TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos: turbūt pats pigiausias elektrinis dantų šepetėlis su 40000 vibracijų dažniu, itin moderni ir labai teigiamai vertinama uodų naikinimo lempa bei stilinga ir kompaktiška asmenukių lazda, kuri telpa į kišenę (Video)  (2)

Kinijos rinkoje - nesuskaičiuojama gausybė įdomių ir funkcionalių daiktų. Atrinkome 5 įdomius pavyzdžius, kurie yra išskirtiniai pagal savo kainą ir pirkėjų atsiliepimus:

- turbūt pats pigiausias elektrinis dantų šepetėlis su 40000 kartų per minutę greičiu vibruojančia galvute vos už €11,57;

- patogi prie stalo montuojama atrama rankai – vos už €10,77;

- uodus naikinantis šviestuvas, turintis 5 balus iš 5 ir kainuojantis €11,57

- metalinė, labai teigiamai vertinama teleskopinė asmenukių lazda (5 balai iš 5) už €10,68;

- elektrinis vyno butelių atidarytuvas iš „Xiaomi“ už €19,58.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turbūt pigiausias elektrinis dantų šepetėlis su vibracija 40000 kartų per minutę - „Alfawise SG – 949“

24 % nuolaida | €11,57

„Alfawise SG – 949“ – tai elektrinis dantų šepetėlis su 40000 kartų per minutę greičiu vibruojančia galvute. Elektriniai šepetėliai tiesiog valo geriau, o šis turi lengvai keičiamas galvutes. Pakuotėje rasite net tris galvutes.

 „Alfawise SG – 949“ turi laikmatį. Jis kas 30 sekundžių primins pereiti prie kitos zonos, o po 2 minučių perspės, kad dantis valyti jau gana. Tai – ir laiką, ir baterijos resursus tausojanti funkcija. „Alfawise SG – 949“ turi 260 mAh bateriją, kurios įprastai turėtų pakakti 25 dienoms. Po to šepetėlį galima įkrauti „Micro USB“ laidu. Tai – labai patogu, nes į keliones nereikia pasiimti įkrovimo stotelės.

Šis šepetėlis turi penkis režimus – balinimo, poliravimo, masažo, įprasto valymo ir jautriems dantims. Beje, „Alfawise SG – 949“ atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą šepetėlį galima plauti po vandeniu – vanduo nesugadins jo elektronikos. Šiuo metu „Alfawise SG – 949“ šepetėliui taikoma 24 % nuolaida ir jis kainuoja €11,57. Į Lietuvą šis prietaisas siunčiamas nemokamai.

Beje, „Alfawise SG – 949“ puikiai vertina ir pirkėjai – Gearbest.com portale vidutiniškai jam skiriamos 4,88 žvaigždutės iš 5. Štai kas rašoma keliuose atsiliepimuose:

  • Mike Lopes: „Gera gaminio kokybė, puikus dizainas. Nerimavau dėl svorio, bet pasirodo, kad jis yra labai lengvas ir patogus. Didelis šepetėlių pasirinkimas, turi 30 sekundžių laikmatį, primenantį pereiti prie kitos zonos. Viena galvutė jau yra sumontuota, dar dvi pridedamos – užteks ilgam laikui. Esu maloniai nustebintas – už tokią kainą prietaisas yra labai geras“.
  • Istvan: „Puikus gaminys. Baterijos pakanka ilgam laikui, puikiai valo – tikrai nustebino, kaip gerai valo apnašas. 2 minučių laikmatis yra gera funkcija – ilgiau valyti nėra prasmės. Esu visiškai patenkintas kokybe ir veiksmingumu, šis prietaisas visiškai atitinka aprašymą“.
  • S Aslam: „Esu labai patenkintas šiuo šepetėliu. Gaminio kokybė ir skirtingi režimai yra nuostabūs, šepetėlis veikia labai gerai, po valymo dantys visada yra labai švarūs. Naudoju jau savaitę ir matau rezultatus. Skirtingi režimai yra išskirtinė savybė, dėl kurios šį šepetėlį tikrai rekomenduoju. Man patinka, kad šis prietaisas yra įkraunamas per USB ir atkeliauja su dviem papildomais antgaliais“

Speciali atrama rankai dirbant su kompiuteriu - „Comfortable Arm Support Computer Hand Pallet Mouse Pads“

€10,77

Tai – patogi, labai greitai sumontuojama atrama rankai. Šiais laikais vis daugiau žmonių vis daugiau laiko praleidžia prie kompiuterio. Jei esate vienas iš jų, tikriausiai jau pastebėjote, kad po kurio laiko ima skaudėti pelę valdanti ranka - dažniausiai jai neužtenka vietos patogiam atrėmimui. Pelę valdanti ranka turi pilnai atsiremti į stalą, tad dirbant su nešiojamu kompiuteriu turite nešiojamą kompiuterį pastumti tokiu atstumo, koks yra jūsų rankos ilgis nuo alkūnės iki pirštų.

Dažnai tai neįmanoma - arba stalas neturi tiek vietos, arba yra nebepatogu žiūrėti į nedidelį nutolusį nešiojamo kompiuterio ekraną. Būtų idealu, jei nešiojamas kompiuteris būtų prie pat stalo krašto, o štai ranka turėtų į ką atsiremti prie pat stalo krašto. Būtent tokį sprendimą ir siūlo kinų pagaminta atrama. 

 

Ši paprasta atrama gali būti sumontuota prie jūsų stalo ar kai kurių kėdžių. Ji tampa patogia vieta rankai ir pagerina darbo vietos ergonomiką.

Šios atramos ilgis – 29 cm. Ją galima naudoti ir kaip padėklą pelei, ir kaip nedidelė paviršių užrašams. Ši atrama yra pagaminta iš ABS plastiko, todėl yra pakankamai lengva. Ją galima montuoti prie bet kokio mažiau nei 6 cm storio stalo.

Gerai ir tai, kad šią atramą galima pasukti 180 laipsnių kampu. Tai pravers norint patogiau įsitaisyti ir kai pakilsite iš vietos. Ši atrama šiuo metu kainuoja €10,77 ir į Lietuvą yra siunčiama nemokamai.

Ši atrama Gearbest.com portale vidutiniškai vertinama 4,72 žvaigždutėmis iš 5. Štai kas rašoma keliuose atsiliepimuose:

  • James080: „Gaminys atitinka aprašyme pateiktas nuotraukas. Kokybė yra gera, dizainas apgalvotas ir pats daiktas yra labai naudingas. Darbo vietai suteikia patogumo, o įrengimas yra labai paprastas“.
  • NickName: „Geras daiktas už tokią kainą. Suteikia atramą alkūnei, sumažina raumenų įsitempimą ir skausmą. Atrama įrengiama šiek tiek virš stalo paviršiaus, todėl labai patogu. Vienintelis trūkumas yra sunkiai pasukamas tvirtinimo varžtas“.
  • Judith: „Atrodo pakankamai tvirtai, gera kokybė. Jau kurį laiką ieškojau kažko panašaus. Tvirtinsiu prie kompiuterio stalo“.

Itin modernaus dizaino uodus naikinantis šviestuvas „Utorch Photocatalytic Mosquito Killer Lamp“

25 % nuolaida | €11,57

Tai – uodus naikinantis šviestuvas. Nors uodų sezonas dar neprasidėjo, jam jau reikėtų ruoštis. Šis prietaisas yra prijungiamas prie USB lizdo ir gali efektyviai naikinti kraujasiurbius uodus. Pirmieji pirkėjų atsiliepimai labai teigiami - jie vienbalsiai skiria 5 balus iš 5 ir teigia, kad lempa tikrai pasiteisina. 

Uodus prietaisas vilioja mėlyna šviesa, todėl jis geriausiai veikia tamsoje, bent metrą pakeltas nuo grindų paviršiaus. Priskridę uodai yra įsiurbiami į prietaiso vidų, iš kur jau negali ištrūkti. Žmogui ir augintiniams šis prietaisas nekenkia.

Šis įrenginys skleidžia mažesnį nei 35 dB triukšmą, o pati šviesa nėra labai stipri. Taigi, jis kenkia tik uodams. Jis taip pat nesunaudoja daug energijos, nes jo galia siekia tik 5 W.

Šiuo metu uodus naikinančiam šviestuvui „Utorch“ taikoma 25 % nuolaida ir jis kainuoja €11,57. Į Lietuvą šis prietaisas siunčiamas nemokamai.

Itin kompaktiška asmenukių lazda „Alfawise All-metal Bluetooth Shutter Selfie Stick“

35 % nuolaida | €10,68

Tai – visiškai metalinė teleskopinė asmenukių lazda. Visiškai sutraukta lazda pavirsta lengvai kišenėje telpančiu 16,5 cm ilgio daiktu, tačiau ji gali būti išskleista iki 65 cm ilgio. Ši lazda sveria 125 gramus.

Ši lazda naudoja CR1620 65mAh. Ji reikalinga „Bluetooth“ funkcijoms palaikyti. Vieno mygtuko paspaudimu gali valdyti telefono kamerą net 10 metrų atstumu.

Įdomu tai, kad rankenoje dar yra ir mažas LED prožektorius. Šiai „Alfawise“ asmenukių lazdai šiuo metu taikoma 35 % nuolaida ir ji kainuoja €10,68. Į Lietuvą šis daiktas siunčiamas nemokamai.

Gearbest.com portale ši lazda vidutiniškai vertinama 5 žvaigždutėmis iš 5. Tiesa, kol kas pateikti tik 5 atsiliepimai. Štai keletas iš jų:

  • Kristi: „Naudoju ją nuotraukoms, kai keliauju su draugais – labai praktiška ir patogi asmenukių lazda. „Bluetooth“ funkcija taip pat labai patogi – nereikia prijungti telefono laidu, kaip naudojant kitas lazdas. Rekomenduoju!“.
  • S.Schined: „Patogus dizainas, lengva nešiotis. Ką tik sugrįžome iš atostogų, per kurias naudojau šią lazdą. Dabar vadinu ją savo „rankos ilgikliu“.
  • Claudia: „Ne tik puikiai tinka asmenukėms, bet dar ir padeda laikyti telefoną vietose, kur daug turistų. Naudojau su „iPhone 5s“ ir „iPhone 6S“. Lazda lengva, patogi naudoti, pakankamai nedidelė. Galvoju įsigyti dar vieną“.

Elektrinis butelių atidarytuvas „Xiaomi Mijia Wine Electric Bottle Opener“

52 % nuolaida | €19,58

Tai – elektrinis butelių atidarytuvas. Šis įrenginys – puiki dovana vyno mėgėjams ir geras pagalbininkas buityje, jei mėgstate šį gėrimą. Butelį galima atkimšti per 6 sekundes.

Šio prietaiso viduje – 550 mAh baterija. Ji įkraunama per 2,5 valandos, o tada jos pakaks 70 butelių atidaryti. Vos 5 minučių įkrovimo pakaktų maždaug 10 butelių. Įrenginys įkraunamas per „Micro USB“ lizdą.

Pats atidarytuvas pasižymi akiai patraukliu dizainu. Matinis paviršius sudaro kokybės įspūdį, o pats prietaisas veikia labai tyliai. Jį galima naudoti viena ranka.

Šis „Xiaomi“ vyno butelių atidarytuvas šiuo metu parduodamas su 52 % nuolaida ir kainuoja €19,58. Į Lietuvą šis prietaisas siunčiamas nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai (2)