Toks mažas, o toks galingas - Tomtop skelbia akciją universaliam, išmaniam ir nuotoliniam namų prietaisų valdikliui „A1“  ()

Tomtop šį įrenginį parduoda per eBay platformą ir garantuoja, kad į Lietuvą jį atsiųs nemokamai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sąlygos ir kaina

  • Šiuo metu šis universalus, išmanus ir nuotolinis namų prietaisų valdiklis parduodamas už 11,75 eurus.
  • Nemokamas pristatymas į Lietuvą.
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Universal Smart Home Remote Control IR WiFi Automatic for Alexa Google Assistant“ - pavadinimas labai jau gremėzdiškas ir nieko per daug nesakantis, tačiau šis įdomus prietaisas tikrai pravers kiekvieno namuose.

Gamintojas teigia, kad su šiuo išmaniuoju „A1“ prietaisu galite savo senus prietaisus paversti išmaniais. Tai kaip jis veikia?

Teigiama, kad „A1“ yra daugiafunkcinis intelektualus įrenginys, kuris palaiko daugiapakopius protokolus ir režimus. O kalbant suprantama kalba, jis gali valdyti buitinius prietaisus, priimdamas ir perduodamas IR (infraraudonųjų spindulių) signalus. Daugelis senesnių prietaisų palaiko IR.

Infraraudonųjų spindulių sąsaja (IR) yra seno tipo duomenų perdavimo sąsaja ir veikia tuo pačiu principu, kaip ir nuotolinio valdymo pulteliai televizoriui ar muzikiniam centrui. Skirtumas tas, kad pultelis gali tik siųsti duomenis, o „A1“ ir priimti signalus, tad iš principo tai veikia, kaip naujesnio radijo ryšio sąsaja „Bluetooth“.

Tad tereikia „A1“ prijungti prie maitinimo šaltinio, atsisiųsti programėlę į savo išmanųjį telefoną, ją įsidiegti ir susieti ją su „A1“ įrenginiu ir jau galima valdyti savo namų apyvokos prietaisus.

Galima nuotoliniu būdu valdyti ventiliatorių, jo greitį, televizorių, taip pat įjungti šviesas ir taip toliau. Ir viskas tiesiog paspaudus mygtuką išmaniajame telefone ar planšetiniame kompiuteryje.

Smagu ir tai, kad „A1“ suderinamas su „Amazon Echo“ ir „Google Home Assistant“, tad komandas galima duoti ir balsu.

Be IR signalo, kurio dažnis yra 20-60 kHz, „A1“ palaiko ir „WiFi“ (2,4 GHz). Tad tai suteikia dar daugiau galimybių valdyti namų įrenginius.

Gamintojas teigia, kad „A1“ gali valdyti prietaisus, kurie yra nuo jo nutolę ne daugiau, kaip 7 metrus.

Gal tik vienas minusiukas, kad pats prietaisas yra maitinamas Micro USB laidu, o ne įprastu kištuku į rozetę, tačiau iš kitos pusės, tai leidžia jį pernešti į bet kurį kambarį ir naudoti ten, kur jo labiausiai reikia.

„A1“ gali darbuotis nuo –20 iki +55 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje, yra pagamintas iš plačiai naudojamo termoplastiko ir yra itin kompaktiškų matmenų: 9,8 x 9,8 x 2,0 cm. Sveria tik 108 gramus.

Pakuotėje rasite išmanųjį nuotolinį valdiklį „A1“, įkrovimo laidą ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

„A1“ yra išties įdomus prietaisas, kuris leis išmaniai ir tuo pačiu patogiai valdyti savo namuose esančius įrenginius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()