TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pabaigai iš Kinijos turgelio: rekordiškai atpigęs TV priedėlis su 2TB disko palaikymu, specialus kuponas elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“, galingas LED šviestuvas iš Čekijos sandėlio (Video, 2019 m. 3 savaitė)  (1)

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 44 % nuolaida TV priedėliui „LAKE I“

- 36 % nuolaida stabilizuojančiam laikikliui „Xiaomi Mijia SJYT01FM“

- 43 % nuolaida šviestuvui „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD02YL 650“ (iš Čekijos sandėlio)

- 125.20€ nuolaida elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“ (su nuolaidos kuponu)

- 22 % nuolaida robotui siurbliui „ILIFE V5S Pro“

- 8 % nuolaida perkamiausiai atminties kortelei - „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

- 22 % nuolaida planšetiniam kompiuteriui „Alldocube M5X“

- 14 % nuolaida perkamiausiam buitiniam oro valytuvui „Alfawise P1“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 33 % nuolaida „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuokliui

- 26 % nuolaida vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai Pro“ (su nuolaidos kuponu)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Mažiausia kaina TV priedėliui „LAKE I“ su 2TB disko palaikymu

43.36€ | 44 % nuolaida | „LAKE I“ specifikacijos, atsiliepimai

„LAKE I“ - tai šiuolaikiškas tinklo įrenginys, kuris gali būti naudojamas kaip tinklo duomenų saugykla. „LAKE I“ gali atstoti ne tik TV priedėlį, bet ir NAS tipo įrenginį, kadangi turi galimybę prijungti išorinį 2 TB talpos diską ir gali būti pasiekiamas tiek per belaidį, tiek per laidinį tinklą. Naudojamas kaip tinklo duomenų saugyklą, kurioje gali būti laikomos nuotraukos, filmai bei muzika. Prieiga prie „LAKE I“ esančios informacijos galima tiek iš vidinio tinklo, tiek per internetą. Taip pat gali būti jungiamas prie televizoriaus ar monitoriaus ir būti naudojamas kaip „Android“ žaidimų kompiuteris, interneto naršyklė ar TV priedėlis televizijai per internetą žiūrėti.

Puikus įrenginys. „Realtek“ lustas, USB 3.0, HDMI išvestis ir 1000 Mbps pralaidumo LAN jungtis. Dar norisi paminėti ir galimybę pridėti 2,5 colių HDD. O jeigu prie „LAKE I“ prijungsite ir pelę su klaviatūra, tuomet galėsite turėti tikrą mini kompiuterį. Turėdami tokį sprendimą tiesiog galėsite žiūrėti filmus tiesiai iš „LAKE I“ integruoto disko be jokio interneto. Įsigijau šį įrenginį su labai gera nuolaida ir tikrai esu juo patenkintas. (5niza33)

Kaina

Tikrinta 2019 01 18

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 43.36€
  • Tai mažiausia kaina.
  • Siuntimas į Lietuvą nemokamas registruotu paštu.
  • Aliexpress - 70.34€

„LAKE I“ yra tikrai nestandartinis tinklo įrenginys, kurį su kažkuo lyginti yra labai sunku. Iš pažiūros „LAKE I“ primena tipinį Kinijoje parduodamą TV priedėlį, tačiau šis elektroninis įrenginys gali kur kas daugiau.

Žiūrint tik kaip į TV priedėlį, „LAKE I“ šiek tiek panašus į garsųjį „Xiaomi Mi Box“ TV priedėlį.

Abu šie priedėliai turi integruotą dviejų dažnių WiFi (2,4 GHz + 5,8 GHz) – įprasti kiniški TV priedėliai geriausiu atveju siūlo tik vieno dažnio palaikymą. Tačiau jei „Xiaomi Mi Box“ kritikuojamas, kad neturi LAN jungties, „LAKE I“ šios problemos neturi.  „LAKE I“ nestandartinis įrenginys turi ne tik integruotą Bluetooth 4.0 ryšio modulį, bet ir gigabito pralaidumą palaikančią RJ-45 jungtį.

