„Geresnio prietaiso už Xiaomi Bluetooth Audio Receiver aš kol kas neradau ir pagrindinė priežastis – jo garsas". Geriausias būdas laidines ausines paversti į belaides ir turėti labai daug gero garso („Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“ apžvalga, Video)  (3)

„Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“ yra itin įdomus prietaisas. Kaip jau galite spręsti iš pavadinimo, tai yra belaidis garso imtuvas. Toks nedidelis? O kaip jis veikia? Galima prijungti ne tik prie ausinių, telefonų, bet ir praktiškai prie bet kurio įrenginio? O kokia garso kokybė? Apie visą tai detaliai ir papasakos šis apžvalgininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rinkoje tokie belaidžiai garso imtuvai yra ne naujiena, tačiau „Xiaomi“ produktas apžvalgininkui pasirodė itin įdomus. Bet kam jo išvis reikia?

Apžvalgininkas teigia, kad mėgsta ir praktiškai nuolatos klausosi muzikos. Todėl jam nuolat tenka su savimi nešiotis atskirą muzikos grotuvą, kadangi telefone jau net netilpo visos dainos.

Dabar jis įsigijo naują telefoną, kuriame yra daugiau vidinės atminties ir nori savo ausines padaryti belaidėmis.

Jis daug girdėjo apie „Apple“ bei „Xiaomi Mi AirDots“ belaides ausines, tačiau šios ausinės yra brangokos, tad apžvalgininkas nusprendė likti prie savo turimų laidinių ausinių ir paieškoti kitos alternatyvos, kaip su jomis klausytis muzikos belaidžiu būdu.  Ir taip įsigijo „Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“.

Jis yra visai nedidelis: 5,9 x 1,35 x 1,3 cm ir sveria tik 10 gramų. Kompaktiškas ir nedidelis garso imtuvas.

Viename jo gale yra standartinė 3,5 mm audio jungtis, o kitame gale – microUSB jungtis, skirta įkrauti šį prietaisą.

Tai ką duoda šis įrenginys? Taip, ausinės nepavirs belaidėmis, tačiau „Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“ suteikia akivaizdžių privalumų.

Dažniausiai telefonas būna kelnių kišenėje ir prie jo prijungtos ausinės. Ausinių kištukas lankstomas ir kai tik norima kažką nufilmuoti, nufotografuoti ar tiesiog ištraukiamas telefonas iš kišenės – iškart ausinių laidas painiojasi. Tai yra tiesiog nepatogu ir ypač pasijaučia šaltuoju metų laiku.

Tad turint „Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“, išvengiama šių nepatogumų ir telefonas yra visiškai laisvas nuo laidų. „Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“ lieka šiltai po drabužiais ir galite nepertraukiamai klausytis muzikos bei tuo pačiu metu naudotis telefonu.

Priekyje yra pagrindinis valdymo mygtukas ir LED indikatorius. Na, o nugarėlėje yra specialus segiklis, tad šį garso imtuvą galima prisegti prie kelnių, marškinėlių ir pan.

Pats įjungimas yra paprastas. Įjungiame „Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“, įjungiame telefone „Bluetooth“, susiejame šiuos du įrenginius ir viskas. Belieka prie „Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“ prijungti ausines ir galime klausytis muzikos.

Dar viena „Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“ panaudojimo galimybė yra ta, kad galima šį įrenginį susieti su namuose esančiu kompiuteriu, prijungti prie savo ausinių ir patogiai įsitaisyti krėsle ar lovoje.

Nebereikia sėdėti tarsi pririštam prie kompiuterio ir laidinės ausinės tarsi tampa belaidėmis.

Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“ veikia puikiai ir perduodamas signalas nutolus nuo kompiuterio 8-9 metrus ir net būnant už kelių kambarių sienų.

„Žinoma galima sugalvoti ir dar daugiau šio įrenginio panaudojimo būdų, kad ir važiuojant automobiliu bei panašiai. Čia jau kiekvieno fantazijos reikalas, bet manau, kad geresnio prietaiso už Xiaomi Bluetooth Audio Receiver aš kol kas neradau ir pagrindinė priežastis – jo garsas.“

Apžvalgininkas teigia, kad šis garso imtuvas užtikrina labai gerą garso kokybę. „Aš prie jo prijungiau 60 omų ausines, kaip Superlux HD-668B bei HyperX Cloud Core, ir galiu pasakyti, kad garso buvo labai daug. Taip pat jokių priekaištų dėl garso detalumo ir jo kokybės.“

Taip pat apžvalgininkas atkreipia dėmesį, kad „Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“ galima naudoti, kaip belaidę laivų rankų įrangą bei suporuoti su dviem skirtingais prietaisais.

„Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“ turi 97 mAh talpos bateriją ir jos užtenka iki 4 valandų, nuolat klausantis muzikos.

Geras dalykas yra ir tas, kad jei 5 minutes nesinaudojama „Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“, jis automatiškai išsijungia ir taip taupo bateriją.

Beje, verta paminėti, kad pakuotėje yra ir AUX laidas, tad šį garso imtuvą galima prijungti ir prie garso aparatūros.

Žinoma, apžvalgininkas randa ir tam tikrų trūkumų. Šis garso imtuvas turi tik vieną valdymo mygtuką, kuriuo galima įjungti/išjungti patį imtuvą, atsiliepti ir baigti pokalbį telefonu, surinkti paskutinį skambinimo numerį, sustabdyti ir paleisti garso takelį bei perjungti kitą garso takelį.

Tai skamba visai neblogai, tačiau patį garsą tenka valdyti su išmaniuoju telefonu arba ant pačių ausinių esančiais valdymo mygtukais, kas irgi yra visai gerai.

Kitas, rimtesnis minusiukas yra „Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“ segiklis. Dėl pagaminimo kokybės apžvalgininkas neturi jokių nusiskundimų, viskas pagaminta labai gerai. Tačiau tai nėra geriausias pasirinkimas.

Pakabinus šį garso imtuvą ant džinsinių kelnių, jį gana lengva užkabinti su striuke ir taip „Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“ atsikabina (5:05 min.). Apžvalgininkas mano, kad būtų geresnis variantas, jei šis garso imtuvas vietoje segiklio turėtų žiedą ar mini karabiną.

„Tačiau aš gal kiek perlenkiu ir su tokiais pakeitimais šis prietaisas prarastų savo gražią išvaizdą ir minimalų dydį. Tad toks garso imtuvo pritvirtinimo būdas yra logiškas kompanijos pasirinkimas.

Kalbant bendrai, tai yra puikus ir kokybiškai pagamintas prietaisas su puikia garso kokybe, patogiu naudojimu, gražia išvaizda ir itin patrauklia kaina.“

Kaina ir sąlygos

„Xiaomi Bluetooth Audio Receiver“:

  • Gearbest - 16,02 €.
  • 20 % nuolaida.
  • 0,25 € už atsiuntimą į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(28)
(7)
(21)

Komentarai (3)