TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos - pati perkamiausia išorinė baterija iš AliExpress dabar vos už 13€, išparduodamos nepraduriamos „Xiaomi Mijia M365“ paspirtuko padangos ir išmanioji rozetė su nuotoliniu valdymu per WiFi (Video)  ()

Praktiški daiktai neprivalo būti brangūs. Štai 5 įdomūs daiktai iš Kinijos, kurie nustebins funkcionalumu, bet neištuštins piniginės:

- USB įkroviklis su trimis lizdais su 12 % nuolaida;

- išmanus kištukinis lizdas su 21 % nuolaida;

- automobilio sėdynių uždangalai su 26 % nuolaida;

- gumos masės padangos „Xiaomi“ paspirtukui su 44 % nuolaida;

- 10000mAh išorinė baterija su 36 % nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

3-jų USB lizdų įkroviklis su ekranu, kuriame rodoma įtampa ir srovė - „FLOVEME Smart Digital Display 3 USB Charger“

€7,19 | 12 % nuolaida | nuolaidų kuponas GBKJ6V2SOX

Tai – praktiškas išmaniųjų prietaisų įkroviklis. Kiekvienas žmogus šiais laikais turi bent kelis išmanius prietaisus, kuriuos reikia įkrauti kasdien. Tai reiškia, kad kasdien net keli kištukiniai lizdai yra užimami per USB laidus įkraunamais įrenginiais. Šią problemą šis „Floveme“ įkroviklis ir išsprendžia.

Šis įkroviklis turi net tris USB lizdus, todėl vienu metu gali įkrauti tris prietaisus. Šalia USB lizdų yra nedidelis ekranas, kuris rodo įtampą ir srovę. Žinoma, nėra reikalo baimintis, nes gamintojas pasirūpino, kad kiekvienas įkroviklis turėtų apsaugą nuo įtampos ir srovės šuolių bei perkaitimo, tačiau matuoklis greitai parodys, kada akumuliatorius jau nusenęs ir tiesiog nebesikrauna taip, kaip turėtų. O ir žinosite, kiek srovės ima konkretus prietaisas. 

Šis įkroviklis yra pagamintas iš lygaus smūgiams atsparaus plastiko. Jis yra pakankamai kompaktiškas ir sveria vos 65 gramus. Taigi, tai yra puikus prietaisas daug keliaujantiems, nes nereikia į lagaminus grūsti daugybės įkroviklių.

Šis „Floveme“ USB įkroviklis šiuo metu parduodamas su 12 % nuolaida ir kainuoja €7,19. Dar 8 centus kainuos siuntimas į Lietuvą. Dar labiau sutaupyti pavyks pasinaudojus kuponu - GBKJ6V2SOX.

Labai simpatiško dizaino išmanioji rozetė „Bilikay SP10 Luminous Smart Socket“

€10,78 | 21 % nuolaida

Tai – išmanus kištukinis lizdas. Jis gali bet kurį prietaisą paversti išmaniu, nes turi „Wi-Fi“ modulį. Tai reiškia, kad programėlėje galima nustatyti pagrindines funkcijas – laikmatį, tvarkaraštį ir taip toliau. Programėlė taip pat leidžia įjungti ir išjungti į šį kištukinį lizdą įjungtus prietaisus. Taip pat galėsite peržiūrėti energijos suvartojimo duomenis.

Įdomu ir tai, kad „Bilikay SP10“ gali bendrauti su virtualiais asistentais, tokiais kaip „Amazon Alexa“ ar „Google Assistant“. Tai leidžia balsu valdyti šį kištukinį lizdą ir į jį įjungtus prietaisus. Pavyzdžiui, galite paliepti virtualiam asistentui įjungti oro kondicionierių ar kitą į šį kištukinį lizdą įjungtą įrenginį.

Šio kištukinio lizdo įrengimui nereikia elektriko pagalbos – jį tiesiog įjungsite į paprastą lizdą. Pats „Bilikay SP10“ yra pagamintas iš polikarbonato ir savyje slepia dar vieną funkciją – naktinę lempelę.

Šis blankus LED šviestuvas padės tiems, kurie bijo ar tiesiog nemėgsta tamsos.

Šiuo metu išmaniajam kištukiniam lizdui „Bilikay SP10“ taikoma 21 % nuolaida ir jis kainuoja €10,78. Dar 7 centus kainuos siuntimas į Lietuvą.

Vienas populiariausių automobilių sėdynių uždangalų komplektų „Partol Universal Car Seat Covers Breathable Auto Seat Protector Front Rear Automobile Seat Cover Cushion Pad Mat Accessories“

nuo €6,64 | 26 % nuolaida

Tai – automobilių sėdynių uždangalų komplektas. Rinkinyje yra tris atskiri uždangalai – du priekinėms sėdynėms (52 x 48 cm) ir vienas ilgas galinei (133 x 48 cm). Jie padės atnaujinti nusidėvėjusio salono vaizdą, apsaugoti sėdynių paviršių bei suteiks šiokį tokį paminkštinimą.

