„GeekMaxi“ skelbia pavasarinį išpardavimą ir štai keletas išskirtinių pasiūlymų: iš Vokietijos sandėlio su garantija siūlomas „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“, „Xiaomi Pocophone F1“ ir „Teclast F7 Plus“ (Video)  (2)

1. Planšetė „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“

2. Išmanusis telefonas „Xiaomi Pocophone F1“ – globali versija, 6 GB RAM + 128 GB ROM

3. Verslo klasės nešiojamas kompiuteris „Teclast F7 Plus“ – 8 GB RAM + 128 GB ROM


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„GeekMaxi“ skelbia pavasarinį išpardavimą „Spring Sale“ ir dabar įvairią techniką parduoda su iki 50 % siekiančiomis nuolaidomis. Taip pat daugelis prekių bus atsiųstos iš Europos sandėlių ir užtikrinama europietiška garantija.

Atrinkome kelis įdomiausius pasiūlymus:

1. Planšetė „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“

Su specialiu nuolaidos kuponu 6ZX9GLRM bus pritaikyta 10 eurų nuolaida.

Užtikrinama vienerių metų garantija, iš Vokietijos sandėlio, jokių papildomų mokesčių.

„Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ planšetė pasižymi ypatingai geromis savybėmis: „Qualcomm Snapdragon 660“ 8-nių branduolių, 2,2 GHz procesoriumi, „Adreno 512“ vaizdo plokšte, 4 GB DDR4 ir 64 GB eMMC, „MIUI 9“ operacine sistema, palaiko kinų ir anglų kalbas, „Face ID“ technologinį sprendimą, „Bluetooth 5.0“, „WiFi“ (2,4 ir 5 GHz) bei netgi LTE ryšio modulį.

Dėl LTE modelio verta pastebėti, kad „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ palaiko 4G, tačiau nepalaiko 2G ir 3G.

Įdomu ir tai, kad nors yra LTE modulis, tačiau skambinti ir priimti skambučių su šia planšete nepavyks. Apie tai užsimena ir žemiau pateiktame vaizdo įraše kalbantis apžvalgininkas.

Dėl pačio duomenų perdavimo greičio su LTE moduliu problemų nėra, tad naršyti internete galima drąsiai tiek su „WiFi“, tiek įjungus mobiliuosius duomenis.

Verta pastebėti, kad „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ padidėjo, lyginant su pirmtaku, ir dabar turi puikios kokybės 10,1 colių įstrižainės 1920 x 1200 ekraną.

Taip pat ir baterijos talpa maloniai džiugina – 8620 mAh talpos. Tad nors planšetė didesnė, bet ir baterija didesnė, bei jos tarnavimo laikas pailgėjo.

„Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ turi 13 MP galinę ir 5 MP priekinę kameras, C-tipo USB jungtį, 3,5 mm audio jungtį, integruotus garsiakalbius, mikrofoną ir t.t.

Ši planšetė yra išties galingas įrenginys, kuris ir apžvalgininkų nepalieka abejingais. „Xiaomi Mi Pad 4 Plus“ yra labai rimtas konkurentas pačioms galingiausioms „Samsung“ planšetėms.

2. Išmanusis telefonas „Xiaomi Pocophone F1“ – globali versija, 6 GB RAM + 128 GB ROM

Su specialiu nuolaidos kuponu F5dqERnR bus pritaikyta 10 eurų nuolaida.

Užtikrinama dviejų metų garantija, iš Vokietijos sandėlio, jokių papildomų mokesčių.

„Pocophone F1“ išmanusis telefonas yra tikras hitas, nes „Xiaomi“ vėl padarė tai, ką daro geriausiai – flagmano specifikacijas siūlo už vidutinioko kainą.

„Pocophone F1“ techninės įrangos pagrindu tapo šiuo metu galingiausia „Qualcomm“ mobilioji platforma „Snapdragon 845“ su aštuoniais „Kryo 385“ branduoliais. Keturi iš jų veikia iki 2,8 GHz dažniu, o likęs kvartetas skirtas mažiau resursų reikalaujančioms užduotims ir gali pasiekti 1,8 GHz ribą.

Tai galingiausias 2018 metų procesorius telefonams flagmanams ir dar nebuvo jokio kito modelio, kuris kainuotų taip pigiai ir turėtų „Snapdragon 845“.

Gamintojas tvirtina, kad skysčiu aušinama sistema leidžia sumažinti temperatūrą 8 laipsniais, esant procesoriaus maksimaliai apkrovai.

O tai ypač svarbu žaidžiant žaidimus - „Snapdragon 845“ leis mėgautis pačiais naujausiais žaidimais be jokių apribojimų.

Ekrano yra išpjovoje įtaisyta 20 megapikselių kamera ir jutiklių rinkinys.

Galinė kamera sudaryta derinant 12 megapikselių „Sony IMX363“ ir 5 mln. taškų „Samsung“ jutiklius. Šalia rasite dvigubą LED blykstę.

Kaip ir įprasta naujausiems „Xiaomi“ telefonams, taip ir šis, turi dirbtinį intelektą, skirtą fotografavimo situacijų įvertinimui ir geresnių kadrų užfiksavimui. 

Flagmanams su „Snapdragon 845“ integruotas dirbtinis intelektas jau tapo standartu - jis pasirūpina itin kokybišku autofokusavimu, spalvų suderinimu ir kitais fotografijai skirtais specialiais efektais.

Galiausiai labai maloniai stebina ir tas faktas, kad „Pocophone F1“ yra vienas iš nedaugelio naujos kartos išmaniųjų telefonų, kuris pas pirkėją atkeliauja ne tik su šiuolaikine USB C-tipo jungtimi, bet dar ir su integruotu standartiniu 3,5 milimetrų ausinių lizdu.

3. Verslo klasės nešiojamas kompiuteris „Teclast F7 Plus“ – 8 GB RAM + 128 GB ROM

Su specialiu nuolaidos kuponu VnSgrYI7 bus pritaikyta 10 eurų nuolaida.

Užtikrinama vienerių metų garantija, iš Vokietijos sandėlio, jokių papildomų mokesčių.

Jeigu ieškote naujo nešiojamo kompiuterio, kurį planuojate naudoti darbui ar laisvalaikiui (filmams žiūrėti, muzikai klausyti, naršyti internete), tuomet tikrai vertėtų atkreipti dėmesį į naujos kartos ekonominės klasės nešiojamą kompiuterį „Teclast F7 Plus“.

Jis pasižymi labai geromis techninėmis specifikacijomis.

Pristatant „Teclast F7 Plus“ iš karto norisi pabrėžti, kad tai tikrai ne žaidimams skirtas nešiojamas kompiuteris. Tuo tarpu visas likusias užduotis jis tikrai atlieka puikiai. Taip pat maloniai stebina solidžiu metaliniu korpusu.

Išskirtinį įspūdį padeda sukurti ir ypatingai plonas 7 mm storio korpusas bei optimalus 1,5 kg svoris. Trumpai tariant, „Teclast F7 Plus“ – tai mobilus nešiojamas kompiuteris, kurį patogu nuolatos vežiotis kartu su savimi.

„Teclast F7 Plus“ taip pat ypatingas tampa dar ir dėl to, nes gali pasigirti gana siauru 8 mm pločio ekrano kraštiniu rėmeliu. Šis aspektas leidžia užtikrinti geresnę vartotojo patirtį, padeda vizualiai sukurti didesnės įstrižainės vaizdo įspūdį ir taip pat tampa itin reikšmingas todėl, nes leidžia kur kas mažesnių matmenų korpuse (33,1 x 22 x 1,49 cm) sutalpinti 14 colių įstrižainės ekraną.

Būtina pridėti ir tai, kad ekonominės klasės nešiojamas kompiuteris „Teclast F7 Plus“ dar yra aprūpintas baltos spalvos LED klaviatūros pašvietimu.

Paprastai šis techninis sprendimas yra sutinkamas tik aukštosios klasės verslui skirtuose nešiojamuose kompiuteriuose, kurie dažniausiai kainuoja daugiau nei 1000 eurų. Tuo tarpu „Teclast F7 Plus“ šiuo techniniu sprendimu kiekvienam norinčiam leidžia mėgautis už bene tris kartus mažesnę kainą.

Jei kartais neradote to, kas jus būtų sudominę – nenusiminkite. Primename, kad „GeekMaxi“ skelbia pavasarinį išpardavimą „Spring Sale“ ir dabar įvairią techniką parduoda su iki 50 % siekiančiomis nuolaidomis. Taip pat daugelis prekių bus atsiųstos iš Europos sandėlių ir užtikrinama europietiška garantija.

Čia rasite visko: nuo atsuktuvų rinkinio ar kitų naudingų įrankių – iki išmaniųjų apyrankių, telefonų bei, žinoma, elektrinių paspirtukų ir dviračių. Visą informaciją rasite apsilankę oficialioje „GeekMaxi“ svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai (2)