„Šitai kamerai neturiu jokių priekaištų nei dienos, nei nakties metu“. Išskirtinė tokios kainos IP kamera su pilnai metaliniu korpusu, 1080p raiška ir IP66 sertifikatu („Alfawise ZS-GX4S“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Alfawise ZS-GX4S“ – tai IP66 atsparumo vandeniui bei dulkėms sertifikatą turinti belaidė lauke montuojama IP kamera, kur vaizdo įrašus gali užfiksuoti aukštąją 1080p (1920 x 1080) raiška. Šį IP kamera ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes vaizdo įrašus gali saugoti ne tik Micro SD kortelėje, bet ir nutolusiame gamintojo serveryje arba NVR įrašymo įrenginyje (tai specializuoti IP kamerų įrašymo įrenginiai).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise ZS-GX4S“ specifikacijos

  • Rezoliucija: 1080p, 25 FPS.
  • Atmintis: Micro SD kortelė (iki 128 GB); vaizdo įrašų saugojimas debesų saugykloje arba NVR įrenginyje.
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra; naktinio pašvietimo atstumas iki 25 metrų.
  • Judesio daviklis: yra, veikimo atstumu nenurodamas.
  • Objektyvo kampas: 75 laipsnių.
  • Nuotolinis valdymas: taip, per „YCC365“ taikomąją programą arba naudojant „Microsoft Windows“ operacinę sistemą.
  • Kameros pasukimo kampas: montuojama ant specialaus metalinio stovo, kuris leidžia kamerą sukti 360 laipsnių kampu aplink savo ašį, o paversti vertikaliai 90 laipsnių kampu.
  • Ryšys: užtikrinamas belaidžiu WiFi būdu.
  • Programėlė: „YCC365“, tinka tiek „Android“, tiek „iOS“ išmaniesiems telefonams.
  • Atsparumas: gali būti montuojama lauke, turi IP66 atsparumo drėgmei bei dulkėms sertifikatą.
  • Maitinimas: 12 V (DC), 1 A.
  • Matmenys ir masė: 16 x 5 x 9 cm; 303 g.

„Alfawise ZS-GX4S“ kaina

Jeigu jau seniai norėjote išbandyti IP kamerų galimybes, tuomet pastarųjų verta dairytis Kinijoje. Būtent čia jos yra santykinai pigios, o kas svarbiausia, pakankamai kokybiškos, jog pilnavertiškai padėtų įvertinti ir suprasti skaitmeninių IP kamerų teikiamus privalumus.

Pavyzdžiui, belaidė IP kamera „Alfawise ZS-GX4S“ turi visus svarbiausius privalumus, kurių gali prireikti tipiniam pirkėjui. Be to, ši IP kamera yra atspari vandeniui ir dulkėms (IP66), o tai reiškia, kad esant poreikiui „Alfawise ZS-GX4S“ galima montuoti ne tik patalpoje, bet ir lauke. Tuo tarpu išskirtinę kokybę ir patvarumą šiai kiniškai IP kamerai suteikia metalinis korpusas – to jums negali pasiūlyti jokia kita Kinijoje pagaminta ekonominės klasės IP kamera.

Metalinis „Alfawise ZS-GX4S“ IP kameros korpusas dideliu privalumu tampa ne tik dėl mechaninio patvarumo. Būtent šio korpuso dėka yra užtikrinimas kur kas geresnis šilumos laidumas, o tai atitinkamai leidžia minimizuoti darbinę kameros temperatūrą. Priminsime, kad žemesnė darbinė temperatūra garantuoja geresnį elektroninių komponentų ilgaamžiškumą bei garantuotą sklandų IP kameros darbą bet kokiomis oro sąlygomis.

Būtina atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad „Alfawise ZS-GX4S“ vaizdo įrašus geba užfiksuoti aukštąją 1080p (1920 x 1080) raiška. Būtent tokios kokybės kameros šiuo metu yra montuojamos net ir profesionaliose IP kamerose. Tuo tarpu daugelis pigesnių kiniškų IP kamerų vis dar naudoja 720p raiškos lęšius, kas tik dar kartą patvirtiną „Alfawise ZS-GX4S“ išskirtinumą.

Bene artimiausiu „Alfawise ZS-GX4S“ konkurentu šiuo metu tampa „Gocomma Wireless 720p“ IP kamera (26.70€). Įdomu, kad abi šios IP kameros kainuoja beveik tiek pat, tačiau „Alfawise ZS-GX4S“ siūlo mėgautis 1080p raiška, kai tuo tarpu „Gocomma Wireless 720p“ pirkėjams tenka tenkintis tik 720p filmavimo raiška.

„Alfawise ZS-GX4S“ taip pat gali pasigirti stipresniu pašvietimu naktį (25 m. prieš 15 m.), tačiau „Gocomma Wireless 720p“ ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes turi RJ-45 jungtį, kuri leidžia šią IP kamerą prie namų kompiuterinio tinklo prijungti ne tik belaidžiu būdu, bet ir naudojant standartinį interneto kabelį.

„Alfawise ZS-GX4S“ atsiliepimai

Tai praėjusių metų pabaigoje pasirodžiusi belaidė IP kamera, kuri jau spėjo susilaukti pakankamai teigiamų pirkėjų atsiliepimų. Bendras IP kameros „Alfawise ZS-GX4S“ vertinimas Kinijoje šiuo metu siekia 4,8 žvaigždutes iš 5 galimų, o tai reiškia, kad dauguma pirkėjų „Alfawise ZS-GX4S“ dažniausiai skiria maksimalų įvertinimą.

  • Matthieu. Esu tiesiog maloniai nustebintas kaip puikiai veikia ši kamera. Neturiu jokių priekaištų „Alfawise ZS-GX4S“ nei dienos, nei nakties metu. Dieną spalvos yra ryškios ir kontrastingos, o nakties metu galima įžiūrėti net ir smulkiausias detales. Be to, integruotas mikrofonas yra pakankamai kokybiškas, todėl nuo šiol visada aiškiai girdžiu, kai automobilis išvažiuoja iš garažo.
  • Nickerson. Likau maloniai nustebęs, kai pamačiau kaip už tokią kainą puikiai filmuoja ši IP kamera. Man patinka, kad nebūtina naudoti interneto, jeigu noriu pasiekti vaizdo įrašus – jie tiesiog yra saugomi kortelėje. Taip pat esu labai patenkintas dėl greito pristatymo ir kokybiško įpakavimo.
  • Paolo. Tai tiesiog gera kamera, kuriai surasti trūkumų yra labai sunku. Teigiamai vertinu paprastą montavimą, kokybišką metalinį korpusą ir labai gerą vaizdo įrašų kokybę. Man taip pat patinka, kad vaizdo įrašus esant reikalui labai paprastai galiu parsisiųsti ir į savo išmanųjį telefoną.
  • Gioia. Kol kas viskas veikia geriau nei tikėjausi. Kameros paruošimas darbui įskaitant ir montavimą buvo labai paprastas. Taikomoji programa veikia puikiai, o belaidžio WiFi ryšio aprėpties atstumas yra pakankamai geras. Be to, taip pat noriu pagirti kokybiškai veikiantį kameroje įmontuotą judesio daviklį.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(11)
(-7)

Komentarai ()