Tokių ryšio modulių kombinacija garantuoja, kad „LAKE I“ saugomą informaciją visada galėsite pasiekti jums patogiausiu būdu. Pakankamas ryšio modulių pralaidumas taip pat garantuoja, kad tiesiai iš „LAKE I“ tinklo duomenų saugyklos be jokių problemų bus galima transliuoti ir ten saugomus 4K raiškos filmus.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.76 balai iš 5 (189 vertinimai)
  • Garsas ir vaizdas: 4K raiška, H.263, H.264, H.265, HD MPEG4, Youtube ir daugybė kitų platformų.
  • Procesorius: 4 branduolių „Realtek 1295DD ARM Cortex-A53“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-T820MP3“.
  • Atmintis: 2 GB DDR4 tipo RAM; 16 GB eMMC tipo ROM; SD kortelė iki 128 GB; 2 TB 2,5 colių SATA diskas
  • Ryšiai: WiFi (2,4 GHz + 5,8 GHz), Bluetooth 4.0, Gigabit Ethernet (1000 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 6.0“, todėl tai ką turite savo išmaniajame telefone turėsite ir čia. Tereikia prisijungti prie savo Google paskyros
  • Išskirtinės savybės: Google cast, galimybė prijungti 2,5 colių diską, integruotas LED skaitmenis laikrodis, 4K palaikymas.
  • Kalba: kinų, anglų  
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko, viduje naudojamas aliuminis dėl geresnio aušinimo.
  • Jungtys: HDMI 2.0 (OUT ir IN), RJ-45, SPDIF, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, SD lizdas
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 13,2 x 12,4 x 2,7 cm, 210 g.

Dabartinė 43.36€ kaina yra mažiausia šio TV priedėlio kainų istorijoje:

2. Mažiausia kaina stabilizuojančiam laikikliui „Xiaomi Mijia SJYT01FM“

82.30€ | 36 % nuolaida | „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Mijia SJYT01FM“ – tai funkcionalus stabilizuojantis laikiklis – gimbalas, kuris tinka tiek išmaniesiems telefonams, tiek veiksmo kameroms. Pagrindinė jo paskirtis – užtikrinti maksimaliai kokybišką filmavimą telefonu ar veiksmo kamera, kad nesijaustų vibracijų ir judesių drebėjimo, o filmuojamas vaizdas ir kameros posūkiai būtų maksimaliai tolygūs. Garsėja savo ergonomiškumu, nes lengvai gali būti valdomas viena ranka ir vadinamas vienu geriausių gimbalų pagal kainą ir kokybę. Pirkėjai jį giria ir dėl integruotos 5000 mAh talpos baterijos - be įkrovos atlaiko iki 16 valandų ir be to, ją galima panaudoti net kaip išorinę bateriją telefonui įkrauti.

Puikus gimbalas, kurį iš esmės pasirinkau dėl didelės baterijos talpos. Esu visiškai patenkintas savo pasirinkimu, nes „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ esant reikalui dar galiu naudoti ir kaip išorinę bateriją kitiems elektroniniams įrenginiams įkrauti. Paprastai šį stabilizuojantį laikiklį naudoju realaus laiko „Facebook“ transliacijoms, nes tai padeda man kurti aukštos kokybės turinį savo gerbėjams. (Fabrizio)

Kaina

Tikrinta 2019 01 18

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 82.30€
  • Tai mažiausia kaina.
  • 36 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu.
  • „AliExpress“ - 95.27€.

Vienareikšmiškai apibūdinti tokio tipo laikiklius yra gana sunku. Iš pirmo žvilgsnio „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ primena asmenukių lazdą, tačiau šis laikiklis jums gali pasiūlyti kur kas didesnį funkcionalumą. „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ turi vadinamąjį gimbalą - trijų ašių stabilizatorių, kuris amortizuoja rankos judesius.

