Kinijos turgelio stebuklai: 1 TB talpos išorinis HDD diskas ne tik su USB 3.0, bet ir su LAN jungtimi, galimybe prisijungti iš bet kurios pasaulio vietos ir net su duomenų šifravimu („Eaget Y200“ kaina, Specifikacijos)  (1)

„Eaget Y200“ – tai šiuolaikinis 2,5 colių dydžio 1 TB talpos išorinis HDD diskas, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes prieigą prie duomenų užtikrina ne tik per standartinė USB 3.0 jungtį, bet taip pat ir per internetinę duomenų perdavimo jungtį RJ-45. Šis išorinis kietasis diskas dar gali pasigirti duomenų šifravimo funkcionalumu, kompaktišku korpusu bei lanksčiomis valdymo galimybėmis naudojant taikomąją išmaniojo telefono programą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Eaget Y200“ specifikacijos

  • Talpa: 1 TB.
  • Disko tipas: HDD.
  • Disko dydis: 2,5 colių.
  • Jungtys: USB 3.0, RJ-45.
  • Papildomos funkcijos: duomenų šifravimas; gali būti valdomas išmaniojo telefono taikomąja programa; galimybė tiesiogiai prijungti prie kompiuterinio tinklo naudojant RJ-45 jungtį.
  • Matmenys ir svoris: 13,5 x 8,02 x 1,7 cm; 175 g.

„Eaget Y200“ kaina

  • Gearbest“ – 70,80 €.
  • Dabar parduodamas su 12% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • AliExpress“ – nuo 84,33 iki 115,97 €.

Kiekvieną dieną vis labiau tampame priklausomi nuo skaitmeninių duomenų. Praktika rodo, kad daugelis juos nori pasiekti nepriklausomai nuo savo esamos buvimo vietos. Taip puikiai paaiškina debesų kompiuterijos sprendimų populiarumą. Jeigu norite turėti privačią nuotoliniu būdu pasiekiamą duomenų saugyklą savo namuose, rekomenduojame pasidomėti „Eaget Y200“ išoriniu HDD disku.

„Eaget Y200“ esant reikalui galima naudoti kaip įprastą 2,5 colių dydžio išorinį HDD diską. Vis dėlto, norime atkreipti dėmesį, jog „Eaget Y200“ taip pat turi RJ-45 jungtį. Tai reiškia, kad šį išorinį HDD tipo diską taip pat galite prijungti prie kompiuterinio namų tinklo.

Toks sprendimas yra naudingas dėl tos priežasties, nes leidžia pasiekti „Eaget Y200“ esantį turinį nuotoliniu būdu iš bet kurio kito prie namų kompiuterinio tinklo prijungto įrenginio (televizoriaus, kompiuterio, išmaniojo telefono). Kitaip sakant, priešingai nei paprastus išorinius HDD diskus, „Eaget Y200“ nešiotis kartus su savimi tikrai nėra būtina.

Papildomą pranašumą šiam naujos kartos išoriniam HDD diskui suteikia išmaniojo telefono taikomoji programa. Jos pagalba galėsite lengvai peržiūrėti ne tik esamas „Eaget Y200“ laikomas rinkmenas, bet ir įkelti naujus dokumentus ar nuotraukas, o esant būtinybei, jas taip pat galėsite lengvai ištrinti. Be to, šios taikomosios programos pagalba dar galėsite ir nuotoliniu būdu peržiūrėti „Eaget Y200“ laikomus įrašus tiesiog išmaniojo telefono ekrane.

Galiausiai norisi pridėti dar tai, kad gamintojas atitinkamai pasirūpino ir „Eaget Y200“ saugumu, jeigu nuspręstumėte šį išorinį HDD diską nešiotis kartus su savimi. „Eaget Y200“ gali pasigirti 64 bitų šifravimo algoritmu, kuris rinkmenas diske geba užšifruoti vos per 3 sekundes. Žinoma, tenka sutikti, kad 64 bitų šifravimo algoritmas nėra maksimaliai saugus, tačiau tikrai pakankamas tuo atveju, kai norima turėti maksimaliai gerą spartos bei saugos balansą tiems skaitmeniniams duomenimis, kuriuos reikia pasiekti greitai ir santykinai dažnai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(14)
(-5)

Komentarai (1)