TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos - nuo magnetinio svambalo ir smulkios elektronikos remonto rinkinio iki audio linijos šakotuvo ir automobilinės barzdaskutės su FM moduliatoriumi (Video)  (1)

Kinijos rinka ir toliau stebina įvairove ir geromis kainomis. Štai 5 įdomūs ir funkcionalūs daiktai, kuriuos dabar galima įsigyti labai pigiai:

- svambalas su automatiškai suvyniojama virvele – 11 % pigiau;

- suvyniojamas trosas skalbiniams už €13,38;

- įrankių rinkinys elektronikos prietaisams ardyti bei taisyti su 60 % nuolaida.

- daugiafunkcinis automobilinis įrenginys su barzdaskute – 3 % pigiau;

- funkcionalus audio linijos šakotuvas dabar su 29 % nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Klasikinis svambalas su moderniomis medžiagomis ir magnetu - „Magnetic Automatic Suspension Pendant“

11 % nuolaida | €9,78

Tai – svambalas, statybose ir namų remonte dažnai naudojamas įrankis. Įdomu tai, kad svambalui – jau keli tūkstančiai metų. Jis ne kartą paminėtas net Biblijoje, o ir šiandien jis yra absoliutaus tiesumo matas, kadangi veikia naudodamas tik Žemės trauką.

Šis įrankis veikia labai paprastai. Didelis svarmuo kabo ant ilgos virvės, kuri automatiškai yra 90 laipsnių kampu žemės atžvilgiu. Tai leidžia, pavyzdžiui, statyti tiesias sienas. Šiais laikais šią funkciją atlieka lazeriai, tačiau tokie įrenginiai nėra amžini ir reikalauja priežiūros, o štai svambalas yra toks paprastas, kad tikrai niekada nesuges - tiesiog nėra kam.

Plastikiniame korpuse yra 6 metrų ilgio virvelė, kuri yra suvyniojama automatiškai. Ritės pagrindas turi magnetą, kuris gali išlaikyti svambalo svorį. Tai yra tiesiog paprastas tradicinis įrankis, sukurtas iš modernių medžiagų.

Šiuo metu šiam įrankiui taikoma 11 % nuolaida ir jis kainuoja €9,78. Tuo tarpu siuntimas į Lietuvą nekainuos nieko.

Plieninė skalbinių virvė, kuri automatiškai susivinioja kai jos nebereikia -„Qualified Stainless Steel Invisible Telescopic Clothesline“

€13,38

Tai – nerūdijančio plieno trosas, skirtas smulkiems skalbiniams padžiauti. Kai nėra vietos, nesinori vonios kambaryje ištempti nuolatinių skalbinių virvių ar statyti kitokių džiovyklų. Juk kartais reikia padžiauti tik įvairias smulkmenas. Tam šis daiktas ir skirtas.

Ant vienos sienos reikės pritvirtinti nerūdijančio plieno ritę, o ant kitos – jos galo laikiklį. Kuomet reikės padžiauti skalbinius, tereikės ištempti trosą ir jį pritvirtinti – tai neužtruks nei kelių sekundžių. Skalbiniams išdžiūvus, trosą tereikės atkabinti ir jis pats noriai susivynios atgal.

Nerūdijančio plieno trosas yra gana plonas, todėl geriau tiks smulkiems skalbiniams. Ištiestas jis gali būti užfiksuotas pirštais pasukus trosą kreipiantį varžtą. Pirkėjai gali rinktis iš versijų su 2,8 ir 3,8 metrų ilgio trosais.

Šiuo metu ši kompaktiška drabužių džiovinimo sistema kainuoja €13,38 ir į Lietuvą yra siunčiama nemokamai.

Elektronikos prietaisų remonto rinkinys „AC - 8 38 in 1 Precision Screwdriver Set“

60 % nuolaida | €11,69

Tai – specialiai elektronikos prietaisų remontui skirtas rinkinys. Jame – net 38 skirtingos dalys, tvarkingai sudėtos į plastikinę dėžutę. Tai – įvairių formų atsuktuvų ir veržliarakčių galvutės, pincetas, rankenos, ilgikliai, skverbtukai, siurbtukas, SIM kortelės skyrelio atidarymo įrankis ir kiti priedai.

Visų įrankių galvutės yra pagamintos iš kokybiško ir kieto S2 plieno. Pats rinkinys yra sudėtas į paprastą, bet patogią ABS plastiko dėžutę ir sveria apie 360 gramų. Nors jis yra skirtas elektronikai, tai nereiškia, kad jums reikia būti profesionaliu meistru, kad galėtumėte naudotis šiais įrankiais.

Jie pravers ir atliekant pačius paprasčiausius darbus. Pavyzdžiui, jei norėsite pakeisti savo telefono bateriją, priveržti atlaisvėjusius akinių varžtus, tiesiog dėl smalsumo išardyti kokį nors sugedusį prietaisą. Šiam įrankių rinkiniui šiuo metu taikoma 60 % nuolaida ir jis kainuoja €11,69. Į Lietuvą jis siunčiamas nemokamai.

Šis įrankių rinkinys Gearbest.com portale turi 16 įvertinimų ir 15 iš jų yra maksimalūs (vienas pirkėjas skyrė 4 žvaigždutes). Štai ką pirkėjai minėjo savo atsiliepimuose:

  • Marvin: „Turiu pasakyti, tai yra labai gerai atrodantis įrankių rinkinys. Net pakuotė atrodo kokybiškai. Susidaro įspūdis, kad į šio įrankių rinkinio gamybą buvo įdėta daug kruopštaus darbo“.
  • Adam: „Nesu profesionalas ir man šio rinkinio reikėjo tik šiaip pasikrapštyti prie elektronikos savo malonumui. Jis leido lengvai pakeisti RAM mano draugo kompiuteryje. Šis rinkinys visiškai tenkina mano poreikius“.
  • Josh siniawa: „Preciziškas atsuktuvas. Jis sudaro tvirto daikto įspūdį, leidžia lengvai tvarkytis su smulkiais varžtais be jokių rūpesčių ar baimės, kad bus sugadinta varžto galvutė. Tikrai vertas savo nedidelės kainos“.

Unikalus FM mobuliatorius su laisvų rankų įrangos ausine ir net... barzdaskute: „4 in 1 Smart USB Fast Car Charger Razor Bluetooth Headset Safety Hammer“

3 % nuolaida | €14,16

Tai – kiek keistokas daugiafunkcinis automobilinis aksesuaras. Šis prietaisas yra įstatomas į automobilio 12 V lizdą ir gali įkrauti išmaniuosius įrenginius – turi USB lizdą. Tačiau tai – tik viena iš keturių jo funkcijų.

Antroji – laisvų rankų įranga. Šis įrenginys turi „Bluetooth“ modulį, kuris leidžia vykdyti skambučius prie ausies nepakėlus telefono.  Tereikia iš korpuso ištraukti vieną ausinę, kurios viduje esančios 20 mAh baterijos pakaks maždaug 40 minučių pokalbio. Tačiau ir tai dar ne viskas – ištraukę įrenginį iš lizdo rasite smailų ir kietą galą, kuris yra skirtas automobilio stiklams išdaužti. Šis daiktas gali būti naudingas avarijos atveju.

Tačiau tikriausiai keisčiausiai atrodo ketvirtoji šio daikto funkcija – bazrdaskutė. Taip, tas didelis metalinis tinklelis dengia besisukančius ašmenis, kurie leidžia greitai nusiskusti, jei namie tam neužteko laiko. Barzdaskutė naudoja įmontuotą LIR2450 bateriją.

Šiam daugiafunkciniam prietaisui šiuo metu taikoma 3 % nuolaida ir jis kainuoja €14,16. Siuntimas į Lietuvą papildomai kainuos tik €0,08.

Audio šakotuvas tiems, kas žaidžia žaidimus ar kalba su klientais: „UGREEN Sound Card Free Drive USB External Converter“

29 % nuolaida | €11,50

Tai – funkcionalus audio linijos šakotuvas tiems, kurie dažnai žaidžia internetinius žaidimus arba darbe turi kalbėti su klientais. Iš esmės, tai yra įrenginys, leidžianti greitai ir paprastai prie vieno kompiuterio prijungti dvi ausines bei lengvai reguliuoti garso intensyvumą.

Pavyzdžiui, įrenginio korpuse yra pora mygtukų, kurie leidžia atskirai atjungti mikrofoną arba ausines. Taigi, jei kalbėdami su klientu norite trumpam pasitarti su bendradarbiais, savo mikrofoną galite išjungti. Tai pravers ir tuomet, jei žaisdami kompiuterinius žaidimus norėsite pasikalbėti su namiškiais. Čia taip pat yra didelis jungiklis garso reguliavimui.

Šis „Ugreen“ įrenginys iš tiesų turi tris jungtis. Dvi iš jų yra tokios, kokių ir tikitės - viena mikrofonui ir viena ausinėms. Tuo tarpu vidurinė yra universali - skirta prietaisams su integruota ausinių ir mikrofono jungtimi. „Ugreen“ pats turi kokybišką laidą su USB 2.0 jungtimi.

Šiam įrenginiui šiuo metu taikoma 29 % nuolaida ir jis kainuoja €11,50. Dar €0,35 kainuos siuntimas į Lietuvą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(7)
(-3)

Komentarai (1)