Kitaip sakant, tai padeda užfiksuoti kokybiškesnius vaizdo įrašus, kadangi naudojant „Xiaomi Mijia SJYT01FM“ galima išvengti staigių šoktelėjimų ir vibracijų vaizdo įrašuose, nesimato, kaip dreba jūsų telefoną laikančios rankos. Be to, atkreipkite dėmesį į tai, kad „Xiaomi Mijia SJYT01FM“gali laikyti iki 86 milimetrų pločio kameras, todėl esant reikalui gali būti naudojama ir su veiksmo kameromis, ne tik su išmaniaisiais telefonais.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.79 balai iš 5 (38 vertinimai)
  • Svarbiausios savybės: gali automatiškai sekti objektus; papildomi darbo režimus, kurie leidžia gimbalinę lazdą laikyti tiek vertikaliai, tiek horizontaliai; turi papildomus integruotus funkcinius mygtukus – jie padeda papildomai valdyti gimbalą rankiniu būdu filmavimo metu.
  • Suderinamumas: pritaikytas 56 – 86 milimetrų pločio kameroms ir išmaniesiems telefonas, kurių svoris yra ne didesnis nei 200 g.
  • Stabilizavimo mechanizmas: 3 ašių stabilizacija; pritaikytas dirbti PTZ režime; gali būti naudojamas net ir judant.
  • Darbo diapazonas: pasukimas – 360 laipsnių; pavertinas ant šono – nuo +30 iki -30 laipsnių; pavertinimas į priekį/atgal – nuo +35 iki -140 laipsnių.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2.
  • Baterija: 5000 mAh, be įkrovos atlaiko iki 16 valandų. Gali būti naudojama kaip išorinė baterija.
  • Matmenys ir svoris: 116,7 x 103,3 x 288,3 mm; 476 g.

Dabartinė 82.30€ kaina yra mažiausia šio laikiklio kainų istorijoje:

3. Iš Čekijos sandėlio vienas galingiausių pakabinamų LED šviestuvų „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD02YL 650“

132.75€ | 43 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.72 balai iš 5 (323 vertinimai)

„Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 650 LED“ - tai 650 mm skersmens apvalus pakabinamas šviestuvas. Jo šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 2700 – 6000 K, o ryškumas siekia iki 3500 lm, todėl sau tinkančius ir patinkančius nustatymus suras kiekvienas. Geriausia tai, kad šviestuvas naudoja mažai elektros, pirkėjai džiaugiasi ir galimybe jį valdyti pridedamu pulteliu ar išmaniosiomis programėlėmis.

Šviestuvas „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD02YL 650“ palaiko „Ambient Lighting“ funkciją, tai yra – šviečia į šalis ir į pačias lubas, taip sukurdamas papildomą šviesos srautą ir nakties metu romantišką aplinką. Šis šviestuvas yra kiek didesnis ir galingesnis už itin populiarų „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480“ šviestuvą, tačiau visomis kitomis savybėmis jie identiški. 

Jis yra lengvai valdomas tiek pulteliu, tiek išmaniąja programėle. Geriausia tai, kad jam įrengti pakanka vos 5 minučių, jei esate pasiruošę, nes teoriškai jam nereikalingi jokie jungtukai. Žinoma, jungtuką ant sienos galite pasilikti, tačiau tikėtina, kad paskui jo dažnai nenaudosite. Kaip taip gali būti?

„MIJIA APP“ ir „Yeelight APP“ išmaniosios programėlės leidžia lengvai valdyti šviestuvą, tačiau pakuotėje rasite ir pultelį (kuris naudoja CR2032 bateriją), veikiantį su daugeliu „Yeelight“ pakabinamų šviestuvų. Šis įrenginys turi „Bluetooth“ ir „WiFi“ modulius, todėl prie jo prisijungti nėra sunku.

Per atstumą galima ne tik įjungti/išjungti šį šviestuvą, bet ir nustatyti skleidžiamos šviesos spalvos temperatūrą (nuo 2700 iki 6000 K) bei ryškumą.

Įdomiai atrodo vadinamasis „mėnesienos“ režimas, kuomet didelis apvalus šviestuvas skleidžia vos 1,5 liumenų šviesą – ji yra labai blausi, bet kambariui suteikia įdomią atmosferą.

 

4. Specialus nuolaidų kuponas elektriniam paspirtukui „Xiaomi Ninebot ES2“

354€ | su nuolaidos kuponu GB1111ES2 | „Xiaomi Ninebot ES2“ specifikacijos

„Xiaomi Ninebot ES2“ yra paprastas, lengvas, suaugusiems žmonėms skirtas elektrinis paspirtukas, skirtas trumpoms distancijoms įveikti - idealus miestuose ar parkuose.

„Ninebot ES2“ yra puikus. Jis tarsi išmanusis prietaisas, pilnas įvairių funkcijų. Jis tikrai išsiskiria iš konkurentų šioje kainos kategorijoje. „Ninebot ES2“ pasižymi aukšta kokybe, paprastu dizainu ir programėle, kuri leidžia stebėti įrenginio būseną. (Origami Originals)

Kaina

Tikrinta 2019 01 18

  • Lietuvoje - 529€
  • Gearbest - 354€.
  • Su nuolaidos kuponu GB1111ES2, sutaupoma 125.20€.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.

„Ninebot ES2“ yra labai paprasto dizaino elektrinis paspirtukas, primenantis tuos paspirtukus, su kuriais žaidėme būdami vaikais. Visgi, jis turi tvirtą aliuminio rėmą, kuris gali išlaikyti iki 100 km svorį, nors visas paspirtukas sveria vos 12 kg. Jis gali būti sulankstytas per porą sekundžių ir tuomet automobilio bagažinėje ar namų prieškambario spintoje neužims daug vietos.

Įprastoje konfigūracijoje „Ninebot ES2“ galia siekia 700 W, maksimalus greitis – 25 km/h, o nuvažiuojamas atstumas – 25 km. Aišku, realiomis sąlygomis dinaminės charakteristikos priklausytų nuo apkrovos, kelio sąlygų ir vairuotojo įpročių, tačiau gamintojas pateikia būtent tokius skaičius.

Visgi, juos galima pagerinti papildoma išorine baterija, kuri sveria 1,5 kg, bet išaugina galią iki 720 W, leidžia pasiekti 30 km/h greitį ir įveikti atstumus siekiančius net apie 45 kilometrus. Tačiau tokiu atveju patobulintas paspirtukas Lietuvoje jau bus priskirtas mopedų klasei ir reikės registracijos - plačiau apie tai šioje atmintinėje. 

„Ninebot ES2“ turi LED žibintus, kurie pasirūpins, kad ir naktį būtumėte matomi ir patys matytumėte, kur važiuojate. Juos galite nustatyti naudodami išmaniojo telefono programėlę, kurioje taip pat rasite greičio ribotuvo funkciją, autopilotą, užraktą ir įvairią techninę informaciją apie savo paspirtuką.

Kur kas svarbesnė „Ninebot ES2“ savybė yra puikūs stabdžiai. Šis paspirtukas turi tradicinius stabdžius ant galinio rato, kuriuos tikriausiai prisimenate iš savo vaikiškų paspirtukų laikų. Tačiau kartu su jais veikia ir elektroniniai stabdžiai, kurie gerokai sutrumpina stabdymo atstumą.

„Ninebot ES2“ yra manevringas, lengvai valdomas ir patogus. Jo ekrane matysite greitį, o telefonu galėsite keisti nustatymus. Beje, ar pastebėjote, kad kartais rašoma „Xiaomi Ninebot ES2“, o kartais - „Segway Ninebot ES2“?

„Segway“ yra garsus riedžių gamintojas, kuriam elektrinės asmeninės transporto priemonės nėra naujiena. Šią kompaniją 2015 metais įsigijo kinų bendrovė „Ninebot“, kurios dalininkė yra „Xiaomi“. Taigi, šie prekiniai ženklai yra susiję ir dabar yra naudojami įvairioms marketingo kampanijoms. Kad ir kaip būtų vadinamas šis paspirtukas, tai - tas pats gaminys. 

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.61 balai iš 5 (284 vertinimai)
  • Variklio galia: 700 W;
  • Įveikiamas atstumas: 25 km;
  • Maksimalus greitis: 25 km/h;
  • Baterijų talpa: 5200 mAh; įkrovimo laikas – 3 h; galima prijungti papildomą bateriją - su ja iki 30 km/h greitis ir iki 45 km atstumas
  • Maksimali apkrova: 100 kg;
  • Važiuoklė: 8 colių ratai, dvigubos spyruoklės, elektriniai ir mechaniniai stabdžiai; galiniai ir priekiniai amortizatoriai
  • Šviesos: LED lemputės ant dugno, galinis STOP žibintas, priekinė 1.5W LED lempa
  • Programėlė: „Nitebot APP“. Parametrų nustatymas, greičio, nuvažiuoto atstumo ir kitų parametrų rodymas. Prijungia prie telefono per Bluetooth.
  • Medžiagos: aviacinio aliuminio korpusas
  • Matmenys ir masė: nesulankstytas 102.00 x 43.00 x 113.00cm; sulankstytas 114 x 22 x 15cm; 12 kg; patogiai susilenkia transportavimui.

5. Vienas iš perkamiausių robotų siurblių „ILIFE V5S Pro“ su 22% nuolaida

130.09€ | 22 % nuolaida | „ILIFE V5S Pro“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai šiuolaikinis išmanusis dulkių siurblys, kuris siūlo keturis skirtingus valymo režimus ir yra tinkamas ne tik dulkių siurbimui, bet taip pat ir šlapiam grindų valymui. Šis išmanusis siurblys garsėja itin gerau kainos ir kokybės santykiu, pasižymi 850 Pa siurbimo galia ir labai tyliu darbu (skleidžia vos 50 dB triukšmą) bei kompaktiškais matmenimis (30 x 30 x 7 cm).

Puikus pasirinkimas kiekvienam ieškančiam funkcionalaus išmaniojo siurblio už prieinamą kainą. Atsižvelgus į kainą „ILIFE V5S Pro“ pilnai pateisina visus mano lūkesčius, o kas svarbiausia, dabar visuomet žinau, kad grįžęs namo jau rasiu išvalytus kambarius. Mane stebina „ILIFE V5S Pro baterijos tarnavimo laikas – be papildomos įkrovos šis išmanusis dulkių siurblys veikia daugiau nei 2 valandas. (Krasimir)

Kaina

Tikrinta 2019 01 18

Išmanieji dulkių siurbliai dar visai neseniai buvo tarsi egzotinė prekė. Vis dėlto kinų pagalba šis technologinis laimėjimas dabar yra prieinamas kiekvienam norinčiam. Būtina atkreipti dėmesį tik į tai, kad Lietuvoje už tokį patį išmanųjį dulkių siurblį gali tekti mokėti bene dvigubai brangiau nei Kinijoje. Tokias tendencijas dabar pilnai patvirtina „ILIFE V5S Pro“ išmaniojo dulkių siurblio pavyzdys.

„ILIFE V5S Pro“ garsėja keturiais valymo režimais ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl didesnės siurbimo galios – šiame kainų diapazone siurbimo galia dažniausiai neviršija 600 Pa.

Šie patobulinimai padeda iš kilimų išsiurbti net pačius didžiausius nešvarumus. Būtina pabrėžti ir tai, kad „ILIFE V5S Pro“ išsiskiria atnaujintu šerelių neturinčiu varikliu, kuris šiuo atveju garantuoja dar tylesnį šio išmaniojo dulkių siurblio darbą.

„ILIFE V5S Pro“ kaip ir kiti išmanieji dulkių siurbliai gali automatiškai pasirūpinti baterijos įkrovimu, geba išvengti kliūčių ir taip pat turi daviklius, kurie padeda nenukristi nuo laiptų ar kitų paviršių.

