Kinijos turgelio stebuklai: prasidėjo didžiausias šios žiemos LED šviestuvų išpardavimas su didžiulėmis nuolaidomis ir daugybe įdomių modelių - nuo visiškai paprastų bei pigių LED šviestuvų iki pilnai išmanių, galingų ir populiarių „Xiaomi“ gaminių  (1)

„Gearbest“ skelbia LED šviestuvų išpardavimą. Nuolaidos išties didelės – siekia iki 64 %. Perkant už 50 dolerių ir daugiau skiriama papildoma 8 dolerių nuolaida. O peržengus 100 dolerių ribą – taikoma 20 dolerių nuolaida. Todėl tai yra puikus metas įsigyti naują šviestuvą, o ir pasirinkimo netrūksta. Štai keli įdomiausių šviestuvų pavyzdžiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paspaudę akcijos „World Of Lighting Sale“ nuorodą surasite daugybę įvairių šviestuvų pasiūlymų. Akcija vyksta vasario 11-17 dienomis. 

Žemiau surasite kelis charakteringus pavyzdžius, ko galima tikėtis iš šio akcijos - kaip matysite, kinų gamintojai apima praktiškai visus skonius ir poreikius. Nuo minimalistinių LED šviestuvų be jokios papildomos elektronikos ir valdymo iki pilnai išmanių ir labai populiarių pasaulyje gaminių. Yra net visiškai nestandartinio ir prabangaus dizaino atstovų. 

Pigus ir išmanus „Utorch UT30“

30 % nuolaida | €30,97.

Tai – vienas pigiausių išmaniųjų pakabinamų šviestuvų, kurį galima valdyti ir balsu, pasitelkus „Amazon Alexa“ ar „Google Home“ virtualius asistentus. Visas šio šviestuvo funkcijas galite valdyti programėle prisijungę per „Wi-Fi“. Taip galima ne tik įjungti ir išjungti šviestuvą, bet ir reguliuoti jo ryškumą bei spalvą.

Pats šviestuvas yra 30 arba 40 cm skersmens (dydį galite pasirinkti) ir puikiai tinka 10-15 kvadratinių metrų kambariui. Jis turi tris šviesos spalvos temperatūros nustatymus (šalta, neutrali ir šilta), kurie svyruoja 3000-6500K diapazone. Maksimalus ryškumas – 2000 lm, tačiau šis šviestuvas turi ir „Mėnesienos funkciją“ – jį galite naudoti ir kaip naktinę lempelę.

Populiarusis „Yeelight YLXD01YL“

20 % nuolaida | €61,95.

Tai – vienas perkamiausių lubinių LED šviestuvų rinkoje. Pagamintas itin kokybiškai, labai aukštos kokybės šviesa, net 95 CRI rodiklis. Žodžiu, aukščiausios klasės produktas. Žinoma, ir jį galite valdyti keliais būdais – programėle, pulteliu ar tiesiog tradiciniu jungtuku.

Apie šį šviestuvą išsamiai rašėme „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalgoje, kurioje autorius minėjo, kad „Po mėnesio naudojimo neradau nei vieno objektyvaus trūkumo - pagaminta labai kokybiškai, išskirtinė šviesos kokybė, puikios išmaniosios funkcijos

32 cm skersmens šviestuvas puikiai tiks 15 kvadratinių metrų kambariui, nes maksimalus ryškumas siekia 2000 lm. Žinoma, ir „Yeelight YLXD01YL“ turi „Mėnesienos“ režimą, leidžiantį stipriai sumažinti ryškumą. Reguliuojama šviesos spalvos temperatūra svyruoja nuo 2700 iki 6000k. Šiame šviestuve – net 240 LED, tačiau jis vis tiek labai taupiai naudoja energiją, nes jo galia siekia vos 28 W. Pirkėjams patinka ir tai, kad šis šviestuvas pasižymi minimalistiniu dizainu, bet kartu turi ir platų korpusą.

Tiesa, ne visiems patinka jo korpusas - šonai nepraleidžia šviesos, tad lubų kampuose susidaro šešėliai. Šios problemos neturi „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, apie kuriuos jau rašėme išsamiame palyginime

Paprastasis „24W Simple Round Shape LED Ceiling Light“

€13,98

Tai – vienas pigiausių ir paprasčiausių LED šviestuvų. Jis nėra labai ryškus ir neturi jokių išmaniųjų nustatymų. Gamintojas teigia, kad šis šviestuvas puikiai tiks 5-10 kvadratinių metrų ploto miegamajam, nes jo plastikinis gaubtas maloniai sklaido šviesą. Nors dizainas yra visai minimalistinis, šis 27 cm skersmens šviestuvas atrodo labai jaukiai ir yra išmargintas gėlėmis. Tai – šviestuvas tiems, kurie nenori savęs ir namų apkrauti technologijomis.

Gražusis „EverFlower“

33 % nuolaida | €68,14.

Tai – 58 cm skersmens ornamentinis šviestuvas. Šis įmantrių formų prietaisas papuoš bet kurį kambarį. Jis skleidžia maloniai šiltą šviesą, kuri yra sklaidoma į šalis. Šis šviestuvas netinka kaip pagrindinis kambario apšvietimas, nes nėra visai funkcionalus – jis tik suteikia malonią atmosferą, bet, pavyzdžiui, skaityti tikrai neleidžia.

„EverFlower“ šviestuvo korpusas yra pagamintas iš aliuminio ir plastiko. Jis yra lengvai montuojamas ir neturi jokių išmaniųjų funkcijų. Gamintojas rekomenduoja šį šviestuvą kabinti 10-15 kvadratinių metrų kambariuose.

Didysis „Modern LED Dimmable 48W“

10 % nuolaida | €89,99.

Tai – didelis ir ryškus LED šviestuvas, kurį taip pat galite valdyti ir pulteliu, ir išmaniąja programėle. Jis taip pat gali groti muziką – šiame šviestuve slepiasi belaidė kolonėlė. Aišku, ir šviesa ims mirksėti į ritmą.

Pats šviestuvas yra net 50 cm skersmens, o jo ryškumas siekia net 4100 lm. Šio šviestuvo šviesos spalvos temperatūrą galima reguliuoti 3000-6500K diapazone, tačiau taip pat galėsite keisti ir papildomo apšvietimo spalvą. Šis šviestuvas yra gana didelis, todėl gerai tiks didesniems vaikų kambariams, miegamiesiems, darbo kambariams ir kitoms patalpoms.

Kitų pasiūlymųū užsukite pažiūrėti į naują „Gearbest“ šviestuvų akciją - šiame straipsnyje paminėti tik keli atpigusių šviestuvų pavyzdžiai, tačiau pardavėjo svetainėje jų yra kur kas daugiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai (1)