Kinijos turgelio stebuklai: skelbiama mažiausia kaina perkamiausiam mini kompiuteriui su 6/128 GB atminties, 2.4 GHz procesoriumi, USB 3.0 ir HDMi jungtimis („Beelink N41 N4100“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (4)

„Beelink N41 N4100“ – tai mini kompiuteris, telpantis vos 11,9 cm pločio kvadrate. Jis puikiai tinka naršyti internete, rašyti, žiūrėti vaizdo įrašus. Mažas korpusas gali būti montuojamas prie monitoriaus nugarėlės, o jame slepiasi 6 GB RAM ir 128 GB SSD, 2,4 GHz procesorius, „Intel HD Graphics 600“ vaizdo plokštė. Pirkėjams patinka tylus įrenginio veikimas, greitis ir itin viliojanti kaina


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Beelink N41 N4100“ specifikacija

  • Procesorius: keturių branduolių 2,4 GHz taktinio dažnio „Intel GEMINI LAKE Celeron N4100“.
  • Vaizdo plokštė: „Intel HD Graphics 600“.
  • Atmintis: 6 GB DDR4 tipo RAM, 128 GB SSD, SD kortelė iki 64 GB.
  • Jungtys: keturios USB 3.0, 3,5 mm, dvi HDMI išvestys, „Micro SD“ kortelės lizdas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.0“, „Wi-Fi“ (2,4 GHz + 5,8 GHz), 1000 Mb/s LAN jungtis.
  • Išskirtinės savybės: maksimali galia siekia vos 12 W, gali būti montuojamas prie monitoriaus galo.
  • Komplektacija: maitinimo adapteris, du HDMI laidai, sieninis laikiklis ir tvirtinimo elementai, instrukcija.
  • Išmatavimai ir svoris: 11,90 x 11,90 x 2,45 cm; 327 g.

„Beelink N41 N4100“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas;
  • Gearbest - €176,11.
  • 26 % nuolaida, iki šiol tai pati mažiausia kaina, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Amazon285€ (su siuntimu į Lietuvą).

„Beelink N41 N4100“ – tai mini kompiuteris, telpantis vos 11,9 cm pločio kvadrate. Iš esmės, tai yra tarsi nešiojamas kompiuteris be klaviatūros, ekrano ir baterijos, skirtas daug galios nereikalaujančios užduotims. Pirkėjai teigia, kad šis įrenginys puikiai tinka naršymui internete ir vaizdo įrašų peržiūroms. Teoriškai jį galima prijungti ir prie televizoriaus tarsi kokį išmanųjį priedėlį su „Windows 10“ operacine sistema, nors, žinoma, jis neturi pultelio, tačiau turi daugiau galios nei tipiniai TV priedėliai.

Kita vertus, „Beelink N41 N4100“ turi net du HDMI lizdus, palaikančius 4K rezoliuciją – pakuotėje netgi rasite porą HDMI laidų. Ir, nors teigiama, kad „Beelink N41 N4100“ geriausiai tinka per daug kompiuterio pastangų nereikalaujančios užduotims, kompaktiškame korpuse slepiasi „Intel HD Graphics 600“ vaizdo plokštė ir 2,4 GHz keturių branduolių „Intel GEMINI LAKE Celeron N4100“ procesorius.

Nenuvilia ir atmintis - „Beelink N41 N4100“ turi 6 GB RAM ir 128 GB SSD atmintinę. Pastarąjį komponentą galima pakeisti didesniu, jei tik yra tokio noro. Pirkėjai teigia, kad šis kompiuteris darbui pasiruošia per 10 sekundžių nuo įjungimo.

„Beelink N41 N4100“ yra sukurtas taip, kad būtų lengvai montuojamas prie monitoriaus galo, todėl jo svoris siekia vos 327 gramus. Įdomu tai, kad labai kompaktiškame korpuse nėra ventiliatoriaus. Vėlgi, tai parodo, kad itin sudėtingoms užduotims šis kompiuteris nėra skirtas. Kita vertus, čia yra kelios aušinimo angos.

