TOP 10 savaitės perkamiausių: tikra įrankių ir prietaisų savaitė - populiariausias skaitmeninis matlankis, pats perkamiausias pilnai automatinis multimetras ir baterijų testeris, naujos kartos langų valymo robotas ir rekordiškai atpigusios graviravimo staklės (Video, 2019 m. 11 savaitė)  (1)

Perkamiausios šios savaitės prekės:

- Skaitmeninis matlankis-inklinometras „Digital Protractor Inclinometer Angle Gauge“

- Baterijų įkroviklis „Opus BT-3100 V2.2“

- Pilnai automatinis multimetras „Apexel ET8103“

- Langų valymo robotas „Alfawise WIN660“

- Universalus baterijų lygio tikrintuvas „Dry Battery Capacity Digital Power Tester“

- Dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuoklis „Xiaomi Smart Plant Tester“

- Vienas iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- Lazerinės graviravimo staklės „NEJE DK - BL1500mw“ (iš Čekijos sandėlio)

- Robotas-dulkių siurblys „VIOMI VXRS01“

- Pagalvė kojoms „HC15542 Memory Foam Pillow for Improving Sleep Quality Releasing Pressure and Easing Pain“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Skaitmeninis matlankis-inklinometras „Digital Protractor Inclinometer Angle Gauge“

15.92€ | 26 % nuolaida | 4.88 balai iš 5 (24 vertinimai)

Tai - labai patogus skaitmeninis kampo matuoklis, neatsitiktinai tapęs perkamiausia savaitės preke. Iš tikro, tai net labai naudingas įrankis, ypač jei daug dirbate su metalu ar medžio/metalo pjovimo, gręžimo, obliavimo staklėmis. Elektrinius kampamačius mėgsta ir medžio meistrai - jie padeda nustatyti tikslų pjovimo/grėžimo, obliavimo staklių disko pokrypį. Ir naudotis juo išties paprasta, nes jis turi vos porą mygtukų.

Vienas iš mygtukų įrenginį įjungia/išjungia, o antrasis nustato nulį. Taigi, iš pradžių šį kampamatį reikia padėti ant paviršiaus, kurio atžvilgiu norite matuoti kampą (pavyzdžiui, pjovimo staklių stalo), ir tuomet jį pridėti prie kitos dalies - ekrane pasirodys kampas laipsniais tarp šių dviejų paviršių. Šis kampamatis turi vieną magnetinę pusę ir naudoja vieną AAA standarto bateriją.

Šiuo atveju svarbiausia pabrėžti tai, kad šis prietaisas yra skaitmeninis, todėl parodymus aiškiai pateikia pašvietimą turinčiame LCD ekrane. Gamintojas tvirtina, kad šis matuoklis itin praverčia kabinant lentynas, spinteles bei matuojant įvairius pasvirimo kampus.

Šis matlankis-inklinometras taip pat turi magnetinius šonus, todėl esant reikalui matavimo metu gali būti tvirtinamas prie metalinių paviršių. Atkreipkite dėmesį ir tai, kad šiame prietaise yra integruotas akselerometras. Tai reiškia, kad esant poreikiui šį matavimo įrenginį galite naudoti ir apverstą, tačiau matavimo rezultatus visuomet matysite jums tinkamoje horizontalioje plokštumoje.

2. Baterijų įkroviklis „Opus BT-3100 V2.2“

35.82€ | 10 % nuolaida | 4.89 balai iš 5 (1496 vertinimai)

Vienas iš geriausių baterijų įkroviklių pasirinkimų, įvertinus kainos bei kokybės santykį, yra „Opus BT-3100 V2.2“. Šis įkroviklis labai populiarus visame pasaulyje ir net įtrauktas į Amazon's Choice pasirinkimą. 

