Kinijos turgelio stebuklai: itin mažas alkotesteris, kuris telpa į kišenę vietoje raktų pakabuko, o matavimo rezultatus pateikia net keliais skirtingais vienetais („Gocomma Intelligent MCU“ kaina, Specifikacijos)  (1)

„Gocomma Intelligent MCU“ – tai itin geromis mobilumo savybėmis pasižymintis nešiojamas mažų gabaritų alkotesteris, kuris yra maitinamas nuo AAA tipo baterijos. Šis alkotesteris esant reikalui gali tilpti į kišenę, o ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes matavimo rezultatus gali atvaizduoti net keliais skirtingais matavimo vienetais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Gocomma Intelligent MCU“ specifikacijos

  • Matavimo vienetai: mg/L, %BAC %oBAC.
  • Maitinimas: AAA tipo baterija.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Papildomos funkcijos: garsinis signalas apie užfiksuotą matavimą; galimybė keisti matavimo vienetus; pašvietimą turintis LCD ekranas.
  • Matmenys ir svoris: 6,2 x 3,8 x 1,5 cm; 26 g.

„Gocomma Intelligent MCU“ kaina

  • Gearbest -  11,50 €.
  • Dabar parduodamas su 40% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0,39 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Patikimi ir itin tikslūs alkotesteriai kainuoja tikrai santykinai brangiai. Vis dėlto dažnas iš mūsų alkotesterį nori išbandyti tiesiog vedamas smalsumo. Jeigu esate vienas iš tokių pirkėjų, tuomet geromis mobilumo savybėmis pasižyminčio alkotesterio „Gocomma Intelligent MCU“ galimybių jūsų smalsumui patenkinti tikrai turėtų pilnai pakakti.

Šis alkotesteris bene labiausiai stebina savo itin kompaktišku korpuso dizainu. „Gocomma Intelligent MCU“ korpuso matmenys siekia 6,2 x 3,8 x 1,5 centimetrus, o tai reiškia, kad esant reikalui šį alkotesterį lengvai galėsite nešiotis kišenėje vietoje raktų pakabuko. Beje, „Gocomma Intelligent MCU“ svoris siekia vos 26 gramus.

Svarbu pabrėžti, kad alkoholio kiekį kraujyje šis mobilus alkotesteris gali matuoti tiek BAC, tiek mg/L matavimo vienetais, o tai reiškia, kad „Gocomma Intelligent MCU“ yra itin universalus ir esant reikalui gali būti naudojamas ne tik Europoje, bet ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šis alkotesteris turi integruotą garsiakalbį, kuris automatiškai garsiniu signalu praneša apie užfiksuotą matavimo rezultatą. Negana to, „Gocomma Intelligent MCU“ LCD ekranas turi pašvietimą, todėl matavimo rezultatą visada lengvai galėsite įžiūrėti net ir tamsiuoju paros metu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(7)
(-3)

Komentarai (1)