TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos - nuo specialios pagalvėlės mėgstantiems miegoti ant šono iki titaninių valgymo lazdelių ir žvejo įrankių iš nerūdijančio plieno  (2)

Atrodo, kad Kinijos rinkoje įdomių daiktų su kiekviena diena vis daugiau. Štai 5 įdomiausi nebrangūs daiktai šį trečiadienį:

- kojų pagalvėlė miego kokybės gerinimui net 47 % pigiau;

- „Philips“ automobilinis išmaniųjų prietaisų įkroviklis už €14,46;

- „USB Type-C“-3,5 mm audio adapteris su 57 % nuolaida;

- žvejo įrankių rinkinys už €8,90;

- titaninės valgymo lazdelės su 15 % nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neįprata pagalvė kojoms - „HC15542 Memory Foam Pillow for Improving Sleep Quality Releasing Pressure and Easing Pain“

47 % nuolaida | €12,46

Tai – 25,5 cm ilgio ir 20,5 cm pločio pagalvėlė, kuri gali pastebimai pagerinti jūsų miego kokybę. Nors tai yra visai nedidelis daiktas, tai gali būti būtent tai, ko jums trūkta kad ryte pabustumėte gerai, kokybiškai pailsėję. Ši pagalvėlė yra riesta iš abiejų pusių, todėl ant jos bus labai patogu pasidėti kojas.

Ši forma tobulai tinka keliams atskirti, kai gulite ant šono. Gulint ant šono, kojos dedamos viena ant kitos, o keliai skaudžiai remiasi vienas į kitą. Kad to nebūtų, daugybė žmonių miegodami tarp kelių deda įprastas pagalves. Visgi šios pagalvėlės forma yra tam tobulai pritaikyta, todėl jis miegant neturėtų išslysti ir bus labai patogu. Tai padės šiek tiek numalšinti kelių, nugaros skausmus ir suteiks komforto.

Ši pagalvėlė yra pagaminta iš „Memory Foam“ medžiagos. Jos apmušalas yra pagamintas iš orui laidžios minkštos medžiagos. Jis turi užtrauktuką  ir gali būti lengvai nuimtas skalbimui. Šiai pagalvėlei šiuo metu taikoma 47 % nuolaida ir ji kainuoja €12,46. Į Lietuvą šis gaminys siunčiamas nemokamai.

Gearbest.com portale ši pagalvėlė vidutiniškai vertinama 4,83 žvaigždutėmis iš 5 (bet pateikti tik 6 įvertinimai). Štai kas rašoma keliuose atsiliepimuose:

  • Patrick: „Aš mėgstu tik labai specifinius reikalavimus atitinkančias pagalves. Daug jų yra per minkštos, kitos – per aukštos arba neatitinka kitų mano poreikių. Aš dažniausiai miegu ant šono ir ši pagalvėlė yra labai patogi. Ne per kieta, ne per minkšta. Ketinu pirkti dar kelias savo nameliui ant ratų. Ir jos nėra brangios“.
  • Bryan M.: „Geras daiktas, jei sunku išsimiegoti, skauda kaklą ar nugarą. Rekomenduoju įsigyti šią pagalvę ir naudoti kasdien“.
  • Sean: „Pakankamai gerai, esu patenkintas kokybe. Kai miegu su šia pagalvėle, jaučiuosi patogiai. Puiki pagalvėlė“.

Klasikinis USB įkroviklis iš  „Philips“ - „Philips Car Charger Dual USB Cigarette Lighter“

€14,46

Tai – automobilinis USB įkroviklis, įjungiamas į standartinį elektros lizdą. Jis turi du USB lizdus – vieną 1,0 A ir vieną 2,1 A. Iš esmės, tai yra standartinis įkroviklis – įeinanti įtampa siekia 12 V, o išeinanti – 5.

Šis „Philips“ įrenginys yra pagamintas iš ABS plastiko, polikarbonato ir nerūdijančio plieno. Korpusas yra išlietas taip, kad nebūtų siūlių – taip įrenginys atrodo gražiau ir yra patvaresnis. Viršutinę korpuso dalį puošia mėlynas LED žiedas.

Šis įkroviklis turi visas reikalingas apsaugas. Jis yra atsparus įtampos ir srovės šuoliams, trumpajam jungimui ir perkaitimui. Geriausia tai, kad jis tinka daugeliui išmaniųjų įrenginių.

Šiuo metu šis „Philips“ įkroviklis kainuoja €14,46. Dar €0,32 kainuos siuntimas į Lietuvą.

„USB Type-C“ ir 3,5 mm lizdo adapteris - „Original Xiaomi Type-C USB to 3.5mm Audio Cable“

57 % nuolaida | €2,67

Tai – „USB Type-C“ – 3,5 mm lizdo adapteris. Šis paprastas išmaniųjų telefonų aksesuaras leidžia paprastas laidines ausines įjungti į „USB Type-C“ lizdą. To reikia todėl, kad daugybė šiuolaikinių telefonų pasekė „Apple“ pavyzdžiu ir atsisakė paprasto 3,5 mm lizdo, skirto ausinėms ir kolonėlėms. Tačiau priešingai nei „Apple“ atveju, „Xiaomi“ aksesuarai yra gana pigūs.

Šis laidas yra vos 9 cm ilgio. Jo danga – paprastas termoplastikas, kuris yra pakankamai atsparus, tačiau kartu ir lengvai valomas. Jokio ypatingo dizaino čia nerasite, nes jo niekam ir nereikia – tai yra tiesiog paprastas baltas adapteris.

Šiuo metu šiam „Xiaomi“ gaminiui taikoma 57 % nuolaida ir jis kainuoja €2,67. Dar €0,54 kainuos siuntimas į Lietuvą.

Nors šis daiktas yra labai paprastas, Gearbest.com jis sulaukė net 177 atsiliepimų ir pasiekė vidutinį 4,76 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų. Štai kas teigiama keliose iš pirkėjų žinučių:

  • Luigi: „Aš rekomenduoju šį daiktą, nes jis žymimas geru prekės ženklu ir pasižymi gera kaina. Man jis patinka labiau nei kiti panašūs produktai. Jis nekenkia garso kokybei naudojant įprastas „Xiaomi“ ausines. Jis veikia su bet kokiu telefonu ir bet kokiomis ausinėmis – tai yra tiesiog geras pirkinys. Gera gaminio kokybė – nors kišenėje nešiojuosi nuolat, jis dar nesulūžo“.
  • Mr. White: „Labai geras gaminys. Su malonumu naudoju kasdien. Gera kokybė, paprastas naudoti. Visiškai tenkina visus lūkesčius. Tikrai galiu rekomenduoti“.
  • KrzysztofK: „Labai geras daiktas. Pigus, bet šiek tiek trumpesnis nei tas, kurį radau „Mi 6“ pakuotėje. Visada veikia, nepriklausomai nuo to, kaip yra prijungtas. Daug neoriginalių adapterių taip gerai neveikia“.

Žvejo įrankių rinkinys „Stainless Steel Fish Grip Fishing Pliers Tool Kit“

€8,90

Tai – žvejo įrankių rinkinys. Į jį įeina žuvies griebtuvas ir specialios žnyplės. Visi įrankiai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir turi ABS plastiko rankenas.

Žuvies griebtuvas yra svarbus įrankis. Jis leidžia tvirtai sugriebti sugautą žuvį, kad ji neištrūktų – juk žuvys yra labai slidžios. Griebtuvas veikia labai paprastai – tereikia pirštais patraukti priekinę rankenos dalį. Tuomet galima paimti žnyples ir ištraukti kabliuką.

Nepatyrę žvejai dažnai susižeidžia traukdami kabliuką. Tam ir skirtos šios žnyplės. Jos leidžia greitai ir patogiai ištraukti kabliuką jo neliečiant rankomis. Rinkinyje taip pat yra patogus sintetinio audinio dėklas.

Šis rinkinys šiuo metu kainuoja €8,90. Dar 5 centus kainuos siuntimas į Lietuvą.

Titaninės valgymo lazdelės „Keith Ti5820 Titanium Chopsticks“

15 % nuolaida | €10,93

Tai – titaninės valgymo lazdelės. Titanas – labai kietas, tačiau kartu ir pakankamai lengvas metalas. Jis yra atsparus korozijai, druskoms, jo įprastai nemėgsta bakterijos. Kartu titanas yra stiprybės, aukštos kokybės įvaizdį turintis metalas, todėl šios valgymo lazdelės – puiki dovana azijietiškos virtuvės gerbėjams.

Šios titaninės lazdelės pas pirkėjus atkeliauja su patogiu aliuminio dėklu. Taigi, šias lazdeles bus patogu visada pasiimti su savimi. Viskas pagaminta iš metalo, pasižymi aukšta kokybe. Titaninėms valgymo lazdelėms „Keith Ti5820“ šiuo metu taikoma 15 % nuolaida ir jos kainuoja €10,93. Dar €0,33 kainuos siuntimas į Lietuvą.

„Keith Ti5820“ valgymo lazdelės yra puikiai vertinamos pirkėjų – visi 11 atsiliepimus palikusių žmonių skyrė maksimalias 5 žvaigždutes. Štai ką keletas iš jų rašė:

  • Slava: „Titaninės valgymo lazdelės iš žinomo gamintojo. Aliumininis dėklas. Pačios lazdelės yra tuščiavidurės, todėl yra dar lengvesnės. Puiki dovana.“
  • Fedir: „Labai lengvos! Puiki kokybė. Greitas ir patogus pristatymas. Tikrai rekomenduoju!“
  • Santos: „Labai geros, lengvos valgymo lazdelės. Lengvumas jaučiamas net ir nešiojant su dėklu. Pristatymas truko vos vieną mėnesį“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(11)
(-11)

Komentarai (2)