Trumpai:

  • turi LCD ekraną;
  • gali įkrauti 4-ias ir viena nuo kitos nepriklausomas baterijas;
  • NiMH, Li-ion ir NiCd baterijų įkrovimas;
  • Suderinamas su AA (LR6),  AAA (LR3) NiCd, NiMH arba 3.7V Li-ion įkraunamomis baterijomis, kurių korpuso dydis yra 18650, 14500, 16340, 10440, taip pat suderinama su 10340, 18650, 26650, 26500 ir 17670, 18490, 17500, 17335 
  • įkrovimas 200, 300, 500, 700, 1000 mA (1 ir 4 baterijų įdėjimo sekcija papildomai palaiko 1500 ir 2000 mA);
  • jei vienu metu įkraunamos visos 4 baterijos, tada maksimali riba yra 1A;
  • baterijų įkrovimas iki 100 proc;
  • baterijų talpos testas;
  • greitasis testas – parodo baterijos varžą;
  • baterijų atnaujinimo testas.

Įdomu ir tai, kad „Opus BT-3100 V2.2“ tapo savotišku Kinijos baterijų įkroviklių standartu. Tai yra pats perkamiausias įrenginys šioje kategorijoje, kuris jau dabar susilaukė beveik 1500 atsiliepimų iš pirkėjų ir praktiškai visi jie yra teigiami. Pastebima tik keletas smulkių trūkumų.

Korpusas yra iš gana paprasto plastiko ir po metų laiko „Opus BT-3100 V2.2“ ventiliatorius prirenka dulkių bei pradeda dirbti garsiau. Laimei, jį galima išvalyti arba pakeisti.

Lietuvoje jį surasti sudėtinga - dažniausiai įveža specializuotos parduotuvės ir labai greitai išperkamas, tad geriausias variantas, įsigyti iteisiai iš Kinijos. Čia ir kaina yra kur kas geresnė, nei dažniausiai būna Lietuvoje. Dabar „Opus BT-3100 V2.2“ Kinijoje siūlomas už 35.82€ su nemokamu pristatymu į Lietuvą registruotu paštu. 

3. Pilnai automatinis multimetras su nuotoliniu būdu aptinkama įtampa „Apexel ET8103“

17.80€ | 66 % nuolaida„Apexel ET8103“ specifikacijos

„Apexel ET8103“ – tai šiuolaikiškas pilnai skaitmeninis bei automatinis multimetras, kuris automatiškai geba identifikuoti matuojamų objekto parametrus (talpą, varžą, įtampą ir t.t.). Šis multimetras taip pat ypatingas tampa dėl integruoto LED žibintuvėlio bei funkcijos, kuris nuotoliniu būdu leidžia aptikti įtampą (gali praversti norint išsiaiškinti kur sienoje yra elektros laidai).

Elektroninių prietaisų namuose yra tikrai daug. Jeigu jie pradeda veikti netinkamai, pirminei jų diagnostikai dažniausiai prireikia multimetro. Problema šiuo atveju yra tokia, kad apie šį prietaisą pagalvojame tik tuomet, kai jo reikia čia ir dabar. Skaitytojams, kurie šio nepatogumo nori išvengti ateityje, rekomenduojame šiuolaikišką multimetrą „Apexel ET8103“.

„Apexel ET8103“ kaip ir kiekvienas multimetras gali matuoti, srovę, įtampą, varžą, talpą, tačiau ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes visus šiuo parametrus geba aptikti automatiškai. Kitaip sakant, šio multimetro naudotojui nereikia rūpintis ir iš anksto pasirinkti matuojamo parametro, nes šį darbą „Apexel ET8103“ tiesiog atlieka automatiškai. Tai itin naudingas sprendimas mažiau patyrusiems multimetro naudotojams.

Pavyzdžiui, įsigijus senesnės kartos multimetrą matuojamą parametrą ir jo preliminarias matavimo ribas tenka nustatyti rankiniu būdu. Didžiausias pavojus yra tas, kad šiuos parametrus nustačius neteisingai, atliekant matavimą kartais netgi galima sugadinti multimetrą. Tuo tarpu įsigijus „Apexel ET8103“ multimetrą šie pavojai negresia, nes reikiamus matuojamus parametrus multimetras parinks pats automatiškai.

Multimetras „Apexel ET8103“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą LED žibintuvėlį. Toks sprendimas gali praversti tikrai labai įvairiose situacijose, tačiau yra labai naudingas ir multimetrą naudojant pagal paskirtį. Pavyzdžiui, „Apexel ET8103“ integruotas LED žibintuvėlis gali puikiai pasitarnauti neapšviestame kieme žiemos sezono metu norint išmatuoti automobilio akumuliatoriaus įtampa. Sprendimas labai paprastas, bet tikrai padeda taupyti laiką ir energiją.

Galiausiai norisi pabrėžti, kad „Apexel ET8103“ gali tapti nepakeičiamu įrankiu atliekant namų remontą. Šis multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą. Trumpai tariant, naudojantis „Apexel ET8103“ NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai. Tai iš tiesų naudinga funkcija, kuri leidžia jaustis saugiai ir užtikrintai atliekant bet kokius ręžimo darbus.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (7 vertinimai)
  • Matuojami parametrai: varža, įtampa, talpa, srovė, diodai, grandinės tikrinimas, NCV.
  • Maitinimas: 2x AAA tipo baterijos.
  • Darbo temperatūra: 0 – 40 oC.
  • Papildomos funkcijos: pašvietimą turintis LCD ekranas; galimybė nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV); integruotas LED žibintuvėlis; automatinis parametrų aptikimas.
  • Matmenys ir svoris: 13,9 x 6,3 x 2,85 cm; 250 g.

Kaina

Tikrinta 2019 03 17

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“17.80€.
  • Dabar parduodamas su 66 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

4. Langų valymo robotas „Alfawise WIN660“

156.64€ | 17 % nuolaida„Alfawise WIN660“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise WIN660“ - tai langų valymo robotas. Savo idėja jis panašus į robotą-dulkių siurblį, tačiau technologija yra visiškai kita. Jis gali būti valdomas išmaniąja programėle arba pulteliu. Prie stiklo prisisiurbia vakuumo technologija ir lėtai juda zigzagu. Pirkėjai džiaugiasi, kad langų išorę gali nuvalyti nelipdami kopėčiomis, tačiau gamintojas primena visada naudoti saugos virvę.

10 metų rizikavau gyvybe valydama antro savo namo aukšto langus. Šis robotas atkeliavo prieš dvi dienas ir jau yra mano mėgstamiausias žaislas. Mano langai yra švarūs, o patį robotą ne tik lengva naudoti, bet ir malonu stebėti. Jau rekomendavau jį dviem savo draugams. (Alyssa)

„Alfawise WIN660“ yra langus valantis robotas su visomis saugumą užtikrinančiomis sistemomis.

„Alfawise WIN660“ – tai pažangus būdas langams valyti. Tikra tiesa, kad langai dažnai būna nešvarūs todėl, kad juos sunku valyti. Kartais tai padaryti yra net pakankamai pavojinga, jei norima, kad ir išorinis langų paviršius būtų švarus. O jei langų daug, tai ilgas, sunkus ir varginantis darbas. Negi negalima tokio mechaninio darbo patikėti kokiam robotui?

Aišku, kad galima, dėl to ir buvo sukurtas šis „Alfawise WIN660“ robotas, kuris langus valo savarankiškai. Kaip jis veikia?

„Alfawise WIN660“ turi vokišką vakuumo sistemą – robotas tiesiog prisisiurbia prie stiklo. Jis taip pat turi guminius vikšrus, kurie jam leidžia važinėti stiklo paviršiumi.

Jums telieka užpurkšti langų valiklio ant šluostės ir ją priklijuoti prie roboto pagrindo. Tiesa, reikia pasistengti, kad skystis nepatektų ant vikšrų, nes tai trukdytų jam judėti. O pati šluostė negali uždengti keturių kampuose sumontuotų sensorių.

Šie jutikliai yra skirti tam, kad pajustų stiklo kraštus - „Alfawise WIN660“ sėkmingai darbuojasi ir ant berėmių langų.

Šis robotas stiklo paviršiumi važinėja zigzagu – jums reikės pasirinkti, ar tas zigzagas bus vertikalus, ar horizontalus (N arba Z mygtukai pultelyje arba programėlėje).

Geriausiai stiklas bus nuvalytas, jei robotui jį leisite nuvalyti dukart – vieną kartą su labai drėgna šluoste ir antrą – su sausa. Vieną kvadratinį metrą „Alfawise WIN660“ nuvalo per maždaug 2,5 minutes.

Tiesa, geriau jau darbuokitės dienos metu, nes 2800 PA siurbimo jėga pasižymintis 75 W galingumo mechanizmas skleidžia 65 dB triukšmą, kuris gali erzinti kaimynus.

Tikriausiai jau susimąstėte ir apie saugumą. Yra pagrįstų baimių, jog lauke ant lango važinėjantis robotas nukris ir ką nors sužalos, todėl gamintojas ėmėsi visų atsargumo priemonių.

Visų pirma, „Alfawise WIN660“ turi 600 mAh bateriją. Ji neleidžia roboto naudoti be laidų, tačiau įsijungia, jei nutrūksta elektros tiekimas.

Antra, pats maitinimo laidas yra ne šiaip įstatomas į lizdą, bet prisukamas prie roboto – taip jis neišsitraukia ir gali suveikti kaip saugos lynas, jei to prireiktų.

Galiausiai, pakuotėje rasite ir virvę, atlaikančią 150 kg svorį (pats robotas sveria tik 1,4 kg). Ją reikėtų pritvirtinti kaskart, kai robotą naudosite pastato išorėje.

Ir, žinoma, negalima jo palikti be priežiūros.

„Alfawise WIN660“ yra labai naudingas prietaisas, padėsiantis išvalyti abi langų puses ir tai padaryti saugiai. Pakuotėje rasite ne tik patį robotą ir jo maitinimo laidus, bet ir pultelį, saugos virvę, net keturias šluostes ir instrukcijas anglų kalba. Šis įrenginys yra mėgstamas savo pirkėjų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.55 balai iš 5 (58 vertinimai)
  • Galia: 75 W elektrinė galia, vakuuminio siurbimo galia – 2800 PA
  • Valymo greitis: 1 kvadratinis metras per 2,5 min.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba išmaniojo telefono programėle per „Bluetooth“.
  • Triukšmo lygis: 65 dB.
  • Maitinimas: apsauginė 600 mAh baterija, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas. Maitinimo laido ilgis - >4 m.
  • Matmenys ir masė: 25,00 x 25,00 x 8,50 cm; 1,4 kg.

Kaina

Tikrinta 2019 03 17

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 156.64€
  • Siuntimas už 5.26€
  • Aliexpress - 152.24€
  • Siuntimas kainuos 20.31€

5. Universalus baterijų lygio tikrintuvas „Dry Battery Capacity Digital Power Tester“

8.01€ | 19 % nuolaida | 4.85 balai iš 5 (20 vertinimai)

Tai – baterijų lygio tikrintuvas. Kaip dažnai susiduriate su tinkamai neveikiančiu prietaisu ir nežinote, ar tai baterijų kaltė? O galbūt tiesiog norite patikrinti skirtingų gamintojų siūlomas baterijas? Tam ir skirtas šis prietaisas.

Šis įrenginys gali patikrinti įvairių baterijų įkrovimo lygį. Jis tinka C, AA, AAA, d ir N standartų baterijoms, taip pat 9V elementams ir net mažytėms 1,55 V baterijoms, dažnai sutinkamoms laikrodžiuose ir kituose mažuose prietaisuose. Baterijos lygis parodomas paprastame LCD ekrane.

Kartais prireikia laiko nustatyti, kodėl kai kurie prietaisai neveikia – ar dėl baterijos, ar dėl kitų priežasčių. Šis baterijų tikrintuvas leidžia tai sužinoti labai lengvai. Labai naudingas prietaisas, vertas savo kainos. (Orlando)

Dabartinė 8.01€ kaina yra mažiausia šio baterijų lygio tikrintuvo kainų istorijoje:

6. Rekordiškai atpigęs dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuoklis „Xiaomi Smart Plant Tester“

11.57€ | 43% nuolaida + kuponas GBAFFIT017„Xiaomi Smart Plant Tester“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Smart Plant Tester“ - tai dirvožemio kokybės, temperatūros, drėgmės ir apšvietimo matuoklis. Šis išmanus įrenginys matuoja įvairius parametrus prie pat augalo ir siunčią šią informaciją į programėlę. Šie duomenys padeda priimti sprendimus dėl augalo priežiūros. Pakanka įsmeigti šį įrenginį prie augalo ir prijungti programėlę.

Tikrai geras įrenginys, leidžiantis kontroliuoti gėlės ar darželio kokybę. Vienintelė priežastis, kodėl skiriu 4, o ne 5 žvaigždutes yra sunkumai prisijungiant prie „Mi Home“ programėlės - tenka telefone keisti lokalizaciją į Kinijos ir tada leidžia instaliuoti. (Tiago)

„Xiaomi Smart Plant Tester“ – tai prietaisas tiems, kurie nori auginti gėles, bet jiems nesiseka. Augalų priežiūra reikalauja žinių. Bet ar jūs galite pasakyti, kada jūsų kambariniams augalams trūksta šviesos, o kada – trąšų?

„Xiaomi Smart Plant Tester“ – tai šalia augalo įsmeigiamas išmanusis įrenginys, turintis keletą jutiklių. Visų pirma, jis tiria dirvožemį. Jis gali pasakyti, ar augalui pakanka drėgmės ir maistingųjų medžiagų. „Xiaomi Smart Plant Tester“ taip pat turi termometrą. Teisinga temperatūra yra labai svarbi augalų vešėjimui. Galiausiai, šis įrenginys matuoja ir apšvietimą.

Visi šie duomenys yra perduodami į „Mija APP“ arba „Flower Plant“ programėlę „Bluetooth 4.1“ ryšiu. Tai trunka vos sekundę, tačiau tuomet ekrane galite lengvai pastebėti, kokiomis sąlygomis džiaugiasi jūsų augalas. Geriausia tai, kad šie matavimai leidžia stebėti pokyčius laikui bėgant, todėl galėsite įvertinti, ar jūsų pastangos duoda naudos.

Pats įrenginys yra pagamintas iš plastiko. Juo naudotis labai paprasta – tereikia įsmeigti šalia augalo ir prisijungti „Bluetooth“ ryšiu. Įrenginys naudoja vieną CR2032 bateriją, kurios pakaks pakankamai ilgam laikui.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.44 balai iš 5 (25 vertinimai)
  • Tipas: išmanusis gėlių auginimo daviklis.
  • Funkcijos: dirvožemio tyrimas, drėgmės lygio, temperatūros ir apšvietimo matavimas.
  • Medžiaga: plastikas.
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.1“.
  • Programėlė: „Mija APP“ arba „Flower Plant“.
  • Energijos šaltinis: viena CR2032 baterija.
  • Išmatavimai ir svoris: 12 x 2,45 x 1,25 cm, 30 gramų.

Kaina

Tikrinta 2019 03 17

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 11.57€.
  • 43% nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.25€.

7. Vienas iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“

58.74€ | 20 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBLED120701 | 4.87 balai iš 5 (1412 vertinimai)

Pristatant „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ norisi pabrėžti tai, jog tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos, dabar įtrauktas į išpardavimą. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių išmaniųjų šviestuvų iš Kinijos: beveik 1400 atsiliepimų, „Red Dot“ bei „IF Award“ apdovanojimai, pirkėjų pagyros ir labai teigiamas apžvalgininkų įvertinimas („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Vienas geriausių išmaniųjų LED šviestuvų iš Kinijos? „Po mėnesio naudojimo neradau nei vieno objektyvaus trūkumo - pagaminta labai kokybiškai, išskirtinė šviesos kokybė, puikios išmaniosios funkcijos“ („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugelį Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

Kuo „Yeelight YLXD01YL“ skiriasi nuo „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, galite susipažinti čia.

8. Lazerinės graviravimo staklės „NEJE DK - BL1500mw“

82.77€ | 28 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„NEJE DK - BL1500mw“ specifikacijos, atsiliepimai

„NEJE DK - BL1500mw“ – tai kompaktiškos, lengvai valdomos ir namų sąlygoms dirbti pilnai pritaikytos lazerinės graviravimo staklės, kurios gali būti valdomos tiek naudojantis kompiuteriu, tiek išmaniuoju telefonu. Be to, šios graviravimo staklės turi integruotą 6000 mAh talpos bateriją, todėl esant reikalui gali būti naudojamos net ir ten, kur parūpinti nuolatinį elektros šaltinį yra sudėtinga.

Tiesiog be priekaištų veikiančios lazerinės graviravimo staklės. Jos puikiai tinka tiek graviravimui ant popieriaus, tiek ant plastikinių paviršių. Noriu pabrėžti tik tiek, kad „NEJE DK - BL1500mw“ tikrai nėra pritaikytos graviravimui ant metalinių paviršių. Be to, noriu pagirti šių staklių integruotos baterijos galimybes, kuri man leidžia „NEJE DK - BL1500mw“ naudotis net ir lauke. (Nicolas)

Lazerinio graviravimo paslaugas dabar teikia daug įmonių. Vis dėlto joms mokėti pinigus apsimoka tik tuomet, jeigu ruošiatės graviruoti ant sunkiau apdirbamų paviršių, pavyzdžiui, stiklo ar metalo. Lazerinį graviravimą ant popieriaus, plastiko, odos ar medienos be didelių problemų galite atlikti ir namų sąlygomis su lazerinėmis graviravimo staklėmis „NEJE DK - BL1500mw“.

Tai pačios perkamiausios ir populiariausios graviravimo stanklės iš Kinijos – labai gera kaina, minkštoms medžiagoms visiškai pakankamas galingumas, labai paprastas valdymas ir daugybė teigiamų atsiliepimų.

Šios graviravimo staklės pasižymi 1500 mW galia, turi integruotą 6000 mAh bateriją bei Bluetooth 4.0 ryšio modulį. Šie sprendimai leidžia „NEJE DK - BL1500mw“ naudoti net ir ten, kur parūpinti nuolatinį elektros šaltinį yra sudėtinga. Tuo tarpu integruotas Bluetooth ryšio modulis leidžia šias graviravimo stakles valdyti ne tik kompiuteriu, bet ir išmaniuoju telefonu.

Būtina atkreipti dėmesį į tai, kad „NEJE DK - BL1500mw“ programinė įranga yra aprūpinta specialiu filtravimo algoritmu, kuris bet kokia nuotrauką greitai ir kokybiškai pritaiko lazeriniam graviravimui. Tai padeda taupyti laiką, o kas svarbiausia galiausiai leidžia džiaugtis maksimaliai kokybišku lazeriu išgraviruotu objektu ant pačių įvairiausių paviršių.

„NEJE DK - BL1500mw“ lazerinės graviravimo staklės ypatingos tampa dar ir dėl tos priežasties, nes leidžia pasirinkti graviravimo intensyvumą. Kitaip sakant, kuo ilgiau lazeriu yra kaitinama ta pati vieta, tuo graviruojamas atvaizdas tampa ryškesnis. Būtent šis naudingas techninis sprendimas „NEJE DK - BL1500mw“ ir leidžia graviruoti atvaizdus ant pačių įvairiausių paviršių.

Pavyzdžiui, mažo intensyvumo graviravimas puikiai tinka graviravimui ant popieriaus, o didesnio intensyvumo tos pačios vietos išdeginimas praverčia tada, kai norite išgraviruoti ryškius objektus ant medienos ar plastikinio paviršiaus.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „NEJE DK - BL1500mw“ turi specialų įjungimo mygtuką, kuris leidžia užtikrinti, jog šiomis graviravimo staklėmis nepasinaudos maži vaikai. Be to, reikšmingu „NEJE DK - BL1500mw“ privalumu dar tampa ir lengvai keičiamas lazeris.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.71 balai iš 5 (63 pirkėjų vertinimai)
  • Graviravimo plotas: 42 x 42 x 78 mm.
  • Graviravimo gylis: iki 7,8 mm.
  • Lazerio bangos ilgis: 405 nm.
  • Galia: 1500 mW.
  • Taškai colyje: 350 DPI.
  • Darbo temperatūra: 500 oC.
  • Palaikomi formatai: JPEG, BMP, TIFF, PNG, PCX.
  • Graviruojamos medžiagos: medis, plastikas, popierius, oda, austinės medžiagos
  • Baterija: 6000 mAh, tarnauja apie 3 valandas.
  • Maitinimas: 5 V, 1 A.
  • Papildomos funkcijos: keičiamas lazeris; galimybė valdyti išmaniuoju telefonu.
  • Matmenys ir svoris: 14,5 x 16 x 20 cm; 970 g.

Kaina

Tikrinta 2019 03 17

  • Lietuvoje neparduodamos.
  • „Gearbest“ 82.77€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • Dabar parduodamas su 28 % nuolaida, į Lietuvą iš Čekijos sandėlio pristatomas per 3-5 darbo dienas už 5.26€.

Dabartinė 82.77€ kaina yra mažiausia graviravimo staklių kainų istorijoje:

9. Robotas-dulkių siurblys „VIOMI VXRS01“

267€ | „VIOMI VXRS01“ specifikacijos

„VIOMI VXRS01“ - tai pakankamai naujas robotas-dulkių siurblys iš „Xiaomi“. Tai yra nebrangus įrenginys, pasižymintis gera siurbimo galia, laikmačiu, dviem įkrovimo būdais ir grindų plovimo šluoste.

„Xiaomi“ jau turi ne vieną robotą siurblį, tačiau daugelis jų konkuruoja su pačiais geriausiais kitų gamintojų modeliais, o vidutinis segmentas likdavo apleistas. Galbūt dėl to, gal ir dėl kitų priežasčių sukurtas vidutinės klasės ir pakankamai nebrangus „VIOMI VXRS01“.

„VIOMI VXRS01“ turi 3000 mAh bateriją ir kai ji nusenka iki 30 %, prietaisas pats sugrįžta į krovimo stotelę. Šis siurblys pasižymi 1200 Pa siurbimo galia, turi dvi šluoteles, 350 ml dulkių talpą ir 200ml skysčio rezervuarą. Gerai tai, kad šias talpas labai lengva pasiekti atidarius viršuje esantį dangtelį.

„VIOMI VXRS01“ valdomas pulteliu, kuris leidžia nustatyti laikmatį, nurodyti siurbliui sugrįžti į stotelė ar tiesiog pasiųsti jį į darbą.

Apžvalgos autorius pastebėjo, kad ant pakuotės nėra jokio apie „Xiaomi“ skelbiančio užrašo. „Viomi“ yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis - šiuo prekės ženklu įprastai žymimi prietaisai, kurie gali prisijungti prie interneto. Tiesa, tik kinų „VIOMI VXRS01“ versija yra išmani - tarptautinė jokios programėlės nenaudoja.

„VIOMI VXRS01“ turi du besisukančius šepetėlius. Tai reiškia, kad pasiekęs sieną siurblys gali pasisukti į dešinę arba kairę pusę - tuo negali pasigirti visi siurbliai. „VIOMI VXRS01“ turi du didelius varomus ratus, todėl gali nesunkiai susidoroti tiek su kietomis grindimis, tiek su kilimu.

„VIOMI VXRS01“ gali perkopti 2 cm aukščio kliūtis. Pats robotas yra tylesnis nei kiti prietaisai šioje kainos kategorijoje - skleidžia 60 dB lygio triukšmą. Aišku, jis priklauso nuo pasirinkto režimo.

„VIOMI VXRS01“ turi du galios režimus. Silpnesnis užtruks ilgiau, tačiau bus tausojama baterija ir prietaisas veiks tyliau. Aišku, stipresnis pasieks tą numatytą 1200 Pa siurbimo galią, kuri leis susiurbti ir sunkesnius nešvarumus. Aišku, visos funkcijos gali būti valdomos pulteliu.

„VIOMI VXRS01“ pakuotėje rasite paprastą pultelį. Jis leis nustatyti režimą, pradėti siurbimą, įjungti laikmatį ir atlikti kitas funkcijas. Įdomu tai, kad pultelis leidžia ir tiesiogiai valdyti robotą. Naudodami rodyklių mygtukus galėsite patys vairuoti siurblį ir taip išvalyti pastebėtus nešvarumus.

Įrenginio viršuje yra ekranas, kuriame rodomas baterijos likutis, laikmačio nustatymai ir kita informacija. Jei nenorite, kad siurblys imtų veikti, reikės jį išjungti, tačiau ir tuomet ekranas liks įjungtas - „VIOMI VXRS01“ tiesiog nesiims darbo.

Įdomu ir tai, kad „VIOMI VXRS01“ galima įkrauti dviem būdais. Siurblys gali pats sugrįžti į įkrovimo stotelę - IR jutikliai padės tiksliai prisijungti prie įkrovimo stotelės. Tačiau prietaisas taip pat turi ir įkroviklio lizdą, todėl jį galima prijungti tiesiogiai. Tai pravers tiems, kurie nenori nuolatos ant žemės padėtos stotelės ir norėtų paslėpti savo siurblį.

„VIOMI VXRS01“ važinėjasi sklandžiai vengdamas kliūčių. Priekyje jis turi ne tik visą eilę jutiklių, bet ir judantį bamperį. Kuomet juo robotas į ką nors atsitrenkia, mikliai apsisuka ir nuvažiuoja priešinga kryptimi. „VIOMI VXRS01“ taip pat efektyviai vengia laiptų.

„VIOMI VXRS01“ neturi didelio pagrindinio šepečio, todėl jam bus sunkiau susitvarkyti su plaukais arba itin puriu kilimu. Kita vertus, tokie robotai naudojami beveik kasdien, todėl didelio nešvarumų kiekio susiurbti jam tiesiog nereikės.

Apžvalgininko nuomone, „VIOMI VXRS01“ yra geras ir nebrangus dulkių siurblys. Jo žavesys - paprastume. Ir aišku, pasitikėjimą suteikiantis gamintojo vardas. Jis neturi gausybės priedų ar išmanių funkcijų. Jis net nebendrauja su išmaniuoju telefonu. Tačiau sprendžiant iš atsiliepimų ir apžvalgų, jis labai gerai valo tiek kietas grindis, tiek ir kilimus. Ypač teigiami atsiliepimai apie šį robotą iš žmonių, laikančių šunis ar kitus naminisu gyvūnus - jų plaukai susiurbiami labai greitai ir švariai. 

Kaina

Tikrinta 2019 03 17

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ - 267€.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

10. Pagalvė kojoms „HC15542 Memory Foam Pillow for Improving Sleep Quality Releasing Pressure and Easing Pain“

8.90€ | 62 % nuolaida | 4.83 balai iš 5 (6 vertinimai)

Tai – 25,5 cm ilgio ir 20,5 cm pločio pagalvėlė, kuri gali pastebimai pagerinti jūsų miego kokybę. Nors tai yra visai nedidelis daiktas, tai gali būti būtent tai, ko jums trūksta, kad ryte pabustumėte gerai, kokybiškai pailsėję. Ši pagalvėlė yra riesta iš abiejų pusių, todėl ant jos bus labai patogu pasidėti kojas.

Ši forma tobulai tinka keliams atskirti, kai gulite ant šono. Gulint ant šono, kojos dedamos viena ant kitos, o keliai skaudžiai remiasi vienas į kitą. Kad to nebūtų, daugybė žmonių miegodami tarp kelių deda įprastas pagalves. Visgi šios pagalvėlės forma yra tam tobulai pritaikyta, todėl jis miegant neturėtų išslysti ir bus labai patogu. Tai padės šiek tiek numalšinti kelių, nugaros skausmus ir suteiks komforto.

Ši pagalvėlė yra pagaminta iš „Memory Foam“ medžiagos. Jos apmušalas yra pagamintas iš orui laidžios minkštos medžiagos. Jis turi užtrauktuką  ir gali būti lengvai nuimtas skalbimui.

Aš mėgstu tik labai specifinius reikalavimus atitinkančias pagalves. Daug jų yra per minkštos, kitos – per aukštos arba neatitinka kitų mano poreikių. Aš dažniausiai miegu ant šono ir ši pagalvėlė yra labai patogi. Ne per kieta, ne per minkšta. Ketinu pirkti dar kelias savo nameliui ant ratų. Ir jos nėra brangios. (Patrick)

Dabartinė 8.90€ kaina yra mažiausia šios pagalvės kainų istorijoje:




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai (1)