„Beelink N41 N4100“ turi keturias USB 3.0 ir dvi HDMI jungtis bei „Micro SD“ kortelės lizdą (iki 64 GB). Šis kompiuteris neturi baterijos, todėl turi būti nuolat prijungtas prie maitinimo laido, kuris yra pridedamas. Tiesa, kadangi maksimalus įrenginio galingumas siekia tik 12 W, jo energijos sąnaudos yra visai nedidelės.

„Beelink N41 N4100“ - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie kompiuterį dažniausiai naudoja naršymui internete, filmų žiūrėjimui, dokumentų rašymui ir kitiems paprastiems darbams. Pasak pirkėjų, šį kompiuterį lengva patobulinti, o įdiegta „Windows 10“ operacinė sistema iš karto yra paruošta darbui. Šiuo metu tai perkamiausias mini kompiuteris iš Kinijos turgelio. 

„Beelink N41 N4100“ atsiliepimai

„Beelink N41 N4100“ pirkėjai yra labai patenkinti šiuo kompiuteriu, tačiau vidutinis įvertinimas Gearbest.com portale siekia tik 4,29 žvaigždutes iš 5. Ta yra neįprastai mažai, tačiau Unbelievable! pasivadinęs vartotojas akivaizdžiai netyčia pasirinko 1 žvaigždutės įvertinimą. Štai ką sakė jis ir kiti pirkėjai:

  • Unbelievable!: „Mano „Acer Aspire“ prieš porą metų kainavo 500 dolerių ir nuo pat pirkimo dienos visą laiką turėjo nedidelių problemų. Kokius 6 mėnesius ieškojau naujo kompiuterio, bet nieko gero neradau, nes nenorėjau vėl išleisti 500 dolerių. Todėl ir įsigijau šį „Beelink Mini“. Ir vau – jis veikia greičiau nei mano „Acer“ ir jį galima pritvirtinti prie monitoriaus galo. Prie jo prijungiau ir išorinį 240 GB SSD.
    Jis yra gana šiltas po kokios valandos naudojimo, bet tikrai nekarštas, nors neturi ventiliatoriaus. Tai yra lengviausiai darbui paruošiamas kompiuteris kokį tik esu naudojęs – tik prijungi ir naudoji. Pirkau išorinį SSD, nes nežinojau ar kompiuteris turi antrą lizdą. Bet pasirodo SSD nėra prilituotas ir gali būti lengvai pakeistas į 400 GB. Aš tikrai sužavėtas šiuo kompiuteriu. Nežinau, kiek laiko jis veiks, bet manau, kad tikrai bent jau tiek, kiek paprasti nešiojamieji kompiuteriai“.
  • Kelvinyung: „Šis mini kompiuteris dirba geriau nei tikėjaus. Pasirinkau 6+128 GB versiją, kuriai pakanka 10 sekundžių pilnai pasikrauti. Šis mažas kompiuteris yra nuostabus ir gerokai pranoko mano lūkesčius. Tikrai rekomenduoju visiems, kurie kompiuterį naudoja naršymui internete ir vaizdo įrašams“.
  • Vladymyr: „Puikus mini kompiuteris, visi parametrai atitinka aprašymą. Licencijuota „Windows 10“ versija, geras „Germini Lake N4100“ procesorius – viskas, ko norėjau savo senajame kompiuteryje. Negaliu sugalvoti nieko geriau naršymui internete“.
  • Good Client MM: „Atvyko per tris savaites nuo užsakymo, bet žinojau, kad taip bus. Šis mini kompiuteris yra fantastiškas. Naršymas internete, duomenų siuntimas – viskas veikia puikiai. Jis dirba labai tyliai, o „Windows 10“ jau yra instaliuota. Neturiu jokių problemų su atnaujinimais“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: