TOP 10 geriausios kainos pasiūlymų iš Kinijos turgelio įrankiams ir matuokliams: itin gera kaina smūginiam atsuktuvui, universaliems suktuvo priedams ir temperatūros bei atstumo matuokliams (Video, 2019 m. 5 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 16 % nuolaida rankiniam smūginiam atsuktuvui „Multifunctional Impact Driver Screwdriver 7PCS“

- 30 % nuolaida elektrinio gręžtuvo priedui „Reciprocating Saw Adapter Set“

- 60 % nuolaida elektrikams skirtų atsuktuvų rinkiniui „Dual-purpose Insulated Screwdriver“

- 36 % nuolaida automatiniam lituokliui-pistoletui „NL - 106A Manual Soldering Gun“

- 19 % nuolaida itin geros kainos ir funkcionalumo rinkiniui „Half Time Drill Driver Steel Bit Screwdriver Head Joint Tool Kit“

- 37 % nuolaida 90 laipsnių elektrinio suktuvo antgaliui „Right Angle Extension Screwdriver Drill Attachment“

- 33 % nuolaida „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuokliui

- 27 % nuolaida automatiniam visų padangų slėgio matuokliui „Car Tire Tyre Wheel Pressure Gauge Wireless Solar External Tester“

- 33 % nuolaida bekontakčiui termometrui „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

- 12 % nuolaida lazeriniam atstumo matuokliui „KXL – E40“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijoje artėja naujųjų metų šventės ir šia proga parduotuvės skelbia įvairius išpardavimus. Pavyzdžiui, Gearbest skelbia akciją Chinese Lunar New Year Sale - joje yra daugybė pasiūlymų, o įdomiausius pagal kainą ir praktiškumą atrinkome šiame rinkinyje. 

1. Su 16 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas rankinis smūginis atsuktuvas „Multifunctional Impact Driver Screwdriver 7PCS“

14.09€ | 16 % nuolaida | 4.81 balai iš 5 (21 vertinimai)

Tai - rankinis smūginis atsuktuvas tiems labai užsispyrusiems varžtams įveikti. Jūs žinote, apie ką kalba - kai kurie varžtai niekaip nepasiduoda dėl rūdžių ar medžiagos pasislinkimo. Jūs vis bandote juos įveikti elektriniu suktuvu ar paprastu atsuktuvu, bet rezultatas tėra suniokota varžto galvutė. Tam ir sukurtas šis smūginis rankinis atsuktuvas.

Jam tinka ir standartinės galvutės - rinkinyje yra šešios. Tereikia šį atsuktuvą įstatyti į užsispyrusį varžtą ir plaktuku suduoti per jo galą. Smūgio jėga yra paverčiama sukimo momentu ir atsuktuvo galvutė šiek tiek pasisuka. Tuo pačiu, aišku, jūs kalate atsuktuvą į varžtą, todėl jis nepakyla ir nesugadina galvutės. Tai yra labai senas išradimas, kuris pasitarnauja iki šiol.

Išsamiau apie jo veikimą straipsnyje Kaip veikia smūginis atsuktuvas? Kodėl su juo lengvai atsisuka net tie varžtai, kurių niekaip neatsuksite net su elektriniu atsuktuvu (Video)

Dabartinė 14.09€ kaina yra mažiausia šio smūginio atsuktuvo kainų istorijoje:

2. Su 30 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas elektrinio gręžtuvo priedas „Reciprocating Saw Adapter Set“

23.48€ | 30 % nuolaida | „Reciprocating Saw Adapter Set“ specifikacijos

Unikalus elektrinio gręžtuvo priedas „Reciprocating Saw Adapter Set“ padės išvengti tiesinio pjūklo pirkimo, kai jis reikalingas tik retai pasitaikantiems darbams. Be to, su šiuo priedu galėsite turėti tiek akumuliatorinį, tiek laidinį tiesinio pjūklo variantą - viskas priklauso nuo naudojamo gręžtuvo. Pakuotėje yra trys skirtingi ašmenys skirtingoms užduotims, tačiau vėliau jų surasite ir įprastose įrankių parduotuvėse.

Kaina

Tikrinta 2019 01 29

  • Lietuvoje - neparduodamas. 
  • Gearbest - 23.48€
  • Tai mažiausia kaina
  • 30 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu
  • Palyginimui, pigiausias tiesinis pjūklas Senukai.lt su 12 % kainuoja 66€. Akumuliatoriniai tiesiniai pjūklai dar bent trečdaliu brangesni.

Trumpai:

  • Tipas: elektrinio gręžtuvo priedas, atliekantis tiesinio pjūklo funkciją. Tinka standartinis griebtuvas, tad jungiamas prie elektrinių grąžtų arba akumuliatorinių suktuvų. 
  • Paskirtis: pjauna metalą, medieną, plastiką ir kitas medžiagas sunkiai pasiekiamose vietose.
  • Medžiaga: metalas, su ergonomiška plastikine rankena.
  • Komplektacija: trys ašmenys (100 mm metalui, 150 mm medienai, 240 mm genėjimui), raktas ašmenų keitimui.
  • Svoris: 500 gramų.

Dabartinė 23.48€ kaina yra mažiausia šio elektrinio gręžtuvo priedo kainų istorijoje:

3. Su 60 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas elektrikams skirtų atsuktuvų rinkinys „Dual-purpose Insulated Screwdriver“

8.85€ | 60 % nuolaida | 4.78 balai iš 5 (27 vertinimai)

Tai - elektrikams skirtų atsuktuvų rinkinys. Jame - 7 dvigubi antgaliai ir viena rankena. Svarbiausia šių įrankių savybė - izoliacija. Šie atsuktuvai gali pakelti 500 voltų nepadarydami žalos juos laikančiam žmogui. Aišku, tai yra tik papildoma atsargumo priemonė.

Tokią apsaugą suteikia ypatinga įrankio konstrukcija. Plieninės atsuktuvų galvutės yra įvilktos į plastikinę rankovę, o pati rankena yra pagaminta iš polipropileno ir termoplastiko, todėl yra gerai izoliuota.

Kiekvienas atsuktuvas turi du galus, todėl iš tiesų tai yra net 14 įrankių viename. Jame yra skirtingų dydžių kryžminių, plokščių ir trikampių atsuktuvų. Iš esmės, viskas, ko gali prireikti dirbant su buitine elektros instaliacija.

Atsuktuvų antgalių ilgis - 16 cm, jie yra pakankamai ploni, todėl padės pasiekti ir giliau pasislėpusius varžtus. Iš esmės tai yra rinkinys, kuris praverstų kiekvienuose namuose.

Dabartinė 8.85€ kaina yra mažiausia šio atsuktuvų rinkinio istorijoje:

4. Su 36 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas automatinis lituoklis-pistoletas „NL - 106A Manual Soldering Gun“

7.96€ | 36 % nuolaida4.85 balai iš 5 (101 vertinimai)

Jei domitės elektronika, žinote, kaip vyksta litavimas. Prie įkaitusios lituoklio galvutės (ar ant įkaitinto paviršiaus) glaudžiamas lydmetalis, kuris lydosi, sukurdamas tvirtą jungtį įvairiems elektronikos elementams. Pats procesas, nors ir reikalauja įgūdžių, iš principo nėra sudėtingas, bet jį galima dar labiau palengvinti.

NL-106A - tai automatinis lituoklis-pistoletas. Iš esmės jis veikia kaip ir įprastas lituoklis, tačiau skirtumas tame, kad jo gale montuojama lydmetalio ritė, todėl viena ranka visada lieka laisva.

Žinoma, kad ir koks patogus būtų įrankis, pirmiausia jis turi gerai atlikti savo darbą. Šio lituoklio galvutė įkaista iki 3-4 šimtų laipsnių pagal Celsijų, temperatūra iki darbui tinkamo lygio pakyla per 3-5 minutes. Tai - pakankamai vidutiniškas laikas, tačiau jis tikrai nėra per ilgas.

Gale galima įstatyti standartinio dydžio lydmetalio ritę - šiam lituokliui tinka 0,8 - 1,2 mm storio viela. Pats įrenginys yra pagamintas iš plastiko ir nerūdijančio plieno, todėl yra gana tvirtas ir lengvas.

Šis 60 W lituoklis yra naudingas ir pradedantiesiems, ir jau pažengusiems elektronikos mėgėjams.

Dabartinė 7.96€ kaina yra mažiausia šio lituoklio kainų istorijoje:

5. Su 19 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas itin geros kainos ir funkcionalumo rinkinys „Half Time Drill Driver Steel Bit Screwdriver Head Joint Tool Kit“

8.85€ | 19 % nuolaida | 5 balai iš 5 (1 vertinimai)

Tai labai patogus ir sparčiai išpopuliarėjęs atsuktuvų rinkinys elektriniam suktuvui. Patogioje, kompaktiškoje plastikinėje dėžutėje rasite 16 atsuktuvų galvučių. Tai - skirtingo dydžio bei tipo kryžminiai atsuktuvai bei skirtingo dydžio plokštieji atsuktuvai. Tačiau ir tai dar ne viskas.

Rinkinyje rasite ir porą smulkių grąžtų su reguliuojamais gilintuvais. Taigi, gamintojas žino, kad meistrai pirmiausia išgręžia skylę, o tuomet į ją įsuka varžtą. Tačiau antgalius keisti greitai nusibosta, todėl rinkinyje rasite ir specialų priedą, kuris leis vienu metu į elektrinį suktuvą įstatyti į grąžtą, ir atsuktuvo galvutę.

Tai - labai paprastas išradimas. Tiesiog šio ilgiklio gale yra dviejų galvučių laikiklis, kurį galima pasukti 180 laipsnių kampu. Taigi, vos išgręžę skylę šį laikiklį pasukate ir galite įsukti varžtą. Nereikės atpalaiduoti griebtuvo ar ieškoti kažkur padėtos galvutės, kurią dar ką tik turėjote.

Dabartinė 8.85€ kaina yra mažiausia šio atsuktuvų rinkinio kainų istorijoje:

6. Su 37 % nuolaida siūlomas 90 laipsnių antgalis elektriniam suktuvui „Right Angle Extension Screwdriver Drill Attachment“

13.27€ | 37 % nuolaida | 4.91 balai iš 5 (46 vertinimai)

Tai - 90 laipsnių antgalis elektriniam suktuvui. Dažnai pasitaiko situacijų, kuomet reikia išgręžti skylę sunkiai pasiekiamoje vietoje ar ten įsukti varžtą. Kartais padėtis būna tokia bloga, kad netelpa ne tik elektrinis suktuvas, bet ir rankinis atsuktuvas. Šis 90 laipsnių antgalis ir yra sukurtas tokioms situacijoms - jį naudosite retai, bet kartais be jo bus sunku išsiversti.

Šis įrankis yra pagamintas iš kokybiško plieno ir yra visai kompaktiškas. Jo gale nėra įprasto griebtuvo - vietoje to yra anga standartinėms suktuvo galvutėms.

7. Su 33 % nuolaida siūlomas „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis

14.07€ | 33 % nuolaida | 4.77 balai iš 5 (381 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

Pirkėjai apie šį drėgmės matuoklį atsiliepia ypač teigiamai.

8. Su 27 % nuolaida siūlomas automatinis visų padangų slėgio matuoklis „Car Tire Tyre Wheel Pressure Gauge Wireless Solar External Tester“

23.01€ | 27 % nuolaida | 4.94 balai iš 5 (54 vertinimai)

Padangų slėgis yra neįtikėtinai svarbus - nuo jo priklauso labai daug, įskaitant degalų sąnaudas, padangų ir net važiuoklės dėvėjimąsi. Dar daugiau - netinkamai pripūstos padangos veikia netinkamai ir automobilis gali neturėti optimalaus sukibimo su kelio danga. Slėgis padangose nuolat kinta, todėl jį reikėtų stebėti. Tam ir skirti šie slėgio jutikliai, kurie gali būti įsukami tiesiai į padangų vožtuvus.

Jei ieškote geros, bet nebrangos galimybės padangų slėgio stebėjimo sistemos, tai yra puikus pasirinkimas. Jutikliai yra labai tikslūs ir duomenys atnaujinami kas porą sekundžių. (Good)

Jei ieškote geros, bet nebrangos galimybės padangų slėgio stebėjimo sistemos, tai yra puikus pasirinkimas. Jutikliai yra labai tikslūs ir duomenys atnaujinami kas porą sekundžių. (Good)

Į kiekvieną padangą įsuktas daviklis bevieliu ryšiu duomenis perduoda centriniam kompiuteriui, kuris turi būti padėtas matomoje vietoje.

Davikliai tinka visoms padangoms, kurios yra pripučiamos iki 6 barų slėgiu (įprastuose lengvuosiuose automobiliuose slėgis padangose svyruoja apie 3 barus). Matavimo duomenys bus aiškiai matomi LCD ekrane.

Jei paprasti ir pigūs padangų davikliai matuoja tik slėgį, tai šis matuoja ir padangų temperatūrą, o vairuotoją perspėja dėl oro nuotėkio, per mažai pripūstų padangų, epr daug pripustį padangų ir net dėl senkančios baterijos. Žodžiu, gaunate pilną komplektą informacijos. 

Gerai ir tai, kad centrinis kompiuteris turi saulės elementą. Tačiau jis turi ir papildomą baterijos įkrovimą per USB jungtį. 

Pirkėjai rašo, kad saulės elementai yra labai jautrūs ir puikiai krauna, tad būdamas netoli stiklo jis savo poreikius neblogai patenkins ir pats, o integruota 500 mAh baterija pasirūpins įrenginio veikimu, kai elektros lizdą norėsite panaudoti kam nors kitam.

9. Su 33 % nuolaida siūlomas bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

22.12€ | 33 % nuolaida | „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai unikalus vokišką „German Heimann“ daviklį turintis bekontaktis kūno temperatūros matavimui skirtas termometras, kuris rinkoje šiuo metu neturi analogų. Nepaisant to, kad tai kinų gaminys, apie jį gerai atsiliepiama visame pasaulyje.

Puikus termometras. Matavimo rezultatus lyginant su paprastu termometru gaunu praktiškai tą patį. Paklaida siekia ~ +/- 0,2 – 0,4 laipsnio, tačiau atsižvelgus į tai kaip gretai veikia „Xiaomi Mi Home iHealth“ grįžti prie įprasto termometro tikrai nesinori. Be to, šis termometras itin praverčia susirgus vaikams, nes temperatūrą pavyksta išmatuoti tiesiog akimirksniu. „Xiaomi Mi Home iHealth“ – tai tikrai puikus pasirinkimas už visiems prieinamą kainą. (Timofey)

Kaina

Tikrinta 2019 01 29

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 22.12€
  • Siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu už 0.12€.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (1585 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras termometras: suminis apžvalgų reitingas 4,8 balai iš 5  
  • Pagrindinė funkcija: bekontaktis kūno temperatūros matavimas panaudojant infraraudonųjų spindulių vokišką „German Heimann“ daviklį.
  • Tikslumas: +/- 0,2 oC (35 – 42 oC ribose); +/- 0,3 oC (esant kitai temperatūrai).
  • Suveikimo laikas: 1 sek., per šį laiką atliekama 100 matavimų ir parodomas vidurkis
  • Naudojimo atstumas: ne didesnis nei 3 cm, kaktos srityje, kaip nurodo instrukcija.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Komplektacija: termometras, 2 x AAA baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 3,7 x 3,4 x 3,9 cm; 90 g.
  • Palygino „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktį termometrą su tradiciniu gyvsidabriniu ir elektroniniu „Omron“ termometru: įspūdingas greitis ir tikslumas. „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktis termometras užtruko, kaip ir buvo galima tikėtis, vos vieną sekundę ir parodė tokį patį rezultatą kaip ir tradicinis gyvsidabrinis termometras – 36,4 laipsnius.
  • Šiam apžvalgininkui ypač patinka, kad „iHealth“ yra bekontaktis termometras, o tai reiškia, kad kūno temperatūrą pamatuojama neprisiliečiant prie žmogaus. Toks metodas yra higieniškesnis ir ypač patogus, kai reikia miegančiam vaikui pamatuoti temperatūrą. „iHealth“ yra stilingas, tvirtas, patogus laikyti rankoje, turi puikiai veikiantį vokišką Heimann‘o jutiklį. Apžvalgininkas patikrino, kaip „iHealth“ matuoja jo šeimos narių kūno temperatūras ir rezultatus palygino su medikų rekomenduojamu ir plačiai naudojamu į ausis įstatomu įžymiuoju Japonijos „Terumo“ termometru. Ir iš vaizdo įrašo matyti, kad rezultatai yra praktiškai identiški. Šių dviejų termometrų rodomų rezultatų skirtumas tėra 0,1. Tad apžvalgininkas yra labai patenkintas „iHealth“ bekontakčiu termometru, kuris kainuoja gerokai mažiau nei „Terumo“.

10. Su 12 % nuolaida siūlomas lazerinis atstumo matuoklis „KXL – E40“

19.47€ | 12 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1065 vertinimai)

„KXL – E40“ atstumą matuoja į naudotojo pasirinktą paviršių pasiųsdamas lazerio impulsą ir matuodamas, per kiek laiko jis sugrįžta. Kadangi viskas vyksta šviesos greičiu, skirtumas tarp impulso pasiuntimo ir sugrįžimo yra labai mažas, todėl matavimo greitis yra didžiulis.

„KXL - E40“ turi paprastą nespalvotą ekraną, kuriame pamatysite, išsaugotų matavimų istoriją ir, aišku, matuojamą reikšmę. 

„KXL - E40“ naudoja dvi įprastas AAA standarto baterijas. Jų turėtų pakakti pakankamai ilgam laikui, nes lazerio impulsas įprastai būna labai trumpas, o ir didžioji ekrano dalis yra juoda. Beje, „KXL - E40“ leidžia išsaugoti net 99 matavimus - to daugiau nei pakanka vienam jūsų projektui.

Tikriausiai jau manote, kad lazeriniai matuokliai tiesiog nepateikia tokių patikimų duomenų. Iš tikrųjų, jie veikia net labai gerai, tik visada reikia atminti, kad kaip ir visi matavimai, turi savo paklaidas.

Tiesa, reikia žinoti, kad paviršius, į kurį nutaikote lazerio spindulį, turėtų būti matinis, plokščias. Visiškai netinka stikliniai ir atspindintys paviršiai (poliruotas metalas ar veidrodžiai).

Be to, lazeriniai atstumo matuokliai geriau veikia prieblandoje ar debesuotą dieną - ryškios saulės šviesos jie nemėgsta, nors ir dirbti vien tik naktį nereikalaujama.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: