ar net vaizdo įrašų. Šis teleskopas turi telefono laikiklį, kuris tinka iš esmės visiems telefonams, kurių plotis – iki 80 mm. Jei jau išsiruošite su šiuo teleskopu į gamtą, tikriau džiaugsitės trikojo centre pamatę plokštelę įvairiems daiktams susidėti.

„Xiaomi Beebest XA90“ sveria kiek daugiau nei 9 kg. Tai nėra labai mažai, tačiau šis daiktas iš esmės yra metalinis, o pats teleskopas nėra mažas. Jis puikiai tiks tiek pradedantiesiems astronomijos mėgėjams, tiek jau pažengusiems ir paprastus vaikiškus teleskopus jau išbandžiusiems žmonėms.

Trumpai:

  • Paskirtis: Mėnulio, planetų ir kraštovaizdžio stebėjimas.
  • Lęšio diametras: 90 mm.
  • Apžvalgos kampas: 48 laipsniai.
  • Okuliaro diametras: 20 mm.
  • Artinimas: 100X.
  • Židinio nuotolis: 600 mm.
  • Medžiagos: sintetinė guma ir aliuminio lydinys.
  • Papildoma įranga: trikojis, kelių ašių teleskopo laikiklis, optinis ieškiklis, balansavimo svarmuo, telefono laikiklis.
  • Išmatavimai ir svoris: 28,00 x 9,50 x 110,00 cm, 9,1 kg.

Dabartinė 238.95€ kaina yra mažiausia šio teleskopo kainų istorijoje:

9. Mažiausia kaina unikaliam telefonui su radijo stotele „Ulefone Armor 3T“

247.80€ | 22 % nuolaida„Ulefone Armor 3T“ specifikacijos, atsiliepimai

„Ulefone Armor 3T“ - tai itin tvirtas ir funkcionalus išmanusis telefonas. Jo korpusas yra pagamintas iš tvirto polikarbonato ir aliuminio, o kampus saugo termoplastikas. Raiškus 5,7 colių ekraną saugo „Gorilla Glass 5“. „Ulefone Armor 3T“ turi didžiulę 10300 mAh bateriją, 21 MP galinę ir 13 MP priekinę kameras, tačiau tikriausiai labiausiai stebina integruota radijo stotelė, veikianti 5 km atstumu ir prisukama antena.

Kaip veikia telefonas - šioje apžvalgoje

Ar tikrai „Ulefone Armor 3T“ toks geras, kaip kalbama? Detali apžvalga, praktinis integruotos stotelės išbandymas ir tai, kas džiugina, o kas nuvilia (Apžvalga, 28 % nuolaida ir pati mažiausia kaina, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 01 15

  • Lietuvoje - neparduodamas
  • Gearbest - 247.80€ 
  • Į Lietuvą siunčia registruotu paštu nemokamai.

Trumpai:

  • Ekranas: 5,7 colių įstrižainės FHD+, 1080 X 2160 Px.
  • Procesorius: 8 branduolių „Helio P23“, 2,5 GHz.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB duomenų atmintis (plius „Micro SD“ iki 256 GB, neužima SIM kortelės lizdo).
  • Kameros: „Sony“ 21 MP galinė ir 13 MP priekinė kamera.
  • OS: „Android 8.1 Oreo“.
  • Baterija: 10300 mAh talpos baterija.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas, veido atpažinimo sistema.
  • Jungtys: „Type-C“ USB.
  • Ryšiai: 4G LTE, „Bluetooth 4.1“, „Wi-Fi“, NFC.
  • Jutikliai: giroskopas, e-kompasas, artumo jutiklis.
  • Korpusas: polikarbonatas, aliuminis ir minkštas termoplastikas; IP68/IP69K standartas.
  • Išskirtinės savybės: atsparus vandeniui , dulkėms, smūgiams, aukštai temperatūrai, turi gulsčiuko, svambalo ir kitas statybose naudingas funkcijas, veikia kaip mobili radijo stotelė, turi prisukamą anteną.
  • Matmenys ir masė: 16,48 x 7,92 x 1,82 cm, 374 g.

Dabartinė 247.80€ kaina yra mažiausia šio telefono kainų istorijoje:

10. Nuolaida belaidžiam durų skambučiui „Wireless Doorbell 720P“

30.00€ | 14 % nuolaida | „Wireless Doorbell 720P“ specifikacijos

„Wireless Doorbell“ – tai šiuolaikinis durų skambutis su integruota kamera, garsiakalbiu bei mikrofonu. Šis durų skambutis ypatingas dėl tos priežasties, nes nuotoliniu būdu leidžia ne tik matyti, bet taip pat ir padeda bendrauti su prie durų laukiančiu svečiu nepriklausomai nuo to esate namuose ar išvykę.

Kaina

Tikrinta 2019 01 15

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“30.00€.
  • Dabar galima įsigyti su 14 % nuolaida, už registruotą siuntimą paštu tenka mokėti 1.19 €.

Atnaujinti seną durų skambutį tikrai nėra lengva, jeigu planuojate įsigyti nuo elektros tinklo maitinamą durų skambutį – laidų pravedžiojimas ir jų paslėpimas yra tikras galvos skausmas. Vis dėlto toks sprendimas šiuo metu nėra itin praktiškas – technologijos pažengė tiek į priekį, kad galima rasti labai pigių ir patogesnių sprendimų.

Pavyzdžiui, kaip alternatyvą paprastam laidiniam skambučiui galima rinktis belaidį durų skambutį, kuris maitinimą gauna tiesiogiai nuo durų skambutyje integruotų baterijų.

„Video Wireless Doorbell 720P HD Home Security Camera“ durų skambutis garsėja ne tik patikimu maitinimu naudojant tris 18650 tipo baterijas, bet taip pat pirkėjus maloniai stebina ir paprastu montavimu. Tačiau tai toli gražu ne vienintelės šio durų skambučio stiprybės – jis turi daugybę įdomių ir patogių papildomų technologijų.

Visų pirma, dėl paprasto „Wireless Doorbell“ montavimo šį durų skambutį esant reikalui galėsite lengvai pernešti iš vienos vietos į kitą. Toks poreikis šiuo atveju natūraliai gali kilti dėl tos priežasties, nes „Wireless Doorbell“ turi integruotą 720p raiškos kamerą, kurią prireikus galėsite panaudoti ir kitais tikslais, pavyzdžiui, teritorijos stebėjimui.

Čia svarbu pridėti ir tai, kad „Wireless Doorbell“ integruota kamera turi naktinį pašvietimą ir taip pat gali aptikti judesį. Galiausiai džiugina ir tai, kad „Wireless Doorbell“ yra integruotas keičiamo jautrumo judesio daviklis, kas šiuo atveju padeda išvengti nenumatytų atsitiktinių užfiksuotų judesių, kurie paprastu atveju ne tik be reikalo naudotų Micro SD kortelės vietą, bet dar ir generuotų visiškai bereikšmius įspėjamuosius pranešimus išmaniajame telefone.

Be to, šiame durų skambutyje yra integruotas garsiakalbis ir mikrofonas, o nuotolinę prieigą prie „Wireless Doorbell“ užtikrina 2,4 GHz dažnių ruože veikiantis WiFi ryšio modulis.

Šis funkcionalumas itin praverčia tada, kai esate išvykę. Tai leidžia nuotoliniu būdu ne tik matyti prie durų laukiantį svečią, bet taip pat leidžia su juo bendrauti. Pavyzdžiui, jeigu pas jus netikėtai atvyks kurjeris, kameros pagalba galėsite matyti kokiai siuntų tarnybai jis priklauso, o esant reikalui jam dar ir galėsite pateikti nurodymus kur palikti siuntinį.

Tad toks durų skambutis gali būti naudojamas net ir kaip papildomas šalia įprasto – jis yra pastebimos išvaizdos, tai pirmiausia atkreips dėmesį ir jį paspaus.

Įvertinkite ir tai, kad „Wireless Doorbell“ kameros apžvalgos kampas siekia net 166 laipsnius, todėl šis durų skambutis galės lengvai užfiksuoti kas vyksta kieme ar laiptinėje, o ne tik prie jūsų namų durų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (6 vertinimai)
  • Procesorius: „HiSilicon Hi3518EV200“.
  • Kamera: 720p raiškos, 30 FPS.
  • Naktinis filmavimas: taip, iki 10 metrų.
  • Apžvalgos kampas: 166 laipsniai.
  • Ryšiai: 2,4 GHz dažnio WiFi.
  • Palaikomi protokolai: TCP, IP, HTTP, TCP, UDP, SMTP, FTP, DHCP, DNS, DDNS, NTP, UPnP, RTSP, P2P.
  • Atmintis: 8 – 32 GB talpos Micro SD kortelės.
  • Papildomos funkcijos: naktinis pašvietimas; integruotas išmanus kečiamo jautrumo judesio daviklis; integruotas garsiakalbis ir mikrofonas pokalbiams.
  • Maitinimas: 3x 18650 tipo baterijos.
  • Darbo temperatūra: nuo -10 iki 50 laipsnių.
  • Matmenys ir svoris: 14,4 x 7,45 x 3,23 cm; 150 g.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: