Pasiūlymas tiems, kas ieško naujo telefono už maksimaliai gerą kainą – Tomtop skelbia akcijas itin įdomiems išmaniesiems (Ribotas kiekis, Video)  ()

Tomtop parduodamų telefonų sąrašas:

1. „Veerne T3 Pro“ 3 GB RAM ir 16 GB ROM – labai įdomus biudžetinio išmanaus telefono pasiūlymas

2. „Gome U7“ 4 GB RAM ir 64 GB ROM – biudžetinio segmento atstovas su vidutinės klasės išmaniųjų telefonų specifikacijomis

3. „Elephone A5“ 4 GB RAM ir 64 GB ROM – puikaus kainos ir kokybės santykio, vidutinės klasės išmaniųjų telefonų atstovas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Veerne T3 Pro“ 3 GB RAM ir 16 GB ROM – idealus biudžetinio išmanaus telefono pasiūlymas

Dabar Tomtop šiam telefonui skelbia 37 % akciją ir jis kainuoja tik 69,43 eurus. Nemokamas siuntimas į Lietuvą. Labai ribotas prekių skaičius – liko mažiau nei 140 vnt.

Pasižvalgius po kitas internetines parduotuves matyti, kad kitur jis ir su akcijomis parduodamas už 90 ir daugiau eurų.

Nors tai biudžetinio segmento atstovas, tačiau „Vernee T3 Pro“ aprūpintas aukščiausio lygio ekranu. Jis turi 5,5 colių įstrižainės HD+ ekraną ir gamintojo teigimu, užtikrina „gyvas spalvas“.

Taip pat tokia įstrižainė yra gera tuo, kad telefoną bus malonu ir patogu nešiotis su savimi bei naudotis viena ranka.

Vaizdo santykis siekia 18:9, o ekrano santykis (angl. sreen to body ratio) su telefonu yra 80,2 %. Tad ar žaisite žaidimus, žiūrėsite vaizdo įrašus ar naršysite internete, „Vernee T3 Pro“ užtikrins puikią vizualinę patirtį.

Telefono nugarėlėje yra naudojami įvairių spalvų raštai ir šiek tiek žaidžiama su plonomis spalvų juostelėmis. Tokiu būdu telefonui suteikiama jaunatviškumo ir energingumo. Na, o 2.5D lenkta nugarėlė suteikia papildomo patogumo laikant telefoną rankoje.

Po stilingu „Vernee T3 Pro“ korpusu yra įtaisyta net 4080 mAh talpos baterija. Palaikomas 5V/2A įkrovimas. Kompanija teigia, kad dėl mažai energijos vartojančio procesoriaus ir optimizuoto „Android 8.1 Oreo“ energijos taupymo režimo, galima be sustojimo žiūrėti 21 valandą vaizdo įrašus arba 53 valandas kalbėtis telefonu. Budėjimo režimas maloniai šokiruojantis – 29 dienos.

„Vernee T3 Pro“ turi „MT6739WA“ 4-rių branduolių procesorių, kurio maksimalus darbinis dažnis siekia 1,3 GHz. Tad to pilnai pakaks įprastiems kasdieniams darbams.

3 GB RAM ir 16 GB ROM užtikrins kokybišką žaidimų veikimą. O jei pritrūks vidinės telefono atminties, tada ją bus galima su papildoma atminties kortele pasididinti dar 32 GB. Ir nors tai biudžetinis išmanusis telefonas, bet jis jau darbuojasi su naująja „Android 8.1 Oreo“ operacine sistema, kuri palaiko lietuvių kalbą.

„Vernee T3 Pro“ turi dvigubą galinę kamerą: 13 MP + 2 MP. Gamintojas teigia, kad jos palaiko greitą fokusavimą, kuris tetrunka 0,3 sekundės. Tad nuotraukos bus aiškios ir gausios ryškių detalių.

Priekyje yra viena 5 MP kamera su atnaujintų „grožio režimu 2.0“, skirtingais fotografavimo režimais ir filtrais.

Be visų šių esminių dalykų, kuriais pasižymi naujasis „Vernee T3 Pro“, jis taip pat palaiko dvigubą SIM kortelių lizdą ir jos abi palaiko 4G-LTE mobiliojo ryšio dažnius. Taip pat yra „Face ID“, pirštų atspaudų skaitytuvas, GPS ir GLONASS navigacinės sistemos.

2. „Gome U7“ 4 GB RAM ir 64 GB ROM – biudžetinio segmento atstovas su vidutinės klasės išmaniųjų telefonų specifikacijomis

Dabar Tomtop šiam telefonui skelbia 39 % akciją ir jis kainuoja tik 87,01 eurą. Nemokamas siuntimas į Lietuvą. Labai ribotas prekių skaičius – liko mažiau nei 40 vnt.

Pasižvalgius po kitas internetines parduotuves matyti, kad kitur jis ir su akcijomis parduodamas už 100 ir daugiau eurų.

„Gome U7“ yra daugeliu atveju pranašesnis už „Vernee T3 Pro“, tačiau tuo pačiu ir brangesnis. O tai yra natūralu. Kai įrenginys turi galingesnius techninius parametrus, jis negali būti pigesnis už kiek paprastesnį įrenginį.

Tad „Gome U7“ gali pasigirti 5,99 colių įstrižainės FHD+ ir 18:9 santykio ekranu, 4 GB RAM ir 64 GB ROM, 8-nių branduolių „Helio P25“ procesoriumi, 3050 mAh talpos baterija, 13 MP galine ir 13 MP priekine kameromis.

Kalbant detaliau, verta paminėti ir tai, kad į telefoną galima įdėti ir papildomą atminties kortelę – iki 256 GB.

Galinė 13 MP kamera turi dvigubą LED blykstę ir palaiko automatinį fokusavimą, „Potrait, „AI Beauty“ ir daugybę kitų režimų.

Telefonas darbuojasi su „GOME 2.0“ operacine sistema, kurios pagrindas yra „Android 7.1.1“ (palaiko lietuvių kalbą aut. past.), tačiau teigiama, kad jau palaikomas operacinės sistemos atnaujinimas.

„Gome U7“ gali pasigirti ne tik pirštų atspaudų ar „Face ID“ technologijomis, bet net ir akies rainelės nuskaitymu, kas tokiame kainų segmente yra kažkas išvis sunkiai įsivaizduojamo.

Gamintojas garantuoja, kad „MyKey 2.0“ technologija užtikrina, kad akies rainelė bus nuskaityta žaibiškai ir vos per 0,2 sekundes atrakinsime telefoną.

Iš dar svarbių momentų reikėtų pasakyti, kad telefonas palaiko praktiškai visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius (nepalaiko tik B20 aut. past.), NFC, OTG, ir taip toliau.

Tokių dalykų, kaip „WiFi“, „Bluetooth“ ar GPS jau net neverta minėti, nes visi šie Tomtop sąrašo telefonai tai turi ir tiesą pasakius būtų apskritai sunku rasti išmanųjį be tokių savaime suprantamų dalykų.

3. „Elephone A5“ 4 GB RAM ir 64 GB ROM – puikaus kainos ir kokybės santykio, vidutinės klasės išmaniųjų telefonų atstovas

Dabar Tomtop šiam telefonui skelbia 36 % akciją ir jis kainuoja tik 180,19 eurų. Siuntimas į Lietuvą kainuoja 36,60 eurų. Labai ribotas prekių skaičius – liko mažiau nei 30 vnt.

Pasižvalgius po kitas internetines parduotuves matyti, kad kitur jis ir su akcijomis parduodamas už 200 ir daugiau eurų.

Akivaizdu, kad „Elephone A5“ yra pats galingiausias iš viso šio Tomtop išmaniųjų sąrašo. Jis aprūpintas 8-nių branduolių „Helio P60“ procesoriumi, 4 GB RAM ir 64 GB ROM, kuriuos galima bus su papildoma atminties kortele padidinti dar net 512 GB.

Turi puikios kokybės 6,18 colių įstrižainės FHD+ ekraną ir 4000 mAh talpos bateriją, kurią, dėka greitojo įkrovimo, nuo 0 iki 100 % įkrausime per mažiau nei valandą. Gamintojas taip pat užtikrina, kad „Elephone A5“ palaiko ir belaidį baterijos įkrovimą.

Tačiau įspūdingiausias šio telefono išskirtinumas yra jo turimos 5 kameros. Tikrai taip, net 5.

Nugarėlėje turi 12 MP + 5 MP + 0,3 MP kameras, kurios gamintojo teigimu, užtikrina puikios kokybės nuotraukas ir gausybę įvairių fotografavimo ir filmavimo režimų.

O priekyje turi dvigubą 20 MP + 2 MP kamerą, kad asmenukės būtų tiesiog tobulos kokybės.

„Elephone A5“ darbuojasi su „Android 8.1 Oreo“ operacine sistema, tad palaiko daugybę kalbų, tarp kurių yra ir lietuvių. Gamintojas garantuoja, kad telefonas gaus ir „Android 9.0“ atnaujinimą.

Šis išmanusis taip pat palaiko pirštų atspaudų nuskaitymą bei „Face ID“ technologiją. Tad telefonas bus pilnai apsaugotas nuo svetimų akių ir jį atrakinsite tik jūs, vos per 0,2 sekundes.

„Elephone A5“ palaiko absoliučiai visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, „WiFi“, „Bluetooth“, GPS, kompasą ir taip toliau.

Iš tiesų kokybiškas ir puikiomis specifikacijomis pasižymintis vidutinės klasės išmanusis telefonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai ()