TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pabaigai - su nuolaidų kuponais iš Čekijos sandėlio geriausias 3D spausdintuvas savo kainos kategorijoje, perkamiausias buitinis oro valytuvas, pagal apžvalgas rekomenduojamas belaidis siurblys ir itin atpigęs skaitmeninis mikroskopas vaikams (Video, 2019 m. 10 savaitė)  (1)

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 20 % nuolaida 3D spausdintuvui „Creality Ender 3“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 15 % nuolaida naujos kartos rankiniam belaidžiam siurbliui „Alfawise FJ166A“ (iš Čekijos sandėlio)

- 20 % nuolaida išmaniajam LED šviestuvui „Yeelight YLXD01YL“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 41 % nuolaida elektriniam paspirtukui „Ninebot Segway ES1“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 19 % nuolaida skaitmeniniam kraujospūdžio matuokliui „Alfawise CK W355“ (su nuolaidos kuponu)

- 28 % nuolaida skaitmeniniam mikroskopui su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

- 11 % nuolaida perkamiausiam buitiniam oro valytuvui „Alfawise P1“ (iš Čekijos sandėlio)

- 12 % nuolaida automatiniam naktiniam šviestuvui „Utorch 009PLUS 9“

- 15 % nuolaida perkamiausiai LCD rašymo lentai - vaikams ir suaugusiems: „Wicue 12 inch LCD Drawing Tablet from Xiaomi youpin“

- 19 % nuolaida perkamiausiai atminties kortelei „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas 3D spausdintuvas „Creality Ender 3“

167.32€ | 20 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas L7G9HLGWRR | „Creality Ender 3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Creality Ender 3“ yra kompaktiškas ir labai geru kainos ir kokybės santykiu pasižymintis 3D spausdintuvas. Jį įsigiję pirkėjai ir apžvalgininkai teigia, kad tai vienas geriausių 3D spausdintuvų pradedantiesiems.

Puikus spausdintuvas už puikią kainą. Labai paprasta jį surinkti. Aš su savo 6-erių metų sūnumi jį surinkau greičiau nei per valandą. Visos reikalingos dalys ir varžtai aiškiai sužymėti. Ekstruderis yra gerai sukalibruojamas. Aš tikrai rekomenduoju šį spausdintuvą tiems, kurie dar tik ieško savo pirmojo 3D spausdintuvo – tikrai nenusivils. (Federico S.)

„Creality Ender 3“ yra geriausias 3D spausdintuvas savo kainos kategorijoje. Jis spausdina greitai, jį lengva surinkti, jis tinka pradedantiesiems. Dar daugiau - jis yra šiek tiek saugesnis už kitus rinkoje siūlomus panašius 3D spausdintuvus, nes turi uždarą maitinimo bloką. „Creality Ender 3“ apžvalga

Kaina

Tikrinta 2019 03 08

  • Lietuvoje - neparduodamas
  • Gearbest - 167.32€.
  • Su nuolaidos kuponu L7G9HLGWRR
  • Iš Čekijos sandėlio, siuntimas 4.86€.

„Creality Ender 3“ yra kompaktiškas ir nebrangus 3D spausdintuvas. Jis labai tinka ir jau patyrusiems profesionlamas, ir ypač tiems, kurie dar tik ketina išbandyti 3D spausdintuvų galimybes.

Tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai sutinka, kad „Creality Ender 3“ yra vienas geriausių biudžetinių 3D spausdintuvų. Tiesa, jis yra ganėtinai panašus į „Alfawise U20“ 3D spausdintuvą, tačiau turi ir nemažai skirtumų.

Pirmiausiai, „Creality Ender 3“ yra lengvesnis net 4 kilogramais už „Alfawise“ spausdintuvą. Taip pat jo spausdinimo erdvė yra mažesnė.

Jei 12 kilogramų sveriantis „Alfawise U20“ turi 300 x 300 x 400 mm dydžio spausdinimo erdvę, tai „Creality Ender 3“ – 220 x 220 x 250 mm. Tai reiškia, kad „Creality Ender 3“ spausintuvas gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus. O tai yra kiek mažesnių parametrų daiktai, lyginant su „Alfawise U20“.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia 180 mm/s. Tad šiais parametrais „Creality Ender 3“ yra labai panašus į brangesnį 3D spausdintuvą „Alfawise U20“.

Visgi, „Creality Ender 3“ palaikomos temperatūros yra šiek tiek aukštesnės, o ir spausdinimo greitis 30 mm/s didesnis.

Vienas iš ryškesnių šių dviejų spausdintuvų skirtumų yra tas, kad „Creality Ender 3“ neturi į prisilietimus reaguojančio ekrano. Jis aprūpintas įprastų LCD ekranėliu ir funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle.

Tačiau jis palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius.

Kompanija taip pat pabrėžia „Creality Ender 3“ spausdintuvo mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas. Jo korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės. Tai pastebi ir šis apžvalgininkas, kuris teigia, kad „tai vienas geriausių ir kokybiškiausiai pagamintų biudžetinių 3D spausdintuvų“.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.73 balai iš 5 (924 vertinimai)
  • Spausdinimo erdvė: 220 x 220 x 250 mm.
  • Spausdinimo greitis: iki 180 m/s.
  • Sluoksnio storis: 0,1-0,4 mm.
  • Spausdinimo galvutė: skersmuo – 0,4 mm.
  • Galimi užpildai: PLA, ABS, TPU.
  • Temperatūra: 255 °C; šildomas padėklas pasiekia iki 110 °C.
  • Ekranas: 1,4 colių įstrižainės LCD ekranas.
  • Jungtys ir lizdai: microSD kortelės lizdas.
  • Korpusas: aliumininis rėmas.
  • Kitos savybės: palaiko Power loss recovery funkciją, todėl leidžia tęsti darbą po nesklandumų.
  • Valdymas: tiesiogiai pasirenkant funkcijas su valdymo rankenėle, kuri yra šalia ekranėlio arba iš microSD kortelės.
  • Masė ir matmenys: 44 x 41 x 46,5 cm; 8 kg

2. Iš Čekijos sandėlio siūlomas naujos kartos rankinis belaidis siurblys „Alfawise FJ166A“ su labai gerais testų rezultatais

97.90€ | 15 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise FJ166A“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise FJ166A“ - tai belaidis rankinis dulkių siurblys su HEPA filtru, 7000 Pa siurbimo galia ir 2200 mAh baterija. Šis dulkių siurblys pasitarnaus valant grindis, kilimus, baldus ir net automobilį - turi visus tam reikalingus priedus. Su įkrauta baterija jis veikia 20-40 minučių, priklausomai nuo pasirinktos galios. Pirkėjai džiaugiasi patogiu dizainu, lengvai išvaloma dulkių talpa, baterija ir antgaliais.

Visapusiškai geras daiktas. Daro tai, ką turi daryti, ir daro tai gerai. Tikimės, kad veiks labai ilgą laiką – baterija yra išimama, net ją galima pakeisti. Baterija net nustačius maksimalaus stiprumo siurbimą veikia tiek laiko, kiek ir keturis kartus brangesnių siurblių. Tikrai rekomenduoju. (Grossi)

„Alfawise FJ166A“ apžvalga, testų rezultatai

Kinijoje siūloma labai daug įvairių rankinių dulkių siurblių, bet ne visi jie turi tiek daug priedų, dar mažiau siūloma iš ES sandėlių ir tik vienetai iš jų kainuoja pigiau nei 100€. 

O jei norite įsitikinti, kad perkate tikrai gerą daiktą, reikia ir apžvalgų, o išsamias apžvalgas turi vos keli siurbliai iš naujų kiniškų modelių.

Šia prasme „Alfawise FJ166A“ yra unikalus - jau rašėme išsamią testavimo apžvalgą, kurioje matėsi labai geri siurblio darbo rezultatai, o dabartinis kainos pasiūlymas yra praktiškai be konkurencijos. 

Kaina

Tikrinta 2019 03 08

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 97.90€.
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Siuntimas į Lietuvą - 4.86€.

„Alfawise FJ166A“ galia siekia 130 W, tačiau tai mažai ką pasako. Jums svarbiau žinoti tai, kad siurbimo galia siekia net 7 kPa – tai yra triskart daugiau nei robotų dulkių siurblių. FJ166A turi išimamą 2200 mAh talpos ličio jonų bateriją, kuri gali būti pilnai įkrauta per 4-5 valandas. Tuomet jos veikimas priklauso nuo pasirinktos galios – kartą įkrautas šis siurblys veiks 20-40 minučių. Apie baterijos likutį informuoja LED indikatorius.

Ištuštinti „Alfawise FJ166A“ dulkių talpą bus labai lengva – čia nėra jokių maišelių. Ją taip pat galėsite lengvai išplauti. „Alfawise FJ166A“ turi keturių lygių filtravimo sistemą – oras pirmiausia yra įsukamas ciklone, tada pereina tinklą, tuomet yra filtruojamas HEPA filtru, o galiausiai yra pašalinamas per tankią kempinę.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.92 balai iš 5 (24 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 130 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: ciklonas ir HEPA.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh; 4-5 valandų įkrovimas suteikia 20-40 minučių darbo.
  • Triukšmas: 83 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys, šepetys su didele anga, antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 109 x 22 x 34 cm, 2,8 kg.

3. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas vienas iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“

58.74€ | 20 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBLED120701 | 4.87 balai iš 5 (1398 vertinimai)

Pristatant „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ norisi pabrėžti tai, jog tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos, dabar įtrauktas į išpardavimą. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių išmaniųjų šviestuvų iš Kinijos: beveik 1400 atsiliepimų, „Red Dot“ bei „IF Award“ apdovanojimai, pirkėjų pagyros ir labai teigiamas apžvalgininkų įvertinimas („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Vienas geriausių išmaniųjų LED šviestuvų iš Kinijos? „Po mėnesio naudojimo neradau nei vieno objektyvaus trūkumo - pagaminta labai kokybiškai, išskirtinė šviesos kokybė, puikios išmaniosios funkcijos“ („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugeli Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

Kuo „Yeelight YLXD01YL“ skiriasi nuo „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, galite susipažinti čia.

4. Iš Lenkijos sandėlio su 41 % nuolaida siūlomas elektrinis paspirtukas „Ninebot Segway ES1“

284.80€ | 41 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | „Ninebot Segway ES1“ specifikacijos​

Išoriškai sulankstomas elektrinis paspirtukas „Ninebot Segway ES2“ mažai kuo skiriasi nuo „Ninebot Segway ES1“. Tačiau dabar šių įrenginių kaina skiriasi net 150 eurų. Kodėl ES2 yra tiek brangesnis už ES1? Ko tenka atsisakyti pasirinkus pigesnę versiją?

Kaina

Tikrinta 2019 03 08

  • Lietuvoje - 434€.
  • Gearbest - 284.80€.
  • Iš Lenkijos sandėlio.
  • Siunčia už 29.90€
  • Sutaupote iki 150€

Šie paspirtukai iš tiesų yra labai panašūs, nes daugelis šių transporto priemonių šiais laikais pasižymi praktiškai identiška konstrukcija. Jie turi 8 colių ratus ir lengvą sulankstomą rėmą. Toks paspirtukas vos per kelias sekundes gali būti sulankstytas, kad tilptų automobilyje, o ir užsinešti laiptais jį į butą bus gana nesunku. Tiesa, pigesnis ES1 sveria 11, o ES2 - 12 kg. Kur tas papildomas svoris?

„Ninebot Segway ES2“ turi didesnį, galingesnį variklį, todėl yra greitesnis. 700 W variklį turintis paspirtukas įsibėgėja iki 25 km/val. (30 km/val. su papildoma baterija). Tuo tarpu 500 W variklį turintis ES1 pasiekia 20 km/val. greitį (arba 25 su papildoma baterija). ES2 versija taip pat turi smūgius amortizuojančią važiuoklę.

Įdomu tai, kad nepaisant sunkesnio variklio ir didesnio greičio, ES2 su vienu įkrovimu nuvažiuoja tiek pat kiek ir ES1 - 25 km. Abu paspirtukai turi tas pačias 5,2Ah ličio jonų baterijas. Sumontavus papildomą bateriją nuvažiuojamą atstumą galima pailginti iki 45 km. Papildoma baterija sveria 1,5 kg, tačiau tai nėra didelė problema, nes abu paspirtukai gali pavežti po 100 km svorį.

Net ir stabdymo metodai yra tokie pat. Tiek ES1, tiek ES2 turi dvigubą stabdymo sistemą - gali stabdyti elektros varikliu ir mechaniniais stabdžiais. Saugumą užtikrina ir 1,5 W LED priekinis žibintas.

Taigi, „Ninebot Segway ES2“ yra greitesnis paspirtukas. Jis greičiau įsibėgėja, palaiko didesnį greitį. Tai mieste yra labai svarbu. Kartu jis išlaiko visas geriausias savybes, kurias turi ir ES1, turi patogius valdymo įrenginius, atlaiko iki 100 kg svorį, o įsigijus papildomą bateriją galima įveikti net labai didelius atstumus.

Pasirinkę ES1 vis tiek gausite naudingą transporto priemonę, kuri tiesiog bus šiek tiek lėtesnė ir neturės tos patogumą suteikiančios amortizuojančios važiuoklės. ES1 įprastai kainuoja labai panašiai, tačiau šiuo metu šiam paspirtukui taikoma ženkli nuolaida, tad jis tampa labai įdomiu variantu. 

„Ninebot Segway ES2“, kaip ir ES1, gali būti valdomas išmaniąja programėle. Ji leis nustatyti užraktą, keisti maksimalius greičio parametrus, dalintis pasivažinėjimo duomenimis socialiniuose tinkluose. Kartu galėsite peržiūrėti savo duomenis, nustatyti greičio palaikymo sistemą.

5. Su nuolaidos kuponu siūlomas skaitmeninis kraujospūdžio matuoklis „Alfawise CK W355“

12.91€ | 19 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBEXBSP29„Alfawise CK W355“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai šiuolaikiškas skaitmeninis kraujospūdžio matuoklis, kuris daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl kompaktiškų korpuso matmenų (9 x 9 x 7,5 cm) ir ilgai laikančios baterijos. Be to, šis kraujospūdžio matuoklis turi didelį LCD ekraną ir mygtukus, yra įkraunamas nuo išorinės baterijos ir gali atsiminti iki 90 paskutinių matavimo rezultatų.

Šis kraujospūdžio matuoklis yra itin tikslus ir taip pat savo vidinėje atmintyje gali saugoti net 90 paskutinių atliktų matavimų. Dideliu privalumu laikau ir didelį LCD ekraną, kuriame kraujospūdžio matavimo rezultatus lengvai įžiūrės net ir senesni žmonės. Man taip pat patinka, kad „Alfawise CK W355“ gali kraujospūdžio matavimo rezultatą automatiškai pasakyti žodžiu. (William)

Kaina

Tikrinta 2019 03 08

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“12.91€.
  • Su nuolaidos kuponu GBEXBSP29
  • Dabar parduodamas su 19 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Nauji įspūdžiai, stresas, naujas maistas gali greitai padidinti kraujo spaudimą, tad žinoti situaciją ir į ją reguoti labai pravartu. Ir pagal mobilumo bei kainos aspektą sau lygių konkurentų šiuo metu beveik neturi „Alfawise CK W355“ kraujospūdžio matuoklis.

Šio kraujo spaudimo matuoklio korpuso matmenys siekia vos 9 x 9 x 7,5 cm, o svoris neviršija nei 122 gramų. Be to, „Alfawise CK W355“ matavimo metu yra dedamas ant riešo. Toks matavimo būdas yra kur kas patogesnis dėl tos priežasties, nes visas kraujospūdžio matuoklio reikiamas dalis leidžia sutalpinti vienoje konstrukcijoje. Tuo tarpu senesnės kartos kraujo spaudimo matuoklius dažniausiai sudaro trys atskiros dalys.

Svarbu pabrėžti, kad „Alfawise CK W355“ taip pat turi vidinę atmintį. Joje gali būti saugoma net 90 paskutinių matavimo rezultatų. Įdomu ir tai, kad vidinėje atmintyje matavimo rezultatus gali saugoti du skirtingi šeimos nariai. Trumpai tariant, „Alfawise CK W355“ gali sugrupuoti matavimo rezultatus į dvi atskiras grupes, todėl keleto paskutinių mėnesių kraujospūdžio matavimo rezultatus tuo pačiu metu atskirai gali sekti du žmonės.

„Alfawise CK W355“ teigiamai vertinimas yra ir dėl didelio LCD ekrano, kuriame matavimo rezultatus lengvai gali įžiūrėti tiek jaunesni, tiek senesni žmonės. Lygiai tas pats galioja ir kraujospūdžio matuoklio korpuse integruotiems mygtukams. Jie yra pakankamai dideli, todėl jais patogu naudotis yra visiems be išimties.

Šiuo atveju nori pridėti dar ir tai, kad „Alfawise CK W355“ kraujo spaudimo matuoklis geba automatiškai žodžiu pasakyti atlikto matavimo rezultatus. Vis dėlto ši funkcija greičiausiai bus naudinga tik jaunesnės kartos atstovas, nes „Alfawise CK W355“ matavimus žodžiu gali pasakyti tik anglų kalba.

Galiausiai „Alfawise CK W355“ kraujospūdžio matuoklis ypatingas yra dėl tos priežasties, nes gali būti įkraunamas tiesiog iš išorinės baterijos. Toks sprendimas itin patiks keliaujantiems, nes leis šį kraujo spaudimo matuoklį kelionėse įkrauti tiesiog naudojant įprastą kelioninį išmaniojo telefono USB adapterį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.63 balai iš 5 (8 vertinimai)
  • Kraujospūdžio matavimo ribos: 40 – 260 mmHg.
  • Pulso matavimo ribos: 40 – 180 dūžių/min.
  • Tikslumas: klaidų santykis mažesnis nei 3 mmHg.
  • Maitinimas: naudoja integruotos įkraunamos baterijos resursus.
  • Papildomos funkcijos: gali pasakyti matavimo rezultatus anglų kalba; turi didelį LCD ekraną; gali būti įkrautas nuo išorinės baterijos; turi vidinę atmintį, kurioje gali būti saugoma 90 paskutinių matavimo rezultatų.
  • Matmenys ir svoris: 9 x 9 x 7,5 cm; 122 g.

6. Su 28 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas skaitmeninis mikroskopas su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

12.46€ | 28 % nuolaida | „1600X Digital Microscope“ specifikacijos, atsiliepimai

„1600X Digital Microscope“ – tai mobilus USB mikroskopas, kurio didinimo diapazonas siekia iki 1600 kartų. Geri atsiliepimai, labai gera kaina, patogus naudojimo būdas ir rezultatas - pirmoji pozicija savaitės perkamausių TOPe. Šis mikroskopas gali būti lengvai prijungiamas tiek prie kompiuterio, tiek prie išmaniojo telefono ir tampa puikiu pagalbininku atliekant litavimo darbus bei praverčia tada, kai norisi geriau suprasti ir išarčiau pamatyti įvairių daiktų bei medžiagų struktūras. Be to, šis mikroskopas gali tapti puikia dovana smalsiems vaikams.

Pamatęs įpakavimą sudvejojau, kad toks mažas daiktas gali atstoti įprasto mikroskopo funkcionalumą. Vis dėlto visos abejonės dingta iš karto, vos tik išbandai „1600X Digital Microscope“. Šis skaitmeninis mikroskopas veikia puikiai tiek su naujais, tiek su senais kompiuteriais. Rekomenduoju kiekvienam smalsiam pirkėjui. (Alex)

Kaina

Tikrinta 2019 03 08

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“12.46€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Būtina pabrėžti, kad „1600X Digital Microscope“ mikroskopas ypatingas tampa dar dėl tos priežasties, nes šalia 2 megapikselių kameros turi ir 8 LED. Pastarųjų LED pagalba yra sukuriamas pakankamo stiprumo apšvietimas, kuris yra tiesiog būtinas stebint įvairius objektus iš labai arti. Jeigu esant tam tikroms situacijoms apšvietimas yra nereikalingas, jį galima tiesiog išjungti.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šio mikroskopo komplekte yra pridedamas specialius stovas, kuris leidžia „1600X Digital Microscope“ pastatyti tiesiog ant stalo ar kito lygaus paviršiaus. Be to, šis stovas yra aprūpintas 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu, kuris šiuo atveju leidžia „1600X Digital Microscope“ orientuoti erdvėje pagal kiekvieno asmeninius poreikius.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.67 balai iš 5 (27 vertinimai)
  • Kamera: 2 MP.
  • Didinimo diapazonas: 1600X.
  • Filmavimo formatas: AVI.
  • Apšvietimas: 8 LED.
  • Laikiklis: statomas ant stalo, su 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu.
  • Maitinimas: USB jungtis.
  • Matmenys ir svoris: 11 x 3,3 x 3,3 cm; 230 g.

Dabartinė 12.46€ kaina yra mažiausia šio mikroskopo kainų istorijoje:

7. Iš Čekijos sandėlio su 11 % nuolaida siūlomas perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“

40.94€ | 11 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise P1“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio ploto patalpoms. Per valandą per savo trijų sluoksnių filtrą jis praleidžia 80 kubinių metrų oro, pašalindamas žiedadulkes, gyvūnų plaukelius, dulkes ir net pelėsių poras. Geriausia tai, kad šis prietaisas yra labai mažas, o jo skleidžiamas triukšmas net užmigti netrukdo. Pirkėjai džiaugiasi dingusiomis alergijomis, tyliu veikimu ir pranykusiais nemaloniais kvapais.

„Negaliu pakęsti rūkančių kaimynų ir šis mažas oro valytuvas išgelbėjo mane iš beviltiškos padėties“. Įdomiausi „Alfawise P1“ atsiliepimai (Video)

Kol kas veikia gerai. Norėjau išbandyti šį įrenginį, todėl visai prie jo surūkiau cigaretę. Po 5 minučių sugrįžo mano vaikinas, todėl paprašiau jo užmerkti akis ir įeiti į kambarį. Liepiau jam giliai įkvėpti ir pasakyti, ar užuodžia cigaretes. Jis sakė, kad neužuodžia. Tuomet jam parodžiau mūsų naująjį oro grynintuvą. Kol kas jis veikia gerai, bet jį turiu tik keletą dienų. (Robetta)

Kaina

Tikrinta 2019 03 08

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 40.94€
  • Iš Čekijos sandėlio, 11 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.26€.
  • Naujas filtras kainuoja 10.68€.

Šis įrenginys yra skirtas būtent tam, kam ir pagalvojote – išvalyti kambario orą. Jo dydis yra toks, kad pats įrenginys galėtų be didelių problemų nuolat stovėti ant jūsų darbo stalo ar net spintelės prie lovos – „Alfawise P1“ pjūvis yra 16 x 16 cm kvadratas.

Gyvenamojo oro išvalymas yra labai svarbus dalykas sveikatai. Tai nepakeičia vėdinimo - vėdinti kambarius yra būtina, bet gyvenant mieste ir vėdinant kambarį, iš lauko patenka daugybė kietųjų dalelių ir kitų teršalų. Ypač žiemos metu, kai prasideda šildymo sezonas. Be to, namų viduje kaupiasi dulkės, alergenai, provokuojantys įvairias imuninės sistemos reakcijas, dažnai pasireiškiančias nuovargiu, bendru silpnumu, galvos svaigimu.

Tačiau neapsigaukite dėl dydžio – „Alfawise P1“ yra labai efektyvus oro grynintuvas. Jis turi 15 W variklį, kuris yra taupus ir, svarbiausia, dirba gana tyliai. Galima pasirinkti vieną iš dviejų greičių – žemasis leidžia sumažinti triukšmą iki 35 dB, o aukštasis verčia prietaisą skleisti 45-51 dB triukšmą. Bet kuriuo atveju, šis garsas yra pakankamai nedidelis – prie jo ir užmigti tikrai įmanoma.

„Alfawise P1“ orą valo stebėtinai našiai – per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Gamintojas teigia, kad per 60 minučių „Alfawise P1“ 8,5 kvadratinių metrų ploto kambario orą gali išvalyti net 4 kartus. Ir daro tai pakankamai neblogai savo trijų sluoksnių filtro pagalba.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus. Ir nemanykite, kad niekur nerasite šių filtrų pirkti – jų tikrai yra.

Vieno „Alfawise P1“ filtro turėtų pakakti 3000 valandų arba maždaug 4 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas – ims mirksėti įjungimo mygtuko lemputė. Naujas filtras, kurį pakeisti labai lengva, šiuo metu kainuoja 9.73€, nes taikoma 16 % nuolaida. Net ir be jokių nuolaidų šis filtras kainuotų mažiau nei 12 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.77 balai iš 5 (64 vertinimai)
  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 15 W.
  • Našumas: 80 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 35 dB lėtesniu greičiu ir 45-51 dB greitesniu režimu.
  • Filtras: aktyvuotos anglies filtras, HEPA dulkių filtras ir polipropileno filtras.
  • Filtro gyvavimo laikas: 3000 valandų (apie 4 mėnesiai).
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 16,00 x 25,00 cm, 1,54 kg.

8. Su 12 % nuolaida siūlomas automatinis naktinis šviestuvas „Utorch 009PLUS 9“

3.56€ | 12 % nuolaida | 4.79 balai iš 5 (1302 vertinimai)

Tai - mažas ir labai pigus LED šviestuvas su judesio davikliu, kurį daugelis perka turbūt vien dėl eksperimento pasiteisins ar ne. Šis prietaisas sveria vos 62 gramus, nes yra pagamintas iš lengvo plastiko, o jo skersmuo siekia 10 cm. Tai reiškia, kad šį šviestuvą lengvai sumontuosite spintelėje ar kokiame tamsiame koridoriaus kampe. Montavimui padės ir tai, kad įrenginio nugarėlėje yra stipri dvipusė lipni juosta ir magnetas.

Daug lūkesčių į šį pirkinį nedėjau, bet mano nuostabai jis veikia be priekaištų. Šviesos intensyvumas mano skoniui yra tobulas. Priklijavau vieną gėrimų spintelėje ir kaskart ją atidaręs džiaugiuosi šia malonia šviesa. Esu labai patenkintas šiuo gaminiu. Kaip trūkumus galiu išskirti tik tai, kad šis šviestuvas neveikia dienos šviesoje. (Siddharth Chauhan)

Įrenginio viduje - 6 LED elementai, kurie skleidžia šiltą arba baltą šviesą. Energijos jie semiasi iš trijų AAA baterijų. Jos yra naudojamos itin taupiai dėl judesio daviklio.

Šis šviestuvas įsijungia vos pajutęs judesius, o po 15-20 sekundžių išsijungia, jei jo akiratyje niekas nebejuda.

Geriausia tai, kad gamintojas skaičiuoja, jog dėl LED ilgaamžiškumo šis prietaisas turėtų tarnauti net 50 tūkstančių valandų. Tai - labai ilgas laikas, turint omenyje, kad jis ne visada bus įjungtas - juk tokie maži šviestuvai labiausiai praverčia prie laiptų, spintelėse ar knygų lentynose.

Labai maloniai nustebintas kokybe ir funkcionalumu. Vieną įrengiau vonioje po veidrodžio spintele, kad apšviestų visą kambarį tiems vidurnakčio vizitams. Dar porą priklijavau po virtuvės spintelėmis. Labai malonu, kad nereikia įjungti pagrindinio apšvietimo ir dirginti savo akis labai ryškia šviesa. (J)

9. Su 15 % nuolaida siūloma perkamiausia LCD rašymo lenta - vaikams ir suaugusiems: „Wicue 12 inch LCD Drawing Tablet from Xiaomi youpin“

21.36€ | 15 % nuolaida | 5 balai iš 5 (1 vertinimai)

Šiuo metu tai turbūt pati populiariausia LCD lenta iš Kinijos turgelio. Tai - itin plona ir lengva LCD rašymo lenta. Jos svoris - 215 gramų, tačiau pagrindiniai įrenginio komponentai sudaro labai mažą jo dalį. Įdomu tai, kad nors ši rašymo lenta naudoja CR2016 bateriją, iš tiesų tai nėra elektroninis prietaisas.

„Ji yra didelė, lengva, patogi naudotis ir tikrai pravers auklėjant vaikus. Bus sutaupyta gausybė sąsiuvinių ir rašiklių. Su šia rašymo lenta viskas gerokai paprasčiau ir švariau. Įjungei ekrano užraktą, davei vaikui užduotį ir viskas. Lai jis ugdo savo rašyseną ar tiesiog lavina fantaziją ir piešia. Puikus pagalbininkas.“ „Wicue 10“ apžvalga

Tokios LCD rašymo lentos baterijų energiją naudoja tik tuomet, kai ateina laikas piešinį ar užrašą ištrinti. Piešiant įprastai kristalai tiesiog reaguoja į spaudimą ir pakeičia savo orientaciją taip, kad matomos žalios spalvos žymės. Paleidus silpną elektros srovę kristalai vėl susirikiuoja tvarkingai ir piešinys dingsta. Todėl šis įrenginys turi vos vieną mygtuką, skirtą viso ekrano išvalymui.

Jau rašėme išsamią „Xiaomi Wicue 10 inch LCD Tablet“ ir „Xiaomi Wicue 12 inch LCD Tablet“ apžvalgą ir kaip galėjote suprasti, tarp šių dviejų LCD rašymo lentų yra tam tikrų skirtumų ir susidaro toks įspūdis, kad „Wicue 10“ yra labiau skirta naudoti vaikams. Ji yra kiek mažesnė ir lengvesnė. Na, o „Wicue 12“ yra labiau orientuota į suaugusiuosius. Ji yra didesnė, sunkesnė, savo korpuse turi specialią vietą rašikliui ir gale yra magnetai, kurie padės ją pritvirtinti prie šaldytuvo.

„Wicue 10“ įrenginys labai patiks vaikams, nes ant jo galima piešti valandų valandas neieškant naujo popieriaus lapo. „Wicue 12“ puikiai tinka užrašams ar rašteliams rašyti, todėl gerai, jog nugarėlėje jis turi stiprų magnetą, kuris leidžia įrenginį pritvirtinti prie šaldytuvo.

Rašymo lentos padeda išvengti popieriaus atliekų, todėl tai yra ir ekologiškas pasirinkimas. Jos beveik nenaudoja energijos, yra lengvos ir patogios. Jausmas rašant ant tokios lentos yra tarsi rašant ant kiek slidesnio popieriaus.

10. Su 19 % nuolaida siūloma perkamiausia atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

4.00€ | 19 % nuolaida | 4.84 balai iš 5 (2687 vertinimai)

Tai turbūt pati pigiausia pasaulyje 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: