Pagal kainą ir kokybė tai turbūt geriausias 2018-ųjų robotas dulkių siurblys - kainuoja gerokai pigiau nei „Xiaomi“, o darbuojasi kaip brangiausi siurbliai („360 S6 Robot Vacuum“ apžvalgų suvestinė, Video, nuolaidos kuponas, žemiausia kaina, iš Lenkijos sandėlio)  ()

Puiki pagaminimo kokybė, gausybė daviklių, kurie apsaugo nuo kritimo ir padeda orientuotis teritorijoje, galingas, paprastas valdymas, sistemingas teritorijos valymas, siurbimas ir plovimas vienu metu ir visa tai už puikią kainą. Apžvalgininkai vardija „360 S6 Robot Vacuum“ roboto dulkių siurblio privalumus ir negaili jam pagyrų. Nejaugi jis iš tiesų yra geriausias 2018-ųjų robotas dulkių siurblys? Tuojau ir sužinosime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šioje roboto dulkių siurblio „360 S6 Robot Vacuum“ apžvalgų suvestinėje surasite koncentruotą informaciją, ką apie šį įrenginį kalba apžvalgininkai, kokius svarbiausius dalykus pastebi ir testų rezultatus.

Apžvalgininkai patys detaliai išbandė šį robotą dulkių siurblį ir pateikia savo verdiktą.

„360 S6 Robot Vacuum“ pakuotės turinys

  • „360 S6 Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys atkeliauja tvarkingoje pakuotėje ir itin saugiai supakuotas (1:06; 0:00).
  • Pakuotėje yra pats robotas dulkių siurblys, o kadangi jis yra skirtas pasaulinei rinkai, tai ir naudojimosi instrukcija yra anglų kalba. Taip pat yra kokybiška ir tvirta įkrovimo stotelė, kuri turi 4 gumines kojeles, tad ant grindų laikosi tvirtai (0:34; 1:20).
  • Pakuotėje yra europietiškas adapteris, šepetėlis skirtas išvalyti dulkių surinkimo dėžutei ir kitoms roboto dalims, bei papildomas priedas plauti grindims (0:15).
  • Pastarasis yra pripildomas vandeniu ir itin paprastai pritvirtinamas prie roboto. Pakuotėje jau yra speciali šluostė ir jos atskirai pirkti nereikės (2:38; 1:24).

„360 S6 Robot Vacuum“ techninės savybės ir privalumai

  • „360 S6 Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys užtikrina 1800 Pa siurbimo galią, palaiko tris siurbimo režimus: „Quit“, „Standard“, „Powerful“, naudoja „LDS“ lazerinę teritorijos skenavimo technologiją, dėka „SLAM“ algoritmo nusipiešia valomos teritorijos žemėlapį, turi įvairių jutiklių, kurie saugo robotą nuo trankymosi į objektus bei sienas ir neleidžia nukristi nuo laiptų (0:06; 3:46).
  • Taip pat yra aprūpintas plaunamu „HEPA“ filtru ir turi 400 ml dulkių surinkimo talpą bei 150 ml vandens talpą – vienu metu gali siurbti ir plauti grindis (0:01).
  • Pabrėžiamas itin lengvas atliekų surinkimo dėžutės išėmimas bei įdėjimas atgal ir trijų sluoksnių filtras, kuris yra plaunamas (0:49; 3:20).
  • Roboto apačioje yra du didieji ratukai ir priekyje mažesnysis, kuris pasisuka 360 laipsnių kampu. Taip pat du šoniniai šepetėliai ir pagrindinis šepetys. Žinoma ir roboto baterijos įkrovimo kontaktai ir trys jutikliai, kurie užtikrina, kad robotas nenukris nuo laiptų ar kitų paviršių (4:16; 1:12).

„360 S6 Robot Vacuum“ veikimas, programėlė ir testų rezultatai

  • Prieš pradedant naudotis dulkių siurbliu, reikia nuimti apsauginę juostelę (3:11; 0:42) ir toliau jau galima valyti kambarius.
  • Robotas darbuojasi autonominiu režimu ir nėra būtina nuolatinė priežiūra – senkant 3200 mAh talpos baterijos energijai, jis pats grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė (0:01).
  • Ant pačio siurblio yra valdymo mygtukai, tačiau „360 S6 Robot Vacuum“ galima valdyti ir su savo išmaniuoju telefonu. Tereikia atsisiųsti išmaniąją programėlę „360Smart“ į savo telefoną ar planšetę ir su šiais įrenginiais galėsite valdyti roboto darbą, matyti nupieštus kambarių žemėlapius, judėjimo trajektoriją, pridėlioti „virtualių sienų“, keisti siurbimo režimus ir matyti daug kitos naudingos informacijos (0:58).
  • Įdomu ir tai, kad robotui nekyla jokių problemų užvažiuoti ant kiliminės dangos ar kitų aukštesnių paviršių (2:32).
  • Jis taip pat itin tiksliai vadovaujasi programėlėje nurodytomis „virtualiomis sienomis“ ir nevažiuoja ten, kur jam neduotas leidimas (2:42) ir kas svarbiausia – kambarį valo sistemingai, o ne važinėja padrikai.
  • Jis pirmiausiai apvažiuoja kambario pakraščiais, o toliau teritoriją valo kvadratais (3:24) ir sugeba surinkti ne tik dulkes, bet ir stambias šiukšles (4:40).

  • Prieš pradedant su šiuo robotu plauti grindis, reikia jo papildomą priedą pripildyti vandeniu (0:03; 5:11), kurio telpa iki 150 ml, ir pritvirtinti prie roboto dugno.
  • Viskas, dabar robotas ne tik siurbia, bet tuo pačiu metu ir plauna grindis. O po darbo tereikia nuimti nešvarią šluostę (5:50) ir ją išplauti rankomis arba skalbimo mašinoje.

Šiame vaizdo įraše yra greitai išpakuojamas „360 S6 Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys ir išbandomas ant kilimo bei grindų.

O šiame vaizdo įraše jis testuojamas ant grindų ir vienu metu jas siurbliuoja bei plauna.

Išvados

  • Šis apžvalgininkas teigia, kad jam labai patiko tai, kaip dirba „360 S6 Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys. Jis greitai ir kokybiškai išvalo kambarį, o ir jo navigacija veikia išties puikiai. Valymo rezultatai yra labai geri – kambarį sutvarkė per 20 minučių. Tad tokiais puikiais rezultatais gali pasigirti tik gerai žinomų kompanijų, kaip „LG“, „Roomba“ gaminami robotai. Taip pat būtina pažymėti, kad „360 S6 Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys sugebėjo palįsti ir po apžvalgininko baldais bei ten išvalyti susikaupusius nešvarumus, o būtent tai daugeliui robotų tampa neįveikiama užduotis.
  • Kalbant apie triukšmo lygį, maksimalus „360 S6 Robot Vacuum“ skleidžiamas triukšmas yra 67 dB. Čia reikėtų pabrėžti, kad toks triukšmo lygis yra, kai robotas dirba maksimaliu galingumu ir toks rodiklis mažai skiriasi nuo „Roomba“ siurblių. Apibendrindamas apžvalgininkas teigia, kad tai vienas geriausių šiuo metu rinkoje esančių robotų dulkių siurblių, kuris gali drąsiai varžytis su geriausiais bei brangiausiais robotais ir netgi juos aplenkti. Pagrindinis jo privalumas, kad per itin trumpą laiką sutvarko didelį plotą. Tai – vienas iš rinkos lyderių, kuris pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu.
  • Šis apžvalgininkas jau keletą savaičių naudojasi šiuo „360 S6 Robot Vacuum“ robotu dulkių siurbliu ir pateikia savo pastebėjimus. Pirmiausiai, robotas puikiai valo namus. Net ir be išmaniosios programėlės jis užtikrina kokybišką darbą, tačiau pastaroji suteikia naudotojui daugiau patogumo ir parodo visas roboto galimybes. Jis, kaip ir pirmosios bei antrosios kartos „Xiaomi“ robotai nusipiešia virtualų patalpos žemėlapį ir tada sistemingai pradeda valyti visą kambarį. Beje, programėlė „360Smart“ yra suderinama su „iOS“ ir „Android“ įrenginiais. Joje galima pasirinkti 3 skirtingus valymo režimus. Taip pat akcentuojama, kad „360 S6 Robot Vacuum“ yra gerokai tylesnis nei daugelis rankinių dulkių siurblių – triukšmo lygis svyruoja nuo 50 iki 60 dB. Tai priklauso nuo pasirinkto valymo režimo.
  • Apžvalgininkas pasirinkęs „Powerful“ režimą, nes mano, jog pastarasis nenaudoja per daug energijos – per vieną minutę išvalo 1 m2 ir tam sunaudoja apie 1 % energijos. Tad esant tokioms sąlygoms, „360 S6 Robot Vacuum“ per 1 valandą ir 20 min išvalys 80 m2 kambarį ir pats grįš prie įkrovimo stotelės įkrauti baterijai. Čia reikėtų pabrėžti, jog tokie parametrai bus pasirinkus „Powerful“ režimą. Tad jei grindys nėra itin nešvarios, tada gali užtekti ir lengviausio valymo režimo ir baterijos tada užteks iki 2 valandų. 
  • Svarbus šio roboto išskirtinumas, kad jam galima nurodyti „virtualias sienas“ ir į tas teritorijas robotas nevažiuos. Tokios funkcijos ankstesni „Xiaomi“ robotai neturėjo - ją gavo tik naujausias „Roborock S50“. 
  • „360 S6 Robot Vacuum“ robotui pat nekyla problemų ir užvažiuoti ant aukščiau esančių paviršių, kaip kilimo. „360 S6 Robot Vacuum“ apginkluotas gausybe sensorių, tad jis puikiai susidoroja su jo kelyje pasitaikiusiomis kliūtimis, taip pat užtikrinama, kad jis nenukris nuo laiptų, o jei reikia išvalyti konkrečią teritoriją, tereikia ją pažymėti programėlėje ir „360 S6 Robot Vacuum“ ją išvalys. Dar programėlėje galima matyti valymo istoriją, sudaryti valymo tvarkaraštį ir prieš pradedant valyti kambarį, įkelti iš anksčiau nusibraižytą žemėlapį. Tai tampa ypač naudinga, jei reikia išvalyti keletą kambarių, kurių išplanavimas yra skirtingas. Tad robotui nereikia iš naujo piešti žemėlapio, jis pasinaudoja jau turimu. Tad norint patogiai ir kokybiškai sutvarkyti namus, „360 S6 Robot Vacuum“ tampa puikiu pasirinkimu.
  • Šioje apžvalgoje pabrėžiama, kad robotui užvažiavus ant kilimo, automatiškai įsijungia galingiausias siurbimo režimas. Tad nereikia patiems nurodyti, jog būtent čia yra kiliminė danga ir ją reikia išvalyti papildomai. Maksimalus triukšmo lygis siekia 65 dB, o programėlėje galima matyti visus roboto darbo rezultatus, nurodyti komandas ir keisti parametrus. Tad „360 S6 Robot Vacuum“ puikiai tinka valyti kiliminei dangai, ypač ploniems ir vidutinio storio kilimams.
  • Laminatas, plytelės, linoleumas, įvairaus medžio grindys ir kt. yra puikiai išsiurbiamos bei išplaunamos. Turintys naminių gyvūnėlių taip pat gali būti ramūs, nes galingas „360 S6 Robot Vacuum“ variklis susiurbia visus plaukus ir šerius. Jis geriausiai tinka tiems, kurie gyvena vidutinio dydžio ir dideliuose namuose. Įprastai „360 S6 Robot Vacuum“ per 2 valandas sutvarko 200 m2 plotą ir tada keliauja prie įkrovimo stotelės. Taip pat yra labai gerai, kad robotui užtenka vieną kartą nusipiešti kambario žemėlapį ir jis jį išsaugo savo atmintyje. Sekantį kartą belieka programėlėje nurodyti kuriame kambaryje dabar yra robotas ir paleisti jį darbuotis. Jis automatiškai atpažįsta teritoriją ir iškart pradeda valyti kambarį. Puikus robotas dulkių siurblys. 

Speciali kaina ir sąlygos

  • Gearbest - 289,28 €, su specialiu nuolaidos kuponu GB-APS36 (tik 100 vnt.).
  • Mažiausia kaina, tik už pristatymą iš Kinijos sandėlio reikės papildomai sumokėti 9,82 eurus.
  • Gearbest - 309,75 €.
  • 17 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio (jokių muito mokesčių), už papildomus 8,41 € pristatys per 2-5 darbo dienas.
  • Palyginimui - praktiškai tokių pat parametrų „Roborock S50“ pigausiai parduodamas už 404,44 € su 32 % nuolaida. 
  • Lietuvoje dar neparduodamas. 
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(4)
(14)

Komentarai ()