Šie uždangalai yra universalūs – jie vienodai gerai tinka praktiškai visiems automobilių modeliams. Jie yra pagaminti iš bakterijoms atsparios medžiagos, kuri, beje, dar ir neblogai praleidžia orą. Tai reiškia, kad vasarą sėdynės neįkais iki nepatogaus lygio.

Šių uždangalų paviršius yra neslidus, todėl nuo jų neturėtų kristi įvairūs daiktai. Priekinėje dalyje yra nedidelė kišenė, į kurią galima sudėti įvairius daiktus – monetas, raktus, telefoną ir taip toliau.

Šiems sėdynių uždangalams šiuo metu taikoma  26 % nuolaida, jų kaina prasideda nuo €6,64. Dar €1,65 kainuos siuntimas į Lietuvą.

Aliexpress.com portale šie uždangalai yra vertinami 4,8 žvaigždutėmis iš 5, o įvertinimus pateikė net 733 pirkėjai. Štai ką sakė keletas iš jų:

  • „Puiku. Atkeliavo labai greitai, beveik neturi kvapo. Viskas gerai pasiūta, galinę dalį dengia neslystanti daga. Šie uždangalai turi kišenėlę. Labai geri, rekomenduoju“.
  • „Medžiaga maloni liesti, turi tik silpną plastiko kvapą. Neslysta, atkeliavo labai greitai. Mano nuomone, tai yra geras pirkinys. Puikiai pasiūti uždangalai, kišenė yra labai praktiška“.
  • „Labai geras daiktas. Minkštas, padengia visas sėdynes, jas apsaugo ir atrodo puikiai. Galima lengvai uždėti ir nuimti. Labai švaru. Greitai atkeliauja. Rekomenduoju“.

Išparduodamos nepraduriamos elektrinio paspirtuko padangos „Xiaomi Mijia M365 Scooter Tyre Solid Hollow Tires“

Nuo € 8,31 | 44 % nuolaida

Tai – gumos masės padangos „Xiaomi Mijia M365“ elektriniam paspirtukui. Pneumatinės padangos, žinoma, yra labai patogios, nes sugeria smūgius, tačiau jas labai lengva pradurti. Jei dažnai važinėjate paspirtuku ir tenka nolat klijuoti padangas, reikėtų pagalvoti apie gumos masės padangas.

Šios pilnavidurės padangos yra sukurtos „Xiaomi Mijia M365“ paspirtukui. Jas sumontuoti nėra labai sunku, bet prireiks šiek tiek fizinės jėgos ir, galbūt, papildomų įrankių. Tokios padangos yra šiek tiek sunkesnės, bet gerokai patvaresnės.

Nors šios padangos smūgius sugeria ne taip gerai kaip pripučiamos, jos vis tiek pasižymi geromis amortizacinėmis savybėmis. Tam jos turi specialias angas, kurios palengvina padangas bei suteikia joms minkštumo.

Šių padangų porai šiuo metu taikoma  44 % nuolaida ir jos kainuoja nuo € 8,31. Į Lietuvą jos siunčiamos nemokamai.

Pati perkamiausia išorinė baterija iš AliExpress - „Baseus 10000mAh“

€ 12,38 | 36 % nuolaida

Tai – itin talpi 10 000mAh išorinė baterija. Tai – perkamiausia Aliexpress.com išorinė baterija. Ji sveria kiek daugiau nei 200 gramų ir yra apie 1,5 cm storio. Tai reiškia, kad ši baterija tarsi pranyks kišenėje, jos net nepajusite, o prireikus visada galėsite įsikrauti įrenginius.

„Baseus 10000mAh“ turi du įprastus USB lizdus ir vieną „Micro USB“. Įdomu tai, kad baterijos paviršių dengia tekstūra, kurią malonu liesti. Čia taip pat yra ekranas, kuris parodo baterijos likutį. Tai – labai patogi funkcija, nes galima tiksliai numatyti, kada reikės bateriją įkrauti. Ekranas pažadinamas ant korpuso šono esančiu mygtuku.

„Baseus 10000mAh“ vienu metu gali ir įsikrauti, ir krauti kitus prietaisus. Šis prietaisas pats atpažįsta, ką įkrauna, todėl veikia labai saugiai. Žinoma, jis turi ir apsaugą nuo įtampos bei srovės šuolių, perkaitimo ir kitų potencialių grėsmių.

Šiuo metu „Baseus 10000mAh“ taikoma 36 % nuolaida ir ji kainuoja € 12,38. Į Lietuvą ši baterija siunčiama nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()