Būtina atkreipti dėmesį į tai, jog „ILIFE V5S Pro“ yra labai kompaktiškų matmenų. Ši savybė daugelyje namų tampa reikšmingu privalumu, nes šiam išmaniajam dulkių siurbliui leidžia pasiekti tokias vietas, kurių kiti išmanieji dulkių siurbliai dėl savo didesnių matmenų pasiekti tiesiog nesugeba.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.84 balai iš 5 (531 vertinimai)
  • Galia: 850 Pa siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir įvairioms kruopoms.
  • Režimai: 4 valymo režimai: „automatic cleaning“, „border cleaning“, „spot cleaning“, „schedule cleaning and mopping“.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: 50 dB.
  • Filtras: Hepa filtras.
  • Apsaugos: naudoja IR daviklius erdvei atpažinti - jie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus bei nukristi nuo laiptų ir panašių paviršių.
  • Dulkių dėžutės talpa:  300 ml.
  • Vandens talpa: 300 ml.
  • Baterija: 2600mAh; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: turi drėgno valymo ir siurbimo funkcijas. Sistemingai valo teritoriją, OBS reljefo aptikimo technologija.  Galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, filtras, maitinimo adapteris, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 30  x 30  x 7 cm; 4,58 kg.

6. Perkamiausia atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

3.80€ | 8 % nuolaida | 4.84 balai iš 5 (1717 vertinimai)

Tai turbūt pati pigiausia pasaulyje 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

7. 22% nuolaida planšetiniam kompiuteriui „Alldocube M5X“

159.30€ | 22 % nuolaida | „Alldocube M5X“ specifikacijos

„Alldocube M5X“ – tai naujos kartos planšetinis kompiuteris, kuris garsėja kokybišku 10,1 colių įstrižainės ekranu (2560 x 1600), įdiegta „Android 8.0“ operacine sistema bei pilnaverčiu 4G LTE palaikymu. Pranašumą šiam planšetiniam kompiuteriui taip pat suteikia talpi 6600 mAh baterija bei du integruoti garsiakalbiai su nepriklausomais stiprintuvais.

Kaina

Tikrinta 2019 01 18

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 159.30€.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.

Trumpai:

  • Ekranas: 10,1 colio, 2560 x 1600 raiškos, IPS technologijos.
  • Procesorius: 10 branduolių „MediaTek Helio X27“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-T880 MP4“.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB ROM duomenų atminties, Micro SD kortelės palaikymas iki 128 GB.
  • Kameros: 5 MP galinė kamera su autofokusavimu ir LED blykste; 2 MP priekinė kamera.
  • OS: Android 8.1 (Oreo).
  • Baterija: 6600 mAh.
  • Jungtys: Micro USB.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2, WiFi 802.11ac, GPS, A-GPS ir GLONASS ryšio moduliai, LTE palaikymas (B1 / B2 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20 / B40).
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, G-sensorius.
  • Korpusas: plastikinis.
  • Išskirtinės savybės: du integruoti garsiakalbiai; GPS ir LTE palaikymas; gerai laikanti baterija.
  • Matmenys ir masė: 24 x 17 x 0,85 cm; 510 g.

8. Iš Lenkijos sandėlio perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“

40.71€ | 14 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio„Alfawise P1“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise P1“ - tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio ploto patalpoms. Per valandą per savo trijų sluoksnių filtrą jis praleidžia 80 kubinių metrų oro, pašalindamas žiedadulkes, gyvūnų plaukelius, dulkes ir net pelėsių poras. Geriausia tai, kad šis prietaisas yra labai mažas, o jo skleidžiamas triukšmas net užmigti netrukdo. Pirkėjai džiaugiasi dingusiomis alergijomis, tyliu veikimu ir pranykusiais nemaloniais kvapais.

Kol kas veikia gerai. Norėjau išbandyti šį įrenginį, todėl visai prie jo surūkiau cigaretę. Po 5 minučių sugrįžo mano vaikinas, todėl paprašiau jo užmerkti akis ir įeiti į kambarį. Liepiau jam giliai įkvėpti ir pasakyti, ar užuodžia cigaretes. Jis sakė, kad neužuodžia. Tuomet jam parodžiau mūsų naująjį oro grynintuvą. Kol kas jis veikia gerai, bet jį turiu tik keletą dienų. (Robetta)

Kaina

Tikrinta 2019 01 18

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 40.71€.
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • 14 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 9€.
  • Naujas filtras kainuoja 9.73€.

„Alfawise P1“ – tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas,  skirtas naudojimui mažose ir vidutinėse patalpose. Šis įrenginys yra skirtas būtent tam, kam ir pagalvojote – išvalyti kambario orą. Jo dydis yra toks, kad pats įrenginys galėtų be didelių problemų nuolat stovėti ant jūsų darbo stalo ar net spintelės prie lovos – „Alfawise P1“ pjūvis yra 16 x 16 cm kvadratas.

Gyvenamojo oro išvalymas yra labai svarbus dalykas sveikatai. Tai nepakeičia vėdinimo - vėdinti kambarius yra būtina, bet gyvenant mieste ir vėdinant kambarį, iš lauko patenka daugybė kietųjų dalelių ir kitų teršalų. Ypač žiemos metu, kai prasideda šildymo sezonas. Be to, namų viduje kaupiasi dulkės, alergenai, provokuojantys įvairias imuninės sistemos reakcijas, dažnai pasireiškiančias nuovargiu, bendru silpnumu, galvos svaigimu.

Tačiau neapsigaukite dėl dydžio – „Alfawise P1“ yra labai efektyvus oro grynintuvas. Jis turi 15 W variklį, kuris yra taupus ir, svarbiausia, dirba gana tyliai. Galima pasirinkti vieną iš dviejų greičių – žemasis leidžia sumažinti triukšmą iki 35 dB, o aukštasis verčia prietaisą skleisti 45-51 dB triukšmą. Bet kuriuo atveju, šis garsas yra pakankamai nedidelis – prie jo ir užmigti tikrai įmanoma.

„Alfawise P1“ orą valo stebėtinai našiai – per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Gamintojas teigia, kad per 60 minučių „Alfawise P1“ 8,5 kvadratinių metrų ploto kambario orą gali išvalyti net 4 kartus. Ir daro tai pakankamai neblogai savo trijų sluoksnių filtro pagalba.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus. Ir nemanykite, kad niekur nerasite šių filtrų pirkti – jų tikrai yra.

Vieno „Alfawise P1“ filtro turėtų pakakti 3000 valandų arba maždaug 4 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas – ims mirksėti įjungimo mygtuko lemputė. Naujas filtras, kurį pakeisti labai lengva, šiuo metu kainuoja 9.73€, nes taikoma 16 % nuolaida. Net ir be jokių nuolaidų šis filtras kainuotų mažiau nei 12 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.87 balai iš 5 (31 vertinimai)
  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 15 W.
  • Našumas: 80 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 35 dB lėtesniu greičiu ir 45-51 dB greitesniu režimu.
  • Filtras: aktyvuotos anglies filtras, HEPA dulkių filtras ir polipropileno filtras.
  • Filtro gyvavimo laikas: 3000 valandų (apie 4 mėnesiai).
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 16,00 x 25,00 cm, 1,54 kg.

9. 33% nuolaida „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuokliui

14.16€ | 33 % nuolaida | 4.76 balai iš 5 (349 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

Pirkėjai apie šį drėgmės matuoklį atsiliepia ypač teigiamai.

10. Nuolaidų kuponas vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai Pro“

45.13€ | 26 % nuolaida + GBAFFYL303 kuponas | „Xiaomi 70mai Pro“ specifikacijos, atsiliepimai

Su laiku tai neabejotinai bus pats perkamiausias vaizdo registratorius iš Kinijos. Tiesiog, pagal kainą ir kokybę jis neturi lygių. „Xiaomi 70mai Pro“ – tai populiariojo „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratoriaus atnaujinta versija. Šis naujos kartos vaizdo registratorius ypatingas tampa dėl techniniu aspektu pastebimai atnaujintos kameros bei integruoto „ADAS“ techninio sprendimo, kuris dėka papildomų įspėjamųjų signalų padeda užtikrinti saugų vairavimą visos kelionės metu.

Manau, kad rinkoje yra geresnių vaizdo registratorių, tačiau turiu pripažinti, kad „Xiaomi 70mai Pro“ rinkoje atrodo itin konkurencingai dėl geros kainos. „Xiaomi 70mai Pro“ greičiausiai yra pats geriausias pasirinkimas tiems pirkėjams, kurie ieško ekonominės klasės maksimalų funkcionalumą turinčio vaizdo registratoriaus. (Rae)

Kaina

Tikrinta 2019 01 18

  • Lietuvoje neparduodamas

„Xiaomi 70mai Pro“ be GPS

  • Gearbest - 45.13€.
  • 26 % nuolaida + GBAFFYL303 kuponas, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

GPS imtuvas

  • Gearbest - 13.27€.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Gana ilgą laiką kaip vienas geriausių vaizdo registratorių iš Kinijos buvo įvardijamas „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorius. Jeigu vaizdo registratoriui kelete dar aukštesnius reikalavimus, tuomet rekomenduojame pasidomėti „Xiaomi 70mai Pro“.

Šis naujos kartos vaizdo registratorius savo artimiausią konkurentą tiesiog vienareikšmiškai nurungia dėl kur kas geresnių filmavimo galimybių. Pavyzdžiui, „Xiaomi 70mai“ gali filmuoti 1080p raiška (1920 x 1080), yra aprūpintas „Sony IMX323“ jutikliu ir F2.2 diafragma. Tuo tarpu „Xiaomi 70mai Pro“ gali pasigirti 2,5 karto geresne 1944p raiška (2592 x 1944), Sony IMX335 jutikliu ir kur kas daugiau šviesos priimančia F1.8 diafragma.

Atnaujintas „Xiaomi 70mai Pro“ vaizdo registratorius reikšmingą privalumą taip pat įgyja dėl savo išskirtinio gebėjimo susidoroti su pertekline saulės šviesa. Tai pavyksta pasiekti naudojant WDR techninį sprendimą. Be to, „Xiaomi 70mai Pro“ dar gali pasigirti unikaliu rūko šalinimo algoritmu, kuris šiuo atveju padeda išlaikyti maksimalų vaizdo ryškumą esant rūkui ar miglai.

Galiausiai jeigu nuspręsite įsigyti „Xiaomi 70mai Pro“ GPS modulį, jums atsivers dar daugiau papildomų privalumų, kurių niekaip negalėtų pasiūlyti „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorius. ADAS techninis sprendimas veikia kartu su GPS moduliu ir yra naudingas dėl tos priežasties, nes vairuotojui teikia papildomus įspėjamuosius signalus, kurie padeda užtikrinti saugų vairavimą visos kelionės metu.

ADAS techninis sprendimas geba sekti ant kelio nubrėžtų baltų linijų kontūrus, o tuo atveju kai jas neatidžiai ar neapdariai kertate, „Xiaomi 70mai Pro“ pradeda skleisti įspėjamąjį signalą. Šio sprendimo pagalba taip pat yra stebimas priekyje važiuojantis automobilis, o kai atstumas nuo jo pasidaro nepakankamai saugus, apie tai vėl pranešama garsiniu signalu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.82 balai iš 5 (11 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1944P (2592 x 1944); 30 kadrų per sekundę. Labai geras vaizdas dienos metu (WDR) ir daugelį konkurentų lenkiantis vaizdas nakties metu dėl kokybiškos diafragmos.
  • Kamera: 5 MP raiška; F1.8 diafragma; 6 lęšiai; objektyvo apžvalgos kampas – 140 laipsnių; „Sony IMX335“ jutiklis.
  • Atmintis: microSD kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: IPS technologijos (320 x 240).
  • Valdymas – naudojant WiFi ir išmaniajame telefone įdiegtą taikomąją programą; sąsaja anglų kalba arba balso komandomis.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas; reguliuojamas smūgių jutiklio jautrumas; ADAS saugaus vairavimo sistema (veikia su GPS moduliu); integruotas garsiaklabis; rūko šalinimo algoritmas; baltos spalvos balanso kontrolė WDR.
  • Baterija: 500 mAh. 
  • Jungtys: microSD kortelės ir microUSB.
  • Komplektavimas: automobilinis įkroviklis su USB jungtimi, 3 metrų ilgio USB laidas, du vienetai elektrostatinės tvirtinimo juostelės, kuri yra skirta priklijuoti vaizdo registratorių prie automobilio stiklo.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(9)
(-3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: