Asmeniniai įspūdžiai išbandžius dabar nė 100€ nekainuojantį, iš Lenkijos sandėlio siūlomą 7000 PA siurbimo galios belaidį dulkių siurblį su HEPA filtru: „retas atvejis su tiek priedų, o dėl siurbimo - jokių priekaištų“ („Alfawise FJ166A“ apžvalga, Video)  ()

„Alfawise“ yra Kinijos kompanija, kuri gamina daugybę įvairių išmanių prietaisų ir šįkart apžvalgininko Boby dėmesį patraukė naujasis belaidis, rankinis dulkių siurblys „Alfawise FJ166A“. Šioje apžvalgoje Boby pasidalins savo asmeniniais įspūdžiais, testų rezultatais, šio siurblio pliusais ir minusais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Boby teigia, kad už 100 eurų gauname dulkių siurblį, kuris pasižymi geru veikimu, didele elektrine galia (130 W) ir siurbimo galia (7000 PA) bei 2200 mAh talpos baterija.

Tačiau apžvalgą pradėkime nuo pačio siurblio išpakavimo ir ką randame pakuotėje, atkeliavusioje iš Kinijos internetinės parduotuvės Gearbest.

„Alfawise FJ166A“ išpakavimas ir pakuotės turinys

Boby teigia, kad šį belaidį, rankinį dulkių siurblį užsisakė internetinėje parduotuvėje Gearbest ir jis atkeliavo per 3 savaites.

Šiuo atveju verta atkreipti dėmesį, kad Boby siurblį siuntėsi iš Kinijos sandėlio, o pasirinkus Lenkijos sandėlį, jį atsiųs vos per 2-5 darbo dienas už 88,11 €.

Tad pačioje pakuotėje randame belaidį rankinį dulkių siurblį „Alfawise FJ166A“ su keičiama baterija, motorizuotą siurbimo galvą, šepetį su didele anga, antgalį sunkiai pasiekiamoms vietoms, jungiamąjį tvirtą aliuminio lydinio vamzdį, įkroviklį, prie sienos pritvirtinamą siurblio laikiklį ir naudotojo instrukciją įvairiomis kalbomis.

„Kaip biudžetiniam siurbliui, tai Alfawise FJ166A pakuotėje yra labai daug įvairių ir naudingų priedų.“

„Alfawise FJ166A“ išvaizda ir dizaino sprendimai

Boby teigia, kad jam „Alfawise FJ166A“ yra labai panašus į gerai žinomą „Xiaomi Roidmi F8“ siurblį.

„Alfawise FJ166A“ korpusas yra plastikinis ir pagamintas labai gerai – visos detalės ir elementai yra kokybiški ir gerai surinkti.

Boby teigia, kad šis belaidis dulkių siurblys yra lengvas, paslankus ir patogus naudoti įvairiose situacijose. Kalbant apie išmatavimus, tai jie būtų tokie: 109 x 22 x 34 cm ir „Alfawise FJ166A“ sveria 2,8 kg.

Ant siurblio korpuso yra raudonas įjungimo/išjungimo mygtukas ir 3 padalos rodo kiek energijos yra likę baterijoje.

Taip pat siurblys turi 500 ml talpos atliekų dėžutę ir palaiko 4 lygių filtravimo sistemą – oras pirmiausia yra įsukamas ciklone, tada pereina tinklą, tuomet yra filtruojamas HEPA filtru, kuris sulaiko 99 proc. dulkių, o galiausiai yra pašalinamas per tankią kempinę.

„Tad, kaip biudžetiniam siurbliui, Alfawise FJ166A pagaminimo kokybė yra labai gera“ ir dabar pasižiūrėkime į tai, kaip šis siurblys darbuojasi.

„Alfawise FJ166A“ veikimas ir testavimas

Boby teigia, kad dėka turimų „Alfawise FJ166A“ technologijų, plataus antgalių pasirinkimo ir itin didelės siurbimo galios – šis siurblys yra vienas galingiausių, vertinant tokio tipo belaidžius rankinius siurblius iki 100€ kainų kategorijoje.

Testavimų metu „Alfawise FJ166A“ pasirodė labai gerai ir sugebėjo susiurbti visas atliekas ir itin sudėtingose vietose, kaip įvairiuose kambario kampuose ir esant skirtingam siurbimo kampui.

Teigiama, kad siurblys yra lengvas ir patogus laikyti rankoje. Pasirinkus žemiausią siurbimo režimą, savo namus galima išsiurbliuoti per 40 minučių, o esant maksimaliai galiai – 130 W – darbas užtruks apie 18 minučių.

Taip pat testai rodo, kad „Alfawise FJ166A“ darbuojasi pakankamai tyliai ir pasiekia 60 decibelų garso lygį.

Baigus darbą galima patogiai nuimti atliekų dėžutę, ją ištuštinti, išplauti HEPA filtrą ir tęsti darbus. Svarbu tik prieš tai išdžiovinti HEPA filtrą.

„Tad už 100 eurų gauname labai galingą belaidį dulkių siurblį, kurio siurbimo galia siekia 7000 PA ir to yra užtektinai išvalyti tiek savo namus, tiek kitas vietas. Tiesą sakant, pagal tokią siurbimo galią Alfawise FJ166A yra dvigubai galingesnis, palyginus su jo analogais.“

„Alfawise FJ166A“ turi keičiamą 2200 mAh talpos bateriją, kurios įprastu siurbimo režimu užtenka iki 40 minučių, o esant maksimalioms apkrovoms – energijos užteks 20 minučių darbo. Įkrovimas užtrunka apie 3,5-4 valandas.

Boby teigia, kad testavimų metu „Alfawise FJ166A“ pasirodė puikiai ir jis geba susiurbti visas atliekas nuo kietų paviršių.

„Alfawise FJ166A“ turi motorizuotą siurbimo galvą su puikiai veikiančiu, besisukančiu ir dideliu šepečiu - „siurblys sugeba susiurbti įvairias atliekas ir besisukančiam šepečiui nekyla problemų pakelti tiek dideles, tiek ir smulkias atliekas.“

Galutinis verdiktas

„Alfawise FJ166A yra labai įdomus belaidis, rankinis dulkių siurblys. Jis yra ganėtinai paprastas ir patogus naudoti kasdien.

Pakuotėje iškart yra daugybė įvairių antgalių, tad šį siurblį galima panaudoti pačiose įvairiausiose vietose ir praktiškai neliks tokių vietų, kurių negalėtumėte pasiekti bei išvalyti.

Vertinant bendrai, Alfawise FJ166A pasirodė puikiai ir lengvai susidorojo su mūsų užduotimis. Darbavosi efektyviai, pasižymi didele siurbimo galia ir tai gauname už puikią kainą. Tad Alfawise FJ166A yra puikus pasirinkimas, norint kokybiškai išvalyti savo namus ar darbo vietą.“

Šiame vaizdo įraše, nuo 5:28 minutės galite pasižiūrėti, kaip apžvalgininkas išbando „Alfawise FJ166A“ ant įvairių paviršių ir su įvairiais antgaliais:

Kaina ir sąlygos

Belaidis, rankinis dulkių siurblys „Alfawise FJ166A“:

  • „Gearbest“ - 88,11 €;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • 15 % nuolaida;
  • siuntimas į Lietuvą - 8,46 €, tad galutinė kaina bus 96,57 €;
  • Lietuvoje neparduodamas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: